8 Εικόνες του Candice Swanepoel χωρίς μακιγιάζ

Ένας από τους αγγέλους στο μυστικό της Βικτώριας, ο Candice Swanepoel κέρδισε τη 10η θέση στη λίστα μοντέλων Forbes. Ξεκινώντας το ταξίδι της ως μυστικός άγγελος της Βικτώριας, αυτή η αφρικανική βόμβα έχει κερδίσει αρκετά καλή φήμη για το κλασσικό κορίτσι δίπλα από την πόρτα, γεμίζοντας όλα τα κλισέ στο κορίτσι της γειτονιάς, τα ξανθά μαλλιά και τα ελαφριά μάτια. Όλοι γνωρίζουμε τα μοντέλα, ειδικά οι ανώτερες παρτίδες πάντοτε υπόκεινται σε συνεχή περιορισμό της ανάγκης να περάσουν από κάθε λεπτομέρεια που τους κάνει να ξεχωρίζουν μεταξύ των άλλων. Ωστόσο, αυτά τα μοντέλα έχουν ακόμα ημέρες όταν αφήνουν τα μαλλιά τους κάτω και απολαμβάνουν την ημέρα. Πιάνοντας την σε μερικές από αυτές τις μέρες, σε αυτό το άρθρο σήμερα θα αποφασίσουμε αν αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά πανέμορφη ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

Εικόνες του Candice Swanepoel χωρίς μακιγιάζ:

1. Φρέσκο ​​προσώπου:

candice swanepoel without makeup

Εδώ βλέπουμε την Candice να παρουσιάζει μια φωτογραφία όπου το πρόσωπό της που δεν έχει μακιγιάζ εξακολουθεί να δείχνει θαυμάσια καλό. Τα μαλλιά χωρίστηκαν από το μεσαίο κύλινδρο κάτω απαλά προς τα πλάγια καθώς στήριξε το πηγούνι στα χέρια της και έσκυψε το χείλι με το χαμόγελο. Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, αυτή η γυναίκα λάμπει σαν μια φωτεινή νέα δεκάρα. Τα ελαφριά μάτια που ταιριάζουν με τα μαλακά χείλη ροδακινιάς προστίθενται στο βλέμμα.

2. Στο Σετ:

candice swanepoel without makeup2

Αυτή η φωτογραφία αποσπάστηκε κατά τη διάρκεια ενός από τα γεγονότα της ή μάλλον πριν από τη λήψη της σκηνής, όπου φάνηκε ότι είχε την τάση να ασχολείται με την εμφάνιση της σκηνής. Καθώς οι στυλίστες της δούλευαν στα μαλλιά, το γυμνό πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ απεικόνιζε μια ήρεμη και συλλεκτική εμφάνιση. Καθώς έθεσε για τη φωτογραφία, κοίταζε μαγευτική.

3. Απογείωση:

candice swanepoel without makeup3

Το αεροδρόμιο JFK είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους κόμβους του κόσμου και η επισήμανση μιας ομορφιάς μεταξύ πολλών είναι πράγματι μια σκληρή δουλειά. Πρέπει να ξεχωρίσετε στο πλήθος για να παρατηρήσετε και αυτό ακριβώς έκανε ο Candice Swanepoel. Συνδυάζοντας την λευκή σοκολάτα με μαύρη φούστα, η Κάνις έμοιαζε πανέμορφη, παρόλο που το πρόσωπό της δεν έδειχνε κανένα σημάδι μακιγιάζ. Πηγαίνοντας όλα φυσικά αυτή είναι η τρίτη φορά που αυτή η γυναίκα μας εντυπωσίασε χωρίς επαγγελματική βοήθεια στούντιο.

4. Αιτιώδης Εξαίρεση:

candice swanepoel without makeup4

Ακόμη και οι πιο πολυσύχναστοι από τους αγγέλους χρειάζονται μέρες μακριά για τους εαυτούς τους και εδώ είναι μια εικόνα του Candice που απολαμβάνει την ημέρα του με έναν απλό τρόπο. Στρίβοντας σε μια δεξαμενή χαμηλού κοψίματος και μερικά σορτς στη μέση, ο Καντίς περπατούσε στους δρόμους. Οι αποχρώσεις της έχουν καλύψει τα μάτια της καθώς προωθούσε το περίπατο της που φαινόταν απολύτως πανέμορφο.

Δείτε περισσότερα: Avril Lavigne Όχι Μακιγιάζ

5. Ημέρα Παραλίας:

candice swanepoel without makeup5

Παραλία ματιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να συναχθεί μια ζώνη μακιγιάζ και εδώ έχουμε πιάσει το όμορφο Candice στο σωστό μέρος. Ένα μαύρο δύο κομμάτι και ένα μακιγιάζ λιγότερο Καντίς είδε να ξοδεύει λίγο χρόνο με την αγαπημένη της και ακόμη και χωρίς μακιγιάζ θα μπορούσαμε να πούμε ότι κοίταξε αρκετά όμορφο.

6. Car Selfie:

candice swanepoel without makeup6

Έχουμε όλοι εκείνες τις ημέρες όταν το φως μέσα στο αυτοκίνητο ήταν απλά πάρα πολύ τέλειο για ένα selfie και μοιάζει με το Candice εδώ δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Αυτή η φωτογραφία εμφανίστηκε στην σελίδα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης όπου αναισθητοποίησε τους οπαδούς της με αυτή τη μόδα κούκλα της Barbie και ήμασταν έκπληκτοι σε αυτήν χωρίς ομορφιά μακιγιάζ.

7. Ο τέλειος ντυμένος:

candice swanepoel without makeup7

Κερδίζοντας τους οπαδούς της με την τέλεια δεκαετία του '80 σηκώνονται, ο Καντίς φαινόταν όμορφος σε αυτή την εικόνα. Με ελάχιστο ή και καθόλου εμφανές μακιγιάζ στο πρόσωπό της, αυτή η γυναίκα ήταν πραγματικά μια αναισθητοποίηση.

Δείτε περισσότερα: Χριστίνα Αγκουλέρα Δεν μακιγιάζ

8. Σύγκριση:

candice swanepoel without makeup8

Εδώ βλέπουμε μια σύγκριση μεταξύ του decked Candice και του no makeup Candice και ευτυχώς όπως κάθε φορά, έχει περάσει με πετούντα χρώματα που δείχνει τα μέσα ενημέρωσης πώς η ομορφιά της δεν περιέχεται απλώς μέσα από τα δολάρια της.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

29 − = 20