8 καλύτερες αντιηλιακές για άνδρες | Στυλ στη ζωή

Για όσους δήλωσαν ότι οι άνδρες δεν θέλουν ελεύθερες ημέρες spa και κουπόνια για μασάζ σαλόνια ήταν εντελώς λάθος. Άνδρες όπως εμείς οι γυναίκες θέλουν να πάρουν ανακουφισμένοι, αλλά συχνά το σκληρό εξωτερικό δεν θα επιτρέψει να δείξει το αντίθετο. Έχουμε όλοι διαμαρτυρημένοι για διαφορετικούς τύπους αντηλιακών για το μαλακό θηλυκό δέρμα, αλλά ζώντας σε μια τροπική χώρα μπορεί να επηρεάσει το δέρμα κάποιου, ειδικά λόγω της υγρασίας, αν όχι του σκληρού καλοκαιριού.

Η βλάβη του δέρματος ποτέ δεν ψάχνει πραγματικά για ένα φύλο και έτσι ακόμη και τα αγόρια διατρέχουν τον κίνδυνο να επινοούν δερματικά ζητήματα λόγω έκθεσης στις σκληρές ακτίνες UV όπως πάντα. Η αλήθεια είναι ότι, ακόμη και οι άνδρες χρειάζονται το δικό τους χώρο στο γραφείο δωμάτιο σκόνης, ένα από τα βασικά στοιχεία είναι ένα αντηλιακό ειδικά διαμορφωμένο για το σκληρό επίμονο αρσενικό δέρμα.

Amazing Sunscreens For Men:

1. Kaya Λεύκανση Ενυδάτωση για Άνδρες:

αντηλιακά for men

Η λευκαντική ενυδατική κρέμα από την Kaya Skin Clinic είναι ένα αντιηλιακό 3 in 1 με SPF15 για να προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV-A και UV-B, διατηρώντας παράλληλα τις δυνατότητες ανόμοιας απόχρωσης του δέρματος. Οι τρεις πρωταρχικοί στόχοι αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν τη χρώση του δέρματος για την απομάκρυνση των μαύρων επιθεμάτων, την προστασία από τον ήλιο και το ακτινοβόλο δέρμα μειώνοντας την παραγωγή μελανίνης.

2. Neutrogena Men Triple Protect Λοσιόν Προσώπου με Αντιηλιακό:

Καλύτερος Sunscreens for Men 2

Το δέρμα των ανδρών είναι σκληρό και ως εκ τούτου χρειάζεται τρεις φορές την προσοχή για να φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Η λοσιόν τριπλής προστασίας προσώπου έρχεται με SPF20 που θα μπορούσε να σχηματίσει ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από το δέρμα σας για να μειώσει τις δυνατότητες μαυρίσματος ενώ η λοσιόν θα φροντίσει επίσης για το τραχύ ξηρό δέρμα χωρίς καύση ή ερεθισμό των κοπτικών.

3. Άρωμα L'Oreal Paris Men Expert White Ενυδατικό υγρό καθαρισμού λευκού ενεργού:

Καλύτερος Sunscreens for Men 3

Αυτό το αντιηλιακό έρχεται με τη μορφή μη λιπαρών ενυδατικών που ενυδατώνει το πρόσωπο προστατεύοντάς το από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου. αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό δεν είναι μόνο γεμάτο με SPF20 για την προστασία των ακτίνων UV, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα φυσικό μίγμα melano block και βιταμίνης C για τη μείωση της μελανίνης και των σκούρων σημείων.

4. Nivea Men Skin Essentials Προστατευτική Λοσιόν, Ευρεία Φάσμα:

Καλύτερος Sunscreens for Men 4

Essentials Προστατευτική λοσιόν από τη Nivea πραγματικά βήματα μέχρι την εργασία της τέλεια προστασία του σκληρού σας μπερδεμένο δέρμα. Με το SPF15, αυτό έχει ένα ευρύ φάσμα φόρμουλας που όχι μόνο εξασφαλίζει το ηλιακό μπλοκ αλλά και μια ευρύτερη σειρά προστασίας του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της εξασθένισης σκούρων κηλίδων και μαλακώματος για όλη την ημέρα.

5. Clinique για άντρες Broad Spectrum Spf21 Ενυδατική κρέμα:

Καλύτερος Sunscreens for Men 5

Συσκευασμένο σε ένα μαλακό μαύρο δοχείο, το Clinique για άντρες είναι ένα αριστοκρατικό αντιηλιακό με SPF21 και μια μη λιπαρή φόρμουλα. Το χαρακτηριστικό απαλλαγμένο από έλαιο σας επιτρέπει να αθλητείτε ένα φρέσκο ​​πρόσωπο όλη μέρα, ενώ η ενυδατική κρέμα αναζωογονεί και ενεργοποιεί το δέρμα σας χωρίς να απορροφά τα φυσικά έλαια για να το κρατάει ακτινοβόλο και ζωντανό.

6. Καύσιμο προσώπου Uv Guard-Ημερήσια Αντηλιακή Για Άνδρες:

Καλύτερος Sunscreens for Men 6

Ο προστατευτικός φούρνος προσώπου καυσίμου με υπεριώδη ακτινοβολία ανταποκρίνεται πραγματικά στα πρότυπά του, όπου εισπνέει ένα SPH ύψους 50, το οποίο θα παρέχει πικρή προστασία από τον ήλιο και τις ακτίνες Uv. Συμμετέχοντας επίσης στην ενυδάτωση κατά της γήρανσης και της επιδερμίδας, η χρήση της βιταμίνης C και της καφεΐνης θα είναι πράγματι μια ωραία θεραπεία για το δέρμα σας.

Δείτε περισσότερα:  Αντιηλιακή Λοσιόν Nivea

7. Ακτινοβολία γυμνής χελώνας για άνδρες:

Καλύτερος Sunscreens for Men 7

Κλεισμένο σε ένα κωμικό σωλήνα, το αντηλιακό γυαλιστερό γυαλί Naked Turtle ανήκει στη σειρά SPF 15 και SPF30 με βάση τις απαιτήσεις σας και το ποσό των ωρών που δαπανώνται κάτω από τις σκληρές ακτίνες. Η τεχνολογία του χωρίς Paraben δεν θα προκαλέσει ερεθισμό καθώς το αντιηλιακό αντανακλά τις σκληρές ακτίνες από το δέρμα σας αντί να τις απορροφά.

Δείτε περισσότερα:  Το καλύτερο αντιηλιακό ανθεκτικό στο νερό

8. Neutrogena Ανδρικό ευαίσθητο δέρμα χωρίς λιπαρά, Spf30:

Καλύτερος Sunscreens for Men 8

Ολοκληρώθηκε με προηγμένη προστασία ακτίνων UV, αυτή η ενυδατική κρέμα χωρίς λάδι, αναπληρώνει το δέρμα σας, δουλεύοντας στα κυτταρικά επίπεδα και αναζωογονώντας το νεκρό δέρμα ξήρανσης.

Δείτε περισσότερα: Οι καλύτερες αντιηλιακές λοσιόν στην Ινδία

Leave A Comment

46 + = 52