8 Φωτογραφίες από Άδελε χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Μια βετεράνος τραγουδίστρια με μια χρυσή φωνή, η Adele Laurie Blue Adkins, ή μάλλον το όνομα Adele, εμφανίστηκε συχνά σε μονόχρωμες αποχρώσεις σε εξώφυλλα άλμπουμ όπου κοίταξε εκπληκτική στον όμορφο εαυτό της. Η Adele που βρισκόταν στην βαρύτερη πλευρά έχει συχνά αντιμετωπίσει στο παρελθόν εμπόδιο λόγω του συν το μέγεθος της, αλλά είναι έμπνευση όπως πάντα, έβγαλε πάντα το βάρος της, αγαπώντας το σώμα της και αυξάνοντάς το σε αυτήν, ίσως ένας από τους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε της Ω τόσο πολύ. Με τα χρόνια της φήμης της φθοράς της κουκούλας της, τη φωτογραφίζαμε συχνά στους δρόμους, διαφορετικά από την φωτογραφία της επικάλυψης, αλλά χωρίς επαγγελματικό μακιγιάζ, κατάφερε να είναι ο πανέμορφος εαυτός που είναι.

1. Το βλέμμα κεφαλής κρεβατιού:

adele without makeup

Αυτό είναι ένα κλασικό βλέμμα κεφαλής του Adele, όπου μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι μόλις πήρε το κρεβάτι της και εξακολουθούσε να αγκαλιάζει ένα βρώμικο κομμωτήριο, η Adele εδώ ήταν εντελώς χωρίς μακιγιάζ. Κοιτάζοντας απλά εκπληκτική χωρίς επαγγελματικό κατάστρωμα, Adele σίγουρα φαίνεται λίγο διαφορετικό, αλλά μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι φαίνεται κακός χωρίς makeup; Η ομαλότητα του δέρματός της απλώς ενισχύεται από τα ρόδινα ροζ χείλη της.

2. Πάνω από τον καφέ:

adele without makeup2

Αυτή η φωτογραφία του Adele πυροβολήθηκε σε μια καφετέρια κοντά, όπου σε ένα κρύο πρωινό έλειπε το χρυσοκέντημά της και αυτό συγκρατήθηκε στις ανέσεις του μάλλινου της, τυλίγοντας τον εαυτό της καλά καθώς συνεχίζει. Την κοιτάζει σαν τον συνήθη εκπληκτικό εαυτό της, καθώς τράβηξε τα μανίκια της μέχρι την παλάμη της και έτρεξε γλυκά για τη φωτογραφική μηχανή.

3. Επιδεξιότητα:

adele without makeup3

Ακόμη μια άλλη φωτογραφία του Adele εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, όπου φαινόταν να κρατά μια πλακέτα με συγγνώμη που είχε γράψει πάνω της, ενώ φαινόταν απολογητική και ακόμα χαριτωμένη στο χείλος. Ακόμα κι αν λίγο από την κούραση της ήταν προεξέχουσα κάτω από τα μάτια της, το δέρμα ήταν ομαλό ως βούτυρο, όπως έκανε τα μαλλιά της με απαλές ξανθές κλειδαριές φράουλα που στο πλάι με τα φρύδια της καλά κάνει.

4. Μετά από μια γεμάτη μέρα:

adele without makeup4

Φυσιολογώντας τον εαυτό της πιθανότατα με έναν ηχητικό έλεγχο για το επερχόμενο άλμπουμ της, η Adele απεικονίστηκε αφήνοντας το θόρυβο την κρύα μέρα με ένα μαντήλι τυλιγμένο γύρω της, ενώ για άλλη μια φορά χαμογέλασε γλυκά για τις εικόνες. Είχε το ρόδινο λάμψη της εμφανής στο πρόσωπό της που τόνισε την αρκετά λεία επιδερμίδα της. Συσκευάζοντας το πορτοφόλι της στο πλάι και τα μάτια της φωτισμένα με γλυκύτητα πήγε για την ημέρα της.

Δείτε περισσότερα: Beyonce Pics χωρίς μακιγιάζ

5. Το κορίτσι γενεθλίων:

adele without makeup5

Αυτή η φωτογραφία γυρίστηκε στα 26α γενέθλια του Adele όταν είδε το κορίτσι γενεθλίων να κρατά ένα μπράβο για τη φωτογραφία των γενεθλίων χωρίς κανένα μακιγιάζ. Τα μαλλιά της ήταν δεμένα σε ένα σφιχτό πόνι στο πίσω μέρος ενώ οι κουρασμένες μέρες της δουλειάς για το άλμπουμ και τη μουσική της ήταν ορατές μέσα από τις τσάντες κάτω από τα μάτια της. Ακόμα κι έτσι, αυτή η εικόνα της είναι μια πραγματική ομορφιά ξετυλιγμένη με ένα χαριτωμένο ευρύτατο χαμόγελο και μεγάλα ελαφρά μάτια.

6. Νύχτα ημερομηνίας:

adele without makeup6

Αυτή ήταν μια εικόνα που έσπασε ένας από τους φίλους όταν μοιράστηκε ένα καλό δείπνο ή ένα πιθανό γεύμα με τους στενούς της, ενώ είχε μια ειλικρινή συνομιλία. Αυτή τη φορά η Adele είχε τα μαλλιά της σε ένα μαλακό κουλούρι με την μπροστινή κλειδαριά στυλ σε μια πίσω βούρτσα. Ακριβώς όπως και τα μαλλιά της, αυτή η όμορφη γυναίκα έφτιαξε άψογο, ελεύθερο δέρμα, το οποίο φαινόταν λεία ως γάλα και λαμπερό σαν αυγή.

Δείτε περισσότερα: Candice Swanepoel Δεν μακιγιάζ

7. A Day Out:

adele without makeup7

Αρκετά με το μπλε πουλόβερ με μανίκι της, αυτή η γυναίκα είχε τα μαλλιά της δεμένα στην πλάτη κατά προτίμηση σε ένα χαμηλό κουλουράκι ενώ η Adele πήγε για την ημέρα κοιτάζοντας την όμορφη μόνη της. Ακόμα κι αν δεν άρεσε ούτε ένα μαλάκωμα μακιγιάζ στο πρόσωπό της, κοίταξε τον όμορφο εαυτό της.

Δείτε περισσότερα: Demi Lovato χωρίς μακιγιάζ

8. Konecki και της:

adele without makeup8

Αυτή είναι μια άλλη φωτογραφία του ισχυρού Adele, αυτή τη φορά χτυπημένη από την αγάπη καθώς αυτή και η αγάπη της πήγαν για μια βόλτα. Κομψωμένο σε μια όμορφη σκαρφαλωμένη κορυφή και στηρίχτηκε σε μερικές αποχρώσεις, αυτή η ομορφιά έμοιαζε για πάντα νεαρή και ζωντανή ακόμη και χωρίς κανένα μακιγιάζ για τον εαυτό της.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

38 − 31 =