Κορυφαίοι 7 δημοφιλές ραβδί για Bras και φορώντας συμβουλές Στυλ στη ζωή

Οι νέες δηλώσεις μόδας στα κόκκινα χαλιά μας αφήνουν με δέος. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το θέαμα από το διάδρομο φαίνεται συχνά αρκετά μαγευτικό, τα αντιπαραβάλλουμε τυφλά, ακριβώς επειδή είναι τόσο mesmeric. Τώρα, πολλά από τα νέα μοντέλα που θέτουν την τάση της μόδας απαιτούν να φορούν αφηρημένα φορέματα, ορισμένα από τα οποία είναι εντελώς πίσω, ενώ οι άλλοι έχουν μόνο μια πραγματικά βυθιζόμενη γραμμή στο λαιμό που σας ζητά να γυρίσετε τη μέση πλευρά σας σε όλη τη διαδρομή.

Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που θέλουν τις πλευρές να εμφανίζονται ενώ καλύπτουν το μπροστινό και το πίσω μέρος. Ολόκληρο το σημείο αυτού του άρθρου είναι να σας παρουσιάσω αυτό το επαναστατικό τύπο σουτιέν που ονομάζεται ραβδί στο σουτιέν που έχει μόνο το μπροστινό μέρος της καμπύλης που καλύπτεται και χωρίς ιμάντες ή ακόμα και το πίσω γάντζο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε την πιο τολμηρή εμφάνιση με ευκολία, γνωρίζοντας σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος, το σουτιέν σου είναι εκεί για να σε υποστηρίξεις.

Πώς να φοράτε ραβδί στην σουτιέν?

Ραβδί On Bra 21

Φορώντας το σουτιέν είναι αρκετά απλό, παρόλο που φαίνεται πολύ περίπλοκο, το βλέμμα. Τώρα προτού αγοράσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το μέγεθος του κυπέλλου σας καλά, αφού ολόκληρο το σουτιέν δεν βασίζεται μόνο στα κύπελλα. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε ποτέ ενυδατικές κρέμες ή λοσιόν σώματος, καθώς καθιστά δύσκολο για τη λαβή. Βεβαιωθείτε ότι στεγνώστε, αφαιρέστε το πλαστικό και συνδέστε το κομμάτι σύμφωνα με την καμπύλη, εξομαλύνετε το σαν ένα αυτοκόλλητο. Αφού γίνει, μπορείτε είτε να τα ρίξετε είτε να τα πλύνετε και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

Δημοφιλή Stick On Bras:

Εδώ είναι τα κορυφαία μας 7 δημοφιλή ραβδί στο σουτιέν, όπως μας ακολουθεί.

1. Το ραβδί πλήρους κυπέλλου στη σουτιέν:

Ραβδί On Bra 1

Αυτό είναι το βασικό επίπεδο ραβδί για ιδιαίτερα κατάλληλο για μια ελεύθερη ματιά. Το σουτιέν εύκολα καλουπώνεται στις καμπύλες σας με την πλήρη απεικόνιση των φλυτζανιών που παρέχουν την απαιτούμενη στήριξη με ένα μαλακό καλώδιο για να σπρώξετε προς τα πάνω και να δώσετε στην καμπύλη σας λαμπρή δομή.

2. Το αναλώσιμο ραβδί στην σουτιέν:

ραβδί on bras

Αυτές είναι μια διαφορετική ποικιλία από το ραβδί στα σουτιέν είδη, όπου αυτά τα σουτιέν είναι μιας χρήσης που είναι ένας τύπος χρήσης onetime με ισχυρή κόλλα που κρατά το κομμάτι κολλημένο στις καμπύλες σας. Αφού τελειώσετε με τη χρήση, ξεφλουδίζετε και απορρίπτετε τα. Όχι μόνο είναι ευέλικτοι αλλά αλλάζουν σύμφωνα με την καμπύλη σας, παρέχοντας την απαιτούμενη υποστήριξη.

3. Το Deep Cut Winged Stick στη σουτιέν:

Ραβδί On Bra 4

Αυτό είναι ένα απλό ραβδί κύπελλο στο σουτιέν, που γίνεται και μούχλα σε σχήμα πτέρυγας, το οποίο θα σας έδινε βέλτιστη εμπρόσθια κάλυψη με μια ελαφριά υπόδειξη διάσπασης. Κρατώντας την πλάτη ελεύθερη, αυτό παρέχει ένα μαλακό πάτημα ενώ τα φλιτζάνια υποστηρίζουν το βάρος.

4. Το νυφικό σιλικόνης Stick στη σουτιέν:

Ραβδί On Bra 5

Το ραβδί στις σουτιέν έρχεται επίσης σε μια νυφική ​​σειρά όπου το ραβδί σε κύπελλα είναι όμορφα διακοσμημένο, συχνά σε τυπωμένα μοτίβα ή κορδόνια δίνοντας ένα πραγματικό ωραίο στενό αίσθημα φθοράς, ενώ τα φλιτζάνια, με βάση τη σιλικόνη απλά κολλάει στις καμπύλες σας καλύπτοντας το σύνολο καμπύλη σας. Αφού τοποθετηθεί στη θέση του, συνδέστε το από μπροστά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ραβδιά για σουτιέν σιλικόνης.

5. Το Βαμβάκι Deep Plunge On Bra:

βαθύς plunge

Κατάλληλο για τα ενδύματα βαθιάς ενδυμασίας που κόβουν το λαιμό, όπου το μεσαίο τμήμα απαιτεί εμφάνιση. Αυτό το σουτιέν ασφαλώς αναπληρώνει την υποστήριξη και την κάλυψη.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο Push Up σουτιέν

6. Εμπρόσθια παστίλια Stick στη σουτιέν:

Ραβδί On Bra 7

Αυτή είναι μια άλλη τολμηρή κίνηση που πραγματοποιείται από πολλά αστέρια όπου μόνο το μπροστινό μέρος των στήθη σας, το μπροστινό μέρος είναι αρκετά καλυμμένο ενώ τα υπόλοιπα είναι στην οθόνη. Αυτό είναι συνήθως επιλέγονται για τολμηρή εμφάνιση ή ακόμα και για εκείνα τα ριψοκίνδυνα φορέματα, όπου δεν θέλετε ένα ατύχημα να καταστρέψει την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Νοσηλευτική σουτιέν

7. Με το Strap Stick On Bra:

Ραβδί On Bra 8

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με ένα στράπλες και φοβούνται τους κινδύνους, αυτή τη φορά μπορείτε να επιλέξετε αυτό το ραβδί σε τύπους που θα σας επιτρέψουν να ταξινομήσετε μια ανοιχτή πλάτη χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα λουρί.

Δείτε περισσότερα: Διαφανές σουτιέν

Ελπίζω ότι πάνω απ 'όλα θαυμάσια ραβδί για σουτιέν μαζί με αυτό είναι φορώντας συμβουλές είναι χρήσιμες σε σας. Αυτά τα μπαστούνια είναι διαθέσιμα στην ινδική αγορά.

Leave A Comment

6 + 3 =