7 καλύτερες βούρτσες φρυδιών | Στυλ στη ζωή

Μεταξύ των πολλών εργαλείων ομορφιάς διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, τα πινέλα φρυδιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Αυτές οι βούρτσες χρησιμοποιούνται για να ομορφύνουν τα φρύδια και να τους κάνουν να φαίνονται πιο δελεαστικοί. Υπάρχουν στην αγορά ορισμένες μάρκες που θα σας προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα που έχουν υποβληθεί σε αυτόκλητες αξιώσεις. Ωστόσο, μόνο μερικοί από αυτούς είναι ικανοί να μας δώσουν θετικά αποτελέσματα. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες βούρτσες φρυδιών από μερικές από τις καλύτερες εταιρείες ομορφιάς προϊόντων στην αγορά.

Τελευταίες Βούρτσες Φρύδι στην Ινδία:

1. Βούρτσα ματιών Brow Bobbi Brown:

Φρύδι Brushes 1

Ο Bobbi Brown έχει βρει αυτή την εκπληκτική βούρτσα φρυδιών που θα δώσει στα μάτια σας μια ξεχωριστή ομορφιά. Επαναπροσδιορίστε τα φρύδια σας με αυτή τη γωνιακή βούρτσα της κεφαλής, η οποία θα βελτιώσει την εμφάνιση σας. Το προϊόν ορίζει και διαμορφώνει με ακρίβεια τα φρύδια. Γεια σας καλωσορίζουμε στα όμορφα μάτια με το εκπληκτικό Brush Eye Brow Bobbi.

2. Anastasia Beverly Hills Brush3:

Φρύδι Brushes 2

Το πιο ενδιαφέρον γεγονός για αυτό το πινέλο είναι ότι είναι διπλής όψης. Η βούρτσα είναι εφοδιασμένη με συνθετικές τρίχες που είναι ιδανικές για την περιποίηση των τραχιών φρυδιών. Η βούρτσα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άλλα προϊόντα φρυδιών. Στο ένα άκρο υπάρχει μια γωνιακή βούρτσα που έχει σχεδιαστεί για να γεμίζει καμάρες με σκόνη φρυδιών μετά την εφαρμογή του eyeliner. Η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον χρήστη μια φυσική και διαρκή εμφάνιση.

3. Αναστασία Beverly Hills Brush2:

Φρύδι Brushes 3

Αυτό είναι ένα ακόμη πινέλο φρυδιών από την Αναστασία και είναι ένα διπλό πινέλο όπως και το προηγούμενο. Αυτή η επίπεδη βούρτσα φρυδιών είναι εφοδιασμένη με μαλακές τρίχες και πρέπει να χρησιμοποιείται με καφέ φρύδι για καλύτερα αποτελέσματα. Η λεπτή λαβή θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερη λαβή σε αυτό το προϊόν και το επίπεδο σχέδιο είναι καλύτερο για καλλιτεχνική εφαρμογή. Σύμφωνα με τους στυλίστες, αυτή η βούρτσα φρυδιών πρέπει να χρησιμοποιηθεί με το DIPBROWN Pomade του Anastasia Beverly Hills (καφέ).

4. Βούρτσα διαμορφώσεως φακών Lancome:

φρύδι brushes

Αυτή η βούρτσα είναι καλά εξοπλισμένη και από τις δύο πλευρές. Η βούρτσα θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Η άκρη του σπειροειδούς βούρτσας προορίζεται για αναμόρφωση των φρυδιών και το άλλο άκρο για περιποίηση και ανάμειξη. Η άκρη ακριβείας του προϊόντος έχει σχεδιαστεί για να κατανέμει ομοιόμορφα το χρώμα στα φρύδια. Το προϊόν περιέχει μη θειικά στοιχεία και είναι απόλυτα ασφαλές για χρήση.

5. Αναστασία Beverly Hills Brush3:

Φρύδι Brushes 5

Αυτή η βούρτσα έχει κατασκευαστεί για όσους θέλουν να συμβαδίζουν με τον καθημερινό κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Η βούρτσα # 20 από την Αναστασία είναι προϊόν παγκόσμιας κλάσης. Είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για την επισήμανση και την επισήμανση των φρυδιών. Η βούρτσα είναι πολύ ωφέλιμη για την περιποίηση των φρυδιών και την εμφάνισή τους φυσικά όμορφη. Το καφέ χρώμα θα λειτουργήσει καλύτερα με αυτό το προϊόν για να φτιάξετε τα φρύδια σας να φαίνονται απολύτως καταπληκτικά.

Δείτε περισσότερα:  Βούρτσα για σκιά ματιών

6. Divo Brown Brush:

Φρύδι Brushes 6

Η βούρτσα φρυδιών Divo Brown φαίνεται καλή και λειτουργεί εξαιρετικά. Παρέχεται με δύο ξεχωριστές τρίχες σε κάθε πλευρά της κεφαλής. Κατασκευασμένο από κορυφαίους επαγγελματίες, αυτή η βούρτσα θα σας παραδώσει με την ιδανική θεραπεία μακιγιάζ φρυδιών που πάντα θέλατε. Μαζί με όλα αυτά, αυτό το πινέλο φρυδιών είναι επίσης ένα από τα πιο προσιτά προϊόντα στην κατηγορία του.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερες βούρτσες μακιγιάζ ματιών

7. BASICARE Βούρτσα για τα φρύδια και τα μάτια:

Φρύδι Brushes 7

Η BASICARE έρχεται με μια εκπληκτική βούρτσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερους από έναν συγκεκριμένους σκοπούς. Το προϊόν στοχεύει στην εκπλήρωση των αναγκών ομορφιάς των χρηστών με τη δική τους άνεση.

Δείτε περισσότερα:  Τύποι Βούρτσες Eyeliner

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

53 + = 61