6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

Τα δισκία για την αύξηση του μεγέθους του μαστού σίγουρα λειτουργεί! Ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, τα συστατικά στα χάπια όπως το dong quai, οι σπόροι fenugreek, οι σπόροι μάραθο κλπ. Τα φυσικά συστατικά έχουν φυτοοιστρογονικές ιδιότητες που είναι γνωστό ότι μιμούνται την ορμόνη οιστρογόνων του σώματος και έτσι θα τονώσει την ανάπτυξη του μαστού. Αλλά τι είναι πραγματικά η αλήθεια γι 'αυτούς; Ρίξε μια ματιά.

Τα φυσικά συστατικά που υπάρχουν στα περισσότερα χάπια. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να ελέγξετε τα συστατικά πριν τα αγοράσετε. Ακολουθούν ορισμένες αλήθειες που πρέπει να ξέρετε για αυτά τα χάπια.

6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

 1. Δεδομένου ότι τα χάπια γίνονται με φυσικά συστατικά, σίγουρα θα πάρουν πολύ χρόνο για να εργαστούν. Ενώ ορισμένοι από εσάς μπορεί να δουν αποτελέσματα σε περίπου τρεις μήνες, άλλοι μπορεί να μην δουν ακόμα και μετά από ένα χρόνο. Το χειρότερο από όλα, μπορεί να υπάρχουν μερικές παρενέργειες για μερικούς. Στην περίπτωση αυτή, είναι στην καλύτερη περίπτωση να σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε.
 2. Τα διαφορετικά χάπια έχουν διαφορετικά συστατικά σε αυτά και παίρνουν το δικό τους χρόνο για να εργαστούν στο σώμα για να δείτε ορατά αποτελέσματα.
 3. Θυμηθείτε ότι τα χάπια είναι κατασκευασμένα με συστατικά που ενισχύουν την ανάπτυξη των μαστών. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πραγματικές μελέτες που να πιστοποιούν την επίδρασή τους στα θηλυκά στήθη. ¶Έτσι, μην είστε πολύ σίγουροι γι 'αυτό.
 4. Όλοι διαθέτουμε διαφορετικά συστήματα και έτσι ορισμένα από τα βότανα που χρησιμοποιούνται στο προϊόν μπορεί να έχουν διαφορετικές επιπτώσεις σε κάθε άτομο.

Έτσι, εδώ είναι η κατώτατη γραμμή. Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς ισχυρίζονται ότι σας δείχνουν αποτελέσματα, για μερικούς, τα αποτελέσματα είναι ορατά κατά τρεις μήνες και για μερικούς, δεν θα υπήρχαν καθόλου αποτελέσματα. Με αυτό το σκεπτικό, να μην επηρεάζεται από διαφημίσεις που υποστηρίζουν την επιτυχία. Χρησιμοποιήστε λέξη με προσοχή.

Το ποσοστό επιτυχίας αυτών των χαπιών μπορεί να πιστοποιηθεί ομοιόμορφα. Παρόλο που μπορεί να κάνει θαύματα για μερικούς, άλλοι ίσως μόλις βλέπουν οποιαδήποτε αλλαγή, πόσο μάλλον παρενέργειες. Ως εκ τούτου, εδώ είναι μερικά πράγματα που σίγουρα πρέπει να έχετε κατά νου πριν αγοράσετε ένα χάπι.

 • Επιλέγοντας το σωστό χάπι: Τα χάπια διεύρυνσης στήθους στην Ινδία είναι πολλά. Η επιλογή του σωστού γίνεται επομένως υποχρεωτική. Είναι επομένως σκόπιμο να πάρετε τη γνώμη ενός γιατρού ή να έχετε γνώση του τι λειτουργεί για εσάς και πώς.
 • Γνωρίστε τα συστατικά: Γνωρίζοντας τα συστατικά είναι ο επόμενος τρόπος να το κάνετε. Πρέπει να ξέρετε τι λειτουργεί αποτελεσματικά για να τονώσει το μέγεθος του στήθους και τι μπορεί να είναι επιβλαβές. Μια μικρή έρευνα σχετικά με αυτό, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό χάπι.
 • Φυσικά συστατικά: Προσέξτε για τη χρήση φυσικών συστατικών στο προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα δείτε πολλές παρενέργειες και μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές προϊόν.
 • Αυθεντικότητα της αγοράς: Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από έναν αξιόπιστο έμπορο λιανικής πώλησης. Μην καταλήγετε να αγοράζετε φτηνά προϊόντα ποιότητας και επίσης να βεβαιώνεστε αν ο πωλητής πωλεί πραγματικά γνήσια προϊόντα.
 • Κριτικές και ανατροφοδοτήσεις: Διαβάστε προσεκτικά τις αναθεωρήσεις και τις ανατροφοδοτήσεις. Είναι συχνότερα οι ειλικρινείς κριτικές για το τι αισθάνονται οι άνθρωποι για ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Για να είστε πιο ασφαλείς, συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με το προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

6 καλύτερα χάπια για τη διεύρυνση του μαστού (δισκία):

1. Bomb Bust:

Το BustBomb υπόσχεται ασφαλή και φυσική ανάπτυξη του στήθους σας και όχι μόνο αυξάνει το μέγεθος, αλλά και αυξάνει τα χαλαρά. Η μάρκα είναι ευρέως γνωστή για τα φυσικά και μη συνήθη συστατικά της. Διατιμώνται σε 7.445 γρ. Για 118ml και περιέχουν από κηρό, αποϊονισμένο νερό, σορβικό οξύ, στεατικό οξύ, μεθοθειϊκό Behentrimonium, γαϊδουράγκαθο γάλακτος κλπ. Μεταξύ των πολλών άλλων φυσικών συστατικών.

6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Πάρτε ένα το καθένα την ημέρα μετά το γεύμα σας μαζί με ένα γεμάτο ποτήρι νερό για καλύτερα αποτελέσματα.

2. Bust Maxx:

Αυτό είναι ένα αξιόπιστο εμπορικό σήμα και έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο χάπι διεύρυνσης του μαστού. Διαθέτει φαρμακοτεχνική μορφή για τη διεύρυνση του μαστού και ως εκ τούτου θεωρείται αποτελεσματική. Το Bustmaxx περιέχει συστατικά υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι ασφαλή. Περιέχει εκχύλισμα σπόρου μάραθου, εκχύλισμα σπόρου fenugreek, άγριο άγριο γάλα, ευλογημένο γαϊδουράγκαθο, εκχύλισμα Motherwort, φύκια, Dong Quai κλπ. Μεταξύ των πολλών άλλων φυσικών συστατικών.

6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Καταναλώστε δύο κάψουλες την ημέρα μαζί με το γεύμα σας. Πιείτε το με ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Το προϊόν ισχυρίζεται ότι δείχνει αποτέλεσμα σε 1-3 μήνες και το καλύτερο από αυτό το ορατό μετά από 6 μήνες σε τακτική χρήση.

3. Συνολική καμπύλη:

η συνολική καμπύλη είναι το επόμενο καλύτερο χάπι που μπορεί να βασιστεί. Εκτός από την αύξηση του μεγέθους, είναι επίσης γνωστό για τον τόνο και το σχήμα της προτομής για ένα όμορφο στήθος που αναζητάτε. Περιέχει φύλλα φαγόπυρου, ρίζα dong quai, ευλογημένη γαϊδουράγκαθο, σπόρους μάραθου, φύλλα νεροκάρδαμου, μαύρη ρίζα του cohosh, φύλλα damiana μαζί με άλλα συστατικά. Το χάπι συνδυάζεται συνήθως με κρέμα σύσφιξης Total Curve και έχει αποδειχθεί ότι παράγει σημαντικά αποτελέσματα.

6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα και εφαρμόστε το πήκτωμα σε κυκλική κίνηση για καλύτερα αποτελέσματα.

4. Curvimax:

Ένα άλλο δημοφιλές χάπι ανάπτυξης μαστού είναι το Curvimax. Αυτό είναι ένα φυτικό χάπι που προκαλείται με τη μορφή διεύρυνσης του μαστού και ισχυρίζεται ότι αυξάνει το μέγεθος του μαστού ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την αίσθηση του. Περιέχει βιταμίνη C, D, E, B1, B2, B6, B12, φυλλικό οξύ, παντοθενικό οξύ, ψευδάργυρο, ασβέστιο, ιώδιο, GABA, σελήνιο κλπ. Μεταξύ πολλών άλλων. Διατίθεται σε 11.000.

6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Πάρτε 4 χάπια ημερησίως για την πρώτη εβδομάδα την ημέρα και μπορείτε να μειώσετε τη δόση σε 2 ημερησίως. Χρησιμοποιήστε καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα.

5. Μαστούς ενεργοί:

Το προϊόν υπόσχεται να παρουσιάσει αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες και πιστοποιείται για σταθερά, μεγαλύτερα και αυστηρότερα στήθη. Είναι φτιαγμένο με φυτικά συστατικά βιταμίνη Ε, ευλογημένο γαϊδουράγκαθο, fenugreek, μάραθο, ρίζα Dong quai ανάμεσα σε πολλά άλλα τέτοια συστατικά.

6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Πάρτε ένα χάπι το πρωί μετά το πρωινό σας και ένα το βράδυ μετά το δείπνο σας. Αφήστε ένα κενό 12 ωρών μεταξύ των δύο χαπιών και πίνετε μόνο με νερό ή χυμό φρούτων.

6. Miracle Breast Μεγέθυνση Χάπια:

Αυτά τα χάπια είναι φυσικά και είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά όπως εκχυλίσματα σπόρου μάραθου, fenugreek που είναι γνωστό ότι διεγείρει τα κύτταρα του στήθους, καθιστώντας έτσι το στήθος σας μεγαλύτερο.

6 χάπια Μεγάλες Μεγάλες Μεγέθους που Μεγαλώνουν | Στυλ στη ζωή

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Πάρτε δύο κάψουλες την ημέρα, ένα το πρωί μετά το πρωινό σας και ένα το βράδυ μετά το γεύμα σας για να δείτε ορατά αποτελέσματα.

Χάπια Διεύρυνσης Μαστού Παρενέργειες:

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

 • Τα φυσικά συστατικά, όπως τα φελλούγγα, οι σπόροι μάραθου κλπ., Είναι γνωστό ότι προκαλούν γαστρεντερικά προβλήματα, όπως ξινό στομάχι, φούσκωμα κ.λπ..
 • Το μαύρο cohosh μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ήπαρ και το dong quai είναι γνωστό ότι προκαλεί ευαισθησία στον ήλιο.
 • Μπορεί επίσης να αρχίσετε να εμφανίζετε έμετο, διάρροια, δερματικό εξάνθημα ή άλλες αλλεργίες στο δέρμα σας.

Ενώ όλα αυτά τα χάπια εξασφαλίζουν ένα 100% αποτέλεσμα, θυμηθείτε πάντα να προσέχετε τα συμπτώματα. Ακούγοντας στενά το σώμα σας θα σας πει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στο σώμα σας σχετικά με την πρόσληψη. Τούτου λεχθέντος, βλέπετε επίσης για αλλαγές. Εάν διαπιστώσετε σημαντικές αλλαγές, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να δείτε εάν αναπτύσσετε τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να μην γνωρίζετε. Δεχόμαστε: Η πρόληψη είναι σίγουρα καλύτερη από τη θεραπεία!

Leave A Comment

50 − = 48