50 καλύτερα σχέδια προσωρινής τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Τατουάζ είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή της μόδας για πολλούς νέους και ακόμη και τους ενήλικες. Αυτά έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Μπορείτε να έχετε αυτά σε σχεδόν όλα τα μέρη του σώματος αυτές τις μέρες, αρκεί να αισθάνεστε άνετα με το να το αθλητείτε σε αυτό το μέρος. Τώρα, αν δεν είστε πολύ σίγουροι ότι θέλετε κάτι μόνιμο, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που διαρκεί για λίγες μέρες.

προσωρινός tattoo designs

Ομοίως, μπορείτε να αλλάξετε τα σχέδια και όταν τα αφαιρέσετε και στη συνέχεια μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Σε αντίθεση με να πάρει βελόνες με τα χρώματα που μπαίνουν βαθιά στο δέρμα σας, αυτά δεν είναι επιβλαβή και αυτά μπορούν να αλλάξουν η οποία είναι μια επιλογή που οι μόνιμες δεν σας δίνουν. Τώρα αυτές τις μέρες δεν είναι μόνο να έχετε τα σχέδια αυτοκόλλητων σε μικρά μπαλώματα.

Μπορείτε επίσης να έχετε κάτι για τα πίσω ή τα μέρη του σώματος όπως ένα σχέδιο βραχίονα και τρέχει από τις αρθρώσεις ώμων και μέχρι το κάτω μέρος των πλευρών. Μπορείτε να έχετε κάτι στην κορυφή που είναι σαν το μετωπικό μέρος και αυτά γενικά δεν θα παραμείνουν κρυμμένα αν δεν φοράτε ένα υψηλό κολάρο με κουμπιά μέχρι πουκάμισο. Έτσι εξαρτάται ποια είναι η επιλογή και ο αθλητισμός. Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να έχετε ένα σχέδιο και να ζητάτε να το προσαρμόσετε.

Προσωρινά τατουάζ με εικόνες:

Μπορείτε να εμπνευστείτε από τους συνήθως διαθέσιμους τύπους και σχέδια για προσωρινά σχέδια από την κορυφαία 50 συλλογή των προσωρινών σχεδίων τατουάζ.

1. Glow In Dark Προσωρινά σχέδια Τατουάζ:

50 καλύτερα σχέδια προσωρινής τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Αυτή η λάμψη στο σκοτάδι τατουάζ αγγέλου λάμπει φωτεινό το βράδυ όταν βρίσκεται σε σκοτεινό δωμάτιο ή κάτω από υπεριώδες φως ή ακόμα και κάτω από μαύρο φως ντίσκο. Ολοκληρωμένος στον άγγελο του όπως η ποιότητα και ιδανικός για μια νύχτα έξω στη ντίσκο, φαίνεται αιθέρια όταν φοριέται σε οποιοδήποτε ορατό μέρος του σώματος.

2. Προσωρινή Τατουάζ Glitter Butterfly:

50 καλύτερα σχέδια προσωρινής τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Τατουάζ πεταλούδα σε προσωρινή μορφή είναι ένα must για κάθε γυναίκα και κορίτσι. Διατίθενται σε μια ευρεία επιλογή σχεδίων και χρωμάτων, αυτά τα τατουάζ λάμψης έθιμο προσθέτουν σπινθήρα και σπέρνουν στο σώμα κάποιου. Επιπλέον, λόγω του προσωρινού τους χαρακτήρα, μπορεί κανείς να παίξει γύρω με τα διαφορετικά σχέδια τατουάζ και να αλλάξει τη θέση του σώματός τους σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες και τις φαντασιώσεις τους.

3. Προσωρινά σχέδια Tattoo Mehndi:

Mehndi Tattoos

Και πάλι υπάρχει ένας άλλος τύπος μη μόνιμου πράγμα, που είναι γνωστό ως henna. Mehndi body art, ένα βαθύ μέρος της ινδικής κουλτούρας ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να βρει τη θέση της στο σώμα των γυναικών από όλο τον κόσμο. Φαίνονται εξίσου δροσερά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Δείτε περισσότερα: Tribal σχέδια τατουάζ για τους άνδρες

4. Προσωρινά τατουάζ μπαλονιών:

Προσωρινός Balloon Tattoo

Αυτό που κάνει τα προσωρινά τατουάζ ειδικά είναι ότι είναι τυπωμένα με μη τοξικό μελάνι που είναι ασφαλές ειδικά για τα παιδιά που δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια για το στυλ. Αυτό το τατουάζ μπαλόνι προσωρινή κάνει μεγάλη δραστηριότητα κόμματος κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών ή ένα bash γενεθλίων.

5. Προσωρινή τατουάζ βραχιόλι:

Προσωρινός Bracelet Tattoo

Τα τατουάζ βραχιόλι βραχιόλι και βραχιόλι είναι δημιουργικά και ευέλικτα. Μπορούν να φορεθούν στον άνω βραχίονα, τον καρπό, τους αστραγάλους και γύρω από το λαιμό. Όταν φοριούνται με δύο ή περισσότερα αντιπαραβαλλόμενα σχέδια φαίνονται διακοσμημένα. Τατουάζ βραχιόλι στο ευρύ φάσμα των σχεδίων τους φαίνονται καλά σε άνδρες και γυναίκες όσο.

Δείτε περισσότερα: Σανσκριτικά τατουάζ και σημασίες

6. Προσωρινά τατουάζ μόδας:

Προσωρινός Fashion Tattoos

Προσωρινή τατουάζ μόδας είναι ένας πολύ καλός τρόπος accessorizing σώμα του ατόμου. Φαίνονται υπερβολικά και είναι σε μεγάλη ζήτηση αυτές τις μέρες. Τα μοντέλα μόδας είναι γνωστό ότι τα αθλούνται όταν σκαρφαλώνουν κάτω από τη ράμπα προσθέτοντας τον παράγοντα oomph, ενώ διασημότητες μπορεί να δει ότι τα φοράει με φειδώ.

7. Τατουάζ προσωρινού μανικιού:

50 καλύτερα σχέδια προσωρινής τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Οι άνδρες που θέλουν να αποφύγουν τον πόνο και τις ατελείωτες ώρες που ξοδεύονται για να πάρουν ένα μόνιμο μανίκι τατουάζ απλά θα αγαπήσουν αυτή την προσωρινή έκδοση του τατουάζ πλήρους μανικιού. Είναι μια δήλωση μόδας για τους άνδρες και τους δίνει μια πλήρη εμπειρία του πραγματικού πράγματος. Έρχονται σε μια ποικιλία σχεδίων και στυλ και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση ενός μην ανησυχείτε, είναι απλώς προσωρινό. Απλώς το ξεπλύνετε και κάντε ένα άλλο.

Δείτε περισσότερα: Σχεδίαση γράμματα τατουάζ

8. Προσωρινή τατουάζ ποδιών:

Προσωρινός Foot Tattoo

Φροντίστε τα πόδια σας με πολύχρωμα και αφρώδη προσωρινά τατουάζ. Κάθε μία είναι μοναδική στο σχεδιασμό που δίνει σχήμα και σχήμα στα όμορφα πόδια που αναζητούν. Τα πόδια είναι ένα από τα πιο προεξέχοντα μέρη του σώματος και όταν κοσμούνται με τα τατουάζ πόδι εμφάνιση περίτεχνα. Τους περιμένετε με τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών και ένα απλό ζευγάρι παντόφλες και τα πόδια θα γυρίσουν τα κεφάλια όλων.

9. Χαριτωμένο προσωρινό τατουάζ προσώπου:

50 καλύτερα σχέδια προσωρινής τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Το πρόσωπο μιας γυναίκας υπόκειται σε συνεχή λάμψη τις περισσότερες φορές. Όταν διακοσμηθεί με χαριτωμένα αναζητούν προσωρινά τατουάζ γίνεται ένα μαγευτικό κομμάτι του έργου τέχνης. Αυτά τα χαριτωμένα προσωρινά τατουάζ που δημιουργήθηκαν με υπέροχα σχέδια έχουν τη δύναμη να αιχμαλωτίζουν και να γοητεύουν ένα άτομο. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε λάμψη και λάμψη στο πρόσωπο και θα σας κάνει το προβάδισμα οποιουδήποτε πάρτι ή της μόδας εκδήλωση.

10. Συστάδα διαφορετικών σχεδίων τατουάζ Floral:

Σύμπλεγμα of different floral designs

Αυτό είναι ένα πολύ girly σχέδιο και μπορείτε να το έχετε με όχι πολύ πόνο βελόνα. Μπορείτε επίσης να δώσετε κάποιο χρώμα της επιλογής σας και να το κάνετε πολύχρωμο. Μπορείτε να έχετε κάποια σκίαση για να πάτε με αυτό και επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε κάποια γραφή ή μια σημαντική δήλωση που έχει κάποια σημασία για εσάς.

11. Συστάδα Ποικιλία Τατουάζ καρπού:

Σύμπλεγμα of variety designs

Μπορείτε να αγοράσετε και να τοποθετήσετε ένα σχέδιο όπως αυτό ή να αγοράσετε μερικές διαφορετικές σειρές όπου μπορείτε να πάρετε αντικείμενα, ζώα ή γραπτά. Πριν να το καθηλώσετε, τοποθετήστε το σωστά και μπορείτε να το διορθώσετε ελαφρώς σύμφωνα με την τοποθέτηση που είναι πολύ σημαντική σε αυτούς τους τύπους σχεδίων ακόμα κι αν μπορεί να είναι λίγες μέρες ή μέχρι το επόμενο λουτρό ή τρίβετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες άλλες μορφές και μπορείτε να έχετε οριζόντιες σειρές γραμμών για να τις ενώσετε.

12. Ημι-πλυσίμανο στυλό Προσωρινή τατουάζ:

Ημιπλώσιμο pen design

Αυτό είναι ένα ημι-πλένεται σχεδιασμένο σχέδιο τατουάζ που μπορείτε να δοκιμάσετε εύκολα. Θα χρειαστεί να ζητήσετε από έναν φίλο σας να το κάνει αυτό σε σας. Αυτές τις μέρες παίρνετε διάφορα στυλό χρώματος των οποίων τα μελάνια διαρκούν για λίγες μέρες και αυτά είναι διασκεδαστικά να δοκιμάσουν. Μερικοί ειδικοί δείκτες που είναι φιλικοί προς το δέρμα είναι οι χρήστες να κάνουν τέτοιου είδους τατουάζ και να αποφεύγουν οποιεσδήποτε δερματικές αντιδράσεις. Κυρίως τέτοια προσωρινά σχέδια τατουάζ πραγματοποιούνται σε γάμους με διάφορα χρώματα για να πάρετε ένα ελκυστικό και ταίριασμα τατουάζ για το ντύσιμο. Τα σχέδια που κατασκευάζονται από τέτοιου είδους τατουάζ είναι γενικά παχύρρευστα για να προσφέρουν μια τέλεια ματιά.

13. Αφηρημένο χέρι Προσωρινά τατουάζ:

Αφηρημένη design for hand

Αυτό είναι ένα πολύ καλλιτεχνικό έργο της χέννας που γίνεται στα χέρια. Όταν αυτό στεγνώσει και πλένετε το πράγμα, θα πάρετε ένα μη μόνιμο σχέδιο τατουάζ στο χέρι σας. Αυτό μπορεί να είναι καλό για μια δοκιμαστική βάση πριν δοκιμάσετε ένα μόνιμο μοτίβο. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε κάτι πριν το πετύχετε.

14. Τατουάζ μεταφοράς πουλιών αυτοκόλλητων:

Αυτοκόλλητη ετικέτα transfer bird

Μπορείτε να σχεδιάσετε τα πουλιά από τα καταστήματα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε νερό για να τα μεταφέρετε σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να φοράτε κάτι παραπάνω για το λαιμό σας. Μπορείτε επίσης να έχετε κάτι που είναι αρκετά μεγάλο αφού τα μεγάλα σχέδια πωλούνται επίσης στην αγορά. Είναι το καλύτερο αυτοκόλλητο προσωρινής τατουάζ.

15. Ημι-πλύσιμο Floral Αυτοκόλλητο:

Ημιπλώσιμο floral sticker

Αυτό είναι ένα ημι-πλένεται τατουάζ που χρησιμοποιείται από το σχεδιασμό decal νερού. Μπορείτε να τα αγοράσετε εύκολα και να τα χρησιμοποιήσετε. Αυτό μπορεί να είναι σωστό πριν πάτε για μόνιμο χρώμα. Κάποιος μπορεί εύκολα να αφαιρέσει αυτό το απλό σχέδιο τατουάζ στην πλάτη. Αυτά τα τατουάζ αυτοκόλλητο είναι ευρέως διαθέσιμα στην αγορά σε διάφορα σχέδια. Αυτό το είδος των κοριτσιών προσωρινή τατουάζ πραγματοποιούνται ευρέως στην πλάτη, τους ώμους, κάτω πλάτη κλπ.

Το floral μοτίβο στο αυτοκόλλητο είναι ένα από τα αγαπημένα σχέδια όλων των εποχών για προσωρινά τατουάζ. Τα όμορφα καμπυλωτά κλαδιά της αμπέλου προσθέτουν στην ομορφιά της. Αυτά τα τατουάζ δεν μένουν για περισσότερο από μια ημέρα όταν εφαρμόζονται. Αρχίζει σχεδόν να εξαφανίζεται όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.

16. Tattoo στήθους μεταφοράς νερού:

Νερό transfer design

Πρόκειται για σχέδιο τατουάζ μεταφοράς νερού για το μετωπικό τμήμα του σώματός σας. Αυτοί οι τύποι τεντωμένων σχεδίων είναι επίσης ευρέως διαθέσιμα αυτές τις μέρες. Εάν θέλετε ένα μόνιμο πράγμα πριν από αυτό, δοκιμάστε τα έξω για να δείτε αν θα σας αρέσει η θέση ή όχι.

17. Ένα τατουάζ Decal Cycle On Fore Arms:

ΕΝΑ cycle decal

Αυτό είναι ένα decal στυλ κύκλου και μπορείτε να διασκεδάσετε αθλητικά αυτά τα μικρά σχέδια προσωρινή τατουάζ στα χέρια και το σώμα σας. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά αυτοκόλλητα ή σχέδια μεταφοράς νερού που μπορείτε εύκολα να αθλητείτε, αλλά και αυτά που διαρκούν σαν να σταματήσετε λίγες μέρες. Μαζί με το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά σε σωστά σημεία μπορείτε επίσης να ξέρετε πριν να πάρετε κάτι μόνιμο ότι είτε το θέλετε σε εκείνο το μέρος ή όχι.

18. Ένα πτηνό μεταφοράς νερού:

ΕΝΑ water transfer bird

Αυτό είναι ένα πουλί μεταφοράς νερού και μπορείτε να δοκιμάσετε τέτοιου είδους σχέδια δερματοστιξιών στα χέρια και τους καρπούς πριν να πάρετε πραγματικά κάτι τέτοιο που γίνεται μόνιμα. Αυτό το είδος των προσωρινών τατουάζ για τους άνδρες γίνονται μοντέρνα αυτές τις μέρες στα κολέγια, τα πάρτι, τις βραδινές ημερομηνίες, τις εκδρομές κλπ. Αυτό το τατουάζ σας επιτρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας πουλί για να τραβήξετε. Κάποιος μπορεί επίσης να το κάνει με διάφορα χρώματα. Ταιριάζει καλύτερα στον καρπό, στον αυχένα και στον ώμο.

19. Ποικιλία Προσωρινά Πρότυπα Για Σώμα:

Ποικιλία patterns for body

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο, επιλέγοντας και αθλητικά διάφορα σχέδια όπως αυτό. Αγοράστε ένα μεγάλο φύλλο διαφόρων σχεδίων και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε νερό για να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορα μέρη του σώματος. Μπορείτε επίσης να έχετε μοντέρνα σχέδια με αυτά και αυτά δεν έρχονται μόνο σε χρώματα όπως κόκκινο και καφέ. Αυτές τις μέρες σκοτεινές πολλές γυναίκες αθλητικές πολύχρωμες σχέδια τατουάζ henna για διάφορες περιστάσεις και μέρη.

20. Πολύχρωμα σχέδια τατουάζ:

Πολύχρωμα designs

Αυτό είναι ένα άλλο μικρό πολύχρωμο προσωρινό σχεδιασμό τατουάζ και μπορείτε να αθληθούν αυτοί οι τύποι σχεδίων σε διάφορα μέρη του σώματος. Αυτές τις μέρες οι καλλιτέχνες σας δίνουν εξατομικευμένες επιλογές και μπορείτε να μιλήσετε αυτό με τον ειδικό σχεδιασμό σας, ο οποίος θα σας δώσει τις βασικές γνώσεις σε αυτό και ίσως να σας δώσει κάτι προσωρινό στον τόπο όπου νομίζετε ότι θέλετε το μόνιμο μοτίβο για να δείτε απλά αν σας αρέσει είναι εκεί ή όχι.

21. Ένα στυλ φτερών Προσωρινά τατουάζ:

ΕΝΑ feather style

Αυτή είναι μια φτερωτή τέχνη και μπορείτε να αθληθείτε στη μόνιμη τέχνη αφού δοκιμάσετε και χρησιμοποιήσετε προσωρινά πράγματα. Αγοράστε αυτοκόλλητα από καταστήματα χειροτεχνίας. Αυτό είναι πολύ δελεαστικό για τα κορίτσια πίσω. Αυτό το είδος του σχεδιασμού προσωρινή τατουάζ είναι ευρέως επιλέγονται από τα κορίτσια κολέγιο. Τα αυτοκόλλητα που διατίθενται στην αγορά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αναμίξετε το τατουάζ φτερού με άλλα σχήματα όπως η καρδιά, το πουλί, τα αστέρια, τα κλαδιά των αμπέλων κλπ. Τα κορίτσια αγαπούν να μεταφέρουν αυτά τα τατουάζ σε ντίσκο,.

22. Προσωρινή μεμβράνη τατουάζ για τα κορίτσια Χέρι:

ΕΝΑ sticker tree

Εάν θέλετε ένα μοντέρνο δέντρο για το χέρι, δοκιμάστε πρώτα κάτι τέτοιο και στη συνέχεια πηγαίνετε για το μόνιμο βελονισμένο πράγμα. Αυτά τα προσωρινά σχέδια τατουάζ πραγματοποιούνται ευρέως από τους ανθρώπους που αγαπούν τη φύση. Επίσης, μερικά κορίτσια φέρνουν κάποια μικρά τατουάζ ζωγραφισμένα έξω για να δώσουν μια μοναδική εμφάνιση. Κάποιοι παίρνουν κουνέλια, γάτες, μικρά λουλούδια κ.λπ. σχέδιο που σχεδιάζεται στον καρπό που τους θυμίζει τις σχολικές ημέρες τους.

23. Τατουάζ αυτοκόλλητων ετικετών:

Αυτό είναι ένα αυτοκόλλητο decal νερού αυξήθηκε. Μπορείτε να αγοράσετε μεγάλα τέτοια σχέδια από τα καταστήματα για να τα χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για να επιλέξετε αυτά τα σχέδια τατουάζ τύπου από. Ο καλλιτέχνης σας μπορεί να σας καθοδηγήσει σε μια άνετη τοποθέτηση που θα είναι καλύτερα κατάλληλη για την μελάνη σας με κάτι που δεν είναι μόνιμο σε πρώτη φάση. Το Rose είναι σύμβολο της αγάπης.

ΕΝΑ sticker rose

Έτσι, αυτό το προσωρινό σχέδιο τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από τους εραστές. Τα κορίτσια το κολλάνε στην πλάτη, στη μέση ή στη χαμηλότερη πλάτη, ενώ τα αγόρια το κολλάνε στον καρπό ή στα χέρια τους. Κάποιοι προτιμούν να το μεταφέρουν στον αυχένα πίσω από τα αυτιά για να το κρύψουν όταν δεν είναι πρόθυμοι να δείξουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο εάν το όνομά του είναι επίσης συνδεδεμένο με το τριαντάφυλλο.

24. Τατουάζ ύδατος θερμοκρασίας πτηνών:

Πουλιά water decal

Αυτό είναι μοτίβο μοτίβο νερού του πουλιού και μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους τύπους μοντέρνων διαστάσεων από τα καταστήματα για χρήση. Χρειάζεται μόνο λίγο νερό για να τα μεταφέρει στο σώμα σας. Αυτό το είδος των προσωρινών τατουάζ για τους άνδρες πραγματοποιούνται ευρέως από τα νεαρά κορίτσια κολέγιο. Τα παραπάνω παπούτσια τατουάζ φέρουν πουλιά που δείχνουν την ελευθερία. Τα μυστήρια κύματα νερού του δίνουν μια μοναδική εμφάνιση. Και η λέξη που περιλαμβάνει το είδος της φύσης του χρήστη με τις φοβερές γραμματοσειρές δίνει μια υπέροχη εμφάνιση.

25. Προσωρινή μεγάλη τατουάζ τριαντάφυλλα για τα κορίτσια:

Μεγάλο roses

Σκεφτόμαστε να πάρουμε τριαντάφυλλα στο σώμα; Δοκιμάστε κάτι που πλένεται όπως αυτό πριν το χέρι πηγαίνει για βελόνα έξω χρώμα. Εδώ ο ώμος είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος με απλό και προσωρινό τατουάζ. Αυτό είναι ένα άλλο όμορφο σχέδιο τριαντάφυλλο για τα κορίτσια. Αυτά τα κορίτσια προσωρινά τατουάζ γίνονται δημοτικότητα μεταξύ των νέων κολεγίων καθώς επίσης και είναι καλύτερο φοριούνται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να προσθέσετε στην ομορφιά του φορέματος που έφαγε φορώντας. Όχι μόνο τα κορίτσια, αλλά μερικές φορές και τα αγόρια βλέπουν επίσης να φοράνε τέτοια τατουάζ.

26. Προσωρινά τατουάζ για τα χέρια και τα πόδια:

Νερό decals for hands and legs

Αν ψάχνετε για κάτι που θα κάνετε στα χέρια και τα πόδια, κάτι φυλετικό ή τολμηρό, τότε δοκιμάστε να πάτε για κάτι που πλένεται όπως αυτό το σχεδιασμό τατουάζ. Αυτές τις μέρες έχετε μεγάλα εκτεταμένα μοτίβα όπως αυτά στα καταστήματα. Τα τατουάζ αυτά θεωρούνται ως ένα από τα καλύτερα προσωρινά τατουάζ. Τα σχέδια από σκούρο μαύρο στυλό είναι πιό ελκυστικά για τα κορίτσια που θέλουν προσοχή σε μερικά πάρτι ή ντίσκο. Είναι επίσης φοριούνται σε φυλετικές θεματικές πάρτι, καθώς αυτό το σχέδιο δίνει μια ματιά σε αυτό

27. Pencil Rose Προσωρινή τατουάζ σχεδίασης:

Μολύβι rose

Ψάχνετε να πάρετε ένα τριαντάφυλλο σε σκιά μολυβιού που γίνεται στα χέρια; Πάρτε ένα αυτοκόλλητο που πλένεται για μια δοκιμή και μετά πηγαίνετε για τα μόνιμα. Μπορείτε επίσης να πάρετε κάτι σαν το πιο χαριτωμένο ροζ temp τατουάζ για το σύνολο του μήκους των όπλων σας. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να είναι ένα από τα προσωρινά henna τατουάζ αν γίνει με μαύρο mehndi. Αυτού του είδους τα τατουάζ πραγματοποιούνται ευρέως από τους άνδρες στα πάρτι ή επίσης για τη μόδα. Για να προσθέσετε την ομορφιά της, τα αγόρια μπορούν επίσης να προσθέσουν σχέδια κρανίου μαζί της.

28. Προσωρινή Τατουάζ Κορίτσι:

Μολύβι girl

Αυτό είναι ένα χρώμα χωρίς χρώμα, χωρίς σκίαση σχεδιασμό κοριτσιού μολύβι και μπορείτε να έχετε αυτά που γίνονται σε μόνιμο χρώμα ή μολύβι στυλ από την πραγματική μελάνια. Αλλά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε πρώτα αυτές τις αυτοκόλλητες πινακίδες νερού για να σας δουν σαν αυτές ή είστε άνετοι αθλητικοί αυτοί.

29. Τατουάζ χειρός προσωρινών ροζ:

Τριαντάφυλλα in cluster

Τα τριαντάφυλλα είναι ένα κοινό πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Αλλά πριν δοκιμάσετε κάτι με τη βελόνα, δοκιμάστε κάτι λιγότερο οδυνηρό σαν ένα decal και μπορείτε να είστε σίγουροι για το χρώμα που θέλετε όταν αγοράζετε αρκετά χρώματα των decals. Τότε μπορείτε να πάτε για το μόνιμο πράγμα.

30. Ένα προσωρινό τατουάζ αστεριών για παιδιά:

ΕΝΑ starfish

Μπορείτε να αγοράσετε μερικά μοντέρνα μικρά σχέδια πάρα πολύ έτσι. Τα περισσότερα από τα παιδιά είναι σαν να αγαπάτε αυτό το σχέδιο τατουάζ αστέρι για τα μέρη του σώματος για προσωρινά. Αυτός είναι ο καλύτερος προσωρινός σχεδιασμός τατουάζ για τα παιδιά που αγαπούν να δουν τα ψάρια, ή εμπνέονται από τη θαλάσσια ζωή. Τα όμορφα χρώματα που προστίθενται σε αυτό το τατουάζ το καθιστούν πιο όμορφο. Αυτά τα τατουάζ εκτελούνται από παιδιά ειδικά σε θεματικά πάρτι ή φανταχτερό ανταγωνισμό φόρεμα στα σχολεία.

31. Προσωρινή τατουάζ Henna για τα δάχτυλα:

Κίννα for fingers

Τα τατουάζ Henna είναι επίσης ένας τύπος μη μόνιμων σχεδίων που μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και αυτά διαρκούν λίγες μέρες έως μερικές εβδομάδες και μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια που επιλέγετε. Εάν είστε πρόθυμοι να έχετε κάτι φυσικό, τότε δοκιμάστε αυτό το κανονικό και μικρό τατουάζ.

32. Προσωρινή βέλος τατουάζ για τον αυχένα:

Ενα arrow

Αυτό είναι ένα μοντέρνο decal και μπορείτε να δοκιμάσετε παρόμοια στυλ σε πλένεται χρώματα προτού πάτε για μη πλένονται χρωστικές ουσίες. Αυτά είναι πολύ αριστοκρατικά σε αθλητισμό και επίσης αρκετά παραδοσιακά σε άλλες περιπτώσεις και έχουν μεγάλη σημασία σε παραδοσιακά μέρη και περιστάσεις.

33. Προσωρινή Τατουάζ μεγάλων φύλλων:

Μεγάλο Tree designs

Εάν θέλετε να έχετε κάτι μεγάλο όπως αυτό το τατουάζ, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι στο decal νερού από το κατάστημα χειροτεχνίας πρώτα για να ξέρετε αν θα θέλετε κάτι μεγάλο στα χέρια.

34. Τατουάζ αυτοκόλλητων προσωρινών αυτοκόλλητων:

Απλός stickers

Μπορείτε να αγοράσετε έγχρωμες ημι-πλυσίμες στυλό για την κατασκευή αυτοκόλλητων ετικετών ή μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα μοτίβα ή σύμβολα που έρχονται στα κανονικά φύλλα decal νερού σας.

35. Σχεδιασμός τατουάζ Flower Mehendi:

Απλός mehendi

Μια από τις πιο κοινές μορφές προσωρινής τατουάζ είναι φυσικά αυτή που γίνεται με κοινό mehendi. Ειδικά στην Ινδία και τις γειτονικές χώρες όπως το Πακιστάν και τα παρόμοια, η πιο κοινή μορφή τέχνης τατουάζ ειδικά για τις γυναίκες είναι αυτές που κατασκευάζονται με mehandi. Σε αυτή την εικόνα θα μπορείτε να δείτε ένα πολύ όμορφο σχέδιο στα χέρια της κυρίας που αποτελείται από mehandi.

36. Προσωρινά χέρια σκελετού:

Σκελετός Hands Tattoo

Τώρα μερικές ημέρες τα τατουάζ είναι σχεδόν μια οργή μεταξύ των νέων, ιδιαίτερα που είναι παθιασμένοι με τα τατουάζ, αλλά δεν είναι σίγουροι αν μπορούν πραγματικά να κολλήσουν με τον ίδιο σχεδιασμό σε όλο ή όχι και έτσι ακόμη και αυτό το πολύ έξυπνο χέρι σκελετού φαίνεται φοβερό, παρά την προσωρινή. Το κρέμεται στυλ δίνει μια ακόμη πιο τρομακτική ματιά. Ο τρόπος που γίνεται από κάτω από τα μανίκια μοιάζει με το χέρι που πραγματικά βγαίνει από κάτω.

37. Προσωρινά τατουάζ σκορπιού για άνδρες:

Σκορπιός Tattoos

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες προσωρινές ιδέες σχεδιασμού τατουάζ γιατί κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ ότι δεν είναι πραγματικό. Πρώτα απ 'όλα, ένας σκορπιός είναι ούτως ή άλλως μια εξαιρετικά δημοφιλής ιδέα τατουάζ και πάνω από αυτό η χρωματική σκιά φαίνεται απλά τόσο πραγματική. Βάλτε το στο πίσω μέρος του λαιμού σας ή ίσως στο δικέφαλο σας και οι άνθρωποι θα σκέφτονται ότι είναι πραγματικό σίγουρο.

38. Εκπόνηση τατουάζ προσωρινού σώματος:

Επεξεργάζομαι tattoos

Όταν πρόκειται για την προσωρινή τατουάζ για τους άνδρες τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την ιδέα των τατουάζ που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του στήθους. Αυτά είναι τμήματα του σώματος που οι άνδρες προσπαθούν να καμαρώνουν και τι μπορείς να κάνεις να φανούν καλύτερα με αυτά τα περίπλοκα σχέδια. Αυτά είναι ειδικά τα φυλετικά σχέδια που είναι πολύ συνηθισμένα αλλά εξακολουθούν να φαίνονται φοβερά.

39. Τατουάζ Προσωρινής Δράκος:

Δράκων tattoos

Οι γυναίκες και τα κορίτσια δεν παραμένουν καθόλου καθόλου σήμερα, όταν μιλάμε για τατουάζ. Αυτά τα είδη τολμηρών σχεδίων όπως αυτά των ζώων και των δράκων είναι τώρα κοινά κορίτσια προσωρινές επιλογές τατουάζ και μπορούν να το καμαρώνω καλά επίσης. Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα κορίτσια δεν είναι σίγουρα για αυτά τα σχέδια όταν πρόκειται να τα πάρουν εμποτισμένα μόνιμα και έτσι τα προσωρινά είναι καλύτερα οποιαδήποτε στιγμή.

40. Προσωρινή τατουάζ δάχτυλο:

Δάχτυλο tattoos

Έχουμε δει συχνά κορίτσια με μικρά, χαριτωμένα τατουάζ πάνω από κάθε δάχτυλο και φαίνεται περίεργο αλλά όμορφο. Αυτός είναι επίσης ένας τύπος φυλετικής κουλτούρας όπου ίσως παίρνουν μελάνια ουράνια σχέδια σε κάθε δάχτυλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα προσωρινά τατουάζ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε έναν αριθμό μοτίβων σε αυτήν την περίπτωση.

41. Απόκριες τατουάζ:

Απόκριες tattoos

Τα θέματα των αποκριών νύχτες είναι σκοτεινά, γοτθικά και τρομακτικά και είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι για να τα καταφέρουμε. Τώρα, φυσικά, κανείς δεν θα ήθελε να ντύσει με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα και επομένως προσωρινά σχέδια τατουάζ είναι οι καλύτερες ιδέες για να δούμε το καλύτερο στο πάρτι αποκριών που φιλοξενείται από τον φίλο σας. Απλά πάρτε μερικές από αυτές τις προσωρινές αυτοκόλλητες ετικέττες και στη συνέχεια να μεταφέρετε τα τατουάζ και να τα καυχήσετε όπου κι αν πάτε.

42. Τατουάζ των ζώων για τα πόδια:

Προσωρινά σχέδια-τατουάζ-42

Όταν πρόκειται για προσωρινά τατουάζ για τους άνδρες, τα πρόσωπα των ζώων είναι πολύ, πολύ συνηθισμένα και φαίνονται πολύ έξυπνα επίσης. Πριν αποφασίσετε ποιο ζώο νομίζετε ότι θα ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από αυτά τα αυτοκόλλητα που πλένονται τα οποία μπορείτε να αλλάξετε καθημερινά για να μάθετε την κατάλληλη επιλογή για να πάρετε με μελάνη.

43. Προσωρινά κελτικά τατουάζ:

Celtic tattoos

Tribal τατουάζ είναι μια απόλυτη τρέλα σήμερα δεν έχει σημασία τι είστε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι. Αυτά είναι επίσης τρελά σχέδια και θα πρέπει να τους πάρει μόνο με μεμβράνη μόνιμα από κάποια πολύ καλή θέση αλλιώς το όλο θέμα μπορεί να χαλάσει. Έως τότε πάρτε αυτοκόλλητα όπως αυτά και στη συνέχεια μεταφέρετε το τατουάζ στο σώμα σας. Αυτά είναι φωτεινά και πολύχρωμα και μοιάζουν και πραγματικά πραγματικά.

44. Προσωρινή Τατουάζ Catcher Dream:

Ονειρο Catcher tattoos

Για τα κορίτσια που αγαπούν να το κρατήσει απλό και χαριτωμένο και να θαυμάσετε τη λέξη τατουάζ μιας λέξης, αυτό είναι για σας. Μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε λέξη σας αρέσει και να το χρησιμοποιήσετε ως αυτοκόλλητο νερού. Αυτά τα κορίτσια προσωρινή τατουάζ χρησιμοποιούνται κυρίως για τους καρπούς ή τα μέρη όπου φαίνονται προεξέχοντα. Μπορείτε να τους πάρετε σε μια ποικιλία γραμματοσειρών και φαίνονται αρκετά όσο και πραγματικές.

45. Προσωρινά τατουάζ Sun:

Ήλιος Tattoos

Οι έξυπνοι άντρες προτιμούν το ντύσιμο για την περίσταση και οι πιο έξυπνοι προτιμούν να τα τατουάζ σύμφωνα με την επιλογή τους, κάτι που δεν είναι δυνατό με τα μόνιμα τατουάζ. Αυτό το τατουάζ του ήλιου είναι ένα εξαιρετικά απλό αλλά πολύ κομψό όταν γίνεται μόνο στη μία πλευρά του στήθους. Γιατί να περιμένετε να φαίνεστε ζεστός όταν μπορείτε να το κάνετε με τέτοιο απλό τρόπο. Φορέστε το ωραίο πουκάμισο και μην πιέζετε το όλο θέμα ή ίσως τα πράγματα να φαίνονται ακόμα καλύτερα σε μια ηλιόλουστη παραλία.

46. ​​Starry Back Προσωρινή Τατουάζ:

Εναστρος back Tattoo

Όλοι έχουμε λατρεύουμε το τατουάζ Rihanna που έχει στο πλάι του λαιμού και πάντα θέλαμε κάτι τέτοιο. Τώρα να πάρει τα προσωρινά σχέδια τατουάζ γίνεται δεν είναι καθόλου μια μεγάλη υπόθεση και γιατί μιμείται όταν μπορείτε να πάρετε τόσο πολύ καλύτερα; Απλά πάρτε λίγο μεγαλύτερα αστέρια που γίνονται στην τσάντα σας με ημι-πλένονται αυτοκόλλητα και δείτε τη μαγεία.

47. Gorgeous Επιστροφή Προσωρινή Τατουάζ:

Υπέροχος back tattoos

Να πάρει το σύνολο πίσω με μεμβράνη σίγουρα χρειάζεται τα κότσια, αλλά να πάρει ένα προσωρινό τατουάζ γίνει για το σύνολο πίσω χρειάζεται έξυπνη. Αυτά είναι τόσο αληθινά ώστε μπορείτε να τα κάνετε και να τα αλλάξετε ανά πάσα στιγμή και οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να μπερδεύονται για το γεγονός ότι είναι πραγματικοί ή όχι και μπορείτε στη συνέχεια να καθίσετε και να απολαύσετε τη διασκέδαση.

48. Προσωρινά αιγυπτιακά τατουάζ:

Αιγύπτιος tattoos

Είναι δίπλα στο αδιανόητο πόσο πανέμορφα αυτά τα προσωρινά τατουάζ μπορούν να δουν. Αυτή η εικόνα έχει ειδικά το τατουάζ με το πρόσωπο ενός αιγυπτιακού φαραώ πιθανότατα και είναι βέβαιος ότι δεν θα είστε σε θέση να διαβάσετε καθόλου αν αυτό είναι πραγματικό ή όχι. Φαίνεται πλούσιο, εξαίσια και πανέμορφο. Δοκιμάστε αυτό χωρίς περαιτέρω χάσιμο χρόνου.

49. Προσωρινή Τατουάζ ζώνης λαιμού:

Λαιμός band Tattoo

Οι fashionistas εκεί έξω θα λατρεύουν αυτό το σχεδιασμό τατουάζ. Το ακόμη καλύτερο μέρος είναι ότι είναι απολύτως προσωρινό αλλά τόσο κομψό. Αυτό είναι σαν μια ζώνη λαιμού που μπορείτε να φορέσετε με τα κατάλληλα φορέματα που έχετε ή ίσως με μια ματιά grunge. Αυτό έχει επίσης μια πεταλούδα στο πίσω μέρος και τα πράγματα φαίνονται τόσο τόσο πραγματικό.

50. Τυπικές φυλετικές ταινίες:

Τυπικός tribal bands Tattoo

Αυτό το τατουάζ είναι το καλύτερο κατάλληλο για τα όμορφα κορίτσια, όπου μπορούν να πάρουν αυτά τα tribal patterned συγκροτήματα που έχουν κολληθεί στους καρπούς τους και φαίνονται ακόμη πιο κομψά. Για τα αγόρια δεν υπάρχει τίποτα για να λυπηθείτε γιατί μπορείτε να τα κάνετε αυτά στους μύες σας και να τα καυχήσετε με το στυλ όπως σας αρέσει να το κάνετε.

Προσωρινή τατουάζ είναι σαν τις δηλώσεις στυλ στις μέρες μας και το σημαντικότερο πλεονέκτημα των προσωρινών σχεδίων τατουάζ είναι το γεγονός ότι μπορείτε να τα ντύσετε ανάλογα με τη διάθεσή σας και την επιλογή σας σε αντίθεση με τα μόνιμα. Έτσι, πάρτε ένα σύντομα!

Leave A Comment

− 1 = 2