5 σπιτικά πακέτα προσώπου αγγουριού για το δέρμα σας Στυλ στη ζωή

Το αγγούρι είναι γεμάτο νερό και ένα πολύ δροσιστικό λαχανικό. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες λόγω αυτών των ιδιοτήτων και επειδή είναι λίπος και χοληστερόλη ελεύθερη, είναι επίσης υγιής. Εκτός από το ότι είναι πολύ υγιές για το στομάχι μας, αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο veggie για το δέρμα.

Ο ευκολότερος τρόπος χρήσης του αγγουριού είναι η εφαρμογή του χυμού αγγουριού στο πρόσωπο απευθείας ή με την εφαρμογή λεπτόκοκκου αγγουριού στο πρόσωπο και το αφήνουμε για λίγο. Αυτό μπορεί να γίνει καθημερινά και μπορείτε να δείτε πόσο νωπό το δέρμα αισθάνεται όλη την ημέρα. Το αγγούρι νερό ενεργεί ως γραφίτη και κλείνει τους ανοιχτούς πόρους που είναι μια πηγή ελαίου που προσελκύει βρωμιά στο δέρμα και προκαλεί προβλήματα.

Διαβάστε για μερικές εύκολες, φυσικές και σπιτικές πακέτες προσώπου αγγουριού που σας ανανεώνουν σε χρόνο μηδέν και με ελάχιστη προσπάθεια.

Σπιτικά πακέτα προσώπου αγγουριού:

Εδώ είναι τα κορυφαία 5 σπιτικά πακέτα προσώπου αγγούρι για το δέρμα σας.

1. Μάσκα προσώπου για το γιαούρτι και το αγγούρι:

μάσκα αγγουριού-προσώπου

Σε ένα καθαρό μπολ, πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι χωρίς ζάχαρη και προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο αγγούρι σε αυτό. Ανακατέψτε για να κάνετε μίγμα. Εφαρμόστε αυτό στο πρόσωπο και αφήστε για 20 λεπτά. Κατόπιν ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το πακέτο προσώπου είναι αποτελεσματικό στην ενυδάτωση του δέρματος και το γιαούρτι είναι επίσης ένα βαθύ καθαριστικό. Μικτή με αγγούρι, αναζωογονεί και το δέρμα. Η μάσκα προορίζεται να προσθέσει την υγρασία στο ξηρό και θαμπό δέρμα. Είναι το καλύτερο πακέτο προσώπου αγγουριού.

2. Αλόη Βέρα και Αγγούρι Προσώπου Pack:

5 σπιτικά πακέτα προσώπου αγγουριού για το δέρμα σας Στυλ στη ζωή

Για τη μάσκα, πάρτε φρέσκο ​​ανοιχτό αλόη βέρα και το μισό αγγούρι σε μια κατσαρόλα. Μίγμα για να σχηματίσετε μια ομαλή πάστα. Αν η πάστα είναι πολύ χοντροκομμένη, προσθέστε μισή κουταλάκι του γλυκού σκόνη σανταλόξυλου για να γίνει παχύ. Καθαρίστε το δέρμα και εφαρμόστε τη μάσκα. Αφήστε να στεγνώσει. στη συνέχεια ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Εάν το δέρμα αισθάνεται ελαστικό, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα. Το πακέτο θα ελαφρύνει και θα λαμπρύνει το δέρμα με τακτική χρήση. Αυτό είναι το τέλειο πακέτο αγγείου για το ξηρό δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα: Πακέτο Ντομάτας Πρόσωπο για λιπαρό δέρμα

3. Μέντα, μέλι και αγγούρι μάσκα προσώπου:

5 σπιτικά πακέτα προσώπου αγγουριού για το δέρμα σας Στυλ στη ζωή

Κάνετε τη μέντα και την πάστα αγγουριών ξεχωριστά. Σε ένα καθαρό κύπελλο, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού σε καθέναν από τους πολτούς και μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι. Συνδυάστε όλα αυτά μαζί για να δημιουργήσετε ένα ομαλό μίγμα. Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα του μίγματος στο πρόσωπο και ξαπλώστε για μισή ώρα. Διεισδύει βαθιά στο δέρμα και ενυδατώνει από μέσα. Η μέντα αφήνει πίσω από μια πολύ ωραία οσμή και φρέσκια αίσθηση πάρα πολύ. Εννοείται για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες του αγγουριού.

4. Βρώμη, το λεμόνι και το αγγούρι Face Pack:

5 σπιτικά πακέτα προσώπου αγγουριού για το δέρμα σας Στυλ στη ζωή

Αλεξίζετε το αγγούρι με λεπτό τρόπο και απομακρύνετε το χυμό του πιέζοντας ανάμεσα στις παλάμες. Σε ένα κουταλάκι του γλυκού βρώμη, προσθέστε το χυμό αγγουριού και αφήστε το στην άκρη έτσι ώστε η βρώμη να γίνει μαλακή. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού στο υγρό βρώμης και ανακατέψτε καλά. Καθαρίστε το δέρμα και εφαρμόστε την πάστα ομοιόμορφα. Ξεπλύνετε με παγωμένο νερό μετά από 20-25 λεπτά. Αυτό είναι ένα πολύ αποτελεσματικό πακέτο που καθαρίζει τις ατέλειες και μειώνει τα σκούρα και ανομοιόμορφα μπαλώματα από το δέρμα με τακτική χρήση. Είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά πακέτα προσώπου αγγουριού.

Δείτε περισσότερα: Μακιγιάζ Πρόσωπο Κολοκύθας Οφέλη & Πράσινο Τσάι Πρόσωπο Πακέτο

5. Μάσκα προσώπου σκόνης και αγγουριού:

5 σπιτικά πακέτα προσώπου αγγουριού για το δέρμα σας Στυλ στη ζωή

Για τη μάσκα χρειάζεστε πολτό αγγουριού, παρασκευάζεται με άλεση του αγγουριού σε ένα μύλο και τέντωμα για να αφαιρέσετε όλο το νερό. Βάλτε 2 κουταλάκια του γλυκού πολτού αγγουριού σε ένα καθαρό κύπελλο. προσθέστε μισό κουταλάκι κουρκούμη σκόνη και λίγο μέλι. Ανακατέψτε καλά. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα για 30 λεπτά και ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Ίσως χρειαστεί ενυδάτωση μετά από λίγο. Το πακέτο αναζωογονεί το δέρμα αμέσως και το ενυδατώνει.

Εδώ βλέπουμε πώς αυτά εύκολα διαθέσιμα συστατικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε μια νέα ζωή στο δέρμα μας. Αυτά δεν είναι μια δαπανηρή υπόθεση και πρέπει να διεξάγονται τακτικά έτσι ώστε να έχουμε τα μέγιστα οφέλη από αυτήν. Αν χρησιμοποιείτε ήδη μια προσωπική μάσκα προσώπου, προσπαθήστε να αντικαταστήσετε ένα συστατικό με αγγούρι για να ξεκινήσετε να νιώσετε τη διαφορά.

Leave A Comment

28 + = 31