5 εκπληκτική μαύρη μάσκα προσώπου ξεφλουδίζουν κιτ στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Ποιος δεν θέλει να φανεί έξυπνος ή όμορφος; Μπορείτε να ονομάσετε ένα άτομο που δεν επιθυμεί να απογειώσει όλα τα μαύρα κεφάλια από το πρόσωπό τους για να φαίνονται πιο έξυπνα; Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι με δική σας ευκολία. Η αγορά έρχεται με μερικές καλές μάσκες προσώπου που σας βοηθούν να απαλλαγείτε από τα blackheads, απολέπιση του δέρματός σας και να σας κάνει να φαίνεστε ακτινοβόλο. Η πιο μαύρη μάσκα προσώπου που συμβαίνει είναι εκείνη που επικρατεί με εκχυλίσματα ξυλάνθρακα.

Η καλύτερη μαύρη μάσκα προσώπου ξεφλουδίζει κιτ για μαύρες κεφαλές:

Εδώ είναι μερικές καλύτερες μαύρες μάσκες προσώπου κιτ για να διαλέξετε,

1. Το Body Shop Ιμαλαϊκή μάσκα προσώπου με κάρβουνο:

ο Body Shop Himalayan Charcoal Face Mask

Το Body Shop Himalayan Charcoal μαύρη μαύρη μάσκα προσώπου καθαρισμού μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα στις μαύρες μάσκες προσώπου. Έχει ένα διπλό αποτέλεσμα - ένα βαθύ καθαρισμό και το άλλο καθαρίζει το δέρμα. Μία από τις βασικές ιδιότητες αυτής της μάσκας προσώπου είναι η υψηλή υφή της λάσπης η οποία χρησιμεύει ως εξαιρετικός παράγοντας απολέπισης.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Πρέπει να εφαρμοστεί ένα παχύ στρώμα αφήνοντας τα μάτια, τα φρύδια, τα μαλλιά και τα χείλη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει ένα ομοιόμορφο στρώμα. Αφήστε το μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια απαλά ξεφλουδίστε, ξεκινώντας από τις εξωτερικές άκρες. Ξεπλύνετε και εφαρμόστε ενυδατική κρέμα. Χρησιμοποιήστε αυτό μια φορά την εβδομάδα στην αρχή για να διαγράψετε όλα τα σπυράκια.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Οι ακαθαρσίες και οι τοξίνες απομακρύνονται εύκολα και απαλά από το δέρμα.

Προσοχή

Κατά το ξεφλούδισμα, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα.

Οφέλη:

Είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσετε, καθώς αυτή η μάσκα ξυλάνθρακα είναι μάσκα με λάσπη.

2. Origins Clear Cleaning Βελτίωση Ενεργητική μάσκα ξυλάνθρακα:

Προέλευση Clear Improvement Active Charcoal Mask

Αυτή η άλλη καλύτερη μαύρη μάσκα προσώπου ξεφλουδίζει. Τα βασικά συστατικά της "Μάσκας προσώπου Origins" είναι το Bamboo Charcoal & White China Clay που αναμιγνύεται με γλυκερίνη και μυρτιά. Αυτά είναι χρήσιμα για να διατηρήσετε το δέρμα ενυδατωμένο αντί να το αναγκάσει να ξεφλουδίσει. Είναι επίσης μια πολύ καλή μαύρη μάσκα προσώπου για σπυράκια.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Εφαρμόστε ένα λεπτό ομοιόμορφο στρώμα σε όλο το πρόσωπό σας και το μισό του λαιμού και ξεκολλήστε όταν στεγνώσει. Βάλτε λίγο ενυδατική κρέμα. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις αποφεύγοντας τα μάτια, τα φρύδια, τα χείλη και τη γραμμή των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε μία φορά σε 15 ημέρες για να διατηρήσετε το δέρμα του προσώπου σας απαλλαγμένο.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Το κάρβουνο μπαμπού και το λευκό πηλό της Κίνας λειτουργούν σαν ισχυροί μαγνήτες. Εξάγουν βρωμιά και ακαθαρσίες. Βοηθά επίσης στον έλεγχο του πετρελαίου.

Προσοχή

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το ξεφλούδισμα καθώς μπορεί να έχετε λίγο επώδυνο και να ερεθίζουν το δέρμα.

Οφέλη:

Αυτή η μαύρη μάσκα προσώπου είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στα σπυράκια, καθώς τείνει να ξεκαθαρίσει τους φραγμένους πόρους, αποτρέποντας τα σπυράκια.

Δείτε περισσότερα: Μάσκα προσώπου Blackhead

3. Προέλευση με καθαρή βελτιωτική μάσκα ενεργού άνθρακα:

Προέλευση with Clear Improvement Active Charcoal Mask

Αυτή η μαύρη μάσκα προσώπου είναι βαθύ γκρίζο χρώμα και αναμιγνύεται με μικρά σωματίδια μαύρου άνθρακα. Είναι λεία υφή. Βοηθά στην αναζωογόνηση του ξηρού και θαμπό δέρματος.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε το για περίπου 15 λεπτά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την εβδομάδα.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Αυτή η μάσκα προσώπου είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με λιπαρό δέρμα. Ελέγχει την υπερβολική ποσότητα πετρελαίου από το πρόσωπο και καθαρίζει βαθιά τους πόρους.

Προσοχή

Μην πάρετε υπερβολική ποσότητα καθώς η υφή εμποδίζει την εφαρμογή ενός παχύρρευστου στρώματος. Η λάμψη μετά την αφαίρεση της μάσκας δεν διαρκεί περισσότερο από 2 ημέρες.

Οφέλη:

Όντας πολύ κρεμώδες, μόνο ένα μικρό ποσό καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο και επίσης στεγνώνει πολύ γρήγορα. Νιώθει φρέσκο ​​και χαλαρωτικό. Η Deep καθαρίζει το δέρμα και το φωτίζει.

4. Άρωμα μαγείας ενεργοποιημένο άνθρακα μπαμπού:

Αρωμα Magic Activated Bamboo Charcoal

Αυτή η μαύρη μάσκα προσώπου έχει υψηλό ποσοστό ενεργού άνθρακα, βιταμινών και μετάλλων. Απολέγεται πολύ απαλά. Βοηθά εύκολα να ξεφορτωθεί το μακιγιάζ

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο σαπούνι ή καθαριστικό. Χρησιμοποιήστε μια φειδωλή ποσότητα του πακέτου και απλώστε ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 15 λεπτά και πλύνετε με ζεστό νερό. Είναι τόσο ήπιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά τη νύχτα.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Το υψηλό ποσοστό ενεργού άνθρακα βοηθάει στην απομάκρυνση του πετρελαίου, της βρωμιάς και του μακιγιάζ πολύ εύκολα. Δεν στεγνώνει το δέρμα καθώς είναι άφθονο με βιταμίνες και μέταλλα.

Προσοχή

Η παρουσία μιας μεγάλης ποσότητας ενεργοποιημένου άνθρακα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα.

Οφέλη:

Τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Η τακτική χρήση σφίγγει τους πόρους και η αντιβακτηριακή ασπίδα φωτίζει το δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Χωρίς χημικά απολέπιση

5. Μάσκα κάρβουνο ενεργοποιημένη από βραχώδη βουνό:

Βραχώδης Mountain Activated Charcoal Mask

Αυτό το μαύρο μάσκα μάσκα προϊόν φλοιού προσώπου είναι αρκετά νέα στην αγορά, αλλά πωλεί αρκετά επιτυχώς. Βρίσκεται ιδανικά κατάλληλο για συνδυασμό ή λιπαρό τύπο δέρματος.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Πρώτα πλύνετε με ζεστό νερό ή σκουπίστε το πρόσωπο με μια πετσέτα βουτηγμένη σε ζεστό νερό, για να ανοίξετε τους πόρους. Η μάσκα πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και στο λαιμό. Αφού στεγνώσει εντελώς, σκουπίστε το απαλά με ένα υγρό μαλακό πανί και εφαρμόστε ενυδατική κρέμα.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Η παρουσία ενεργού άνθρακα καρύδας με πηλό μπεντονίτη καθιστά μια ισχυρή αποτοξίνωση και αφήνει το δέρμα καθαρό και φρέσκο. Αυτή η μάσκα ισχυρίζεται ότι έχει μαύρο μαργαριτάρι που βοηθά στη σύσφιξη των πόρων και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος.

Προσοχή

Δεν είναι κατάλληλο για πολύ ευαίσθητο δέρμα.

Οφέλη:

Με την τακτική χρήση τα προβλήματα ακμής και μαύρης κεφαλής μειώνονται σημαντικά. Καθαρίζει βαθιά τους πόρους και τρέφει καλά το δέρμα. Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι μια φλούδα μάσκα μακριά είναι πολύ ασφαλές. Είναι επίσης απαλλαγμένο από σκληρές χημικές ουσίες, έτσι ώστε να είναι αρκετά ασφαλές.

Μαύρες μάσκες προσώπου βρέθηκαν να είναι αρκετά αποτελεσματικές για τα δερματικά προβλήματα όπως τα σπυράκια, την ακμή, τα σπυράκια κλπ. Υπάρχουν μερικές μάσκες με αντιγηραντικές ιδιότητες επίσης. Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει το προϊόν στο πίσω μέρος του χεριού σας πριν χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε αν είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη μείωση του πόρου

Leave A Comment

75 − = 74