35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Η επιλογή του σωστού τύπου μπλούζα δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Δεν έχει σημασία αν έχετε χρόνια εμπειρίας ή είστε ένας πλήρης αρχάριος. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα σύνολο μπλούζες ανάλογα με τον τύπο του σώματός σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε στη μεγάλη λίστα των στυλ divas κάθε φορά που βγαίνετε έξω στους δρόμους. Η επόμενη πρόταση θα ήταν να παραμείνετε ενημερωμένοι με τις τάσεις, έτσι ώστε όλοι να αναγνωρίζουν πόσο σύγχρονοι είστε παρά να φοράτε την παραδοσιακή ινδική εθνοτική φθορά.

Contents

Μπλούζα σχέδια πίσω αυχένα:

Εδώ είναι τα κορυφαία 39 trendy Indian Blouse Back Neck σχέδια, που θα σας βοηθήσουν να φανείτε το καλύτερό σας.

1. Πλαίσιο με οριακό φύλλο:

Μπλούζα Back Neck Designs

Ρίξτε μια ματιά στα δύο μπλούζες εδώ. Τι έχουν κοινό? Ναι, η σχισμή σε σχήμα φύλλου. Είναι νέο στην αγορά και βρίσκεται ακόμη στην περίοδο δοκιμαστικής περιόδου, με πολλούς πειραματισμούς και δίνοντάς του ένα ναι στη λίστα των ντουλαπών τους. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν βρίσκεστε εκτός ιδεών για την μπλούζα σας, αυτό το στυλ είναι όμορφο και έχει πολλά να εργαστεί.

2. Στρογγυλή στρογγυλή βαλβίδα:

Μπλούζα Back Neck Designs2

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι ένα πανέμορφο σχεδιασμό μπλούζας στην πλάτη, κομμένο σε βελούδο για την κόκκινη και λευκή μπλούζα. Αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά είναι μια πολύ αριστοκρατική μπλούζα για μινιμαλιστικά θεματικά πάρτι οικογενειακών λειτουργιών που περιλαμβάνουν επίσημα πλήθη. Η μπλούζα έχει επίσης ένα περίπλοκο δίκτυο κόκκινων και λευκών χάντρες όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

3. Πίσω μπλούζα κεντήματος:

Μπλούζα Back Neck Designs3

Αυτό το μοτίβο σχεδιασμού μπλούζας για την πλάτη του αυχένα είναι ένα πανέμορφο μαύρο χρώμα με ζαρί και πέτρινα έργα. Μην ξεγελιέστε από την απλότητα της, αφού είναι μια από τις πιο εθνικές μπλούζες που θα δείτε στην αγορά αυτή τη στιγμή. Χωρίς σχισμές ή βαθύ λαιμό, η μπλούζα εξακολουθεί να έχει μια δική της μόδα για να καυχηθεί, και τα μπλε μανίκια στυλ μπουφάν διπάτα προστίθενται μόνο στη γοητεία.

4. Ροζ συμετρική μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs4

Συμβαίνει έτσι ότι η μπλούζα είναι πολύ σε σχήμα, με τη σχήματος ρόμβου σχισμή, που γίνεται από τα δεμένα άκρα της μπλούζας. Η μπλούζα δεν έχει γάντζο, αλλά δύο χορδές αντί σε κάθε άκρο, μία που κρατάει το κάτω μισό και η άλλη διαχειρίζεται το άνω τμήμα λαιμού της μπλούζας. Η μπλούζα είναι πολύ απλή και φθηνότερη για καθημερινή χρήση κόμματος, παρόλο που πηγαίνει στην αγορά φορώντας αυτό δεν είναι η καλύτερη βιώσιμη επιλογή σας με αυτή τη σχισμή.

5. Σχέδιο Blue V Cut:

Μπλούζα Back Neck Designs5

Το στυλ μπλούζας που εμφανίζεται εδώ είναι μια μπλε ομορφιά, που έχει ένα ρόμβο που καλύπτει το λαιμό και ένα σύνολο χορδών που το κρατά στη θέση του και το συνδέει με το κάτω τμήμα της μπλούζας. Ο σχεδιασμός εδώ είναι πολύ ασυνήθιστο και επομένως ασφαλές να πούμε μια καλή επιλογή για να επενδύσετε για μια φορά. Ο ράφτης σας μπορεί ακόμη και να δηλώσει ότι είστε ο πρώτος πελάτης που θα φέρει αυτό το σχέδιο. Ετοιμαστείτε να πατήσετε τον εαυτό σας στην πλάτη!

6. Κόκκινη μπλούζα δαντέλα:

Μπλούζα Back Neck Designs6

Ιδανική για καθημερινή χρήση, αυτή η μπλούζα είναι αυτή που θα δείτε σχεδόν όλοι σε αυτές τις μέρες. Το καλύτερο μέρος για αυτή την μπλούζα είναι ότι ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα είδη sarees και δεν τραβάει πάρα πολύ προσοχή στον εαυτό της. Εκτός αυτού, η μπλούζα έχει όλη τη δαντέλα, έτσι ώστε να μην φαίνεται ούτε απλή.

7. Πίσω μπλούζα κεντήματος:

Μπλούζα Back Neck Designs7

Αυτό το μοντέλο μπλούζας πίσω μπούκλα εδώ έχει ένα πίσω κέντημα σε ένα καθαρό υλικό, καθιστώντας έτσι όλο το σχέδιο να ξεχωρίζει. Παρατηρήστε πως τα σύνορα saree και τα μανίκια ταιριάζουν, δίνοντας έτσι στην μπλούζα μια πιο σύγχρονη αίσθηση.

8. Βαμβακερή μπλούζα με λουκέτες:

Μπλούζα Back Neck Designs8

Η αμάνικη μπλούζα που βλέπουμε δίπλα εδώ έχει μια πολύχρωμη εκτύπωση Aztec σε αυτό, με το φωτεινό βλέμμα να τηρεί καλά. Η μπλούζα έχει πολλούς λακάνες για να καλύψει το λαιμό και να κάνει την κοπή να μην είναι τόσο βαθιά. Αυτή η μπλούζα έχει ένα zari έργο και πέτρες προστίθενται σε αυτό, έτσι είναι ιδανικό για κάθε ευκαιρία για πάρτι.

9. Μπλουζάκι Floral Sheer:

Μπλούζα Back Neck Designs9

Ενώ μπορεί να έχετε συναντήσει πολλές φυτικές μπλούζες, αυτό εδώ είναι καθαρό, με μια συστροφή. Τα δύο χρώματα φαίνονται πανέμορφα μαζί, και το πράσινο floral σχέδιο στο καθαρό ρούχο είναι όμορφο. Η μπλούζα είναι η ίδια πολύ απλή, χωρίς πρόσθετο σχέδιο, και μπορεί να φορεθεί σε απλά γεγονότα ή μια νύχτα έξω με την οικογένεια.

10. Σχεδόν Ασφαλή Μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs10

Όταν πρόκειται για τα τελευταία σχέδια μπλούζας πίσω μπλούζα, αυτό δεν σταματά να πειράζει σας ακόμη και το παραμικρό. Κοιτάξτε πόσο πανέμορφο είναι ολόκληρο το σχέδιο από μόνο του. Και ενώ θα μπορούσε να έχει μείνει πίσω, η καθαρή χορδή που κρατά τους δύο άκρους στη θέση της, το κάνει να φαίνεται πιο καλαίσθητο.

11. Μπλουζάκι μωβ και μπλε:

Μπλούζα Back Neck Designs11

Η επόμενη μπλούζα της λίστας είναι συνήθως για γυναίκες άνω των 25 ετών, δεδομένου ότι έχει μια πολύ ώριμη ματιά προστίθεται σε αυτό. Με το μπλε και μοβ σχέδια για τα εσωτερικά ρούχα, η χρυσή δαντέλα προσθέτει την τελική πινελιά. Υπάρχουν πέτρες που προστίθενται στη δαντέλα, δίνοντας την μπλούζα πιο λαμπερή εμφάνιση, καθιστώντας έτσι ιδανική για να φορεθεί για γάμους και μεγαλύτερα πανηγύρια όπως το Diwali.

12. Ασφαλή μπλούζα με μεγάλες πέτρες:

Μπλούζα Back Neck Designs12

Αυτή η μπλούζα θα ήταν ουσιαστικά ακοή σαν μια άλλη σε αυτή τη λίστα, αν δεν ήταν για τις 4 πέτρες που αγκαλιάζουν την πλάτη και κρατώντας την μπλούζα μαζί. Λοιπόν για τους εκκινητές, η μπλούζα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή, επειδή ο κίνδυνος δυσλειτουργίας της ντουλάπας με την απομάκρυνση των πέτρων είναι αρκετά υψηλή.

13. Μπλούζα με χάντρες:

Μπλούζα Back Neck Designs13

Όταν ψάχνετε για κάτι που ακολουθεί τόσο το στυλ και τις τάσεις της ταλαιπωρημένης αγοράς μόδας αυτή τη στιγμή, αυτή είναι αυτή. Δεν έχει κανένα ελάττωμα που μπορείτε να διαλέξετε. Είναι σαν ένα σχέδιο μπλούζα που έχει όλα τα σχέδια συνδυάζονται σε ένα.

14. Μαύρη Floral Μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs14

Μεταξύ των σχεδίων μπλούζας στην πλάτη, αυτή η μπλούζα μοιάζει περισσότερο με μαύρη ομορφιά. Έχει λουλούδια συναρμολογημένα μαζί για να δώσει μια πολύ κάτω προς τη γη ματιά. Ένα πράγμα που μπορείτε να είστε βέβαιοι είναι ότι η μπλούζα θα κρατήσει τις επαίνους που έρχονται ανεξάρτητα από το πού το φοράτε. Το στρογγυλό κομμάτι στο κέντρο λειτουργεί σαν μια τολμηρή σχισμή που θα θέλατε να καυχηθείτε. Αυτός σίγουρα πρέπει να πάει στον κατάλογό σας.

15. Βελούδινη Μαύρη Μπλούζα Μπλούζα Μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs15

Η μπλούζα λαιμό αγκαλιά είναι εδώ και έχει μαζί με αυτό βελούδινο υλικό για να καυχηθεί. Αυτό θα ταιριάξει καλύτερα τα καθαρά sarees καλύτερα, με το βελούδο να εργάζεται σε όλη τη διαδρομή συγκεντρώνοντας την προσοχή όλων γύρω. Αυτή η μπλούζα θα σας φέρει εύκολα στην καλύτερη ντυμένη λίστα χωρίς να προσπαθείτε πάρα πολύ.

16. Αμάνικο μπλουζάκι:

Μπλούζα Back Neck Designs16

Η επόμενη μπλούζα που βλέπετε εδώ είναι ένας πανέμορφος συνδυασμός από κομψό και αστικό με όλο το λευκό σε μαύρο πράγμα που προσθέτει στην αντίθεση σκηνή. Υπάρχουν λευκά περιγράμματα που τραβούν μεγάλη προσοχή και κάνουν την μπλούζα να μοιάζει ακόμα καλύτερα.

17. Σχεδίαση πίσω και μανικιών:

Μπλούζα Back Neck Designs17

Αυτή η μπλούζα έχει ένα πολύ διαφορετικό σχέδιο με τη δαντέλα και τις διαφορετικές αποχρώσεις του χρυσού σχεδιασμού. Το ίδιο σχέδιο ακολουθεί στα μανίκια και στην πλάτη, ενώ το μπροστινό μέρος παραμένει αδρανές. Αυτή η μπλούζα είναι ιδανική για sarees που απαιτούν πέλματα, όπως το μετάξι ή βαμβάκι συνήθως. Αυτό μπορεί να φορεθεί καλύτερα στις τελετές sangeet ή γάμου.

18. Στυλ κορσέδων με χορδή Μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs18

Μια σύγχρονη προσέγγιση στην παλιά μπλούζα κορσέδων, αυτή η πίσω μπλούζα ώμου έχει μια σειρά από χορδές που αφήνει πολλά στη φαντασία του καθενός που βλέπει αυτό το σχέδιο. Η μπλούζα έχει μια σειρά zari και πέτρες που προστέθηκαν, ιδανική για χαμηλά κόμματα-κλειδιά.

19. Δύο Stringed Μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs19

Η μπλούζα εδώ έχει μια κοπή Anarkali, ενώ οι χορδές είναι δύο στην πλάτη και το μπροστινό μέρος είναι μια χαριτωμένη σκιά του μπλε. Αυτό που αγγίζει το μάτι είναι η ομορφιά της μπλούζας με διαφορετικούς τρόπους τόσο για το μπροστινό όσο και για το πίσω μέρος.

20. Διαφορετικό μπλουζάκι με χορδές:

Μπλούζα Back Neck Designs20

Μια άλλη μπλούζα ασυνήθιστη από τα σχέδια που βλέπετε κανονικά, αυτή η μπλούζα χαρακτηρίζεται από ένα πολύ απλό και απλό στυλ, ενώ η μπλούζα ξεχωρίζει καθώς και ο χρήστης. Έχει ένα πορτοκαλί κόκκινο χρώμα, περισσότερο όπως το χρώμα ροδάκινου, που δίνει τη συνολική εμφάνιση ένα νηφάλιο vibe.

21. Floral Blouse Design:

Μπλούζα Back Neck Designs21

Το μοτίβο σχεδιασμού μπλούζας για το πίσω λαιμό που βλέπετε εδώ είναι ένα περίπλοκο δίκτυο floral μοτίβα, και ένα υψηλό off-white κολάρο για να το ξεκλειδώσετε. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι αυτό που κάνει την μπλούζα να φανεί ελκυστική στο μάτι και προσθέτει μια σύγχρονη αίσθηση στο μοντέρνο στυλ λουλουδιών σχεδίων λαιμού σε μπλούζες.

22. Νυφική ​​μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs22

Αγκαλιασμένη με πέτρες γύρω από το υλικό της μπλούζας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η μπλούζα είναι νυφική ​​και θα κρατήσει όλα τα μάτια της γυναίκας την ημέρα της. Είναι πολύχρωμη, έχει χάντρες παντού, είναι πολύ λαιμη και φαίνεται πανέμορφη επίσης!

23. Σχεδιασμός μπλούζας χωρίς κορδόνια:

Μπλούζα Back Neck Designs23

Η σχεδίαση μπλούζα που βλέπετε εδώ είναι σχεδόν πίσω, εκτός από το ότι έχει μια κεντρική στρογγυλή σχισμή και ένα κόμπο στο τέλος. Αυτό το μοτίβο καταγράφηκε για πρώτη φορά από μια νότια ηθοποιό στην πρεμιέρα της ταινίας της και από τότε πήρε όλους από μια ευχάριστη έκπληξη και παρέμεινε στην κορυφή των τελευταίων τάσεων.

24. Μπλούζα εργασίας Zari:

Μπλούζα Back Neck Designs24

Αυτή η ασύμμετρη μπλούζα εδώ έχει ένα συνδυασμό κίτρινου και μπλε χρώματος, με ανοιχτόχρωμο χρώμα, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί με την αντίθεση σε όλα τα επίπεδα. Το μοτίβο είναι πολύ βασικό και είναι το πέτρινο έργο που κάνει την μπλούζα να γίνει το showstopper στο τέλος.

25. Push Up σουτιέν στυλ σχεδιασμού σουτιέν:

Μπλούζα Back Neck Designs25

Αυτή η μπλούζα εδώ είναι περισσότερο σαν ένα πιπίλα μέχρι σουτιέν με πούλιες παντού. Είναι καλύτερο να φοριούνται από γυναίκες που είναι ανασφαλείς σχετικά με το μικρό μέγεθος του στήθους τους και πώς δεν φαίνονται καλά σε sarees. Αυτή η μπλούζα έχει πούλιες και μπορεί να φορεθεί σε πάρτι.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια πίσω αυχένα για μπλουζάκια Saree

26. Μπλουζάκι με σχήμα αγάπης:

Μπλούζα Back Neck Designs26

Η λαμπερή σχήματος αγάπης που βλέπετε εδώ κάνει αυτή την μπλούζα ιδανική φθορά για μια νύχτα περίπου. Η μπλούζα πηγαίνει καλύτερα με σχεδιαστές που δεν έχουν πτυχωτά sarees. Τα λευκά sarees ή sarees με κόκκινο ή χρυσό περίγραμμα θα φαίνονται καλύτερα με αυτή την μπλούζα.

27. Μπλούζα πίσω πορτοφόλι:

Μπλούζα Back Neck Designs27

Οι χορδές αυτής της μπλούζας έχουν συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος με ένα πέτρινο κόσμημα και το κάνουν να φαίνεται σαν μια μπλούζα πίσω. Το ανοιχτό λαιμό κάνει την ιδανική φθορά για sarees σχεδιαστές ή καθαρά.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζες σχέδια πίσω αυχένα με πέτρινη εργασία

28. Κόκκινη και μαύρη μπλε φούστα:

Μπλούζα Back Neck Designs28

Αυτό που βλέπετε σε αυτό το σχέδιο μπλούζας είναι το κόκκινο και μαύρο μοτίβο των λουλουδιών. Κάθε saree θα φανεί καλό με αυτή την μπλούζα, αλλά οι δαντέλες θα φέρουν την ομορφιά της μπλούζας καλά.

29. Μπλούζα μπλούζας:

Μπλούζα Back Neck Designs29

Το μπροστινό μέρος της μπλούζας, όπως βλέπετε εδώ, έχει μείνει ανοιχτό και το μεγαλύτερο μέρος της εστίασης είναι τοποθετημένο στην πλάτη, καθιστώντας έτσι αυτή την μπλούζα ιδανική φθορά για βαμβακερά ή μεταξωτά sarees.

Δείτε περισσότερα: Μοντέρνα μπλούζα σχέδια χωρίς ραφές

30. Πολύχρωμο μπλούζα:

Μπλούζα Back Neck Designs30

Αυτή η μπλούζα είναι ιδανική για γυναίκες που δεν θέλουν να πάνε πίσω, αλλά είναι άνετες στο δέρμα τους. Πλούσια σε χρώματα, κάθε διαφανές saree θα κάνει τη δικαιοσύνη σε αυτή την μπλούζα.

31. Σχεδιασμός μπλούζας με αγκαλιά:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Αυτά τα μπλουζάκια κερδίζουν τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των απλών σχεδιασμών της πλάτης του saree. Ανεξάρτητα από το πού θέλετε να το φορέσετε, ένα συμβαλλόμενο μέρος εργασίας ή μια ινδική συλλογή, αυτό θα σας κάνει να δείχνετε καλά ανεξάρτητα. Καλύπτει τον ώμο σας, έτσι μπορείτε να σταματήσετε να ενοχλείτε την φιγούρα σας.

32. Ασύμμετρη μπλούζα:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Η μπλούζα που σχεδιάζει το λαιμό για τις ινδικές sarees θα είναι ατελής χωρίς αυτές τις μπλούζες, που είναι πολύ διαφορετικές από τη συνηθισμένη συμμετρική κοπή. Είναι μια εξαιρετική σύντηξη και λειτουργεί τέλεια για όλους τους τύπους σώματος εξίσου καλά.

33. Μπλούζα κολιέ Peter Pan:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα μοναδικό μείγμα από τα παλιά πουκάμισα και τα πιο πρόσφατα μπλουζάκια saree. Εάν είστε αρκετά βέβαιοι, μπορείτε εύκολα να το τραβήξετε και να κάνετε όλους τους γύρω σας να σας ζηλέψουν. Βεβαιωθείτε ότι δεν παρακάνετε τα αξεσουάρ.

34. Μπλούζα στυλ μπουφάν:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Εξίσου αυξανόμενη στην αγορά, αυτό είναι ένα άνετο μοτίβο πίσω από το λαιμό για μπλουζάκια saree. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σχεδόν όλα τα παραδοσιακά ρούχα από sarees σε lehenga χωρίς να κάνετε να μοιάζετε με την αίσθηση της μόδας σας δεν γνωρίζει τέλος.

35. Μπλούζα Ασφαλείας:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Αυτά τα τελευταία σχέδια για την πλάτη του λαιμού για μπλουζάκια saree είναι συνήθως για τις πιο αδύναμες γυναίκες που είναι όλοι για την εκδήλωση της ομορφιάς τους. Αυτές οι μπλούζες είναι μοντέρνες και πανέμορφες και σίγουρα δεν βγαίνουν από το στυλ οποτεδήποτε σύντομα. Μόνο τα μοντέλα τολμούσαν να γυμνάζουν την πλάτη τους, αλλά είναι μια αρκετά κοινή τάση τώρα.

36. Μπλούζα υψηλής κολάρου:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Αυτός ο σχεδιασμός πίσω λαιμού για μπλουζάκια saree σίγουρα θα ενισχύσει το πηλίκο του στυλ σας σε μια υψηλότερη βαθμίδα. Η σχεδίαση θα προσθέσει τη φρεσκάδα των τέλειων θηλυκών χαρακτηριστικών, ενώ θα σας κάνει να νιώσετε δυνατά. Η μπλούζα είναι εξίσου εξελιγμένη, όπως προφανώς βλέπετε. Επιλέγεται από τις περισσότερες γυναίκες ως αγαπημένο αυτές τις μέρες.

Δείτε περισσότερα: Απλές μπλούζες σχέδια πίσω αυχένα

37. Μπλούζα με κόμπους:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Η επόμενη στην σειρά είναι για εκείνες τις κυρίες που συνήθως θέλουν ένα παραδοσιακό σχεδιασμό λαιμού μπλουζάκι saree με μια συστροφή. Αυτές οι μπλούζες είναι πανέμορφες και διαφορετικές από τις τελείως πίσω, αφήνοντας πολλά για τη φαντασία τους. Μπορείτε να είστε πολύ άνετοι σε αυτό, αν είστε τολμηροί και σίγουροι.

38. Βαμβακερή μπλούζα:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά για κυρίες που τους αρέσει να μένουν στο σπίτι και να παραγγείλουν τα ρούχα τους online. Η απλή μπλούζα πηγαίνει με σχεδόν τα πάντα και ως εκ τούτου κερδίζει τεράστια δημοτικότητα αργά.

Δείτε περισσότερα: Ασύμμετρη μπλούζα σχέδια

39. Μπλούζα Μπλούζας:

35 + Awesome μπλουζάκι πίσω αυχένα σχέδια στην τάση Στυλ στη ζωή

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μακριά ο ώμος, αυτό το σχέδιο λαιμού μπλούζα για sarees ήταν ένα χτύπημα ακόμη και μια δεκαετία πίσω και έχει κάνει την επιστροφή του πάλι μετά από να γίνει δημοφιλής από τα αστέρια της ταινίας. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα σχέδιο, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε.

Ποτέ μην προσαρμόζετε την εφαρμογή, την άνεση και το σχεδιασμό της προτιμώμενης μπλούζας σας. Αυτό όχι μόνο σας κάνει να νιώθετε, αλλά και να κοιτάξετε έξω από τον τόπο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε πολλές μπλούζες για το ίδιο saree, έτσι ώστε να βγείτε από ένα νέο άτομο κάθε φορά. Ακόμα κι αν φοράτε το τραγούδι της μητέρας σας, αυτή η επιπλέον ασυνείδητη συμπεριφορά θα είναι ο κλέφτης της επίδειξης. Αυτό θα πρέπει να είναι για αυτό για την τέλεια επιλογή μπλούζα σας από τη λίστα.

Leave A Comment

7 + 2 =