32 μοντέρνα μοντέλα Saree για το σύγχρονο Diva Στυλ στη ζωή

Οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούν να στυλ με την τελευταία και ενημερώνει ποικιλία sarees. Η Saree είναι αυτή η παραδοσιακή στολή στην οποία βλέπετε τη μόδα αναμφισβήτητα. Τα παραδοσιακά sarees δίδονται με ιδιαίτερο άγγιγμα για να φαίνονται εντυπωσιακά καθώς συνδυάζεται με μοντέρνα στυλ και σχέδια για να ομορφύνει την εμφάνισή σας. Sarees είναι επίσης εύκολα διαθέσιμα σε ιστοσελίδες online αγορές και αυτό μας κάνει να έχουμε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Οι κυρίες προτιμούν να προτιμούν τα sarees σε οποιεσδήποτε ειδικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις τελευταίες μορφές στην αγορά.

Contents

Τελευταία συλλογή Saree με σχέδια και εικόνες:

Εδώ είναι τα 30 καλύτερα και νέα μοντέλα σχεδιασμού saree που ταιριάζουν σε κάθε γούστο.

1. Pochampally Ikkat Sarees

  32 μοντέρνα μοντέλα Saree για το σύγχρονο Diva Στυλ στη ζωή

Αν αγαπάτε τα χειροκίνητα, τα Ikkat sarees είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Αυτά τα sarees υφαίνονται σε μια ειδική μορφή που ονομάζεται Ikkat. Ενώ η αγορά είναι πλημμυρισμένη με αντίγραφα ikkats sarees, ο πρωτότυπος σχεδιασμός κατευθείαν από τον αργαλειό έχει αξεπέραστη ποιότητα. Αυτό το πανέμορφο Saree Silk Ikkat έρχεται σε πολλά σχέδια. Το μοτίβο μαύρο και άσπρο, με πορτοκαλί και ροζ περίγραμμα, είναι σίγουρο ότι θα κλέψει τις καρδιές. Για όλες τις κυρίες που αναζητούν κάτι κομψό, αυτό το saree είναι η τέλεια επιλογή.

2. Παστέλ ροζ υφασμένα λινό Sarees

  32 μοντέρνα μοντέλα Saree για το σύγχρονο Diva Στυλ στη ζωή

Αυτό το saree φιλικό προς το δέρμα είναι το τελευταίο στην αγορά. Εάν θέλετε να επιλέξετε κάτι που είναι παραδοσιακό και επιθυμείτε να φανείτε δροσερό ταυτόχρονα, τα υφαντά sarees από λινό είναι η τέλεια επιλογή. Δεν είναι μόνο ευάερα και αναπνεύσιμα, αλλά και έρχονται σε ένα ευρύ φάσμα παστέλ χρώματα. Ομαδοποιήστε το με μια υφασμένη μπλούζα και ετοιμαστείτε να τραβήξετε μερικές μπάλες.

3. Κρέμα και κίτρινο σιφόν Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 1

Αυτό το κρεμ κίτρινο σιφόν saree είναι κατάλληλο για κάθε ειδική περίσταση είτε πρόκειται για γιορτή γάμου, δεξιώσεις ή οποιαδήποτε άλλη. Το πάνω μέρος αυτού του σαρεφένιου σιφόν είναι χρώματος κρέμας, ενώ το κάτω μισό είναι κίτρινο. Τα περίπλοκα σχέδια γίνονται κατά μήκος των συνόρων με έργα πέτρας. Έχει μια μεγάλη υφή που προσθέτει γοητεία στο μακιγιάζ σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τελευταία sarees.

4. Κόκκινο και μαύρο χρωματισμένο πλισέ σιφόν Τελευταίες Saree με λευκό αντιπρόσωπο:

Αργότερο Saree Designs 2

Τα χρωματισμένα πλεκτά sarees είναι πολύ γνωστά στις μέρες μας. Αυτό το saree σε κόκκινο και μαύρο χρώμα προσφέρει ζωντανή εμφάνιση στο προφίλ σας. Αυτή η στολή είναι εξ ολοκλήρου νέα στην αγορά. Έχει δύο χρωματιστές πτυχές σε αυτό, ενώ το άλλο μισό αυτού του saree είναι καθαρά λευκό. Αυτό το saree βασικά έχει τρία εφέ χρώματος μαζί με χρυσή αστραφτερά σύνορα.

5. Ροζ-κίτρινο σιφόν-καθαρό Τελευταίες Saree:

Αργότερο Saree Designs 3

Αυτά τα sarees αναμειγνύονται με δίχτυ και σιφόν για να παρέχουν μια νέα προοπτική. Αυτό το στυλ δοκιμάζεται κυρίως στις μέρες μας. Η σκιά του κίτρινου συμπληρώνει το ανοιχτό ροζ πλέγμα. Στο τμήμα pallu, τα σχέδια γίνονται σε κίτρινο χρώμα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τελευταία sarees.

6. Κόκκινο Banarasi Silk με χρυσά λεπτομερώς Τελευταίες Saree:

Αργότερο Saree Designs 4

Το μετάξι μεταξωτό saree Banarasi είναι κυρίως γνωστό για το νυφικό μακιγιάζ. Αλλά αυτό το κόκκινο μετάξι banarasi μπορεί να φορεθεί από εσάς σε ευοίωνες περιπτώσεις για να φανεί λαμπερό. Τα περίπλοκα σχέδια γίνονται με λαμπερά χρυσά έργα κυρίως κατά μήκος του παλαριού. Αυτό έχει ένα μοντέρνο άγγιγμα με το παραδοσιακό saree μεταξιού banarasi.

7. Ναυτικό Μπλε χρώματος Floral Σχεδιασμένο Georgette Τελευταίες Saree:

Αργότερο Saree Designs 5

Τα floral σχέδια συνδυάζονται με αυτό το saree υφής georgette. Οι κύριες φυτικές εργασίες γίνονται κατά μήκος των συνόρων και το άλλο μισό του saree αφήνοντας το τμήμα pallu απλό. Τα έργα γίνονται σε πολλαπλά χρώματα σε μπλε ναυτική βάση. Μπορείτε να συνδυάσετε μια πολύχρωμη μπλούζα που είναι απλά κατάλληλη για αυτό το saree.

8. Πορτοκαλί και χρυσό Νότιο μετάξι Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 6

Η μεταξένια υφή του νότιου μεταξιού είναι λαμπερή και μοντέρνα. Αν θέλετε να στυλ με μοντέρνα σχέδια μοτίβο, πρέπει να πάτε για αυτή τη νυφική ​​στολή. Τα χρυσά σύνορα είναι η ειδικότητα των νότιας Ινδίας sarees. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μεταξωτά sarees τελευταία.

9. Gray Lehenga Styled Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 7

Αυτό είναι ένα καινούριο στιλ lehenga saree. Το γκρι με το χρυσό άγγιγμα έχει μια δοξαστική επίδραση σε σας. Δοκιμάστε αυτό το στυλ σε κάθε γάμο ή σε ευνοϊκές περιπτώσεις, απλά φαίνοντα ελκυστικά. Το τμήμα pallu το οποίο είναι επικαλυμμένο πάνω από το σώμα σας έχει ένα διαφανές αποτέλεσμα. Η μπλούζα ταιριάζει με αυτό το saree lehenga και έχει υψηλό στυλ λαιμό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τελευταία μοντέλα saree σε νέα sarees

10. Τελευταίες Πορτοκαλί έγχρωμο μετάξι Τελευταίες Saree με μακρύ μπουφάν μπουφάν μπουφάν:

Αργότερο Saree Designs 8

Αυτό το λαμπερό saree μεταξιού έχει μια επισημαντική επίδραση σε σας. Αυτό το saree φαίνεται αποκλειστικά σε σας. Τα όρια είναι επίσης επισημαίνονται με πολύχρωμα σχέδια. Το τελευταίο στυλ αυτού του saree είναι ότι είναι ζευγαρωμένο με μπλούζα μανικιών με μακρύ μανίκι, με εμφάνιση σχεδιαστή. Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό αυτής της saree.

11. Τελευταία ροδάκινο χρωματισμένο σχεδιαστή Τελευταίες Saree Με Golden Λεπτομέρειες:

Αργότερο Saree Designs 9

Αυτό το saree έχει χρυσό λεπτομερή εργασία σχετικά με την κρέμα χρωματισμένο συμπιεσμένο τμήμα. Η χρυσή περίπλοκη λεπτομέρεια γίνεται στο διαφανές ροζ χρώματος ροδάκινου. Αυτό το saree έχει επίσης καστανόχρωμα σχέδια στα χρυσά σύνορα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τελευταία sarees.

12. Απλό χρυσό μεταξωτό τελευταίο Saree με χρυσά σχέδια:

Αργότερο Saree Designs 10

Το καθαρό χρυσό saree είναι πραγματικά πολύ ασυνήθιστο. Πρέπει να φοράτε αυτό το ρούχο για να φαίνεται ασυνήθιστο. Αυτό το μεταξωτό saree έχει ένα ημιδιαφανές αποτέλεσμα με απλά χρυσά σύνορα που συνήθως φαίνονται στα νότια μεταξωτά sarees. Το κατώτερο μισό αυτού του saree έχει μερικά μοναδικά περίπλοκα χρυσά έργα. Το πτυχωτό παλλό σας δίνει μια επίσημη ματιά. Μπορείτε να το φορέσετε σε θρησκευτικές εκδηλώσεις.

13. Half-Half Πολύχρωμο Chiffon Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 11

Οι πολύχρωμοι σχεδιαστές έχουν υψηλή ζήτηση προς το παρόν. Αυτό το saree είναι ένα από αυτά. Αυτό το saree έχει διαφορετικό αποτέλεσμα χρωματισμού στα δύο ημίση του saree του σιφόν. Το μπλε κάτω τμήμα έχει περίπλοκα σχέδια μαζί με μαύρο και πορτοκαλί σκιασμένο παλλό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τελευταία sarees με μεγάλη εμφάνιση.

14. Νυφικό Lehenga Τελευταίο Saree με μπλε-ροζ συνδυασμός:

Αργότερο Saree Designs 12

Αυτό το μπλε-ροζ lehenga saree είναι κατάλληλο για νυφικό ντύσιμο. Το πολύχρωμο αποτέλεσμα προσφέρει μια νέα προοπτική. Η μοναδική σχεδιασμένη παλέτα και η διαφανής εμφάνιση είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της στολής.

15. Πράσινο χρώμα σχεδιαστής Super Net Τελευταίες Saree:

Αργότερο Saree Designs 13

Τα σούπερ καθαρά sarees είναι δημοφιλή μεταξύ των νέων. Αυτή η σκιά του saree παρέχει μια μοντέρνα ματιά στο outfit.Golden σύνορα σας με αυτό το σούπερ net είναι ένα αντίθετο χαρακτηριστικό αυτού του κομμάτι.

16. Τελευταίες Sheer και αδιαφανή κίτρινο σχεδιαστής Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 14

Αυτό το saree έχει ένα μοναδικό αδιαφανές και καθαρό αποτέλεσμα, καθώς το παλλό έχει ένα εντελώς διαφανές αποτέλεσμα. Αυτή η τελευταία σχεδιασμένη κίτρινη σαρέα έρχεται σε αντίθεση με τα ιώδη σύνορα. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το ντύσιμο αν αισθάνεστε άνετα.

17. Τελευταίος σχεδιαστής ροζ Saree με Shimmering Χρυσό εξωραϊσμός:

Αργότερο Saree Designs 15

Αυτό είναι ένα απλό ροζ georgette saree. Είναι ένα πολύ ελαφρύ saree με χρυσαφένια επίδραση σε όλο το saree. Αυτό το saree φαίνεται απλό αλλά κομψό. Αυτό έχει υφάσματα υψηλής ποιότητας και κομψά χρυσά σύνορα. Αυτό το saree συνιστάται συνήθως για κυρίες με δίκαιη δερματική σύμπλεξη. Κοιτάζετε κομψά. Σίγουρα έχετε την εκτίμηση από τους συγγενείς ή τους συναδέλφους σας που φορούν αυτό σε ένα πάρτι.

18. Λευκό, μαύρο και κίτρινο Pop up Εκτύπωση Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 16

Οι αναδυόμενες εκτυπώσεις είναι επίσης ένα τελευταίο μοντέρνο στυλ στη νέα ποικιλία sarees σχεδιαστή. Αυτό το saree έχει μια μεταξωτή υφή και ως εκ τούτου τα pop-up χρώματα φαίνονται υπέροχα σε σας. Η κίτρινη σκιά υπογραμμίζει τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με μια εντελώς νέα στολή δοκιμάστε αυτό το trendy pop up saree. Διαφορετικές ζωντανές αποχρώσεις είναι διαθέσιμες στην αγορά με ειδικά εφέ σε αυτό. Αυτό το saree έχει και τα δύο κυκλικά σχέδια και ταινίες πάνω του. Απλά συνδυάστε με μια απλή μαύρη μπλούζα που τονίζει το saree.

19. Συμπληρωμένος σχεδιαστής έγχρωμη πλισέ Τελευταίες Saree:

Αργότερο Saree Designs 17

Σε αυτή την εικόνα εμφανίζεται λαμπερό κίτρινο saree με μεμονωμένες μερίδες. Οι κίτρινες μερίδες έχουν νυφική ​​εμφάνιση.Αυτό το κομμάτι του saree έχει περίπλοκα σχέδια με χρυσαφένιες πέτρινες εργασίες.Το απλό κομμένο τμήμα αυτού του σχεδιαστή saree απλά ενισχύει την ομορφιά και μοιάζει γοητευτικό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα νέα μοντέλα sarees.

20. Mono Χρώμα Handloom Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 18

Αυτό το saree μονόχρωμο χειροποίητο χειροποίητο έχει έναν θαυμάσιο συνδυασμό χρωμάτων. Το λεμόνι κίτρινο saree φοριέται με διαφορετικό μοτίβο. Σύντομη σακάκι μανικιών μπλούζα είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ομορφιάς. Για να βελτιώσετε τις προοπτικές σας, δοκιμάστε να έχετε έναν κορυφαίο κόμβο. Αυτό το μονόχρωμο saree μπορεί να φορεθεί σε καθημερινές ή ειδικές εκδηλώσεις. Αυτό το μονόχρωμο saree είναι ένα πρόσφατο στυλ με μπλουζάκι με αντίθεση.

21. Πρόσφατη κρέμα χρωματισμένο εξωραϊσμό ώμων Saree:

Αργότερο Saree Designs 19

Το saree που είναι διακοσμημένο με το ώμο είναι ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό του στυλ που σχεδιάζει το saree. Το τμήμα pallu διατηρείται σταθερό στη θέση του. Έτσι, αυτό το στυλ θα σας κάνει κατάλληλο σε αυτό το στυλ χωρίς τη διαχείριση του saree σας. Αυτό το saree έχει συνδυασμένη δράση κίτρινου και λευκού, ο οποίος συνδυασμός απλά κατευνάει το μάτι σας. Μια κατάλληλη μπλούζα σχεδιαστή είναι το κύριο επίκεντρο του στυλ σας.

22. Μοναδικός Πορφυρό Κόκκινο Georgette Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 20

Αυτό το κόκκινο κόκκινο saree έχει μια κομψή εμφάνιση. Εάν θέλετε να δώσετε ένα καθαρό κόκκινο saree τότε δοκιμάστε αυτό με κομψά σύνορα. Αυτές οι μορφές sarees είναι εύκολα διαθέσιμες σε αγορές και επίσης σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Αυτό το saree georgette έχει λαμπερή υφή και είναι πραγματικά πολύ μαλακό. Υπάρχει ένα κομψό ασημένιο περίγραμμα που μεγεθύνει την ομορφιά αυτής της saree. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ζευγάρι σε αυτό το ντύσιμο για να δώσετε μια λαμπερή εμφάνιση.

23. Πράσινη χρωματισμένη σιφόν Τελευταία Saree για συλλογή Spring:

Αργότερο Saree Designs 21

Αυτό το πράσινο χρώμα saree συνδυάζεται με γκρι απόχρωση. Κοιτάζετε πολύ απλά σχεδιάζοντας αυτό το μαλακό saree υφής. Αυτή είναι η τελευταία saree συλλογής της άνοιξης. Δεν θα σας κάνει να αισθάνεστε άβολα φορώντας αυτή τη στολή. Η σάουνα με πράσινη σκιά με πράσινο χρώμα έχει γκρι τυπωμένα σχέδια. Αυτό το saree σιφόν συνδυάζεται με αυτή τη γκρι μπλούζα με κοντό μανίκι για καθημερινή χρήση. Έχει έναν ελκυστικό παράγοντα που σας κάνει να φαίνεστε διαφορετικά.

24. Ροζ και χρυσό προ-draped Τελευταίες Saree:

Αργότερο Saree Designs 22

Τα προ-ντυμένα sarees φορούν εύκολα sarees. Οι γυναίκες που δεν αισθάνονται άνετα φορώντας ένα saree μπορούν απλά να επιλέξουν αυτό το στυλ. Αυτό φαίνεται κομψό. Αυτό το saree έχει ροζ και λαμπερή χρυσή επίδραση με παραδοσιακά σχέδια Kalka κατά μήκος των συνόρων. Αυτό το ύφος που φοράει ένα saree είναι δημοφιλές σε επιδείξεις μόδας για να ενισχύσει την ομορφιά του saree και κοιτάζετε πάρα πολύ. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα νέα sarees σχεδιασμού.

25. Τελευταίο μαύρο φόρεμα Saree:

Αργότερο Saree Designs 23

Αυτό το μαύρο ρούχο είναι απολύτως τελευταίο στυλ στον κόσμο της μόδας. Οι διασημότητες θεωρούνται ότι ταιριάζουν με αυτό το στυλ του saree. Αυτό το ασυνήθιστο κομμάτι του saree μοιάζει με φόρεμα και για αυτό το λόγο μόνο το αποκαλούμενο saree φόρεμα. Το μήκος του παλαριού διατηρείται έτσι ώστε να αγγίζει ακριβώς το δάπεδο. Αυτή η στολή είναι απλή διαχειρίσιμη και αισθάνεστε ευκολία στο στυλ σε αυτό το ενδυμασία. Η κύρια δομή αυτής της saree φόρεμα είναι απλά μαύρο με σχεδιασμένο άνω ένδυμα για να παρέχει μια αντίθεση βλέμμα.

26. Πορτοκαλί έγχρωμη σχεδιαστής Τελευταίες Saree με κέντημα Έργα:

Αργότερο Saree Designs 24

Το κύριο πλεονέκτημα για αυτό το saree είναι το έργο κεντήματος κατά μήκος των ορίων αυτής της πορτοκαλιάς saree. Τα έργα των συνόρων γίνονται με υπόλευκο, μπλε και πορτοκαλί χρώμα. Αυτό παρέχει επίσης ένα λαμπερό αποτέλεσμα με κάποια πέτρινα έργα σε αυτό. Η βασική βάση του saree είναι απλά ένα απλό georgette saree με ζωντανό πορτοκαλί αποτέλεσμα. Συνδυασμός μπλούζα σχεδιαστών με το ίδιο αποτέλεσμα των συνόρων είναι διαθέσιμο με αυτό το κομμάτι saree.

27. Off-White και Ροζ Georgette Τελευταίες Saree με κεντήματα:

Αργότερο Saree Designs 25

Οι τελευταίες sarees σχεδιαστές συνδυάζονται επίσης με τις παραδοσιακές εργασίες κεντήματος. Φαίνεται υπέροχο να δοκιμάζετε νέα πειραματικά στυλ. Ασπρόμαυρη παλέτα με μικρά διακεκομμένα σχέδια φαίνεται απλή. Το άλλο μισό είναι απλού ροζ χρώματος. Τα σύνορα έχουν έργα κέντημα σε συνδυασμό λευκού και κίτρινου χρώματος. Αυτό είναι το αντίθετο χαρακτηριστικό για ολόκληρο το saree. Η μπλούζα που είναι ντυμένη έχει τις σχεδιασμένες προοπτικές για τα σύνορα.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Half Saree

28. Ζωντανή ροζ σχεδιαστής Τελευταίες Saree Με χρυσό σχέδιο Μέχρι Pallu:

Αργότερο Saree Designs 26

Το μονόχρωμο saree είναι η τελευταία τάση μεταξύ των νέων. Αυτό το saree είναι μοναδικά διακοσμημένο με χρυσά έργα. Ο συντελεστής ομορφιάς ενισχύεται επίσης με την προσθήκη χρυσών σχεδιασμένων συνόρων και απλών έργων κατά μήκος του παλαριού. Αν έχετε μοναδικό έγχρωμο saree, δοκιμάστε σίγουρα αυτό το saree. Ελκυστικό και ελκυστικό είναι το επίθετο για το βλέμμα σας.

29. Τελευταία κόκκινη καθαρή Saree με μπλούζα με μακριά μανίκια:

Αργότερο Saree Designs 27

Οι sartees που έχουν καλυφθεί κανονικά είναι συνδυασμένες με πλήρες μανίκι ή μπλούζα με μακριά μανίκια. Αυτό το saree απεικονίζει και αυτή την προοπτική μόνο. Το κατώτερο τμήμα αυτού του saree έχει χρυσά παραδοσιακά σχέδια και επίσης κατά μήκος του παλαριού. Οι άλλες μερίδες παραμένουν πολύ απλές. Το κάτω μισό απλώνεται πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο saree. Η μπλούζα με μακρύ μανίκι είναι μια νέα τάση στον κόσμο της μόδας. Μπορείτε επίσης να φανείτε μοντέρνα είναι αυτό το τελευταίο ντιζάιν ντύσιμο.

Δείτε περισσότερα: Lehenga Style Saree

30. Τελευταίος Σχεδιαστής Net Saree με Μονόχρωμη Patch Works:

Αργότερο Saree Designs 28

Οι εργασίες επιδιόρθωσης γίνονται σε όλο αυτό το saree για να παρέχουν μια ημιδιαφανή εμφάνιση. Αυτό το τελευταίο σχεδιασμένο saree σας κάνει να φαίνετε μοναδικός. Αυτό έχει μια διαφορετική απόχρωση που το καθιστά ασυνήθιστο μεταξύ των τελευταίων παραλλαγών. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τελευταία sarees.

31. Shimmering Χρυσό με όριο ροζ Τελευταίες Saree:

Αργότερο Saree Designs 29

Αυτό το saree έχει ένα χρυσό γυαλιστερό περίγραμμα με δύο έγχρωμες μερίδες σε αυτό το saree. Το μπεζ χρώμα έχει ένα διαφανές αποτέλεσμα που σας κάνει να φαίνεστε κομψό. Το κάτω μέρος αυτού του σαρέ είναι ζωηρό ροζ σκιασμένο. Αυτό το χρώμα προσθέτει χρώμα στη στολή σας. Αυτή είναι μια φθορά κόμμα σας κάνει να φανείτε λαμπερό. Αυτό το saree είναι ζευγαρωμένο με μπλε μπλε σχεδιασμένο μπλούζα χωρίς μανίκια και με ένα ζευγάρι πανέμορφο σκουλαρίκι.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες βαριές εργασίες Sarees

32. Off-White Net Lehenga Styled Τελευταία Saree:

Αργότερο Saree Designs 30

Το χρώμα ροδάκινου έχει ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα που είναι η ειδικότητα αυτής της εμφάνισης σχεδιαστή. Η Lehenga προτιμάται έναντι των παραδοσιακών sarees για γαμήλια ενδυμασία. Πάνω από τη χρυσή επένδυση στα σύνορα, το φίλτρο pallu αποτελείται από floral σχέδια με βάση ροδακινί χρώμα. Είναι προτιμότερο να φορέσετε το άνω ένδυμα με πλήρες μανίκι σε αυτή την ενδυμασία. Φαίνεται αναμφισβήτητα εκπληκτική. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees νέου στυλ.

Ο μοντέρνος σχεδιαστής ή το τελευταίο απλό saree παρέχονται εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών των μορφών δοκιμάστε μια νέα προοπτική στην ενδυμασία σας. Σίγουρα είστε βέβαιοι να δοκιμάσετε αυτό το trendy sarees.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σε κάνει να αγαπάς το saree για άλλη μια φορά. Η Saree είναι το πιο ευπροσάρμοστο κομμάτι του ρούχου και υπάρχει πάντα κάτι για όλους. Δεν έχει σημασία ποια είναι η περίπτωση, φορώντας ένα saree δεν μπορεί ποτέ να σας κάνει να πάει στραβά. Την επόμενη φορά που σκοπεύετε να αγοράσετε ένα saree, ελέγξτε αυτά τα τελευταία σχέδια που θα σας κάνουν να θέλετε να πάτε για ένα πλήρες makeover ντουλάπα!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

74 − = 66