30 εντυπωσιακά σχέδια στα μπλουζάκια εργασίας Maggam Στυλ στη ζωή

Οι αρχαίες απλές μπλούζες είναι πλέον εκτός τάσης. Έχουν αντικατασταθεί με βαρύ μπλουζάκια σχεδιαστών που κοσμούνται με κορδόνια, πέτρες, μαργαριτάρια κλπ. Πολύ περισσότερο για να ταιριάζουν τέλεια με τα sarees. Ένα διάσημο σχέδιο που υιοθετήθηκε από τη βιομηχανία της μόδας είναι τα σχέδια μπλούζας εργασίας Maggam. Το σχέδιο Maggam σχηματίζεται με λεπτό έργο του jardoshi που σχηματίζεται κυρίως στο μεταξωτό υλικό. Το έργο σχεδιάζεται επίσης με διαφορετικά διαμάντια, πέτρες, μαργαριτάρια και πολλά άλλα που ταιριάζουν με τα sarees.

Contents

Απλά σχέδια Maggam Μπλούζα εργασίας με εικόνες για το 2018:

Εδώ είναι μερικά επιλεκτικά μοντέλα από το νέο και τελευταίο κατάστημα σχεδίων μπλούζας εργασίας Maggam δημοφιλή μεταξύ των γυναικών.

1. Maggam Work Branch Design Μπλούζα:

Κλαδί Design Blouse

Μια απλή μπλούζα με την κατάλληλη τοποθέτηση στο σχέδιο Maggam δίνεται βαθύ σχέδιο λαιμού σε βαθύ U λαιμό. Η μπλε μεταξωτή μπλούζα έχει σχεδιαστεί με χρυσή καμπύλη κλαδιά με κυκλικό μοτίβο στο τέλος του σχεδιασμού του λαιμού. Το saree λαμβάνει επίσης ένα αντίστοιχο περιθώριο για έναν τέλειο αγώνα.

2. Μπλούζα εργασίας Peacock Maggam:

Παγώνι Maggam Work Blouses

Τα σχέδια Peacock είναι τα καλύτερα μεταξύ των απλών σχεδίων μπλούζας εργασίας Maggam. Η ροζ μπλούζα έχει ένα σχέδιο παγώνι στην πλάτη με χρυσή εργασία νήμα και πράσινες πέτρες. Είναι το καλύτερο κατάλληλο για απλά patola sarees. Τα σχέδια Peacock είναι αρκετά ευνοϊκά για τις μπλούζες νυφικών.

3. Maggam Εργασία Μπλούζα Σχετικά με το ντύσιμο:

Δοχείο Neck Design Maggam Work Blouses

Τα απλά σχέδια μπλούζας Maggam εργασίας προτιμούνται επίσης από τις γυναίκες που πηγαίνουν για μια απλοποιημένη ματιά. Η μπλούζα διαθέτει ένα σχέδιο λαιμού στο λαιμό και είναι διακοσμημένο με μια λεπτή δαντέλα και floral patches για να το κάνει κομψό. Τα μικροσκοπικά λουλούδια του δίνουν ένα χαριτωμένο βλέμμα που πρέπει να μεταφέρεται με απλά σιφόν ή πατάτες μεταξιού.

4. Εμπρόσθια λαιμός σχεδιασμός Maggam μπλούζα εργασίας:

Εμπρός Neck Design Maggam Work Blouses

Εκτός από το μετάξι, το έργο Maggam φαίνεται επίσης υπέροχο σε βελούδο μπλούζες. Τα πιο πρόσφατα σχέδια μπλούζας Maggam με σχέδιο μπροστινού σχεδίου είναι η πρώτη επιλογή των εφήβων κοριτσιών. Η μπλούζα έχει ένα όμορφο σχέδιο με χρυσή εργασία νήματα και μαργαριτάρια που συνδέονται με αυτό. Είναι το καλύτερο για απλά sarees με παρόμοια σύνορα.

5. Σχεδιασμός μπλούζας βαρύ μακρύς λαιμός Maggam:

Βαρύς Neck Design Maggam Work Blouses

Μια νυφική ​​εμφάνιση είναι η καλύτερη που επιτυγχάνεται με μπλούζες διακοσμημένα με σχέδια Maggam. Η μεταξωτή μάλλινη μπλούζα με βαθύ λαιμό είναι γεμάτη με μαργαριτάρια, πέτρες και χρυσά κορδόνια για να δώσει καταπληκτικά σχέδια φύλλων με καμπύλες. Τα μπλούζες είναι καλύτερα με σιφόν sarees με το ίδιο σχέδιο ή με choli σχέδια για μια εξαιρετική στολή.

6. Σχέδιο Patchwork Maggam μπλούζα εργασίας:

Κουρελού Design Maggam Work Blouses

Οι μπλούζες σχεδιαστών με το έργο Maggam υιοθετούνται ιδιαίτερα για τα φορέματα lehenga και choli. Η αμάνικη μπλούζα δίνει ένα μεγάλο έμπλαστρο στο πίσω μέρος που είναι συνδεδεμένο με ένα μανίκι και ένα βαθύ λαιμό. Δίνει στο πίσω μέρος μια ανοικτή θέα για μια αισθησιακή εμφάνιση. Ο σχεδιασμός είναι επίσης σχεδιασμός μπλουζάκια για αξεσουάρ σε δεξιώσεις.

7. Maggam Work Floral Design Μπλούζα:

Ανθινος Design Maggam Work Blouses

Floral σχέδια είναι αρκετά οικεία μεταξύ των σχεδίων Maggam λαιμό μπλουζάκι εργασίας. Η μπλούζα λαμβάνει ένα λαιμό σχήμα φύλλου που συνορεύει με χρυσά κορδόνια. Η δαντέλα είναι επίσης διακοσμημένη με λουλουδένια εργασία με μαργαριτάρια. Η μπλούζα λαμβάνει επίσης μεμονωμένα μαργαριτάρια για ειδικές περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα: Μπλουζάκι μοτίβο κολάρο

8. Όμορφη μπλούζα σχεδίου Lotus Work:

Λωτός Design Maggam Work Blouses

Ένα λαμπερό μεταξωτό υλικό με σχεδιασμό λωτού μοιάζει υπέροχα για μια ψηφιακή εμφάνιση. Ο σχεδιασμός της μπλούζας είναι κατασκευασμένος με χρυσά μπαλώματα λωτού πλεκτά σε στυλ Kashmiri. Τα μανίκια έχουν επίσης ένα μικρό περίγραμμα του ίδιου για να αντιπαραβάλλουν με απλά sarees. Δίνει έναν δραματικό συνδυασμό σε κορσέδες με ίσια κομμάτια στο μετάξι.

9. Παραδοσιακή Μανγκό Σχεδιασμός Μπλούζα Maggam Εργασία:

Παραδοσιακός Mango Maggam Work Blouse Designs

Το Brocade και το Maggam είναι ένας σπάνιος αλλά συντριπτικός συνδυασμός για να βάλεις σε ένα παραδοσιακό sarees. Η μπλούζα μπροκάρου έχει μάνγκο σχεδιασμένο συνονθύλευμα με μαργαριτάρια και διαμάντια. Ο σχεδιασμός του βαθιού λαιμού συνδέεται με δύο λαιμούς. Η μπλούζα είναι ως επί το πλείστον φοριέται σε Patola saree σχεδιασμό ή patlipalav σχεδιασμό. Αυτός ο σχεδιασμός μπλούζας της Maggam εμπνέεται από την απόλυτη δημιουργικότητα.

10. Τελευταία μπλούζα με μακρύ μανίκι εργασίας Maggam:

Μακρύς Sleeve Maggam Work Blouse Designs

Οι πιο πρόσφατες μπλούζες εργασίας της Maggam χαρίζουν ένα μακρύ σχεδιασμό σχεδιαστών για μανίκι για να φαίνονται πιο ζωντανές. Η μπλούζα έχει έναν στρογγυλό λαιμό από μπροστά και πίσω που συνοδεύεται από χρυσά κορδόνια. Επιπλέον, η πλάτη είναι διακοσμημένη με χρυσά λουλούδια και μαργαριτάρια με παρόμοιο σχέδιο στα μανίκια. Προσφέρει μια θαυμάσια ματιά στο saree μεταξιού με ένα παρόμοιο floral σύνορα σε μπλε χρώμα.

11. Μπλούζα υψηλής καρφίτσας:

Απόλυτος High Neck Maggam Work Blouse Designs

Ένας σχεδιασμός μπλούζας Maggam λαιμό εργασίας με ένα υψηλό σχέδιο λαιμού που είναι επίσης ένα μείγμα από δίχτυ, βελούδο και χάντρες. Το βελούδινο υλικό συνδέεται με το δίχτυ κοντά στον λαιμό και τους ώμους και τα λαμπερά σφαιρίδια μπαίνουν πάνω του σχηματίζοντας χαριτωμένα σχέδια. Η σέξι μπλούζα σχεδίασης φοριέται ευρέως πάνω από την κρέμα σιφόν ή το καθαρό saree με παρόμοιο μοτίβο σε δεξιώσεις ή γεγονότα.

12. Jardoshi μπλούζα εργασίας:

Τζαρντόσι Maggam Work Blouse Designs

Η νυφική ​​φθορά είναι ελλιπής χωρίς να σχεδιάσει το ajardoshi σχέδια Maggam για μπλούζα. Το σχέδιο του λαιμού της μπλούζας διατηρείται κανονικό και βαθύ, αλλά η διακόσμηση της μπλούζας είναι το κύριο προσέλκυμα. Αυτό το νυφικό σχέδιο maggam μπλούζα εργασίας περιλαμβάνει μικροσκοπικό σπειροειδές έργο από χάντρες και πέτρες δίνοντας ομορφιά σχήματα. Η μπλούζα Jardoshi φοριέται σε βαρύ saree ή παραδοσιακή saree δίνοντας μια όμορφη εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Maggam Work On Pattu Sarees

13. Σχεδιαστής Μπλούζα Choli Σχεδιασμός Με Maggam Εργασία:

Choli Maggam Work Blouse Design

Μια σχεδιαστική μπλούζα Maggam που είναι ευνοϊκή για τα choli και sarees είναι κατασκευασμένη από βαμβακερό μετάξι, μαργαριτάρι και χάντρες. Η μπλούζα λαμβάνει ένα βαθύ σχέδιο U στην πλάτη και ο σχεδιασμός ομπρέλα κομμένα στα μανίκια. Για να δώσουμε μια τέλεια ματιά στην τομή, οι χάντρες είναι σταθερές στις καμπύλες. Η σχεδίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε sarees georgette ή sarees εξάνθημα σε γάμους.

14. Maggam Work Collar Σχεδιασμός Μπλούζα:

Maggam Work Collar Blouse Design

Το georgette sarees δίνει επίσης μια βιαστικά σχεδιασμένη μπλούζα με Jardoshi εργασία και ένα σχέδιο γιακά. Το σχέδιο μπλούζα είναι επίσης παρόμοιο με αυτό της μπλούζας μπροκάρ. Η πλάτη φέρει ένα κυκλικό σχέδιο που συνορεύει με καμπύλες σχέδια με πέτρες. Για να προσθέσετε στην ομορφιά του, μια γοητεία συνδέεται στο κέντρο από το γιακά.

15. Stripes Back Design Μπλούζα:

Λωρίδες Back Maggam Work Blouses

Μια αισθησιακή μπλούζα σχέδια Maggam εργασίας που πραγματοποιούνται για μια νυφική ​​εμφάνιση στο γάμο λειτουργίες γίνεται με μετάξι και πέτρινα κορδόνια. Στο πίσω σχέδιο της μπλούζας δίνεται ένα ελαφρύ σχέδιο πίσω με αρκετές πέτρινες λωρίδες. Η μπλούζα λαμβάνει επίσης ένα ευρύτερο κορδόνι σχεδιασμού mehendi. Η βαριά πλάτη σχεδίαση έχει μια παραδοσιακή αφή με μοντέρνα. Είναι απολύτως αριστοκρατικό και όμορφο.

16. Πεταλούδα σχεδιασμένη μπλούζα Maggam Εργασία:

Πεταλούδα Designed Maggam Work Blouses

Ένα μοντέρνο σχεδιασμό μπλούζας Maggam εργασίας που είναι ένας συνδυασμός εθνικού και μοντέρνου σχεδιασμού είναι η σχεδίαση μπλούζας πεταλούδας. Στο πίσω μέρος της μπλούζας δίνεται ένα σχέδιο παρόμοιο με τα φτερά πεταλούδας. Συνδέεται με ένα χιτώνιο γραμμής χορδών. Το κέντρο της πλάτης δίνεται στο Jardoshi για μια εκπληκτική εμφάνιση.

17. Καθρέφτης Maggam Work Blouse Design:

Καθρέφτης Maggam Blouse

Maggam και αντανακλά έναν υπέροχο αγώνα για μια νυφική ​​μπλούζα σχεδιαστή Maggam. Η μπλούζα φέρει ένα αξιολάτρευτο μίγμα κατόπτρων πλεγμένο σε σχέδια Maggam. Αυτό σε όλη την μπλούζα εργασίας maggam δίνεται επίσης πλήρη μανίκια με παρόμοια σύνορα στο καθαρό υλικό. Έχει υψηλό σχεδιασμό λαιμού σε κυκλική σχεδίαση σε αντίθεση με άλλα έργα κυκλικού καθρέφτη.

Δείτε περισσότερα: Νότια Ινδική Μπλούζα Back Αρκετά σχέδια

18. Σχεδιασμός με καπάκι καπάκι με Maggam Εργασία:

Καπάκι Sleeve Maggam Work Blouse Design

Τα μπλούζες εργασίας Maggam είναι επίσης γνωστά για τα σχέδια μανικιών που φέρει. Ένα μανίκι που κόβει το καπάκι μας σχεδιάζει ένα από αυτά. Η μπλούζα είναι κατασκευασμένη με σιφόν και μετάξι και περιβάλλεται βαθιά με χρυσό και χάλκινο χρώμα. Το χιτώνιο δίδεται στο πέλμα εργασίας δίνοντας μανίκι σχεδιασμού καλύμματος. Η στολή είναι η πρώτη επιλογή των εφήβων ή των νέων γυναικών και μπορείτε να αγοράσετε on-line.

19. Μακρυά Velvet Μπλούζα Maggam Εργασία:

Μακρύς Velvet Maggam Work Blouse Design

Τα τελευταία σχέδια μπλούζας Maggam περιλαμβάνουν επίσης τα μπλούζες που εμπνέονται από το σχεδιασμό του παλτού. Η μπλούζα έχει μήκος μέχρι τη μέση με ένα μανίκι κολάρο και ώμου. Το βελούδινο υλικό δίνεται σε ανοιχτό σχεδιασμό κολάρου με χρυσό έργο jardoshi εμπνευσμένο από το floral design. Είναι καλύτερα να μεταφέρεται με lehenga.

20. Σχέδιο Maggam Pattern Eye Neck Σχεδιασμός:

Μάτι Neck Maggam Work Blouse Designs

Ο σχεδιασμός του λαιμού είναι πολύ σε τάση αυτές τις μέρες για ένα μεταξωτό ή σιφόν με βάση το φως saree για τις λειτουργίες του γάμου ή απλώς μέρη. Ο λαιμός αυτών των μπλούζων δίνεται συσκευασμένο σχέδιο πίσω, ενώ το μπροστινό μέρος φέρει μια σχεδίαση κοπής που συνδέεται με το λαιμό κολάρο. Η μπλούζα και τα μανίκια δίνεται η εργασία Maggam σε σχέδια φύλλων σε χρυσό.

21. Μπλούζα εργασίας Maggam:

Σκάφος Neck Maggam Work Blouse Designs

Οι μπλούζες με μαργαριτάρια λαιμού είναι αρκετά διάσημες για απλά sarees. Τα απλά σχέδια μπλούζας από μαγκάμ είναι κατασκευασμένα από σιφόν και δίνουν ένα σχεδιασμό λαιμού για σκάφος με ένα σχέδιο δάκρυς πίσω. Η μπλούζα λαμβάνει επίσης ένα χρυσό μαγκάμ floral σχέδιο για μια πλευρά και αφηρημένη εμφάνιση. Τα μανίκια φέρουν επίσης παρόμοια εργασία. Δίνει μια πλούσια ματιά στο λαιμό των γυναικών που μεταφέρουν την μπλούζα σε μετάξι.

22. Τελευταίο Apple Cut Design με το Maggam Εργασία:

μήλο Cut Design In Maggam Work

Μια βαριά μπλούζα που αναζητούν σε ένα saree σχεδιαστή δίνεται μια μαγκάμ άγγιγμα εργασίας. Η μπλούζα πίσω έχει σχεδιαστεί με σχέδιο κοπής μήλων. Στα σύνορα της κοπής μήλων δίνεται χρυσή και μαργαριταρένια εργασία με μια λεπτή καμπύλη. Το κύριο τμήμα δίνεται σε ένα σχέδιο φύλλων σε χρυσό. Στα μανίκια παρέχεται ευρεία χρυσή δαντέλα.

23. Jaipuri Μπλούζα Maggam Σχεδιασμός Εργασίας:

Jaipuri Maggam Work Blouse Designs Design

Οι έφηβοι σήμερα προτιμούν πολύ ένα μίγμα Jaipuri και maggam design. Η απλή μπλούζα μεταξωτά δίνεται σε ένα περίγραμμα σχεδιασμένο σε μαγκάμ. Τα μανίκια είναι διακοσμημένα σε στυλ Jaipuri. Ο σχεδιασμός του λαιμού είναι παρόμοιος με ένα σακάκι. Το περίγραμμα γίνεται με floral μοτίβο και δίνει επίσης μια γοητεία για ένα αποτέλεσμα τσίμπημα και είναι γνωστό ως το μπλουζάκι εργασίας maggam καθρέφτη.

24. Μπλούζα με παγώνι:

Εθνικός Design Blouse Maggam Work

Ένα σχέδια για μάλλινα μπλουζάκια παγώνι παγώνι δίνεται σε μια εθνοτική επαφή με το νήμα εργασίας. Στην πράσινη μπλούζα δίνεται ένα ροζ σπειροτομημένο παγώνι με λευκές πέτρες πλεγμένες πάνω σε αυτό. Ο λαιμός έχει σχεδιαστεί σε βαθύ σχήμα U με ένα doori στην κορυφή.

25. Μεγέθυνση:

Βαθύς V Neck Maggam Work Blouses

Μια σχεδίαση μάγουλο μπλούζα με ένα ελαφρύ μοτίβο πίσω είναι αρκετά funky για μια τολμηρή εμφάνιση. Στον λαιμό δίνεται ένα βαθύ σχήμα V που συνορεύει με ασημένιο έργο jardoshi. Για την εργασία, τα απλά μαργαριτάρια και το σύρμα από νήμα αργύρου χρησιμοποιούνται για τέλειο φινίρισμα. Δίνει μεγάλη αντιστοίχιση με παρόμοιες λεπτές απλές σαριές.

26. Μπλουζάκι μανίκι Maggam:

Φούσκα Sleeve Maggam Work Blouse

Μια απλή πλατεία σχεδιασμένη μπλούζα είναι ευρέως φορεμένη από τις ευρείες γυναίκες ώμων. Στην μπλούζα δίνεται μια λεπτή δαντέλα με μαγκάμ και μικροσκοπικά καθρέφτες. Εκτός από αυτό, η μπλούζα λαμβάνει επίσης μανίκια ρουφηξιά για μια υπέροχη εμφάνιση στα χέρια. Συνταιρίζεται με sarees Kanjivaram και sarees pallu επίσης.

27. Απλή χρυσή μπλούζα Maggam Εργασία:

Απλός Golden Maggam Work Blouse

Οι χρυσαφένιες μπλούζες είναι ως επί το πλείστον αντίθετες με κάθε είδους saree είτε σχεδιαστής είτε βαριά pallu saree. Μια χρυσή σχεδία μάγουλο λουλουδιών λουλουδιών σε χρυσό χρώμα δίνεται άνθηση λουλουδιών σχέδια ανάγλυφο μέσω πλέξιμο. Ο μπροστινός λαιμός επίσης συνορεύει με τον ίδιο. Ο σχεδιασμός του λαιμού μπορεί επίσης να σχεδιαστεί με γωνίες όπως έχουν σχεδιαστεί στην εργασία maggam.

28. Μπλουζάκι σχεδιαστών πέτρα με το έργο Maggam:

Σχεδιαστής Stone Maggam Work Blouse

Οι μπλούζες σχεδιαστές με μαγκάμ δουλειά δίνουν ένα μοντέρνο άγγιγμα με πέτρες και μαργαριτάρια για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα σε ένα απλό μεταξωτό saree. Η πλήρης μπλούζα μανικιών είναι γεμάτη με πολύχρωμες πέτρες και χορδές μαργαριταριών για μια ματιά wow στο γάμο ή τις ράμπες. Ο λαιμός έχει ένα ευρύ σχέδιο λαιμού. Δίνει στο στομάχι και στη μέση μια πινελιά που χτυπά με μαργαριτάρια που κρέμονται από κάτω από την μπλούζα.

29. Μπλούζα σχεδίου Toran:

Τορόν Maggam Work Blouse Design

Ένας σχεδιασμός ημι-κυκλικής μπλούζας, όταν συνορεύει με το σχεδιασμένο με τούρνα σχέδιο με μαργαριτάρια και χρυσές χάντρες, δίνει μια εθνοτική πινελιά στη στολή. Το σχέδιο φέρει κυκλικά σύνορα και στα μανίκια. Οι μικροσκοπικές χρυσαφένιες γοητείες στο τέλος του μοτίβου δίνουν μια τέλεια φινίρισμα. Η δουλειά του νήματος δίνει στην μπλούζα μια νέα ματιά για γάμους.

30. Λευκή μπλούζα Maggam:

άσπρο Maggam Work Blouse

Το έργο Maggam σε λευκό μεταξωτό υλικό που γίνεται με πλεκτό νήμα είναι αρκετά συνηθισμένο στις πόλεις Γκουτζαράτ για τις νύφες. Η μπλούζα λαμβάνει επίσης ροζ κοσμήματα και λευκό μαργαριτάρι εργασία και παρόμοια πράσινο. Προσφέρει τέλειο ταιριάζει με τα άσπρα όμορα sarees. Ο σχεδιασμός του λαιμού της μπλούζας δίνεται γύρω από το σχέδιο για μια βαριά εργασία στον λαιμό.

Τα σχέδια του Maggam είναι αρκετά εθνοτικά. Όταν δίνεται μια τέλεια επαφή με το zari, το jardoshi, το μαργαριτάρι, αφήνουν ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Δεν δίνουν μόνο στους απλούς και σχεδιαστές σας σαφείς δικαιολογίες, αλλά επίσης πηγαίνουν καλά αναμιγνύονται με lehenga. Η κομψότητα του σχεδίου δίνει μια μαγική επαφή και για τη νυφική ​​φθορά. Η αυξανόμενη δημοτικότητά του έχει οδηγήσει σε διαφορετικούς καταλόγους σχεδίων μπλουζάκι εργασίας για να επιλέξετε από.

Leave A Comment

1 + 8 =