Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Αν υπάρχει ένα χτένισμα που δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά, είναι τα κτυπήματα. Η ευπροσάρμοστη φύση αυτού του χτυπήματος κτυπήματος ταιριάζει σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και είναι πολύ θηλυκό και κολακευτικό. Το χτένισμα χτυπημάτων, επίσης γνωστό ως περιθώριο, είναι συνήθως ένα τμήμα της μπροστινής κοπής μαλλιών σε σχήμα, έτσι ώστε να πέφτει στο μέτωπο.

hairstyles with bangs

Τα περισσότερα κτυπήματα πάνω από το μέτωπο είναι ως επί το πλείστον ευθεία και πέφτουν λίγο πάνω από τα φρύδια. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα, διαβάστε περισσότερα για να μάθετε τι είδους κτύπημα θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

Υπέροχες Hairstyles Με Bangs:

Αυτό το άρθρο θα σας εκπαιδεύσει σχετικά με τα hairstyles bang με εικόνες που σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη άνεση.

1. Μακρά Κομμάτια με Μεγάλα Χτυπήματα:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Τα μακρά πλευρικά κτυπήματα είναι τα πιο ευπροσάρμοστα hairstyle κτυπήματα που έγιναν ποτέ. Θα μπορούσατε να το στυλ με κάθε τρόπο που θέλετε. Θα μπορούσατε να τα τραβήξετε πίσω και να κάνετε μια μπουφώδη εμφάνιση ή να τα αφήσετε χαλαρά και να τα αφήσετε να κλέψουν την παράσταση. Αν έχετε μακριές κλειδαριές μαλλιών, τότε αυτό θα ήταν το πιο ιδανικό κτύπημα για σας.

2. Side Fringe:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Μια λαμπερή μεσαίου μήκους μαλλιά και σαρωτική πλευρά περιθώριο μαζί με κτυπήματα είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή πολλών ανθρώπων. Το περιθώριο θα βουρτσίζει απαλά το φρύδι και τα μαλλιά αν δοθεί μια κυματιστή εμφάνιση θα δώσει περισσότερη υφή. Για αυτό το στυλ, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα straighteners ή ένα στεγνωτήριο για να κάνετε το περιθώριο να φαίνεται κομψό, ομαλό και ίσιο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα hairstyles με κτυπήματα για μακριά μαλλιά.

3. Μεγάλα κροταφικά κύματα με γωνιακά χτυπήματα:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Αυτό το χτένισμα με κτυπήματα θα ήταν το καλύτερο για τα άτομα με μακρά κυματιστά μαλλιά. Τα μαλλιά μπορούν να παραμείνουν στη φυσική τους μορφή και τα μαλλιά διατηρούν την υφή τους. Τα κορίτσια με σχήματα σε σχήμα καρδιάς μπορούν να πάνε για γωνιώδη κτυπήματα, καθώς βοηθούν να εστιάσουν περισσότερο στα μάτια και όχι στη γνάθο.

Δείτε περισσότερα: Απλά Hairstyles

4. Μεσαία χωρισμένα χτυπήματα:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Μεσαία διαχωρισμένα κτυπήματα δουλεύουν τέλεια, αν πρέπει να δέσετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ή πλεξούδα. Για αυτό το βλέμμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να χτενίζετε τα κτυπήματα σας τακτοποιημένα και ίσια έτσι ώστε να πέφτουν στο μέτωπό σας. Τώρα χωρίστε τα μαλλιά στο κέντρο και απλά τα χωρίστε σε κάθε πλευρά. Θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο, αν τα κτυπήματα σας έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν περισσότερο.

5. Half-Up Half-Down Updo:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Αυτό το στυλ μαλλιών χτυπήματα ταιριάζει σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και στολή. Είναι πολύ κομψό με ένα pouf στην κορυφή. Τα μαλλιά μαλακώνονται απαλά στο στέμμα. Τα κτυπήματα σε αυτή την περίπτωση μπορούν να ισιωθούν ή να δώσουν ένα ελαφρύ κυματιστό αποτέλεσμα και μπορούν να γίνουν χτενισμένα σε μία πλευρά. Θα φαινόταν ακόμα πιο ελκυστικό εάν τα κτυπήματα σας βάζουν ένα μάτι.

6. Κτυπήματα:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Τα κτύπημα κτυπήματα είναι συνήθως πολύ μεγάλα. Συνήθως τείνουν να καλύπτουν εν μέρει τα μάτια. Το κτύπημα κτυπήματα είναι ωστόσο πολύ μοντέρνο. Αν θέλετε να μειώσετε την προσοχή σας στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τότε αυτό το χτένισμα χτυπήματος θα ήταν το σωστό για να πάτε. Δεδομένου ότι τα κτυπήματα είναι μεγάλα, μπορούν επίσης να πειραματιστούν με πλεξούδες και κόμπους.

7. Καμπύλες πλευρικές αστραπές:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Τα καμπυλωτά πλευρικά κτυπήματα είναι ένα από τα πιο πανέμορφα και κομψά μαλλιά. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το ίδιο στυλ, στεγνώνοντας τα μαλλιά σας και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα λεπτό ραβδόρα. Κτυπήστε λίγο τα κτυπήματα ελαφρώς για να δώσει μια αίσθηση bouncy και να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι.

Δείτε περισσότερα: Εύκολα Updo Hairstyles

8. Ομαλή και κομψή έκρηξη:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Εάν θέλετε να το κρατήσετε απλό, τότε αυτό το χτένισμα χτυπήματα θα ήταν υπέροχο να πάτε. Τα κτυπήματα θα πλαισιώσουν το πρόσωπό σας τέλεια και θα σας δώσουν ένα ωραίο σχήμα. Τα κτυπήματα είναι συνήθως ίσια. Θα μπορούσατε να το φανταστείτε φορώντας ένα κουλούρι ή πόνυ. δεδομένου ότι θα συνδυάσει με το υπόλοιπο των μαλλιών, εάν ας χαλαρώσει.

9. Μεγάλες κλειδαριές με πλευρικό περιθώριο:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Εάν πραγματικά μακρύς ρέοντας μαλλιά με ελαφριά κυματιστή υφή, θα μπορούσατε να πάρετε μια μικρή περιθώρια πλευρά και κτυπήματα. Αυτό ταιριάζει καλύτερα σε άτομα με σχήμα σχήματος κουτιού, καθώς θα μαλακώσει το περίγραμμα του προσώπου. Τα κυματιστά στρώματα των μαλλιών μπορούν να φτιαχτούν ακόμα πιο κομψά με λίγες ραβδώσεις.

10. Φτερωτά φτερά:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα με κτυπήματα για τα μακριά μαλλιά που φαίνονται πιο όμορφα. Τα κτυπημένα κτυπήματα συνεργάζονται καλύτερα με ένα χτένισμα Pixie. Τα φτερωτά κτυπήματα είναι συνήθως μεγάλα. καθιστώντας το σαν την τρίχα μακριά από τη μία πλευρά. Το χτένισμα κτυπήματος ταιριάζει στους ανθρώπους με κυκλικά πρόσωπα, καθώς τα κτυπήματα θα περιγράφουν σαφώς το σχήμα, ενισχύοντας έτσι τα χαρακτηριστικά σας.

11. Γλυπτό Bangs:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Τα γλυπτά χτένισμα κτυπήματος είναι κέρδος γωνιακό. Φαίνονται εξαιρετικά σε άτομα με ωραία μαλλιά. Τα κτυπήματα δεν απαιτούν πολύ όγκο ή πάχος. Ως εκ τούτου είναι πολύ ελαφρύ και ταιριάζει σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου. Τα κτυπήματα είναι σύντομα και σαφή, τα οποία δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο περίγραμμα του προσώπου. Αυτό είναι πολύ απλό κούρεμα κτυπήματος με κοντά μαλλιά για τα κορίτσια.

12. Μεσαία τμηματικά σκαμπανεβάσματα:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Οι πλάγιες κτυπήματα είναι συνήθως πολύ μεγάλες. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να έχετε ένα απλό φως κτυπήματα που δεν απαιτεί πολύ όγκο. Μερίστε τα κτυπήματα στη μέση για να τα αφήσετε να πέσουν και στις δύο πλευρές, ώστε να βόσκουν τα αυτιά. Αυτό δίνει ένα σωστό πλαίσιο στο πρόσωπο. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το χτένισμα με ένα ωραίο πόνυ.

13. Στρογγυλεμένα χτυπήματα:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Οι στρογγυλεμένες χτενίσματα προσώπου με κτυπήματα είναι ελαφριά σκισμένα σκέλη των μαλλιών που πέφτουν στο μέτωπο. Στρογγυλεμένες κτυπήματα όπως το όνομα κάνουν τα κτυπήματα να φαίνονται στρογγυλά και συνήθως έχουν μια πολύ καμπύλη εμφάνιση. Επίσης, θα μπορούσατε να κάνετε τα κτυπήματα αυτά να φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά και ελκυστικά από το ραβδί.

14. Τσουλήθρα Side Side:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Μια τσαλακωμένη πλευρική κτύπημα συνήθως έχει τριχοειδή μαλλιά με διαφορετικά μήκη. Τα μαλλιά τρίβουν απαλά τα μάτια. Αυτό το hairstyle είναι μια πολύ απλή εμφάνιση, την οποία μπορείτε να τραβήξετε σχεδόν καθημερινά. Είναι ιδανικό για να πάτε για λιγότερο μακιγιάζ για αυτό το είδος bang hairstyles, όπως το στυλ μαλλιών θα αρπάξει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής. Ως εκ τούτου ένα λεπτό μακιγιάζ θα έκανε καλά.

15. Pixie Hairstyle με γωνιακά χτυπήματα:

Κορυφαίες 30 Hairstyles με Bangs 2018 | Στυλ στη ζωή

Το hairstyle της Pixie, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι ένα πολύ κοινό χτένισμα. Η ομαδοποίηση με διαφορετικούς τύπους κτυπήματος μπορεί να κάνει το hairstyle ακόμα πιο θηλυκό. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός στυλίστα για να πάρει γωνιακές κτυπήματα. Τα γωνιακά κτυπήματα μπορούν επίσης να παιχτούν για να δώσουν ένα μαλακό αλλά ακανόνιστο αποτέλεσμα. Αυτά ήταν μόνο λίγα για να αναφέρουμε. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε πολλά άλλα κτυπήματα όπως το γκρεμωμένο πλαϊνό κτυπήματα, τα κουλουράκια με τα κουλουράκια και πολλά άλλα. Πάρτε την καθοδήγηση ενός hairstylist και θα εκπλαγείτε να γνωρίζετε τις νέες ανατροπές που θα μπορούσαν να δώσουν στις κτυπήματα σας.

16. Περικομμένο μακρύ χτένισμα:

Hairstyles with Bangs 16

Όταν θέλετε χτένισμα κτυπήματα, αυτό το χαλασμένο θα πρέπει να κάνει. Τι είναι τόσο ιδιαίτερο για αυτό που ρωτάς; Λοιπόν, τα αψιδωτά κτυπήματα με μια ασύμμετρη ματιά για τους εκκινητές θέτουν μια έκκληση. Για να ξεκινήσετε, πλύνετε τα μαλλιά σας, χαράξτε τα καλά και, στη συνέχεια, εφαρμόστε κάποιο προϊόν που αυξάνει το μπούκλα, ενώ τα μαλλιά σας είναι υγρό για την ημέρα. Στη συνέχεια, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν και στη συνέχεια να αρχίσουν να στυλ τις κλειδαριές αριστερά μπροστά, με τη βοήθεια του πιστολάκι.

17. Side Bangs Bang:

Hairstyles with Bangs 17

Είναι δύσκολο να αποφευχθεί η μη ικανοποιητική εμφάνιση των πλευρικών σπασμένων κτυπήματος. Ιδιαίτερα αν το κομμωτήριο είναι μακρύ, με στρογγυλεμένα στρώματα και ψαλιδωτά λεπτά άκρα που κάνουν τους γύρους. Για να κυριαρχήσετε αυτό το χτένισμα, σκουπίστε γύρω από τις μεγάλες κτυπήματα σας σε μια πλευρά και αφήστε τις πλευρικές κλειδαριές εκεί. Αυτό το χτένισμα χτυπήματος δεν είναι μόνο χαριτωμένο, αλλά και αυθόρμητο. Μιλάει τόμους για την ομορφιά αυτού του χτενίσματος, δεν το κάνει?

18. Messy Bun και βαρύς μαστίγωμα:

Hairstyles with Bangs 18

Αυτό το κέικ διαχέει τη σωτηρία σε κάθε ουσία. Στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, όταν δεν μπορείτε να απολαύσετε τα συνήθη ανοιχτά μαλλιά σας, αυτό το στυλ θα σταματήσει τα μαλλιά σας από το να γίνει το ιδρωμένο χάος που διαφορετικά είναι. Μπορείτε σίγουρα να κολακεύσετε τον εαυτό σας με αυτό το χτένισμα με κτυπήματα οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου επίσης.

19. Κύματα παραλιών:

Hairstyles with Bangs 19

Το 19ο χτένισμα με κτυπήματα σε αυτή τη λίστα είναι μια δημοφιλής τάση σε αυτή την τρέχουσα σεζόν. Μεταξύ κούρεμα κτυπήματος, αυτή η κυματιστή φαίνομαι φοβερή και δεν έχει σημασία πόσο κοντά ή μακριά μαλλιά σας, δεν χρειάζεται πάρα πολύ για να το ροκ. Είναι χαριτωμένο και φαίνεται τέλειο επίσης. Εξαιτίας του ολόκληρου χαριτωμένου σγουρού, μπορεί να σας κάνει να φανείτε νεότεροι από μερικά χρόνια. Ποτέ δεν ξέρετε μέχρι να δοκιμάσετε σωστά?

20. Silky Κλειδαριές με Shine:

Hairstyles with Bangs 20

Η Taylor Swift δεν χρειάζεται να παρουσιάσει τις μεταμορφώσεις της. Βλέπει εδώ σε ένα χτένισμα με κτυπήματα. Για να κρατήσει τα πράγματα εύκολη, επέλεξε τα wispy αυτά που τονίζουν την εμφάνιση στα μάτια της και δεν τους τυφλώνει πηγαίνοντας σε όλη τη διαδρομή με πρόσθετες διακοσμήσεις. Η σατέν εμφάνιση των κλειδαριών κλέβει την εμφάνιση συνολικά στο τέλος. Αυτό είναι ένα από τα γνωστά hairstyles με κτυπήματα για μακριά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για κορίτσια με σγουρά μαλλιά

21. Κυματιστό Μαύρο Hairstyle με Αψιδωτά Bangs Παράλληλα με:

Hairstyles with Bangs 21

Εδώ είναι μια αλλαγή στην καλή παλιά ίσια παραδοσιακή κοπή bob, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε, την κυματιστή υφή που αυτή η κοπή bob πρέπει να σας εκπλήξει με. Αυτό το χτένισμα κτυπήματος είναι πιο κατάλληλο για τα ασιατικά πρόσωπα, αλλά αν το πρόσωπό σας είναι αρκετά στρογγυλό και είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε τα κτυπήματα σας και να μην τα πετάξετε μακριά, κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κοιτάξετε κομψά και να επιδεικνύετε το στυλ σας.

22. Curly Bangs Hairstyle Για τα κορίτσια:

Hairstyles with Bangs 22

Ενώ οι περισσότερες μαύρες γυναίκες έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά και ένας σκληρός χρόνος που ασχολείται με αυτό, αυτό το στρίψιμο κούρεμα ύφους είναι η απάντησή σας. Η διαδικασία για να πάρει το τέλειο στρίψιμο σε μια νύχτα μόνο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κάλτσα κουλούρι, υγρό πλεξούδες, και ούτω καθεξής. Το πρωί, αναιρέστε ολόκληρη τη διαδικασία με τα μαλλιά σας. Αυτός ο τύπος hairstyles bang λειτουργεί καλύτερα με μακρύτερα bobs, αλλά τα μακριά μαλλιά φαίνονται εξίσου καλά.

23. Μεσαίο μήκος Hairstyle σε μαύρο:

Hairstyles with Bangs 23

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα hairstyles με κτυπήματα, δεδομένου ότι περιέχει ένα κρυφό μάθημα σε αυτό. Ας το φτάσουμε. Ακριβώς, έτσι χρειάζεστε πιο χαλαρά κύματα για να ταιριάζει με ένα πιο ανοιχτό περιθώριο, καθώς έτσι η εμφάνισή σας είναι πιο αντιληπτή και οι κλειδαριές που φουσκώνετε είναι ίσιες. Αυτό προσθέτει μια ombre επίδραση στα μαλλιά σας, ειδικά αν το σγουρά του. Τα κτυπήματα εμφανίζονται παχύτερα και με αυτόν τον τρόπο.

24. Χρωματιστό κομμένο κομμάτι:

Hairstyles with Bangs 24

Η κούρεμα κτυπήματος που βλέπετε εδώ είναι ωραία και σύντομη, οπότε όταν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας σας ζυγίζουν, δοκιμάστε αυτό το στυλ pixie με τα έντονα φώτα που το τραβούν. Η τεχνική μπλοκαρίσματος χρωμάτων που εφαρμόζεται εδώ λειτουργεί καλά υπέρ και το σύντομο χτένισμα είναι ένα αξιόλογο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η εμφάνισή σας για μια καθημερινή ευκαιρία πρέπει να είναι.

25. Αριστοκρατικό κόμπος:

Hairstyles with Bangs 25

Η Rita Ora είναι ένα διασκεδαστικό πρόσωπο και συχνά αντανακλά αυτό στο στυλ της. Πάρτε για παράδειγμα αυτό το κούρεμα με κτυπήματα. Είναι ένα αριστοκρατικό ύφος, ειδικά όταν θέλετε να φανείτε κομψό και δημιουργικό, αλλά εξαντλούνται. Περιστρέψτε τα μαλλιά σας σε ένα κορυφαίο κόμπο και τελειώστε. Σιγουρευτείτε για να οργανώσετε τα κτυπήματα σας τακτοποιημένα στο τέλος όμως. Αυτό είναι ένα από τα πιο naughtiest hairstyles με κτυπήματα για πολύ σύντομο μαλλιά.

26. Extra Short Pixie:

Hairstyles with Bangs 26

Λοιπόν, τα στυλ της Zendaya συνεχίζουν να αλλάζουν με κάθε νέα προώθηση τραγουδιού που πηγαίνει, και εδώ βλέπει αθλητικά ένα όμορφο αμβλύ κομμάτι pixie. Με τα σύντομα κτυπήματα, τα μαλλιά της είναι απλά και κομψά. Ο όγκος των μαλλιών της δεν είναι πάρα πολύ. Τα μαλλιά που κόβουν τα μαλλιά με τα κοντά μαλλιά βοηθούν να τραβήξουν την προσοχή αποκλειστικά στο μακιγιάζ της και να τονίσουν τη συνολική της εμφάνιση.

27. Purple Balayage Hairstyle Για Σκούρα Μαλλιά:

Hairstyles with Bangs 27

Όταν πρόκειται για ένα νέο hairstyle που θέλετε να συναντήσετε στο δρόμο σας, αυτό το balayage θα έρθει στη διάθεσή σας. Το εμπλεκόμενο χρώμα είναι πολύ νηφάλιο και χαλαρωτικό και η σκοτεινή βάση σε όλη τη διαδρομή προσθέτει στην ομορφιά της εμφάνισης. Αυτοί οι τύποι χτενίσματος χτυπήματος δεν πηγαίνει ποτέ μόδα έξω και οι οποίοι είναι πολύ απλοί στον αθλητισμό ανά πάσα στιγμή εύκολα.

28. Μάλλινο χτενισμένο χτένισμα:

Hairstyles with Bangs 28

Μην χάσετε την ελπίδα όταν το χτένισμα σας με κτυπήματα δεν αποδεικνύει αρκετά πώς περιμένατε να είναι. Αντ 'αυτού, να το αντιμετωπίζετε σαν έργο τέχνης και να το προσεγγίζετε με διαφορετικό τρόπο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Αυτό το στυλ εδώ είναι καλό για να το υποδείξετε. Το όραμα εδώ είναι να εξετάσουμε το μήκος των μαλλιών και να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα όμορφο θαύμα.

29. Κορνίζες:

Hairstyles with Bangs 29

Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το επάνω μέρος της λίστας των hairstyles με κτυπήματα. Έχουμε καλύψει μέχρι τώρα ευθείες αμβλύ κτυπήματα, αλλά σίγουρα δεν είναι όλα που πρέπει να προσφέρουμε. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το χτένισμα χτένισμα, το οποίο είναι εξίσου ωραίο και στο τέλος, καρφωμένο πίσω, φαίνεται απολύτως άψογη.

30. Pony Twisted Side:

Hairstyles with Bangs 30

Βεβαιωθείτε ότι το σχήμα του προσώπου σας ταιριάζει με το χτένισμα του κτυπήματος και όχι επιμηκύνετε τα χαρακτηριστικά σας. Μπορείτε να τονίσω την επισήμανση στα στρώματα και να πυκνώσετε τα κτυπήματα σας, αλλά τελικά, όλα έρχονται κάτω από τη συνολική εμφάνιση του.

Ελπίζουμε να εξετάσατε προσεκτικά τα 30 όμορφα χτενίσματα με κτυπήματα που σας χαράξαμε. Τώρα ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε όταν θέλετε να πάτε με διαφορετικό τρόπο από τα μακρά ίσια μαλλιά σας.

Leave A Comment

47 − 42 =