Κορυφαίες 30 νέες και τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη του σώματός μας που ενισχύει την ομορφιά μιας γυναίκας ή ενός άνδρα. Όλοι αγαπούν τα όμορφα μαλλιά και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για πολλές μεθόδους προκειμένου να διατηρήσουμε την σωστή ανάπτυξη και υφή των μαλλιών μας. Όλα τα πακέτα μαλλιών, θερμές πετρελαϊκές θεραπείες, spa μαλλιών είναι μόνο λίγες από τις μεθόδους περιποίησης μαλλιών που πρέπει να αναφερθούν. Και όταν έχουμε τόσα πολλά προϊόντα για τα μαλλιά για να στυλ μαλλιά μας, όπως καλά ξαφνικά λαβίδες, ίσιωμα λαβίδες, στεγνωτήρια και πολλά άλλα. Όλες οι προσπάθειες που κάνουμε είναι μόνο για να φαίνουμε καλά.

Μπλουζα 30 New And Latest Hairstyles For Women 2017

Αυτοί οι άνθρωποι που είναι σκληροί οπαδοί της μόδας θα ξέρουν ότι οι τάσεις της μόδας έρχονται και πηγαίνουν. Τίποτα δεν είναι μόνιμο στον κόσμο της μόδας. Ένα πράγμα που μπορεί πραγματικά να σας καθορίσει είναι το ύφος σας. Γενικά οι τελευταίες τάσεις της μόδας έχουν τις ρίζες τους στο Μπόλιγουντ και το Χόλιγουντ. Και το καλύτερο hairstyle των προηγούμενων μαλλιών ακολουθείται στο επόμενο έτος ως μια τάση. Δεν είναι περίεργο που τα αστέρια έβαλαν τόση προσπάθεια με την κομμωτή τους.

Τώρα που μιλάμε τόσο πολύ για τη φροντίδα των μαλλιών, τα hairstyles, πρέπει να αναρωτιέστε ποια είναι τα νέα hairstyles για το τρέχον έτος. Καλά διαβάστε σε αυτό το άρθρο για να σας γνωρίσω με τα αποκλειστικά νέα hairstyles για τις γυναίκες αυτή τη σεζόν.

Νέα και τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες 2017:

1. Cool Αντίστροφη Bob:

Κορυφαίες 30 νέες και τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Οι ημέρες των μακρών σκοτεινών μαλλιών έχουν φύγει. Τώρα τα σύντομα μαλλιά είναι νέα τάση. Οι περικοπές Bob είναι πολύ συχνές. Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο; Πάρτε μια αντίστροφη περικοπή bob μαλλιά. Το καλύτερο μέρος των κοντών περικοπές μαλλιών είναι ότι η περικοπή μαλλιών είναι ένα ίδιο το στυλ. Δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες αναρωτιούνται για το πώς πρόκειται να δέσετε τα μαλλιά σας την επόμενη μέρα ή ακόμα και να περάσετε λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη για να το κάνετε σωστό.

2. Messy Look:

Αργότερο Hairstyles - messy look

Ναι, ξέρω ότι το καθαρό είναι καθαρό και όλα αυτά. Και οι μητέρες μας πειράζουν να τακτοποιήσουμε τα μαλλιά σας πριν βγείτε από το σπίτι, αλλά βρώμικο κομμωτήριο στα κορίτσια! Έτσι, την επόμενη φορά που σας λένε να βουρτσίζετε, δεν σας πειράζει γιατί το ακατάστατο hairstyle είναι δροσερό!

Δείτε περισσότερα: Περιστασιακά Hairstyles για τις γυναίκες

3. Τελευταίες όμορφο στυλ επιπέδων: Αργότερο Hairstyles for Women 2015 3

Αυτό είναι ένα χτένισμα που ποτέ δεν φαίνεται να αφήνει την τάση της μόδας. Ένα όμορφα στρωμένο μαλλιά πάντα φαίνεται καλό. Με αυτή την περικοπή μαλλιών, μπορείτε να στυλ μαλλιά σας με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως τακτοποιημένο, βρώμικο, ponytails ή απλά αφήστε το ανοιχτό.

4. Καμπυλωμένο όλος ο τρόπος προς τα κάτω:

Κορυφαίες 30 νέες και τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Όλοι θέλουν ίσια μαλλιά τώρα, αλλά τα σγουρά μαλλιά φαίνονται τόσο όμορφα. Σγουρά μαλλιά έχει ολόκληρους νέους ορισμούς σας. Γυρίστε έτσι τα μαλλιά σας και φαίνονται όμορφα. Και αν έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά τότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθόλου.

5. Όμορφη Long Hairstyles:

Κορυφαίες 30 νέες και τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Όμορφα κτυπήματα πάντα εντείνουν τις προοπτικές σας. Μια όμορφη στρωματοποιημένη τρίχα είναι ένα καθολικό hairstyle που πηγαίνει με όλα τα είδη attires, περιστάσεις και ημέρες.

6. Just Pretty Hairstyle:

Κορυφαίες 30 νέες και τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Αυτό το όμορφο χτένισμα είναι ιδανικό για δείπνο ή brunch ή ακόμα και για μια ημερομηνία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε όμορφη μπούκλες και στη συνέχεια απλώς συνδέστε το κάνοντας να πέσει στον ώμο σας. Τα μαλλιά Taylor Swift φαίνονται πολύ όμορφα σε αυτό το χτένισμα.

7. Braids Hairstyles Για τα μακριά μαλλιά: Αργότερο Hairstyles for Women 2015 7

Όποτε μιλάμε για πλεξούδες, πρέπει να αναφέρουμε την ιδιαίτερη πλεξούδα για την οποία μιλάμε. Οι πλεξίδες είναι ιδανικές για να διατηρείτε τα μαλλιά σας υπό έλεγχο και να φαίνονται όμορφα. Αυτό είναι ένα από τα μοντέρνα και νέα hairstyles για τις γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles διακοπές

8. Καμπυλωμένος όλος ο τρόπος:

Κορυφαίες 30 νέες και τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Ξέρεις την Kangana Ranaut; Τα φυσικά μαλλιά της είναι τελείως σγουρά και είναι όμορφο. Η περιστροφή των μαλλιών σας φαίνεται εντελώς καλή. Σας δίνει την εμφάνιση hippie εκτός από να σας κάνει να φαίνεστε όμορφα. Τα περισσότερα από τα νεαρά κορίτσια αγαπούν να φορούν αυτό το είδος των τελευταίων χτενίσματα για τα πάρτι τους.

9. Long Waves:

Αργότερο Hairstyles for Women 2015 9

Τα μεγάλα κύματα είναι τόσο ελκυστικά. Αυτό το χτένισμα είναι αυτό που καταπραΰνει τα μάτια σας. Θέλεις να φανείτε όμορφα όμορφα; Δοκιμάστε αυτό το όμορφο χτένισμα για περιστάσεις. Πώς να ξεχάσετε αυτό το όμορφο μακιγιάζ κοιτάξτε κανέναν?.

10. Σπαστά μακρυά κύματα Στυλ μαλλιών:

αργότερο hairstyles10

Αυτό είναι ένα μακρύ και κυματιστό ύφος στο οποίο τα μαλλιά άφησαν όλα χαλαρά και πολύ για να κρεμάσουν στους ώμους. Αυτό είναι ένα από τα εύκολα και νέα hairstyles για τις γυναίκες και μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να κάνετε μια ημι-πλευρά χωρίσματος και στη συνέχεια αφήστε τα μαλλιά ακριβώς έτσι και στη συνέχεια κυλήστε τα κάτω άκρα των μαλλιών πάρα πολύ. Αυτό φαίνεται πολύ όμορφο σε όποιον έχει ακόμη και μεσαίου μήκους μαλλιά.

11. Χτένισμα:

αργότερο hairstyles11

Τα χτυπήματα και οι κρόσσες εξακολουθούν να είναι μερικά από τα τελευταία hairstyles για τις γυναίκες και μπορείτε να φανείτε καλός με αυτά με οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Τα κτυπήματα μπορούν να γίνουν με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να είναι παχιά και απλωμένα ή απλά από τη μία πλευρά του μέτωπου. Αυτό θα εξαρτηθεί από το γεγονός του σχήματος του προσώπου σας. Οι περισσότερες ινδιάνικες γυναίκες προτιμούν αυτό το είδος των νέων hairstyles, θέλουν να φορούν για τις λειτουργίες του γάμου και d φορές.

12. Κομψά και φτερωτά μαλλιά:

αργότερο hairstyles12

Το φτερωτό χτένισμα έχει γίνει δημοφιλής τάση μόνο από το περασμένο έτος και εξακολουθεί να είναι ένα νέο hairstyle για τις γυναίκες. Σε αυτό το βλέμμα το κατώτερο άκρο των μαλλιών γίνεται σε φτερωτό βλέμμα και το πάνω μέρος και οι πλευρές είναι σε πολυεπίπεδη εμφάνιση. Τώρα αυτό είναι ένα από τα hairstyles που είναι πιο κατάλληλο για τις γυναίκες με λεπτά μαλλιά και προσθέτουν περισσότερο όγκο στα μαλλιά επίσης.

13. Μεσαίο και κυματιστό χτένισμα:

αργότερο hairstyles13

Πρόκειται για μια τελευταία κούρεμα για τις γυναίκες και ειδικά για τις γυναίκες με μεσαίο μήκος μαλλιών. Αυτό είναι επίσης καλύτερο για εκείνους που έχουν φυσικές μπούκλες πάρα πολύ. Μπορείτε απλά να πάρετε ένα πλευρικό χωρίο και να μην κάνετε τίποτα άλλο. Κάποιες φορές είναι απλά καλύτερα να κρατάς τα πράγματα πολύ απλά και να κάνεις τη φυσική ομορφιά σου, ώστε το υπόλοιπο να μιλάς για σένα.

14. Ασύμμετρες κούρεμα Bob:

αργότερο hairstyles14

Το bob είναι ένα από τα νέα hairstyles για τις γυναίκες επειδή αυτό που οι γυναίκες επιλέγουν τώρα δεν είναι σίγουρα η παραδοσιακή κοπή bob. Σε αυτό το είδος χτένισμα παίρνετε τα μαλλιά σας με τέτοιο τρόπο ώστε τα μαλλιά κοντά στα μάγουλα να φτάνουν μέχρι το πηγούνι και στη συνέχεια το υπόλοιπο της τρίχας στο πίσω μέρος έχει πολύ μικρότερο μήκος φυσικά. Μπορείτε να πάρετε αυτό με όλες τις δυτικές σας στολές και να δούμε το καλύτερο σας καλύτερο.

15. Funky Hair Cut:

αργότερο hairstyles15

Ένα από τα πιο trendy hairstyles στον κατάλογο αυτό είναι ένα πολύ δημιουργικό. Αυτό είναι φυσικά μια σύντηξη από μια σειρά από hairstyles και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα bob, layered και pixie περικοπές φυσικά. Τώρα σε αυτό το υπόλοιπο της τρίχας διατηρείται σύντομο και διπλωμένο εκτός από το ότι από τις δύο πλευρές του μάγουλο δύο τσαμπιά των κλειδαριών βγαίνουν και να κρεμάσει σαν άκοσμο σκάλες. Είναι ένα από τα πιο όμορφα hairstyles για τα κορίτσια που μοιάζουν με τις σύγχρονες τάσεις.

Δείτε περισσότερα: Naturals Hair Styles Γυναίκες

16. Side Hair Hairstyle:

αργότερο hairstyles16

Αυτό είναι ένα από τα τελευταία hairstyles για τις γυναίκες με ένα ελαφρώς βαρύτερο πρόσωπο. Σε αυτό το είδος hairstyle η αμβλεία κοπή γίνεται με τρόπο που μια πλευρά των μαλλιών έχει ένα παχύτερο κτύπημα και αυτό είναι που προσθέτει στο δράμα αυτής της κοπής μαλλιών. Τώρα αυτό το κτύπημα στην πραγματικότητα καλύπτει την πλευρά του προσώπου σας και κόβει τις περιοχές λίπους των μάγουλων.

17. Γαλλικά χτυπήματα:

αργότερο hairstyles17

Αυτό είναι ένα από τα πιο πανέμορφα στους καταλόγους και αυτό φαίνεται πιο όμορφο στις κυρίες που έχουν μαλλιά μικρού ή μεσαίου μήκους. Τώρα σε αυτό το υφή των μαλλιών είναι ωραία και μαλακά και στη συνέχεια τα μαλλιά είναι ut με τρόπο που στο μπροστινό τμήμα της τρίχας τα κτυπήματα γίνονται από τη μία πλευρά και αυτό καλύπτει μόνο τη μία πλευρά του μετώπου. Φαίνεται δροσερό και πολύ κομψό.

18. Αμβλύ κοπή μαλλιών:

αργότερο hairstyles18

Αυτό είναι ένα κανονικό κούρεμα στο οποίο η αμβλέα κοπή φαίνεται πολύ απλή και στη συνέχεια το πλευρικό χωρισμό γίνεται επίσης με έναν άλλο απλό τρόπο. Μπορείτε να δοκιμάσετε με άλλες αποχωρήσεις και το μεσαίο τμήμα και ένα στυλ ζιγκ-ζαγκ. Μπορείτε να βάψετε ολόκληρα τα μαλλιά και να ταξινομήσετε κάθε σκιά καφέ ή μπορντό.

19. Πυκνή και φτερωτή νέα εμφάνιση:

αργότερο hairstyles19

Αυτό είναι για τις κυρίες για τα παχιά μαλλιά και φαίνεται ακόμα καλύτερο για τα μακριά μαλλιά. Για αυτό μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας με έναν τρόπο όπου υπάρχει επίσης συγχώνευση των κτυπήματος και της φτερωτής κοπής. Εδώ μπορείτε να στυλ μαλλιά σας σε κάθε τύπο που θέλετε. Τώρα σε αυτή την εικόνα, όπως μπορείτε να δείτε, είναι ότι η γυναίκα έχει στυλ μαλλιά πολύ άνετα και μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Είναι ένα από τα καλύτερα νέα hairstyles για τις γυναίκες με φυσικά μαλλιά.

20. Απλό Layered Cut:

αργότερο hairstyles20

Σε αυτό το είδος κοπής μαλλιών, μπορείτε να το κρατήσετε πολύ απλό και πολύ όμορφο. Αυτή είναι η πολύ παλιά και απλή περικοπή μαλλιών στην οποία απλά θα έχετε τα μαλλιά σας κομμένα με ένα στρωματοποιημένο τρόπο στον οποίο το μέσο χωρισμό διατηρείται έτσι, αλλά στη συνέχεια για τα ελαφρώς βαρύτερα πρόσωπα αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα επειδή τα μαλλιά στη συνέχεια κόβει μάζα των μάγουλων.

21. Κόψιμο μαλλιών Sleeky Bob:

αργότερο hairstyles21

Πρόκειται για μια κομψή έκδοση της κοπής bob και είναι επίσης μια μικρή ξυράφι αιχμηρά στα άκρα. Σε αυτό το χτένισμα είναι μεταξωτό και ίσιο. Σε αυτή την περίπτωση όπου τα μαλλιά είναι πολύ σύντομα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το μέρος όπου τα μαλλιά είναι μέχρι το πηγούνι στην μπροστινή πλευρά και η πλάτη είναι λίγο ανυψωμένη.

22. Side Shupt Curly Hairstyle:

αργότερο hairstyles22

Αυτό είναι ένα χτένισμα με πολύ δράμα. Σε αυτό θα δείτε ότι τα μαλλιά είναι εξαιρετικά σγουρά και μαλακά στην υφή πάρα πολύ. Τώρα σε αυτό το τρίχωμα δεν χωρίζεται καθόλου και όλα τα μαλλιά μεταφέρονται στη μία πλευρά και στη συνέχεια κόβονται στην πίσω πλευρά. Σε αυτό το είδος χτενίσματος μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετα και αυτό είναι ακόμα κατάλληλο για όλους τους τύπους εκδηλώσεων, πάρτι και ευκαιρίες αλλά και για τις περιστασιακές ημέρες.

23. Twirls Hairstyle Για τα μακριά μαλλιά:

αργότερο hairstyles23

Αυτό είναι ένα χτένισμα στο οποίο δεν υπάρχει ούτε ένας τύπος στυλ. Τώρα τα μαλλιά είναι χτενισμένα πολύ καλά και σιγουρευτείτε ότι η χτένα δεν μπαίνει πολύ σκληρά στα μαλλιά. Τώρα σε αυτό μπορείτε απλά να κάνετε κάποια μεσαία αποκοπή ή απλά ένα πλευρικό χωρισμό και αφήστε τα σκάλια σας να κάνουν το υπόλοιπο της ομιλίας.

24. Παραδοσιακό στυλ Bob:

αργότερο hairstyles24

Αυτό είναι ένα απλό παραδοσιακό στυλ bob στο οποίο μπορείτε απλά να αθλήσετε μια φασαρία ελεύθερη ματιά. Μπορείτε να το αφήσετε απλά για οποιοδήποτε πάρτι ή οποιαδήποτε εκδήλωση.

25. Απλό στυλ χαμηλότερης κλίσης:

αργότερο hairstyles25

Αυτό το κούρεμα χρειάζεται πολύ κότσια και πολλή στάση. Σε αυτό το κομμάτι αυτό είναι ένα απλό κομμωτήριο με μισό καπάκι, όπου η μία πλευρά της τρίχας κόβεται σε μια εγκοπή και από την άλλη πλευρά αφήνεται λίγο μακρά. Τώρα μπορείτε να κάνετε όλα τα είδη χρωματισμού και κομμένα μαλλιά σε αυτό το μέρος της τρίχας. Αυτό το κούρεμα χρειάζεται πολλή υπομονή και προετοιμασία γιατί θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να αναπτυχθούν τα μαλλιά σας.

26. Μπουφάν και Braid Hairstyle:

αργότερο hairstyles26

Αυτό είναι ένα ρετρό χτένισμα στο οποίο σίγουρα πρέπει να έχετε πολύ παχιά σκάλες. Σε αυτό το στυλ μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλεκτή ταινία για να καλύψετε το στέμμα του κεφαλιού σας. Τώρα όταν έχετε αρχίσει να πλέκουν τα μαλλιά και να τα πετάξετε στην άλλη πλευρά. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να κάνετε το μπουφάν πίσω από την πλεξούδα και στη συνέχεια να αφήσετε το υπόλοιπο της τρίχας. Κάποιος μπορεί εύκολα να ερωτευτεί με αυτό το είδος των νέων hairstyles του bouffant.

27. Μικρή στρώση κοπής:

αργότερο hairstyles27

Αυτή η κυρία στην εικόνα έχει κοντά μαλλιά και έχει κάνει με πολύ έξυπνο τρόπο. Σε αυτό το κομμάτι έχει μια βαθμίδα, στην οποία τα στρώματα των μαλλιών είναι πολύ μικρά, καθώς ταιριάζουν με τα μαλλιά. Τώρα αυτά τα στρώματα προσθέτουν περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας και είναι πολύ καλή ιδέα για τα ωραία και λεπτά χτενίσματα.

28. Very Short Bob Hairstyle:

αργότερο hairstyles28

Αυτό είναι για τα κορίτσια που δεν τους αρέσει πολύ κορίτσι. Σε αυτό το πολύ κοντό χτένισμα bob είναι ένα μεγάλο για το δυτικό βλέμμα. Η γυναίκα έχει υπογραμμίσει τα μαλλιά και την άφησε αποκομμένη από τις δύο πλευρές. Τώρα με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά είναι απολύτως απαλλαγμένα από τη συντήρηση και μπορείτε να πάτε οπουδήποτε θέλετε και να μην σκεφτείτε καν για επιπλέον χρόνο για το styling.

29. Απλό στυλ Pixie:

αργότερο hairstyles29

Ένα από τα απλούστερα hairstyles που υπήρχε ακόμη και στις τάσεις πέρυσι και είναι και πάλι εμφανίζεται στον κατάλογο αυτό το έτος. Σε αυτό το πολύ το κομμάτι Pixie φαίνεται όμορφο και χαριτωμένο και δεν χρειάζεται στυλ σε αυτό. Η περικοπή pixie είναι ένα στυλ από μόνο του και μπορείτε να τον κάνετε με κάθε τρόπο που θα θέλατε.

30. Σύντομη και καρφωμένη:

αργότερο hairstyles30

Εάν κάποιος σου είπε ότι τα τριχωτά μαλλιά είναι μόνο για τα παιδιά εκεί έξω, τότε είσαι τόσο λάθος. Σε αυτό το χτένισμα μπορείτε να δείτε πόσο δροσερή είναι η κυρία. Οι ώριμες γυναίκες μπορούν να ασχοληθούν και με αυτό, αν μπορούν να το μεταφέρουν με πολλή στάση. Τώρα το στυλ spiked είναι επίσης χαμηλό στη συντήρηση και είναι απολύτως ένα φανταστικό.

Οι γυναίκες είναι εξαιρετικά Concord για εκεί φαίνεται και οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε μια συνεχή σύγχυση ως προς το τι θα τους ταιριάζει περισσότερο. Έτσι, την επόμενη φορά που μπερδεύεστε, μπορείτε να ανατρέξετε σε ένα από αυτά τα πιο πρόσφατα hairstyles για τις γυναίκες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αποθηκεύσετε

Leave A Comment

84 − = 83