30+ Μοναδικά ιταλικά ονόματα μωρών με σημασίες Στυλ στη ζωή

Οι Ιταλοί έχουν έναν αέρα κομψότητας και ρομαντισμού που μεταφέρεται με τα ονόματα που επιλέγουν για τα μωρά τους. Τα άτομα λατρεύουν τις προηγμένες αλλά συμβατικές παραδόσεις ιταλικών ονομάτων, καθώς αντικατοπτρίζουν την εθνική κληρονομιά της Ιταλίας και τον τρόπο ζωής της. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ονομάτων οριοθετεί επίσης τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Η Ιταλία είναι η προέλευση της Αναγέννησης, του Michelangelo, των πίτσες και όλα τα ιταλικά που μπορείτε να σκεφτείτε. Το όνομα που επιλέγετε για το γιο σας εξαρτάται από την κοινωνική σημασία και την ίδρυση.

Στην ιταλική σύμβαση, τα παιδιά γενικά ονομάζονται από τους παππούδες τους και προφανώς και από άλλους συγγενείς. Το μεγαλύτερο παιδί ονομάζεται συνήθως ο παππούς του και το πρώτο κοριτσάκι ονομάζεται μετά από την πατρική παππούδα. Το δεύτερο παιδί ονομάζεται από τον παππού της μητέρας και το νεαρό κορίτσι μετά τη γιαγιά. Επιπλέον, σε περίπτωση που έχετε περισσότερα παιδιά, ρέει στα ονόματα των θείων και των θείων και των αγίων. Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε πολλά ονόματα ανακατασκευασμένα και είναι μια εικόνα της τήρησης των συμβάσεων. Στην περίπτωση που θεωρείται ως ένδειξη έλλειψης προσοχής εάν έχει επιλεγεί κάποιο άλλο όνομα.

Τα ιταλικά ονόματα μοιάζουν με τις συμβάσεις συμπλέκτη και δεν μπορείτε να επηρεάσετε ή να επιπλέουν από την αιτία σας. Οι Ιταλοί συμφωνούν ότι αυτό το συναίσθημα της ύπαρξης ενός τόπου κάνει τη ζωή ουσιαστική.

ιταλικός Baby Names

20 μοναδικά ονόματα ιταλικών μωρών μαζί με τις σημασίες:

Εδώ είναι μερικά ιταλικά ονόματα που έχουν αγγίξει για να ταιριάξουν με τον τρόπο ζωής σήμερα:

1. Σόφια:

Ένα μελωδικό, ηχητικό όνομα, η Σοφία κυλά μουσικά από τη γλώσσα. Ένα δημοφιλές όνομα, η προέλευση της Σόφιας είναι στην Ελλάδα και την Ισπανία. Σημασία σοφία, που δεν θα ήθελε το χαριτωμένο πακέτο χαράς τους να είναι σοφός.

2. Isabella:

Από την εβραϊκή, η Ισαβέλα σημαίνει αφοσιωμένη στον Θεό. Ένα όνομα που συνδέεται με τις μεσαιωνικές πριγκίπισσες, τις βασίλισσες και τα έργα του Σαίξπηρ. Ένα όνομα όπως η Isabella μπορεί να γεμίσει την πριγκίπισσα σας με μια αίσθηση υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης σε συνδυασμό με ειλικρίνεια και αφοσίωση στους αγαπημένους της.

Δείτε περισσότερα: Sikh Baby κοριτσιών Ονόματα

3. Aria:

Φέρτε τη μαγεία της μουσικής στη ζωή του παιδιού σας με αυτό το μελωδικό όνομα. Από την Ιταλία έρχεται η Aria μελωδία. Αφήστε την καρδιά του μικρού σας να νικήσει με αγάπη και αρμονία κάθε φορά που τραγουδάτε το όνομά του.

4. Ariana:

Αυτό το όνομα έχει βρεθεί φήμη λόγω του pop star Ariana Grande, αλλά εντοπίζει την προέλευσή του πίσω τόσο στις ελληνικές όσο και στις ιταλικές ρίζες που σημαίνει "απόλυτα καθαρό" και "πολύ ιερό". Και στις δύο περιπτώσεις, κάθε ιταλικό κοριτσάκι που έδωσε αυτό το όμορφο όνομα θα είναι ένας ουράνιος άγγελος που αποστέλλεται από τους Θεούς.

5. Beatrice:

Η Beatrice, ένα όνομα από τη λογοτεχνία έχει αποκτήσει τώρα μια νέα, μίσθωση ζωής. Μετά την πριγκίπισσα Beatrice, το όνομα είναι και πάλι στο προσκήνιο. Με ένα ένδοξο νόημα "αυτή που φέρνει την ευτυχία", αυτό είναι ένα τέλειο όνομα για ένα μωρό που είναι σίγουρο ότι θα φέρει βαθιά ευτυχία σε οποιονδήποτε του οποίου η καρδιά αγγίζει.

6. Aurora:

Από τη λατινική έννοια Dawn, στη Ρωμαϊκή μυθολογία, η θεά της ανατολής ήταν η Aurora, της οποίας το δάκρυ ήταν το πρωινό δροσιά. Ένα όνομα το μωρό σας θα αγαπάμε καθώς φέρνει μια ακτίνα ηλιοφάνειας στις ζωές σας κάθε μέρα και χαρά να παίζει το παραμύθι πριγκίπισσα Aurora στο Sleeping Beauty.

7. Francesca:

Από το αρσενικό Frances, αυτή η θηλυκή εκδοχή προέρχεται από την Ιταλία, σημαίνει "η ελεύθερη". Μια θαυμάσια χειρονομία πίσω από το όνομα που υποδηλώνει ότι ένα κοριτσάκι μεγαλώνει για να γίνει ανεξάρτητο και αυτοπεποίθηση, να μεγαλώσει φτερά και να ανέβει πάνω από τα υπόλοιπα. Το όνομα θα εκτιμηθεί από όποιον το έχει.

8. Alessia:

Με την ιταλική και ελληνική του προέλευση, το όνομα Alessia προκαλεί εικόνες ελληνικών θεών. Το όνομα, ενώ είναι πολύ θηλυκό και όμορφο, σημαίνει υπεράσπιση του πολεμιστή. Να είστε περήφανοι να αναφέρετε το μωρό σας Alessia καθώς προτείνει ότι η γυναίκα της θα είναι ισχυρή, υποστηρικτική και αφοσιωμένη.

Δείτε περισσότερα: Ιταλικά ονόματα κοριτσιών μωρών και σημασίες

9. Bianca:

Ένα όμορφο όνομα και μια παραλλαγή στη γαλλική έκδοση, Blanche. Η Bianca σημαίνει λευκό, λαμπερό. Φέρτε φως στη ζωή σας με ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι και ονομάστε τη Bianca. Το μέλλον της πρέπει να λάμπει φωτεινό και η ψυχή της καθαρή όσο η λευκή.

10. Gia:

Η Gia είναι μια μικρότερη παραλλαγή της Gianna. Ένας υπέροχος, μελωδικός ήχος όταν το λέτε με ιταλική προφορά. Το ίδιο το όνομα σημαίνει ευγενικό δώρο από τον Θεό. Το παιδί θα αισθανόταν πάντα αγαπημένο και ευγενικό γνωρίζοντας ότι ήταν ένα δώρο αγάπης στους γονείς του από τον Παντοδύναμο.

11. Leonardo:

Ένα όνομα που αντηχεί μέσα από τον κόσμο της τέχνης και της ψυχαγωγίας. Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι έδωσε το όνομα βάθος και χαρακτήρα. Το όνομα βρήκε επιπλέον φήμη με τον ηθοποιό και την καρδιά, Leonardo DiCaprio. Συντομευμένο στον Λέοντα, σημαίνει λιοντάρι. Αφήστε το μωρό σας να είναι δυνατός και μάστερ των τεχνών, δίνοντάς του αυτό το κλασικό, ιταλικό όνομα.

12. Luca:

Ένα τέτοιο χαριτωμένο ηχητικό όνομα. Ιδανικό για μια αναπήδηση, αγόρι. Ο Luca είναι μια άλλη μορφή του ονόματος Lucas. Το όνομα σημαίνει "φως του φως". Ένα παιδί με αυτό το όνομα ακτινοβολεί και φέρνει φως στη ζωή εκείνων που τον αγαπούν.

13. Dante:

Ένα ισχυρό ήχο, αρσενικό όνομα. Το όνομα είναι περίφημο λόγω του Dante Alighieri, του μεσαιωνικού ιταλικού ποιητή και της θείας κωμωδίας του. Το όνομα σημαίνει πραγματικά Enduring. Ένα σταθερό όνομα που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός ισχυρού μυαλού και χαρακτήρα, ένα αποφασιστικό παιδί απίθανο να εγκαταλείψει εύκολα.

14. Enzo:

Μια σύντομη έκδοση του Vincenzo ή του Lorenzo, το όνομα έχει το ιστορικό της στην Ιταλία και την Ισπανία. Και στις δύο καλλιέργειες σημαίνει κυρίαρχος του νοικοκυριού. Νικητής ή κατακτητής.Παραδοσιακά, ένα όνομα τοποθέτησης για έναν άνθρωπο του σπιτιού. Τώρα το όνομα για ένα αγόρι που θα είναι μια μεγάλη καρδιά που επηρεάζει τον νικητή και έναν επιτυχημένο επίτευγμα.

15. Antonio:

Οι λατινικές ρίζες, η ισπανική και η ιταλική έννοια του Αντόνιο είναι ανεκτίμητη και ανεκτίμητη. Περιττό να πούμε ότι κάθε μωρό είναι ανεκτίμητο για κάθε γονέα. Ένα αγόρι με αυτό το όνομα θα μεγαλώσει ασφαλές, γνωρίζοντας ότι είναι ανεκτίμητος στους γονείς του και ότι θα αγαπήσει και θα φροντίσει περισσότερο από οποιοδήποτε πολύτιμο κόσμημα.

16. Giovanni:

Ένα κλασικό και παραδοσιακό όνομα του ιταλικού αγοριού, ο Τζιοβάνι σημαίνει ότι ο Θεός είναι ευσεβής ή ευσεβής εύνοια από τον Θεό. Με τους Ιταλούς να είναι βαθιά θρησκευόμενοι, μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένα όνομα όπως αυτό θα κρατούσε μεγάλη ευλάβεια και ένα παιδί με αυτό το όνομα θα θεωρείται μια τεράστια ευλογία από τον Θεό.

17. Marco:

Ένα δημοφιλές ιταλικό όνομα, ο Marco συνδέεται συχνά με τον διάσημο Ιταλό ταξιδιώτη Marco Polo. Το όνομα σημαίνει Warring ή ο Θεός του Άρη. Ονομάζοντας το μικρό χερούλι που θέλει ο Μάρκο για έναν ισχυρό και γελοίο νεαρό που θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και θα αγωνιστεί για τον λαό του.

18. Alessandro:

Αυτό το όνομα είναι μια παραλλαγή για την Αλεξάνδρα και μπορεί να εντοπιστεί πίσω από την ιστορία στην Μεγάλη Αλεξάνδρα. Το ελληνικό και το ιταλικό νόημα υποδεικνύει τον υπερασπιστή / βοηθό της ανθρωπότητας. Το όνομα διαφάνειες της γλώσσας μουσικά και προτείνει ένα αγόρι που ονομάζεται Alessandro θα ήταν ευγενικοί και με κλίση στη φύση και βοηθώντας τους ανθρώπους.

19. Adriano:

Η έννοια αυτού του ονόματος συνδέεται με την Αδριατική θάλασσα. Η δέσμη χαράς σας μπορεί να είναι ένα μωρό νερό και να πάρετε στην πισίνα αμέσως. Ορισμένα παιδιά έχουν τόσο μεγάλη χαρά που εκτοξεύονται στο νερό και μπορεί να έχει μια ήρεμη και αρμονική διάθεση όπως και η θάλασσα.

20. Nicolo:

Συχνά συντομευμένη στο Nico, το όνομα αυτό είναι λατρευτό και ιδανικό για ένα μικρό μωρό. Ακόμη και αν το παιδί σας κακομεταχειρίζεται, θα ήταν δύσκολο να του επιπλήξετε με ένα τέτοιο όνομα. Ο Nicolo σημαίνει Νίκη ή κατακτητής του λαού. Με ένα όνομα όπως αυτό, είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσει πολλές καρδιές και θα νικήσει στις προσπάθειές του.

21. Adrian:

Μια ιταλική καταγωγή, το όνομα του αγοριού - ο Adrian χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από τους αγγλόφωνους. Η σημασία του Adrian είναι "από την Hadria". Είναι πόλη στη βόρεια Ιταλία, από την οποία η Αδριατική έχει λάβει το όνομά της. Ο Άγγλος Πάπας τον 12ο αιώνα ήταν ο πρώτος που ονομάστηκε Adrian που δεν ήταν Ιταλός.

22. Anthony:

Αυτή είναι η αγγλική έκδοση του "Antonio", η οποία είναι ιταλικής, ισπανικής και λατινικής καταγωγής. Έχει γίνει πολύ δημοφιλής δεδομένου ότι πολλοί μετανάστες άρχισαν να μετακινούνται στην Αμερική. Άγιοι, Ρωμαίοι στρατηγούς και ηθοποιοί έχουν κάνει αυτό το όνομα δημοφιλές όλα αυτά τα χρόνια.

23. Luke:

Προερχόμενος από την ελληνική καταγωγή, Lucanus, μια περιοχή στη νότια Ιταλία. Σημαίνει "από τον Lucanus". Ο Λουκάς είναι ένας από τους αποστόλους που ήταν γιατρός. Οι Star Wars έκαναν αυτό το όνομα ακόμα πιο δημοφιλές με το διάσημο Luke Skywalker.

24. Ιουλιανός:

Ο Τζούλιαν είναι το όνομα του λαού της Λατινικής και Ελληνικής καταγωγής. Είναι μια άλλη μορφή του Julio που σημαίνει "νεανικό ή παιδί του Jove". Ο Τζούλιαν είναι ένα ισχυρό οικογενειακό όνομα για αρκετούς Ρωμαίους αυτοκράτορες. Jules, Julian και Julien θεωρούνται πολύ chic ονόματα για τα αγόρια μωρό.

25. Romeo:

Ένα σειριακό φλερτάρ, το αγόρι σοκολάτας, ο ρομαντικός ήρωας, το Romeo είναι το όνομα του αγόρι ιταλικής καταγωγής. Τώρα χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο από την εκπομπή της ταινίας Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Ο Ρωμαίος σημαίνει "πολίτης της Ρώμης". Τώρα, αυτό είναι ένα παγκόσμιο όνομα.

Ονόματα για δίδυμα:

Γκίνο και Γιάν:

Ο Gino, ένα ιταλικό όνομα για τα αγόρια, σημαίνει "πάντα ζωντανός". Πρόκειται για τη συντομευμένη έκδοση του Ambrogino. Μια άλλη εκδοχή αυτού του ονόματος είναι ο Eugene. Ο Gino έχει αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα τις τελευταίες δεκαετίες σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις του ονόματος.

Ο Gian είναι εβραϊκής και ιταλικής καταγωγής και μια δημοφιλής επιλογή για αγόρια. Είναι προφέρεται ως jon. Το νόημα του Gian είναι ότι "ο Θεός είναι ευγενικός". Υπάρχουν πολλές εκδόσεις αυτού του ονόματος, ωστόσο, ο Gian ξεχωρίζει και ακούγεται απολύτως Ιταλός.

Δείτε περισσότερα: Ιταλικά ονόματα μωρών

Rocco και Fico:

Ο Fico είναι ένα πολύ δημοφιλές ιταλικό όνομα για τα αγόρια που είναι η συντομευμένη έκδοση του Federico. Η έννοια του Φίκο είναι "σύκο". Αυτό δεν είναι πολύ κοινό, αλλά σίγουρα ένα μοναδικό όνομα.

Η Rocco είναι γερμανικής και ιταλικής καταγωγής. Η έννοια του Rocco είναι «ανάπαυση». Αυτό το όνομα έγινε γνωστό από έναν άγιο που θεραπεύει τα θύματα της πανώλης. Ο Rocky είναι μια άλλη μορφή του Rocco. Σημαίνει επίσης «κραυγή μάχης». Αυτό το όνομα είναι αρκετά διαδεδομένο τώρα.

Ρίκο και Μπόονκα:

Ο Rico είναι το όνομα του ιταλικού αγόριου. Είναι το ψευδώνυμο για τον Enrico ή τον Ricardo. Είναι επίσης η ιταλική μορφή του Henry.

Η Beonca είναι ένα δημοφιλές όνομα για τα κορίτσια που προέρχονται από την Ιταλία. Το νόημα της Beonca είναι "λευκό" ή "καθαρό". Μια εναλλακτική εκδοχή αυτού του ονόματος είναι η Bianca ή η Blanche στα γαλλικά.

Amedeo και Elda:

Το Amedeo είναι μια εξαιρετική επιλογή για το όνομα ενός αγοριού και είναι λατινικής καταγωγής. Η έννοια του Amedeo είναι "ο Θεός είναι η αγάπη".

Το Elda είναι ένα αρχαίο γερμανικό όνομα για ένα κορίτσι. Το Elda σημαίνει μάχη. Το Elda είναι η ιταλική εκδοχή της Hilda. Είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για μικρά κορίτσια.

Gianna και Madonna:

Η Gianna είναι ένα πανέμορφο όνομα για ένα κορίτσι και είναι εβραϊκής και ιταλικής καταγωγής. Ο Gianna σημαίνει "ο Θεός είναι ευγενικός". Η Γιάννα είναι Άγιος που διακινδύνευσε τη ζωή της για να σώσει το μωρό της. Είναι μια άλλη μορφή της Jane, από τον John.

Από ιταλική προέλευση, η Madonna είναι το όνομα μιας κοπέλας. Η έννοια της Madonna είναι "κυρία μου". Είναι ένας αξιοσέβαστος τρόπος αντιμετώπισης μιας γυναίκας όπως στη γαλλική "μαντάμη". Αυτό το όνομα σημαίνει επίσης τη Μαρία, μητέρα του Ιησού. Αυτό το όνομα έγινε πολύ δημοφιλές λόγω της τραγουδίστριας Madonna.

Donica και Enrica:

Με τις ρίζες της στα ιταλικά, Donica είναι το όνομα μιας κοπέλας που σημαίνει "κυρία". Είναι μια άλλη παραλλαγή της Donna. Στα Λατινικά, η έννοια του Donica είναι "δώσει". Κατά τους προηγούμενους αιώνες, η Donica σπάνια χρησιμοποιήθηκε.

Η Enrica έχει ιταλική και παλαιά γερμανική καταγωγή. Η Enrica σημαίνει "αρχηγός". Είναι η γυναικεία έκδοση του Henry και άλλες εναλλακτικές εκδόσεις περιλαμβάνουν την Erica, Enricka, Enricketta.

Τα ιταλικά ονόματα προέρχονται από ιταλικές, ισπανικές και ελληνικές ρίζες. Η σημασία της θρησκείας που καθορίζει τον ιταλικό πολιτισμό και την κληρονομιά υπογραμμίζεται στα ονόματα των μωρών τους. Τα ονόματα έχουν μια μελωδική ποιότητα σε αυτά όταν προφέρονται με την αυθεντική ιταλική προφορά.

Εικόνες Πηγή: 1.

Leave A Comment

+ 76 = 84