30 διαφορετικοί τύποι καλύτερων σχεδίων μπάνιου με εικόνες

Όταν πρόκειται να σχεδιάσετε το σπίτι σας και να κάνετε ένα στυλ υπογραφής σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας τότε τα μπάνια πρέπει να ανθίσουν με μια διαφορά και ένα στυλ που μιλάει για τον εαυτό της. Η κουζίνα και τα μπάνια χρειάζονται έξτρα πινελιά αριστείας καθώς υπάρχει τώρα μια πληθώρα επιλογών όταν πρόκειται για κεραμίδια για τα εν λόγω σημεία του σπιτιού. Κάποιος μπορεί να πάει ακόμη και για το ίδιο παλιό παραδοσιακό ύφος, επίσης, με μια συστροφή της σύγχρονης ιδέας πλακάκια ή το ένα χρώμα shinny δάπεδο. Υπάρχουν και οι δύο χαμηλού κόστους ή οι πολυτελείς ιδέες κοστολόγησης που μπορούν να κάνουν ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα στο στυλ και την επιλογή των λουτρών που αγαπούν οι άνθρωποι για την επιλογή τους. Μεταξύ των σχεδίων και του στυλ του δαπέδου που χρησιμοποιείται στα μπάνια μπορεί κανείς να επιλέξει ένα μείγμα μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλο το μπάνιο είναι το ράφια τοίχων ή το πάτωμα ή η μπανιέρα ή νεροχύτες. Η σωστή τοποθέτηση και διαρρύθμιση παίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο να κάνει το μπάνιο ένα μέρος χαλάρωσης.

Οι καλλιτέχνες στον κόσμο των εσωτερικών έχουν γίνει εμπειρογνώμονες στον πειραματισμό φοβερό ιδέες και φέρνοντας έξω τα πιο εκπληκτικά σχέδια στο εσωτερικό το ξόρκι δεσμεύει τα μάτια πολλών. Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα, οι εσωτερικοί σχεδιαστές και οι κατασκευαστές κάνουν εκπληκτική χρήση μαρμάρων, κεραμικών, σκυροδέματος, γυάλινων πλακιδίων, πέτρων και μετάλλων και πολύ περισσότερο υλικό. Ένα σύντομο άρθρο σχετικά με τα όμορφα σχέδια που κατασκευάζονται σε μπάνια μικρού έως μεγάλου μεγέθους παρατίθεται παρακάτω που μπορεί να φέρει ιδέες στο νέο σας σπίτι.

Τελευταία και όμορφα σχέδια μπάνιου στην Ινδία με εικόνες:

Ας πρέπει να εξετάσουμε τα μοντέρνα και απλά σχέδια μπάνιου.

1. Σύγχρονη κεραμικά πλακάκια Shiny Μπάνιο:

τουαλέτα designs

Τα πιο συχνά και σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιούμενα κεραμικά πλακίδια θεωρούνται η καλύτερη επιλογή για τον καλλωπισμό του σπιτιού σας στο μπάνιο. Το πιο παραδοσιακό στυλ και κατάλληλα διαθέσιμο σε κάθε μορφή, μέγεθος και όμορφα χρώματα, κεραμικά πλακάκια είναι διαθέσιμα σε σχέδια που ποικίλλουν από ματ, σε υψηλής στιλπνότητας σε ανάγλυφο και εικονογραφημένο στυλ. Τα κεραμικά πλακάκια είναι συνήθως πολύ λιγότερο δαπανηρά και είναι μια καλή επιλογή εάν πρέπει να καλύψετε ένα μεγάλο μέρος του δαπέδου των σχεδίων μπάνιου ή των τοίχων.

2. Ξύλινο δάπεδο Classic Μοντέρνο μπάνιο:

Ξύλινος Floor Classic Modern Bathroom

Ξύλινα δάπεδα μπάνιου δεν είναι συνήθως τα σχέδια μπάνιο Ινδία χρησιμοποιεί, αλλά η αίγλη και το φινίρισμα και να δούμε ότι το ξύλινο δάπεδο δίνει είναι εξαιρετική και αναζωογονητική. Αλλά η καλύτερη ποιότητα του ξύλου που χρησιμοποιείται και το φινίρισμα δίνει μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα σε ξύλινα δάπεδα καθώς το ξύλο πρέπει να είναι ανθεκτικό στο νερό και ανθεκτικό στην υγρασία. Διαφορετικά, η τάση του ξύλινου δαπέδου είναι μαγνητική μάτι.

3. Σύγχρονα Κλασσικά Μπάνια:

Σύγχρονος classic bathrooms

Αυτό το μοντέρνο μπάνιο κοιτάζει απλώς υπέροχα με τους στρογγυλεμένους λαμπτήρες γύρω από την οροφή. Ένα υπέροχο πέρασμα έχει πράσινο χαλί και μια όμορφη καμπύλη έχει δοθεί στην περιοχή μπανιέρα που συνοδεύει νιπτήρα πάρα πολύ. Ένα πανέμορφο φρέσκο ​​δωμάτιο με ξύλινο δάπεδο και μεγάλο καθρέφτη. Ο χώρος ανάπαυσης παρέχεται για να ετοιμαστείτε μόνο μέσα και να βγείτε έξω. Αυτά τα φώτα δίνουν εκπληκτική λάμψη στο μπάνιο.

4. Όμορφη στο δωμάτιο Μπάνιο Πισίνα:

Πανεμορφη in Room Pool Bathroom

Η εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου φαίνεται σαν να αναπνέει. Στους τοίχους επίσης, πλακάκια σχεδιαστών ενισχύουν τη λάμψη του μπάνιου. Λίγα στρώματα φυτών φυλάσσονται πάνω από κεραμίδια και υπάρχει επίσης ντους στην οροφή. Αν κάνετε μπάνιο στην πισίνα, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το ντους τηλεφώνου και να απολαύσετε το μπάνιο σας. Λίγα μπουκάλια σαμπουάν και πλύσιμο σώματος μπορούν να τοποθετηθούν σε ράφια. Σε αυτό το μπάνιο χρησιμοποιούνται πολύ κομψές βρύσες νερού.

5. Μπάνιο με νεροχύτες του Μπέλφαστ:

Τουαλέτα with Belfast sinks

Αυτό το όμορφο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διπλό τρόπο. Κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως μπανιέρα πισίνα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και με ντους. Μεγάλος καθρέφτης κρέμεται στον τοίχο με ξύλινο σκελετό. Ένα μικρό διαφανές γυαλί τοποθετείται για να καλύψει το ήμισυ της περιοχής του ντους σας. Η βάση και το κάλυμμα του νεροχύτη και του σκάφους γίνεται μέσα από ξύλο. Η πλήρης αξιοποίηση του χώρου γίνεται σε αυτό το μικρό μπάνιο. Ο σχεδιασμός της μπανιέρας και του ντους όπως αυτό είναι σπάνιο να προσέχεις.

6. Ultra Σύγχρονη Μπάνιο:

Υπερ Contemporary Bathroom

Αυτή η σκοτεινή ατμόσφαιρα των νέων σχεδίων λουτρών φωτίζεται με τα πλακάκια στον τοίχο και τα δάπεδα. Δύο λεκάνες διατηρούνται με δύο καθρέφτες πάνω από άσπρη τυπωμένη πέτρα και σκούρο χρώμα πλακιδίων ενισχύει το σχεδιασμό του μπάνιου. Αυτό το μπάνιο είναι πολύ ευρύχωρο για να το χρησιμοποιήσετε καλά. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λαβή για να κρεμάσετε τις χαρτοπετσέτες σας.

7. Πολυτελές μπάνιο:

Πολυτέλεια Bathroom

Η κλίση που δίνεται σε αυτή την μπανιέρα μοιάζει απλά με εκπληκτική εμφάνιση σε αυτό το εσωτερικό μπάνιο. Μια ξεχωριστή περιοχή δημιουργείται για ντους και μπανιέρα που θεωρείται καλό για ένα καθαρό μπάνιο. Ένα γυάλινο κάλυμμα έχει δοθεί στο τμήμα ντους και δίπλα στη μπανιέρα, φυλάσσονται δύο φυτά και υπάρχουν ακόμα δύο υπέροχα βάζα με λουλούδια δίπλα στο χαλί. Αυτός ο χώρος μπάνιου έχει σχεδίαση αρκετά πλακιδίων και δίπλα υπάρχουν μεγάλα γυαλιά.

8. Τραβερτίνη Μπάνιο:

Είδος ασβεστόλιθου Bathroom

Αυτή η τελευταία σχεδίαση μπάνιου φαίνεται να είναι σαν ξενοδοχεία 5 αστέρων. Ανοιχτό καφέ χρώμα ξύλινο δάπεδο και πλακάκια τοίχου είναι λάμψη της ατμόσφαιρας. Ακόμη και ξύλινο ντουλάπι είναι κατασκευασμένο για να διατηρεί όλα τα απαραίτητα αντικείμενα χρήσης του μπάνιου. Ένας μεγάλος γυάλινος καθρέφτης αντανακλά τα φώτα στον απέναντι τοίχο. Πολύ όμορφο σχήμα της λεκάνης διατηρείται πάνω από το ντουλάπι και υπάρχει πλήρες μήκος μπλε γυαλί είναι εκεί.

9. Κεραμικό πλακάκι Μπάνιο:

Κεραμικός Tile Bathroom

Πολύχρωμα κεραμικά πλακάκια χρησιμοποιούνται για αυτό το σπίτι σχέδια μπάνιο του μπλε χρώμα. Ένας καθρέφτης έχει σχήμα καμπύλης με άστρο και γραμμές μεταξύ τους. Μια λεκάνη συνδέεται με κεραμίδια και το κιβώτιο γίνεται κάτω από τη λεκάνη. Μια κουρτίνα έχει διατηρηθεί για να αναλάβει, ενώ ένα άτομο χρησιμοποιεί ντους.

10. Rustic Βιομηχανική Εμπνευσμένη Μπάνιο:

Αγροτικός Industrial Inspired Bathroom

Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μπάνιου που μπορεί κανείς να δώσει στο σπίτι τους. Σας δίνει ένα εξοχικό σπίτι σαν αίσθηση, καθώς έχει τριγωνική οροφή με ξύλινη πόρτα και δάπεδο. Ένας τοίχος πίσω από την μπανιέρα δίνει φοβερή εμφάνιση με ανοιχτά τούβλα και υπάρχει επίσης μικρό κυκλικό σκαμνί που χρησιμοποιείται για να κρατήσει τα πράγματα σας.

11. Μπάνιο κεραμιδιών πορσελάνης:

Πορσελάνη Tile Bathroom

Αυτή η εικόνα σχεδίασης μπάνιου φαίνεται να είναι ευοίωνο με πλακάκια πορσελάνης. Σε όλο το μπάνιο φωτίζεται με λευκά πλακάκια, λευκή λεκάνη και λευκή μπανιέρα. Ο τοίχος πίσω από το μπανιέρα έχει ένα μαύρο λαμπερό κεραμίδι τοίχου που δίνει έναν καλό συνδυασμό. Ένας χώρος δημιουργείται δίπλα στη μπανιέρα για τη διατήρηση πετσετών και όλων.

12. Ορείχαλκος Επιπλωμένο Μπάνιο:

Ορείχαλκος Furnished Bathroom

Αυτό το μοντέρνο μπάνιο διαθέτει μπανιέρα ορείχαλκου και είναι ανοιχτό. Ένας ειδικός χώρος δημιουργείται για την τοποθέτηση αυτής της μπανιέρας και είναι πάνω από βράχους. Αυτό το μεγάλο λουτρό κοιτάζει μεγάλο και πολυτελές. Μεγάλη εμφάνιση δίνεται σε αυτό το δωμάτιο μπάνιου με μοναδικό σχεδιασμό με ταινία νερού και ανοιχτή θέα.

13. Μεγάλα σχέδια μπάνιου:

Μεγαλειώδης bathroom

Αυτός ο νέος σχεδιασμός μπάνιου είναι αποκλειστικός με το σχέδιο τοίχου τοίχου και το σχέδιο φωτισμού. Ο τρόπος που κατασκευάζεται αυτό το μπάνιο, κάποιος θα το σκεφτεί δύο φορές πριν το χρησιμοποιήσει. Τέτοια κομψά βασικά στοιχεία χρησιμοποιούνται σε αυτό το ότι θα παραμείνει ξόρκι. Πολύ χαριτωμένη καμπύλη δίνεται στο μπάνιο και φαίνεται να είναι υπερβολική.

14. Μάρμαρο πλακάκι Μπάνιο:

Μάρμαρο Tile Bathroom

Αυτή η ιδέα για το μπάνιο είναι φανταχτερή με το μοτίβο πλακιδίων τοίχου και γυάλινο κάλυμμα για ντους. Κάτω από την λεκάνη απορροής, η περιοχή χρησιμοποιείται από τα κουτιά κατασκευής και το χαριτωμένο μικρό σκαμνί υπάρχει για τη διατήρηση της πετσέτας. Ακόμη και η τοίχος που συνδέει την μπανιέρα έχει υπέροχη εμφάνιση με το σχεδιασμό της. Αυτή η σχεδίαση μπάνιου φαίνεται πλούσια.

15. Πέτρινο Μπάνιο:

Πέτρα Tile Bathroom

Αυτός ο εσωτερικός σχεδιασμός του μπάνιου δημιουργείται κομψά με πέτρινα πλακάκια από σκοτεινή σκιά. Ένα όμορφο ντους κρέμεται πάνω από μπανιέρα και δίπλα του υπάρχει ένα μεγάλο παράθυρο. Η περιοχή του μπάνιου είναι τόσο ευρύχωρη και δημιουργείται πλούσιο τμήμα λεκάνης. Υπάρχει διαφορετικός σχεδιασμός πλακιδίων τοίχου πίσω από τον καθρέφτη.

16. Κύριο μπάνιο:

Κύριος Bathroom

Αυτά τα σχέδια μπάνιου είναι υπέροχα όπως το βασικό μπάνιο. Στο εσωτερικό του ντους, ένα γαλάζιο αποτέλεσμα είναι το πράσινο χρώμα που δίνεται με κεραμίδια που αισθάνεται σαν να βρίσκεστε στον ωκεανό. Το μοτίβο της λεκάνης είναι απλά μοντέρνο και άλλες υπηρεσίες είναι επίσης εκεί για να διακοσμήσετε. Υπάρχει ένα έντερο για να αποθηκεύσετε σαπούνια και ακόμη και περιοδικά υπάρχουν.

17. Πλακόπλακα Μπάνιο:

Σχιστόλιθος Tile Bathroom

Αυτό το σχεδιασμό μπάνιο Ινδία είναι ενισχυμένο με όμορφα πλακάκια σχιστόλιθου μεγάλα μεγέθη. Ξεχωριστό μοτίβο νιπτήρα και κουτί κάτω από αυτό δημιουργείται. Ένας σωλήνας ντους κοιτάζει πλούσιος με το σχήμα και το σχεδιασμό του στο γυαλί που μοιάζει με σταγόνες νερού. Ένα ωραίο κουτί δημιουργείται με γυάλινη πόρτα για να διατηρεί τα απαραίτητα στο μπάνιο.

18. Σκυρόδεμα Μπάνιο:

Σκυρόδεμα Bathroom

Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μπάνιο που κατασκευάζονται από σκυρόδεμα. Η μπανιέρα και η αντοχή κάτω από τον καθρέφτη φαίνεται ακατανόητη ταυτόχρονα, αλλά είναι γυαλισμένη. Ένα μικρό στρογγυλό κιβώτιο διατηρείται για να βάλει σερβιέτες. Ανά μέγεθος τοίχου, τοποθετείται μεγάλος καθρέφτης. Δεν διαθέτει κομψά κομμάτια, αλλά η απλότητα του θα κερδίσει την καρδιά σας.

19. Λευκό κεραμίδι Μπάνιο:

άσπρο Tile Bathroom

Αυτό το απλό μπάνιο σχεδιάζεται με λευκά πλακάκια. Ένας μικρός ανοιχτός χώρος υπάρχει πάνω από τη λευκή μπανιέρα, όπου τα γλυκά λουλούδια προσφέρουν τον ανοιχτό χώρο. Μία μπανιέρα μίνι έχει ωοειδές σχήμα και δίπλα του υπάρχει σκαμνί. Αυτή η λευκότητα ολόκληρου του μπάνιου προσθέτει χάρη στην εμφάνιση.

20. Υπερυψωμένο Μπάνιο Μπάνιο:

Αυξημένο Bathtub Bathroom

Αυτό το όμορφο μπάνιο έχει ανυψωμένη μπανιέρα ειδικά για εκείνους που δεν μπορούν να κινηθούν πολύ. Χρησιμοποιείται μια καλά επιπλωμένη μπανιέρα και το ειδικό ντους για ντους. Στο μπάνιο αυτό χρησιμοποιούνται προϊόντα ποιότητας που εντείνουν το βιοτικό σας επίπεδο. Θα ωθήσει ελάχιστους ανθρώπους να το χρησιμοποιήσουν άνετα.

21. Πλήρως καθρέφτης επιπλωμένο Μπάνιο:

Πλήρως Mirror Furnished Bathroom

Αυτό το εσωτερικό μπάνιο είναι πλήρως επιπλωμένο με καθρέφτες. Γοητευτικά σχέδια πλακιδίων φουσκώνουν τη γοητεία του μπάνιου. Ένας καθρέφτης πλήρους μήκους χρησιμοποιείται για να καλύψει το τμήμα ντους μέσα στο οποίο υπάρχει ένα στρογγυλό ντους. Το μπάνιο είναι τόσο μεγάλο που μπορείτε ακόμη και να βάλετε το πλυντήριο στο εσωτερικό. Όμορφη εργασία φωτισμού γίνεται.

22. Γυαλί Πλακάκια Μπάνιο

Ποτήρι Tiles Bathroom

Υπέροχα γυάλινα πλακάκια χρησιμοποιούνται σε αυτό το σχεδιασμό στο σπίτι. Αυτό το κεραμίδι γυαλιού φαίνεται τόσο υπέροχο που θα σας εμπνεύσει να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Στο ανώτατο όριο δημιουργείται ένα ωκεάνιο αποτέλεσμα. Το γυάλινο κουτί είναι τοποθετημένο πάνω από τον τοίχο για να κρατάει μικρές φιάλες Αυτό το μπάνιο έχει εκπληκτική επίδραση φωτισμού.

23. Ντους Μπάνιο:

Ντους Bathroom

Ένα ξεχωριστό κουτί από γυαλί δημιουργείται για ντους σε αυτό το μοντέρνο μπάνιο. Αυτός ο ξεχωριστός χώρος αυξάνεται από το επίπεδο του δαπέδου και δίνεται η σχεδίαση δαπέδου. Ένα άτομο μπορεί να απολαύσει υπέροχη ντουζιέρα εδώ με τη χρήση όλων των απαραίτητων. Ακόμα και ένας μόνο λαμπτήρας είναι τοποθετημένος στην οροφή.

24. Shabby Chic Μπάνιο:

Παλιός Chic Bathroom

Υπάρχει μια ανυψωμένη μπανιέρα σε αυτό το τελευταίο σχέδιο μπάνιου σε ροζ σκιά. Όμορφα δύο μικρά φυτά φυλάσσονται δίπλα στην μπανιέρα. Ακόμα και μια καρέκλα τοποθετείται εκεί με μαλακά μαξιλάρια. Ένα χαριτωμένο καλάθι είναι εκεί με προϊόντα μπάνιου. Κατά την κολύμβηση, μπορείτε να απολαύσετε και την εξωτερική όψη και μπορείτε να το κλείσετε ακόμη και με κουρτίνες.

25. Μαύρο έμπνευση ρετρό Μπάνιο:

Μαύρος Inspired Retro Bathroom

Αυτό το όμορφο μπάνιο έχει συνδυασμό μαύρου και λευκού χρώματος. Υπάρχουν διάφοροι κορνίζες φωτογραφιών που κρέμονται σε κάθε τοίχο και ακόμη και τα πλακάκια δαπέδου έχουν σχέδιο επένδυσης λευκού και μαύρου. Οι βαλίτσες αρχαίου στυλ κρατιούνται από τη μία πλευρά. Αυτή η σχεδίαση του μπάνιου φαίνεται να είναι νοσταλγική.

26. Πολύχρωμο μπάνιο:

Πολύχρωμα Bathroom

Ένας υπερβολικός σχεδιασμός υφής τοίχου γίνεται σε αυτό το απλό σχεδιασμό μπάνιου. Υπάρχει μπανιέρα μοναδικού κόκκινου χρώματος που έχει μια πάπια παιχνιδιών. Υπάρχει τάση που καθορίζει το σχεδιασμό πλακάκι δαπέδου και όμορφα κόκκινα και κίτρινα λουλούδια που απλώνουν μυρωδιά στο μπάνιο. Υπάρχει ένα γυάλινο καροτσάκι και πάνω του κρέμεται μια πετσέτα.

27. Αξιολάτρευτο Μικρό Μπάνιο:

Κόσμιος Small Bathroom

Πρόκειται για εντυπωσιακή εικόνα σχεδίασης μπάνιου με πράσινη σκιά λεκάνης και μπανιέρα. Ο τοίχος που συνδέεται με την μπανιέρα φέρει λευκά πλακάκια. Ένας απλός καθρέφτης και γυάλινη βάση είναι εκεί πάνω από τη λεκάνη. Δεν είναι πολύ κομψό με τα προϊόντα μπάνιου σχεδιαστών. Αλλά φαίνεται και μέτρια.

28. Επίπεδο Δωματίου Μπάνιο Μπάνιο:

Πάτωμα Level Bathtub Bathroom

Αυτός ο εσωτερικός σχεδιασμός του μπάνιου είναι τόσο εκκεντρικός και είναι μπανιέρα στο πάτωμα. Απομονωμένο στυλ φυτού φυτεύεται εδώ που δεν έχει μόνο φύλλα. Δύο σκαλοπάτια στυλ vintage διατηρούνται με κρεμάστρα πετσέτα. Και υπάρχουν φώτα στερεωμένα στο εσωτερικό του τοίχου που προσθέτουν λάμψη σε αυτό το μπάνιο.

29. Μπάνιο με πλυντήριο:

30 διαφορετικοί τύποι καλύτερων σχεδίων μπάνιου με εικόνες

Αυτή η απλή σχεδίαση μπάνιου έχει και πλυντήριο. Εκτός από ένα όμορφο νεροχύτη, διατηρείται ένα πλυντήριο όπου μπορείτε να πλένετε τα ρούχα σας μόνο μέσα στο μπάνιο. Ο σχεδιασμός αυτού του μπάνιου δεν είναι κατασκευασμένος με πλακάκια. Η άψογη χρήση του μικρού μπάνιου γίνεται με άριστο τρόπο.

30. Vintage Σχεδιασμός Μπάνιου:

Σοδειά Bathroom Design

Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μπάνιου με ευρύχωρο τρόπο. Ένα παλιό μοτίβο πλακιδίων είναι εκεί με σχέδιο μαύρων κουκίδων. Ακόμη και ο σχεδιασμός του νεροχύτη είναι αρχαίος και υπάρχει ένας πολυέλαιος που κρέμεται πάνω από την μπανιέρα. Υπάρχει μεγάλο γυάλινο παράθυρο και ένας τοίχος είναι διακοσμημένος με κορνίζες φωτογραφιών.

Το μπάνιο είναι αυτό το μέρος του σπιτιού όπου μπορείτε να συμπεριφέρεστε όπως σας αρέσει. Είναι ο τόπος όπου πηγαίνετε πρώτα καθώς ξυπνάτε. Πρέπει λοιπόν να είναι καλά επιπλωμένο και σωστά τοποθετημένο. Μπορείτε να το κάνετε τόσο απλό όσο και κομψό. Είναι πάνω σου.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

40 + = 49