30 νεώτερα σχέδια σε μπλούζες για τις γυναίκες στην Ινδία 2018

Λοιπόν, βρήκατε τελικά έναν χρυσοθήρα εδώ. Sarees είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά ρούχα για ινδικές γυναίκες αυτές τις μέρες. Προωθεί τη θηλυκότητα, τη σεξουαλικότητα και την καλή χάρη. Μέσα από όλα, το ένα πράγμα που είναι υπεύθυνο για τη λήψη του saree σας μια υψηλότερη εγκοπή είναι η κομψή μπλούζα. Ανεξάρτητα από την ομορφιά του saree, τίποτα δεν συγκρίνεται με το πόσο εκπληκτική μπορεί να είναι ένα υπέροχο κομμάτι μπλούζα με τέλεια εφαρμογή. Μπλούζες αυτές τις μέρες έρχονται με πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Δίχτυ, δαντέλα, σιφόν, μετάξι ό, τι όχι. Ακόμα κι έτσι, τα σχέδια είναι τόσο πολλά. Polka κουκίδες, έλεγχος, κολάρα, βάρκα, πίσω. Παρακάτω υπάρχουν μερικές επιλογές για να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε με το στυλ σας.

30 Latest Designs of Saree Blouses in Women's Fashion 2017

Contents

Τα τελευταία σχέδια μπλούζας των γυναικών το 2018 με εικόνες:

Εδώ μοιραζόμαστε μερικές νέες συλλογές τελευταίων σχεδίων σε σχέδια μπλούζας για sarees σχεδιαστή ινδικών γυναικών.

1. Πλήρης μανίκι κύκλος λαιμό μπλούζα:

ΑΡΓΟΤΕΡΟ BLOUSE DESIGN-Circle Neck Blouse

Λοιπόν, όταν σκέφτεστε για τα τελευταία σχέδια μπλούζας για ινδικές γυναίκες, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε εκεί στην αγορά προς το παρόν. Υψηλά στην απαίτηση, αυτό το νέο σχέδιο μπλούζας θα σας εξοικονομήσει τόσο χρόνο όσο και την ταλαιπωρία της εξήγησης όλων των πρόσθετων εργασιών που απαιτούνται για τον ράφι σας.

2. Κινέζικα μοντέρνα σχεδιασμένη μπλούζα σχεδίασης:

Αργότερο Blouse Designs-Chinese Collared Blouse

Μεταξύ του τελευταίου σχεδιασμού ινδική μπλούζα, αυτό είναι ένα καινούργιο καυτό στοιχείο στην αγορά. Σας δίνει μια πολύ εθνοτική αίσθηση με μια σύγχρονη προσέγγιση. Αυτό που κάνει την μπλούζα συμπαθητική δεν είναι τίποτα όπως αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα ή είναι συνηθισμένα. Παρατηρήστε πως τα ενδύματα απόλυτα έχουν συγκεντρωθεί και ραμμένα ψηλά με το κολάρο σαν βασικό χειμωνιάτικο χιόνι - επομένως το όνομα.

3. Μπλούζα υψηλού λαιμού Για Sarees σχεδιαστής:

Αργότερο Blouse Designs-High Neck Blouse

Ακόμη και όταν επιλέγετε απλά σχέδια με μπλούζες, αυτό το σχέδιο σας δίνει μια επιπλέον μόχλευση. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται αληθές, αυτό συμβαίνει και αυτό το μοτίβο μπλούζας θα σας κάνει να φαίνεστε τέλεια ακόμα και χωρίς τη δουλειά καθρέφτη υψηλών προδιαγραφών ή τις γοητείες του ντεκολτέ. Δοκιμάστε αυτό το τελευταίο μοτίβο μπλούζας.

4. Σχεδιαστής μπλούζας Peplum Style:

Αργότερο Blouse Designs-Peplum Style Blouse

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μπλούζα μοντέλο peplum βρίσκεται εδώ στον κατάλογο των τελευταίων σχεδίων μπλουζάκια saree. Είναι μια ανοδική τάση από τη στιγμή που οι διασημότητες του Χόλιγουντ τη διαφήμισαν και τώρα η Ινδία δεν απέχει πολύ από τον πειραματισμό με τα παραδοσιακά φορέματα. Πηγαίνετε τολμηρά με τα χρώματα και επιλέξτε αυτό το τελευταίο σχέδιο μπλούζας

5. Μορφοποιημένη μπλούζα μοτίβο:

Αργότερο Blouse Designs-Knotted Blouse

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο σχεδιασμό μπλούζας εκεί για σας, όταν θέλετε να προσθέσετε σε ένα αισθησιακό vibe σε μια νύχτα ημερομηνία; Καλύπτει ελάχιστα την πλάτη σας ενώ αφήνει ακόμα κάτι στη φαντασία. Αυτό το νέο μοτίβο σχεδιασμού μπλούζας εμπνέεται να φανεί μοντέρνο και κλασικό.

6. Μπλουζάκι στυλ του νέου στυλό:

Αργότερο Blouse Designs-Tube Style Blouse

Κοιτάξτε πόσο όμορφη είναι η ομορφιά της Σρι Λάνκα εδώ. Μεταξύ των τελευταίων μοντέλων μπλούζας, αυτό το νέο σχέδιο μπλούζας στυλ είναι εδώ για να μείνει. Ενώ για πρώτη φορά περιοριζόταν μόνο σε high-end μέρη, αυτές τις μέρες, ακόμη και οι κοινότες θεωρούνται αθλητικές αυτό το βλέμμα για μίνι εορτασμούς. Αυτό το νέο σχέδιο μπλούζας είναι ζεστό και αισθησιακό.

7. Πουκάμισο στυλ τελευταία μπλούζα σχεδιαστή:

Αργότερο Blouse Designs-Shirt Style Blouse-7

Αυτό το τελευταίο μοντέλο μπλούζα είναι εμπνευσμένο από μοντέλο πουκάμισου, με μια προσθήκη floral, που συνήθως δεν συμβαίνει. Αυτή η μπλούζα μοντέλο πουκάμισων μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε απλό πουκάμισο που ταιριάζει καλά. Αυτό με τη σειρά του σας δίνει μια πολύ άγρια ​​επίσημη εμφάνιση, όπως και εσείς είστε έτοιμοι να σπάσετε την παραδοσιακή ματιά από τα ανατολικά και δυτικά άκρα φέρνοντας τους μαζί.

8. Τελευταία μπλούζα Ώμου:

Αργότερο Blouse Designs-One Shoulder Blouse

Με το σχεδιασμό μιας μπλούζας ώμου για το μισό saree, δεν υπάρχει πίσω σας για το τμήμα μόδας. Μιλήστε γι 'αυτό στους συναδέλφους σας και θα θαυμάσουν τον τρόπο με τον οποίο διατηρείτε τις τάσεις της μόδας καλά. Ή μπορείτε να τους εκπλήξετε με αθλητικές ένα αμέσως επίσης.

9. Τελευταία Μπλούζα Μοντέλο:

Αργότερο Blouse Designs-Sheer Sleeved Blouse

Όταν πρόκειται για κυρίες τα τελευταία σχέδια μπλούζας για sarees σχεδιαστής, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να αναμίξετε και να ταιριάζει. Όσο για αυτό, είναι για τις γυναίκες συνειδητή για το βάρος τους, αλλά που θέλουν επίσης να μείνουν στο ύφος. Αυτό θα σας κάνει να φανείτε καλός - δεν χρειάζεστε κανένα κάλυμμα. Δοκιμάστε αυτό το τελευταίο στυλ μπλούζας που έχει συμπιεστεί με πλήρες μανίκι.

10. Μπλούζα Cape Cape Για Sarees:

Αργότερο Blouse Designs-Cape Style Blouse

Εδώ βλέπετε τη Jacqueline Fernandez, αθλητικό μοντέλο λαιμού που μοιάζει με το συνηθισμένο ακρωτήριο. Αυτός ο σχεδιασμός δημοφιλήθηκε για πρώτη φορά από την Anamika Khanna και βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο από τότε.

Δείτε περισσότερα: Μπλουζάκι Μπλούζες

11. Μπλούζα σχεδιαστής σορτς:

Αργότερο Blouse Designs-Bodysuit Blouse-11

Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική μπλούζα για άλλη μια φορά, συνδυάζοντας δύο διαφορετικές πτυχές της Δυτικής φθοράς και των ινδικών παραδοσιακών ενδυμάτων μαζί. Λοιπόν, το αποτέλεσμα σίγουρα φαίνεται ευχάριστο στο μάτι, έτσι δεν είναι?

12. Κομψή μπλούζα στυλ Bra:

Αργότερο Blouse Designs-Bra Style Blouse-12

Εάν είστε βέβαιοι ότι είστε στο δικό σας δέρμα και αγαπάτε να παρευρεθείτε σε πάρτι, αναδείξτε την ινδική σύνθεσή σας με αυτήν την τελευταία μπλούζα σχεδιαστή. Κοιτάξτε πώς ο Bipasha κατορθώνει να μας εντυπωσιάσει όλους με αυτό το glam. Η σειρά σου τώρα!

13. Μπλούζα στυλ σακάκι για παραδοσιακά Sarees:

Αργότερο Blouse Designs-Jacket Style Blouse

Για τους χειμώνες, αυτό το νέο σχέδιο μπλούζας μοντέλο είναι σαν ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα - εξ ου και η σχεδίαση είναι απαραίτητη για τη νέα σας ντουλάπα αλλαγή. Αυτό επιφέρει επίσης τη διαφορά στην δήλωση στυλ σας από τη στιγμή που μαίνεται στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι πραγματικά δημιουργική και νεώτερη μπλούζα μόδας.

14. Ολόσωμη μπλούζα διακοσμημένη με λαιμό:

Αργότερο Blouse Designs-Neck Ornamented Blouse

Όλο το πράγμα 'αξεσουάρ skip' λειτουργεί καλά με αυτό το σχέδιο αφού το κέντημα στο λαιμό αρκεί τέλεια. Ο σχεδιασμός είναι τέλειος, έτσι δεν είναι?

15. Κορσέ Σέρι Μπλούζα:

Κορσές Style Saree

Εάν είστε παλιά φανατικός κινηματογράφος, τίποτα δεν θα σας ευχαριστήσει περισσότερο από αυτό το μοντέλο μπλούζας για lehengas. Και τώρα που έχει γίνει τόσο δημοφιλής, ήρθε η ώρα να φέρετε το πηλίκο της μόδας πίσω στο χρόνο. Αυτός ο τελευταίος σχεδιασμός μπλούζας για πλάτη είναι μακρύς και είναι κεντημένος με βαριά δουλειά.

16. Ασύμμετρη Κοστούμι Top Blouse:

Αργότερο Blouse Designs-Asymmetric Crop Top Blouse

Αυτό είναι περισσότερο από μια σύγχρονη μπλούζα στα τελευταία σχέδια μπλούζας για sarees. Θα αγαπήσετε πως η μακρά μορφή του απρογραμμάτιστου σχεδιασμού εδώ μοιάζει σαν τελικό αποτέλεσμα. Εκτός αυτού, υπάρχει τόση πολλή αγάπη για την κορυφή συνολικά, αφού είναι πολυλειτουργική.

17. Πεταλούδα κοπής μπροστά λαιμό Μπλούζα:

Αργότερο Blouse Designs-Butterfly Back Blouse

Αυτός ο τελευταίος σχεδιασμός μπλούζας είναι μοναδικός από κάθε άποψη και ιδανικός για γυναίκες που φοβούνται το διογκωμένο λίπος από την πλάτη τους. Η μπλούζα φροντίζει γι 'αυτό, αφού το κέντρο είναι ευρύτερο σε απόσταση, όπως μπορείτε να δείτε. Έτσι κάθε φορά που θέλετε να καυχηθείτε στην πλάτη σας, μην ανησυχείτε!

18. Ασύμμετρη μπλούζα πίσω:

Αργότερο Blouse Designs-Asymmetric Back Blouse-18

Αυτή η πιο πρόσφατη μπλούζα είναι σαν αυτή που δείξατε προηγουμένως με την έννοια ότι δεν είναι τόσο συμμετρική. Ωστόσο, η σχεδίαση εδώ επικεντρώνεται στην πλάτη και, επομένως, η μπλούζα, χωρίς να χρειάζεται να πούμε, είναι ιδανική για περιστάσεις όπως γάμους, πάρτυ και καλύτερο που φοριούνται με μεταξωτά ή βαμβακερά sarees που απαιτούν συνήθως το μπροστινό σας σχέδιο να μείνει κρυφό.

19. Μοντέρνο μπλουζάκι σχήματος U:

Αργότερο Blouse Designs-U Neck Blouse-19

Η μπλούζα που φαίνεται εδώ επικεντρώνεται στο σχήμα σώματος ενός ατόμου. Εάν είστε ψηλός γυναίκα, αυτή η μπλούζα θα σας ταιριάζει καλύτερα. Εκτός αυτού, μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε πιθανό τύπο saree ακριβώς για το πρόστιμο. Οι περισσότερες φορές που επιλέγονται για φορέματα με sarees σχεδιαστή, αυτή η μπλούζα θα σας συγκεντρώσει όλες τις επαίνους στον κόσμο.

20. Τρία τέταρτα παραδοσιακή μπλούζα:

Αργότερο Blouse Designs-Three Quarter Blouse

Μόλις νομίζατε ότι τα τρία τέταρτα ήταν εκτός μόδας, αυτή η μπλούζα είναι μια υπενθύμιση ότι εξακολουθεί να είναι πολύ στη σκηνή. Η μπλούζα έχει τα πάντα υπέροχα για τον εαυτό της. Από το σχεδιασμό σε ολόκληρη την παραδοσιακή ουσία, είναι ιδανικό για ώριμες γυναίκες και νέους ενήλικες.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερη συλλογή έτοιμων μπλουζών

21. Μπλούζα με μπλουζάκι:

Αργότερο Blouse Designs-Pot Sleeved Blouse

Αυτό το τελευταίο τελευταίο σχέδιο λαιμού μπλούζα είναι μοναδικό από μόνο του, με το γεγονός ότι φαίνεται πανέμορφο και είναι κατάλληλο για παραδοσιακά γεγονότα στην Ινδία. Είναι ευθεία και απλή, όπως μπορείτε να δείτε, ωστόσο, εξακολουθεί να φαίνεται διαφορετική λόγω των μανικιών της, έτσι δεν είναι; Η μπλούζα με μανίκια στο δοχείο είναι επίσης γνωστή ως μανίκια για πολλές φορές με τον καινούργιο όρο, αλλά βρίσκεται στον Νότο από τότε για πάντα και έχει επανέλθει ως τάση.

22. Choli Style Μπλούζα Μόδας:

Αργότερο Blouse Designs-Choli Style Blouse

Αυτή η μπλούζα που βλέπετε εδώ είναι ουσιαστικά μια μπλούζα στυλ choli και καλύτερα φορεμένη με sarees σχεδιαστή. Αν και, οι μεταξωτές sarees θα κάνουν την ίδια δικαιοσύνη με αυτό το κομμάτι του θαυμασμού δεν γελάει!

23. Glittery Μπλούζα Για Sarees Σχεδιαστής:

Αργότερο Blouse Designs-Glittery Blouse

Αυτό το σχέδιο μπλούζα είναι πανέμορφο και θα τραβήξει την προσοχή από κάθε γωνιά του δωματίου. Εκτός από αυτό, αυτό το σχέδιο μπλούζα θα σας κάνει να δείτε πιο πρόσφατα από τους άλλους, λόγω του μοντέρνου στυλ και το συνολικό σχέδιο. Ένα πράγμα για να βεβαιωθείτε όμως είναι ότι δεν φοράτε αυτή την μπλούζα σε κανονικές οικογενειακές λειτουργίες ή επίσημους εορτασμούς αφού είναι κομμένο για μπλουζ κόμματος.

24. Ομοιογενής σχεδιασμός μπλουζάκι Saree:

Αργότερο Blouse Designs-Seamless Blouse

Εάν αισθάνεστε άβολα για τις ραφές μπλούζας που εμφανίζονται μέσω της μη περιτυλιγμένης saree σας, αυτό το τελευταίο design μπλούζα είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να φανείτε τέλειο χωρίς να προσπαθήσετε πολύ σκληρά. Κοιτάξτε πόσο απλός είναι ο σχεδιασμός του saree, όμως φαίνεται τόσο εξειδικευμένος σε όλο τον κόσμο. Ταιριάζει επίσης σε καθαρά sarees, όπου δεν μπορείτε να καλύψετε τις ραφές της μπλούζας σας με πτυχώσεις.

25. Μπλούζα Μοντέλο V Neck:

Αργότερο Blouse DesignsV Neck Blouse-25

Η μπλούζα του λαιμού V είναι ένα μοντέρνο χαρακτηριστικό που πρέπει να συμπεριλάβει κάθε γυναικεία ντουλάπα. Είναι τόσο πρόσφατη και αστική και είναι μάλλον νέα στις αγορές μόδας. Αναπτύχθηκε με μια συστροφή, θα σας αφήσει να μοιάζετε με μια ντίβα, κατ 'ευθείαν από ένα makeover ντουλάπα. Μπορούμε σχεδόν να δούμε ότι αυτό το σχέδιο μπλούζα θα συμπεριληφθεί στον κατάλογό σας. Αυτή η κοπή μπλούζας θα έρθει στη διάθεσή σας. Είναι τόσο τέλειο, ειδικά αν είστε τολμηροί και δεν έχετε τίποτα ενάντια στον πειραματισμό. Οποιοδήποτε χρώμα θα φανεί υπέροχο σε αυτή την περικοπή.

26. Κορδόνι με μπλουζάκι:

Αργότερο Blouse Designs-Stringed Back Blouse

Κάθε μπλούζα που νομίζετε ότι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, αυτή θα είναι στη λίστα. Πολύ μοντέρνα και περιορισμένη για τις γυναίκες που είναι σίγουροι για το δέρμα τους, αυτή η μπλούζα είναι εκπληκτικά πανέμορφη. Εξίσου αριστοκρατικό και καλαίσθητο σε όσους θαυμάζουν την αίσθηση της μόδας σας, σύντομα θα δείτε τον εαυτό σας σε ένα νέο φως με αυτή την μπλούζα που μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν κάθε saree για να είναι ακριβής.

27. Off Blouse Για τα κορίτσια:

Αργότερο Blouse Designs-Off Shoulder Blouse

Έχετε ένα κόκαλο που όλοι γύρω σας σας ζηλεύουν και επιθυμούν; Καλά καλά νέα σας περιμένει με αυτή την μπλούζα γιατί αυτό είναι όλα σε ένα ιδανικό για εσάς και σας επιτρέπει να καμαρώνετε το στυλ σας χωρίς να προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά. Ένα καλό φωτεινό κολιέ θα πρέπει να είναι μια σωστή επιλογή με αυτό τον τύπο μπλούζα για σίγουρο, δεδομένου ότι θα τραβήξει όλη την προσοχή στο λαιμό σας. Σχεδιάστε να δοκιμάσετε αυτό το τελευταίο μοτίβο μπλούζας?

28. Μπρελόκ με πολύχρωμα χρώματα:

Αργότερο Blouse Designs-Multicolored Blouse

Αφού είδε τόσους πολλούς Bollywood Queens να δοκιμάσουν αυτό το σχέδιο μπλούζας με ένα απλό saree, τελικά αποφασίσατε να το πάρετε. Τα σχέδια μπλούζας πίσω μπλούζα για την τελευταία λίστα sarees πρέπει να έχουν αυτό σε αυτό λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Δεν είναι συνήθως πολύ διακοσμητικό επειδή το χρώμα προσελκύει όλη την προσοχή. Λοιπόν είναι υποχρεωμένη, έτσι δεν είναι?

29. Πίσω Peter Pan Collar Μπλούζα:

Αργότερο Blouse Designs-Back Peter Pan Collar Blouse-29

Αυτό είναι ένα μοναδικό μείγμα από τα παλιά vintage πουκάμισα και τα τελευταία σχέδια μπλούζας saree. Εάν είστε αρκετά βέβαιοι, μπορείτε εύκολα να το τραβήξετε και να κάνετε όλους τους γύρω σας να σας ζηλέψουν. Βεβαιωθείτε ότι δεν παρακάνετε τα αξεσουάρ. Παρόλο που ίσως το έχετε δει στο μέτωπο, αυτό είναι πίσω. Εξάλλου, γιατί πρέπει να αφήνετε τον αυχένα πίσω κάθε μέρα χωρίς επιτήρηση?

30. Τελευταία νυφική ​​μπλούζα:

Αργότερο Blouse Designs-Back Embellishment Bridal Blouse-30

Αυτός είναι ο τελευταίος σχεδιασμός μπλούζας που φοριέται σε οποιοδήποτε μέρος. Δεν είναι μόνο πανέμορφο, αλλά διαθέτει επίσης μια πολύ λεπτομερή περίπλοκη πέτρα. Υπάρχουν πέτρες όλων των μεγεθών που προστίθενται για να πάρει το στυλ κάνει σωστά. Πολύ διακοσμητικά, οι μικρές πέτρες με μπλε χρώμα δίνουν στην μπλούζα μοναδική εμφάνιση. Ένα περίπλοκο κεντρικό floral σχέδιο έχει βγει ακριβώς στη μέση της μπλούζας, καθιστώντας την κορυφή μέχρι το πηλίκο στυλ σας.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα σχέδια κεντήματος για το λαιμό μπλουζών

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος αυτής της λίστας των κορυφαίων 30 τελευταίων σχεδίων μπλούζας έχετε λάβει μια σημείωση όλων των μοτίβων που έχετε λάβει μια προτίμηση προς. Μην ανησυχείτε! Αυτά τα σχέδια σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος όπως και κανένα άλλο. Πριν να το ξέρετε, αυτά τα τελευταία σχέδια μπλούζας για sarees θα σας κάνει το αστέρι της πόλης που είναι τόσο μοντέρνα και μόδα προς το παρόν. Έτσι ετοιμαστείτε για όλη την προσοχή με αυτό το νέο σχέδιο μπλούζα.

Leave A Comment

35 + = 39