30 Νέα Στυλ Ανδρικά Πουκάμισα στη Μόδα για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Το πουκάμισο είναι απαραίτητο και απαιτητικό είδος ρουχισμού όταν πρόκειται για την καθημερινή ρούχα των Ανδρών. Στην αγορά, διατίθενται ποικιλίες πουκάμισων που είναι κατάλληλα σύμφωνα με την επιλογή σας. Άνδρες σαν εκδρομή, υπαίθρια ταξίδια, ταξίδια στην παραλία κλπ. Αισθάνονται καλύτερα σε πουκάμισα από τα μπλουζάκια. Μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων πουκάμισων διατίθενται σύμφωνα με την επιλογή σας.

Ενώ αγοράζετε οποιοδήποτε πουκάμισο τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό επειδή από χαμηλές σε υψηλές τιμές, μπορείτε να επιλέξετε καλά πουκάμισα στον προϋπολογισμό σας. Συνήθως οι άντρες προτιμούν να ψωνίζουν με φίλους, ώστε να μπορούν να επιλέξουν και τους φίλους τους. Άνετο πουκάμισο που τοποθετείται στον ώμο, το στήθος και τα χέρια από τα μπλουζάκια. Διαφορετικές μάρκες είναι διαθέσιμες για πουκάμισα, μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία συλλογή εμφανών μάρκες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτόν τον τύπο συνθηκών, θα έχετε καλή επιλογή σε ένα μέρος.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ FOR MEN

Στην παλιά εποχή συνήθως οι άνδρες χρησιμοποιούν μονό τύπου πουκάμισα, όπως τα μακριά και μισά μανίκια. Εκείνη την εποχή οι άνδρες ήταν απασχολημένοι όλη μέρα, γι 'αυτό χρησιμοποιούσαν πουκάμισο με συνδυασμό παντελόνι. Μετά από λίγα χρόνια η διεθνής δυτική φθορά ήρθε στην αγορά με διαφορετικές ποικιλίες, η επιλογή πουκάμισων mens άλλαξε. Έχουν καλές επιλογές ανάλογα με την εποχή και τις περιστάσεις, φορούν μέρος, κανονική φθορά, casual wear ή σχεδιαστής φθορά είδη πουκάμισα διαθέσιμα για τα mens. Οι άνδρες φορούν Shirt ημέρα μέσα και έξω για να ταιριάζει με τη ζήτηση υπάρχουν πολλά είδη και είδη σχεδιασμού πουκάμισο στην αγορά.

Πουκάμισα για άνδρες - Hot και έξυπνη εμφάνιση

Εδώ είναι τα 30 καλύτερα πουκάμισα για τους άνδρες τα οποία "σίγουρα" θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζουν!!

1. Τυπικά απλά πουκάμισα για άνδρες:

Επίσημος Plain Full sleeve shirt

Τα τυπικά πουκάμισα στην ντουλάπα των ανδρών πρέπει να δουν, γεγονός που οι άνδρες ήθελαν να φορούν πουκάμισο πιο κοινό από ό, τι σε μια κατάλληλη σηκωθεί. Για να φέρει μια επίσημη εμφάνιση οι άνδρες φορούν ένα κανονικό κανονικό πουκάμισο με ένα ζευγάρι τυπικό παντελόνι και ζώνη.

2. Τυπική πλήρη μανίκι Slim Fit Ανδρικά πουκάμισα:

Επίσημος Full sleeve Slim Fit Shirts

Τα κοντομάνικα πουκάμισα χρησιμοποιούνται συνήθως από τους νέους και τους άνδρες που είναι σε θέση να παρουσιάσουν το γυμνασμένο σώμα τους. Η λεπτή εφαρμογή γενικά συνιστάται για άνδρες με τέλειο σχήμα σώματος. Αυτό το πουκάμισο ταιριάζει σωστά στον ώμο, στο στήθος και στα χέρια. Οι άνδρες που είναι σοβαροί για τη φυσική τους κατάσταση, προτιμούν αυτό το είδος πουκάμισου.

3. Αιτιώδης λεπτή ταιριάζει Ανδρικά πουκάμισα:

Αιτιώδης συνάφεια Slim fit Shirt

Τα περιστασιακά πουκάμισα έρχονται σε πολλά χρώματα παγίδων που πηγαίνουν καλά με τζιν ή ένα ζευγάρι κινέζικο. Η λεπτή τοποθέτηση θα έχει ένα φαινόμενο αγκάλιασμα σώματος που φοριέται από μικρούς έως μεσαίου μεγέθους άνδρες. Οι ποικιλίες διατίθενται με διαφορετικά μεγέθη. Τα εμπορικά σήματα διατίθενται και στην αγορά. Θα πάρετε αυτό το είδος πουκάμισα για τους νέους στον προϋπολογισμό τους.

4. Casual Half Sleeve Shirt για άνδρες:

Ανέμελος Half Sleeve Shirt

Τα casual πουκάμισα είναι πιο συχνά φοριούνται από όλες τις ηλικιακές ομάδες δεδομένου ότι είναι επώδυνη άνετα, στη συνέχεια, κανονική μπλουζάκια. Αυτός ο τύπος μανίκι casual πουκάμισα έρχεται σε κανονική εφαρμογή με τα σχέδια, όπως ελεγχθεί, κύβος ή ακόμα και απλό. Το περιστασιακό μισό μανίκι θα είναι καλή επιλογή για καθημερινή χρήση. Εάν προγραμματίσατε εκδρομή ή ψώνια τότε μπορείτε να το φορέσετε με τζιν ή παντελόνι.

5. Ανδρικά πουκάμισα χωρίς σίδηρο:

Χωρίς σιδήρου Formal Shirt

Σε αυτή την ταραχώδη και πολυάσχολη ζωή οι άντρες θέλουν να κάνουν τα πράγματα εύκολα, αποφεύγοντας τα σιδερένια πουκάμισα καθημερινά, ειδικά τα άτομα που είναι ατομικά. Αυτός ο τύπος πουκάμισων είναι κατασκευασμένος από βαμβάκι και συνθετικό συνδυασμό που βοηθά στην αποφυγή της σύνθλιψης του υλικού και έχει το πλεονέκτημα της επαναχρησιμοποίησης του ξανά.

6. Έλεγαν τα επίσημα πουκάμισα μανίκι μανίκι:

Τετραγωνισμένος Formal Half Sleeve Shirt

Τα μισά σχεδιασμένα πουκάμισα είναι ένα από τα πιο παλιά σχέδια που είναι ακόμα σε τάση. Μισό μανίκια πουκάμισα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καθημερινά πουκάμισα που φορούν το γραφείο, καθώς και ένα για οποιαδήποτε επαγγελματική πάρτι. Αυτό το πουκάμισο άνδρες μπορεί να χρησιμοποιήσει για τακτική χρήση πάρα πολύ. Ο συνδυασμός με το παντελόνι θα ταιριάζει σε διαφορετικό ελεγμένο πουκάμισο. Μισό μανίκι κοστούμια για γυμναστήριο mens.

7. Απογυμνωμένο μανίκι πουκάμισο για άνδρες:

Γυμνός Half sleeve Shirt

Αυτό είναι ένα άλλο δημοφιλές σχέδιο μεταξύ των ανδρών που είναι επίσης ένα παλαιότερο σχέδιο ακόμα δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων μέσης ηλικίας πλήθος και πωλούνται σε μεγάλο βαθμό στην αγορά. Αυτό το σχέδιο είναι ως επί το πλείστον φοριέται ως επίσημο πουκάμισο μαζί με την επίσημη παντελόνι και μια γραβάτα.

8. Έλεγχος τυπική πλήρη μανίκι πουκάμισα άνδρες:

Τετραγωνισμένος Formal Full sleeve Shirt

Τα πλήρη πουκάμισα είναι επίσης ο πιο προτιμώμενος τύπος πουκάμισου για κάθε είδους περίσταση. Πρώτα από τη λίστα είναι απλά πουκάμισα και το επόμενο πιο κοινό σχέδιο είναι το ελεγχόμενο σχέδιο. Οι έλεγχοι μπορούν να έχουν διαφορετικό μέγεθος και μήκος. Υπάρχουν πολλά χρώματα διαθέσιμα σε αυτό το σχέδιο.

9. Άνοιξη Πράσινη Colored Shirt Men:

Ανοιξη green Colored Shirt

Το ζωντανό χρώμα του πράσινου που ταιριάζει σε καλά διαμορφωμένους άντρες φοριέται γύρω από την εαρινή σεζόν, που ταιριάζει περισσότερο με το κλίμα. Αυτή η άνοιξη πράσινο χρώμα μπορεί να φορεθεί ως το επίσημο πουκάμισο με πλήρη μανίκι χέρι ή το μισό χέρι με πτυσσόμενα μανσέτες.

10. Απλά λευκά λινά πουκάμισα για άνδρες:

Πεδιάδα White Linen Shirt

Τα λινά πουκάμισα είναι το πιο άνετο υλικό που χρησιμοποιείται κατά τη θερινή περίοδο. Αυτό το υλικό δίνει ένα πλούσιο και βασιλικό φινίρισμα. Το απλό λευκό χρώμα χρησιμοποιείται συνήθως για κάθε είδους περίσταση.

Δείτε περισσότερα: Denim Shirt Ανδρών

11. Οριζόντια απογυμνωμένο μισό μανίκι casual πουκάμισο:

Οριζόντιος Stripped Half sleeve casual Shirt

Οι οριζόντιες ρίγες ταιριάζουν καλά σε οποιοδήποτε χρώμα και σχήμα σώματος. Αυτό το πλεονέκτημα κάνει τη ζωή εύκολη για τους άνδρες. Τα παιδιά φορούν μαζί με ένα ζευγάρι chino ή σορτς. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το βαμβάκι οριζόντια απογυμνωμένα πουκάμισα είναι πολύ κοινό.

12. Οριζόντια απογυμνωμένα τυπικά πουκάμισα ατόμων:

Οριζόντιος Stripped Formal shirt

Τυπικά οριζόντια πουκάμισα κοινά σε κανονική και λεπτή εφαρμογή. Λεπτά πουκάμισα ταιριάζουν με τους άνδρες που διατηρούν το σώμα τους. Τα αντρικά που είναι υψηλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τύπο πουκάμισου. Επίσημο πουκάμισο χρήσιμο για τους σε συνεδρίαση γραφείου, σεμινάρια ή καθημερινή φθορά γραφείου. Η τακτική φθορά είναι κοινή μεταξύ του μέσου και του μεγάλου σχήματος σώματος.

13. Απλό κουμπί κάτω πουκάμισο για τις γυναίκες:

Πεδιάδα Button Down Shirt

Ο πιο συχνά εμφανιζόμενος σχεδιασμός στο showroom ύφασμα nay είναι τα απλά κουμπιά κάτω πουκάμισα. Η διαφορά μεταξύ του κανονικού πουκάμισου είναι ότι η ακαμψία του κολάρου διατηρείται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού το μικρό κουμπί τους κρατά σφιχτά, το οποίο φαίνεται γύρω από την πλευρά του άκρου του κολάρου.

14. Έλεγχος πουκάμισο Grandad Down:

Τετραγωνισμένος grandad down Shirt

Για το καλοκαίρι αυτό το σχεδιασμένο κολάρο είναι το καλύτερο που βοηθά στην πρόληψη των εξανθήσεων και του κνησμού που προκαλείται από το κανονικό κολάρο που αγκαλιάζει την περιοχή του λαιμού. Το περιλαίμιο δακτύλων είναι στερεωμένο στις άκρες με σύστημα κουμπιών.

15. Τα πιο δημοφιλή πουκάμισα για άνδρες:

Εντυπος Shirt

Τα τυπωμένα πουκάμισα είναι μεταξύ των πρώτων στον κατάλογο για τα casual shirts. Η εκτύπωση μπορεί να είναι οποιουδήποτε σχεδίου, είτε γεωμετρικού, ζωικού εκτυπώνοντας την εικόνα οποιασδήποτε διάσημης προσωπικότητας. Θα πάρετε αυτόν τον τύπο τυπωμένου πουκάμισου σε μισά ή πλήρη μανίκια, δοκιμάστε αυτό το πουκάμισο με παντελόνι ή τζιν. Θα πάρετε την προσοχή από τους φίλους σας σίγουρος.

16. Πουκάμισα ανδρών πλήρης μανίκι:

Γεμάτος Sleeve Plaid Shirt

Τα καρό πουκάμισα είναι τα πιο άνετα πουκάμισα δίπλα σε πουκάμισα από λινό λόγω της απαλότητας του υλικού. Πλεκτά πουκάμισα είναι διασταυρούμενης γραμμής σχεδιασμός κατασκευασμένο από ύφασμα tartan, σχεδιασμένο με το υλικό Flannel που είναι ένα μαλακό υλικό από well.It είναι τώρα μια ημέρα από μαλλί, συνθετικών ινών υλικό.

17. Απλό τζιν πουκάμισα Jean για άνδρες:

Πεδιάδα Jean Shirt

Οποιαδήποτε μορφή υλικού τζιν παρατηρείται πάντοτε σε ντουλάπα ανδρών και γυναικών. Για τους άνδρες χωρίς ζευγάρι ζωή Jean δεν ξεκινούν. Με αυτό, οι σχεδιαστές σχεδίασαν το υλικό jean σε μια φόρμα shirt που συνήθως φοριέται ως casual και ημι-casual ρούχα.

18. Τυπωμένα πουκάμισα Jean Gents:

Εντυπος Jean Shirt

Η εκτύπωση σε τζιν είναι ένα δύσκολο έργο αλλά οι σχεδιαστές έχουν φέρει πολλούς αριθμούς πουκάμισων με απλά σχέδια εκτύπωσης. Τα σχέδια μπορούν να είναι ζωικής εκτύπωσης όπως εκτύπωση άλογο. Brid print και επίσης εκτύπωση μελισσών. Το μέγεθος της εκτύπωσης για τα πουκάμισα ανδρών είναι μικρός έως μέτριος.

19. Patch Worked Jean πουκάμισο για άνδρες:

Κηλίδα worked Jean shirt

Το έργο σχεδιασμού Patch είναι ένα πολύ απλό σχεδιασμένο πουκάμισο το οποίο μπορεί ακόμη και να φτιάξω στο σπίτι με ένα απλό σχέδιο. Στην αγορά, υπάρχουν πολύ ελκυστικά σχεδιασμένες τσέπες ή patched σχέδιο χεριού που ταιριάζει καλά με το σχισμένο αποτέλεσμα Jean.

20. Hot Look Faded Jean Shirt:

Ξεθωριασμένος Jean Shirt

Το ξεθωριασμένο τζιν ή το λευκασμένο αποτέλεσμα Jean βρίσκεται σε τάση μεταξύ της νεότερης γενιάς. Το κολλέγιο που πηγαίνει αγόρια ή άνδρες μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα είδη των μπλουζών τζιν για υπαίθρια εκδρομή. Για τη χειμερινή περίοδο, οι άντρες προτιμούν αυτό το πουκάμισο. Αυτό το αποτέλεσμα λεύκανσης δίνει μια διπλή εμφάνιση καθιστώντας την πιο εκκρεμή και ελκυστική σε ένα πλήθος.

Δείτε περισσότερα: Μαύρο μοτίβο πουκάμισα

21. Πουκάμισο Duo Man:

Duo color Shirt

Τα διπλά χρώματα πουκάμισα μπορούν επίσης να είναι casual χρωματιστά πουκάμισα λόγω του σχεδιασμού και των προοπτικών τους. Ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι τόσο λεπτός όσο και πολύ πιασμένος. Το χρώμα στην κορυφή είναι διαφορετικό από το κάτω μέρος του υλικού του πουκαμίσου

22. Gents Printed Μανικετόκουμπα για Office:

Εντυπος Cuff Shirt

Το μανικέτι είναι ένα σημαντικό μέρος του πουκάμισου που δίνει μια πιο ελκυστική εμφάνιση όταν επισημαίνεται δίνοντας ένα χρώμα αντίθεσης ή ένα τυπωμένο σχέδιο. Ο τυπωμένος σχεδιασμός μπορεί να είναι από έγχρωμες γραμμές ή έγχρωμη γεωμετρική εκτύπωση που τονίζει το απλό πουκάμισο.

23. Επώνυμα περιλαίμια στριμμένα πουκάμισο:

Περιλαίμιο twisted Shirt

Η τάση να φορούν άκαμπτα περιλαίμια έχουν την αλλαγή στο καμπύλο κολάρο που επίσης παραμένει άκαμπτο ακόμη και είναι στριμμένο. Τα άκρα του περιλαίμιου κάμπτονται πλευρικά και διατηρούν την ίδια θέση. Αυτός ο τύπος σχεδιασμένου πουκάμισου κολάρα χρησιμοποιείται ως φορμάκι επίσημης φθοράς.

24. Παραδοσιακά Khadi πουκάμισα για άνδρες:

Khadi Shirt

Το υλικό Khadi είναι πολύ συμβατό υλικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που βοηθά να απορροφά τον ιδρώτα εύκολα. Αυτό το υλικό δίνει ένα ψυκτικό αποτέλεσμα όταν φοριέται. Τα χρώματα είναι γενικά λεπτές με το ξύλινο τελειωμένο κουμπί σε αντίθεση με το ήπιο απλό έγχρωμο πουκάμισο.

25. Γυαλιστερό πουκάμισα για τους άνδρες στο γάμο:

Λαμπερός Shirt

Γυαλιστερά πουκάμισα που ονομάζονται επίσης σαν πουκάμισα γάμου που κατασκευάζονται από μεταξωτά μεταξωτά που φοριούνται από άνδρες σε οποιαδήποτε εορταστική περίσταση, ειδικά κατά τη διάρκεια του γάμου. Αυτό το είδος πουκάμισα είναι απλά πουκάμισα με πλήρες μανίκι μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ως μισό μανίκι.

Δείτε περισσότερα: Απλό λευκό πουκάμισο

26. Πουκάμισα ατόμων με κουμπωμένη τσέπη:

Πουκάμισο with buttoned Pocket

Το ύφος των τσέπης έχει εξαφανιστεί για να εισαγάγει ξανά τη μόδα τσέπης τσέπης, τώρα οι σχεδιαστές έχουν φέρει στο σχέδιο τσέπης κουμπί. Αυτό το σχέδιο δεν γίνεται μόδα, αλλά βοηθά επίσης στην εξασφάλιση πολύτιμων αντικειμένων στην τσέπη χωρίς τον κίνδυνο πτώσης.

27. Arm Πράσινη Camo άνδρες Πουκάμισο μόδας:

Μπράτσο Green Camo Shirt

Ο σχεδιασμός του στρατού είναι πολύ διάσημος στα σχεδιασμένα ρούχα. Αυτό το φαινόμενο καμουφλάζ της στρατιωτικής πράσινης εκτύπωσης σε ένα πουκάμισο έχει μια τεράστια εξάρτηση μεταξύ των ανδρών. Αυτή η εκτυπωμένη επένδυση δίνει μια τολμηρή προοπτική. Οι νεαροί θεωρούνται συνήθως φορώντας αυτό το πουκάμισο για τυχόν casual meet.

28. Paisley Εκτύπωση Τακτικός Shirt:

Είδος μάλλινου υφάσματος print Regular fit Shirt

Πρόκειται για μια τυπική εκτύπωση περσικής καταγωγής. Αυτή η εκτύπωση έχει μοτίβο σε σχήμα λαχανικών σε σχεδιασμό σταγονιδίων. Αυτό το σχέδιο είναι τυπωμένο και όχι υφασμένο στο χέρι. Αυτή η εκτύπωση πηγαίνει καλά με ένα συνθετικό υλικό. Αυτό το είδος πουκάμισο χρησιμοποιείται ως ημι-casual πάρτι φορέσει κατά μήκος ενός ζεύγους jean.

29. Πουκάμισα πουκάμισα για άνδρες:

Βαμβακερό σατέν Shirt

Οι άνδρες που τους αρέσει η λαμπερή αλλά μια μοντέρνα προοπτική σχεδιασμένη πουκάμισο τότε σατέν πουκάμισα είναι οι καλύτερες. Τα πουκάμισα sateen είναι συνήθως απλά με δύσκαμπτες μανσέτες και σχεδιασμό κολλάρου. Αυτός ο τύπος πουκάμισο χρησιμοποιείται επίσης για πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

30. Υπερπληθωμένα πουκάμισα για παιδιά:

Υπερμεγέθης Shirt

Οι νεαροί που έχουν μια δροσερή ματιά στο μάτι. Στη συνέχεια, αυτό το υπερμεγέθη πουκάμισα που έχουν ένα πτώση μοτίβο ώμων και το μήκος πέφτει κάτω από το ισχίο είναι αυτό που πρέπει να σκεφτεί. Αυτός ο τύπος πουκάμισου είναι ζευγαρωμένος πάνω σε ένα σχισμένο τζιν.

31. Πουκάμισο Ανδρικό Στυλ Κέντημα:

Κέντημα Shirt

Τα πουκάμισα κεντημάτων συνδυάζονται σήμερα με σχεδιασμένο πουκάμισο περιχειρίδας ή πουκάμισα που κάνουν το πουκάμισο πιο μοντέρνο από ένα απλό πουκάμισο κεντήματος. Τα σχέδια μπορεί να είναι απλή γραμμή ή μια πεταλούδα εκτύπωση ή μπορεί να είναι ακόμη και να γράψετε μία φορά το όνομα στο πουκάμισο.

Οι άνδρες μπορούν να πάρουν διαφορετικές επιλογές στην επιλογή των πουκάμισων, οι άντρες θα έχουν καλύτερη εμφάνιση με συνδυασμό μπλε ή μαύρου τζιν. Τα παντελόνια είναι πολύ καλή επιλογή για πουκάμισα. Αντί για τα μπλουζάκια τα άνδρια θα πάρουν άνετα αίσθημα με φούστα φθορά. Σε οποιαδήποτε εποχή οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν σύμφωνα με την επιλογή τους, τα πουκάμισα είναι ωραία και για καθημερινή χρήση.

Φανελά μπλουζάκια κυρίως με υψηλότερο κόστος, αλλά στον προϋπολογισμό σας θα έχετε καλές επιλογές σε χαμηλό προϋπολογισμό. Προτιμήστε το εμπορικό κέντρο ή online αγορές για πουκάμισα, εκεί θα πάρετε ποικιλίες σε πουκάμισα με τα μεγέθη σας. Το σχέδιο για τα πουκάμισα των ανδρών θα συνεχίσει να μεγαλώνει, αλλά οι άνδρες εκεί έξω θα πρέπει να συνεχίσουν να ενημερώνουν την νεότερη τάση και να παραμείνουν σε καλό δρόμο με την εκσυγχρονισμένη εποχή. Για να ακολουθήσει την παραδοσιακή ενδυμασία πάρα πολύ είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να εμφανιστεί φορώντας ένα λαμπερό πουκάμισο pattu ή ένα khadhi απλά πουκάμισα για κάθε εορταστική περίοδο.

Προσπαθώντας να δημιουργήσετε τη νέα γραμμή συλλογής πουκάμισων ??? Στη συνέχεια, προσθέστε ένα πουκάμισο σχεδιασμένο με μανσέτα ή έναν Checked grandad κάτω Shirt στη λίστα.

Leave A Comment

22 + = 28