3 απλά πακέτα προσώπου βιταμίνης Ε για να δοκιμάσετε στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Η βιταμίνη e είναι καλή για το δέρμα καθώς το κάνει νεαρό και είναι καλό για την αντιγήρανση. Έχει τέτοια ελπιδοφόρα οφέλη ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν βιταμίνη e και την εφαρμόζουν και στο πρόσωπο και το σώμα. Υπάρχουν πολλές σπιτικές συσκευασίες προσώπου με κάψουλες βιταμίνης e.

Πώς να κάνετε βιταμίνη Ε Face Pack:

Ας βρούμε εδώ με τον αναφερόμενο κατάλογο συσκευασιών βιταμινών e για να φτιάξετε στο σπίτι σας.

1. Μάσκα προσώπου αυγών και βιταμίνης Ε:

Αυγό and Vitamin E Face Mask

Το αυγό έχει πολλά οφέλη και μπορεί να είναι καλό για την προσθήκη υγρασίας στο δέρμα και στα μαλλιά. Αυτή η μάσκα προσώπου βιταμινών είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μια ματιά.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

  • 1 κάψουλα βιταμίνης e και ένα αυγό
  • 1 γιαούρτι με σούπας και ένα μπολ.

Μέθοδος: Αναμίξτε τα παραπάνω συστατικά σε ένα μπολ, χτυπήστε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα.

Ισχύουν: εφαρμόστε αυτό στο πρόσωπό σας αφήστε το να καθίσει για λίγο. Μετά από 15-20 λεπτά. τρίψτε το πακέτο με κρύο νερό.

Γιατί αυτό λειτουργεί: Αυτό λειτουργεί καλύτερα επειδή παίρνετε τα οφέλη τόσο της βιταμίνης e όσο και του αυγού.

Προσοχή: Αυτή η μάσκα είναι ασφαλής στη χρήση και δεν έχει παρενέργειες.

Οφέλη: γιαούρτι απολέπιση του δέρματός σας και η βιταμίνη e προσθέτει υγρασία στο πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνει το πακέτο προσώπου βιταμίνης C

2. Μάσκα με μέλι και βιταμίνη Ε:

Μέλι and Vitamin E Mask

Το μέλι έχει πολλά οφέλη όταν πρόκειται για κατανάλωση ή εφαρμογή. Εδώ είναι μια απλή μάσκα προσώπου diy με μέλι και βιταμίνη e καλοσύνη.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

  • μέλι,
  • κάψουλα βιταμίνης e,
  • Ένα μπολ και μια βούρτσα.

Μέθοδος: ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 κάψουλα βιταμίνης e σε ένα μπολ και σχηματίστε μια πάστα.

Ισχύουν: Εφαρμόστε αυτό στο πρόσωπό σας και αφήστε το να οριστεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από 15 λεπτά, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Γιατί αυτό λειτουργεί: Αυτό λειτουργεί καλά επειδή τα συστατικά είναι εύκολα διαθέσιμα και δεν χρειάζεται χρόνος για να γίνει αυτό το πακέτο.

Προσοχή: Δεν υπάρχουν παρενέργειες αυτής της μάσκας προσώπου. Είναι ασφαλές και υγιές στη χρήση.

Οφέλη: Το μέλι προσθέτει υγρασία στο πρόσωπο και το έλαιο βιταμινών e βοηθά στην καταπολέμηση των κηλίδων για να σας δώσει δέρμα χωρίς ακμή. Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο βιταμίνη e μάσκα προσώπου DIY που μπορεί να γίνει σε καμία στιγμή, καθώς και.

Δείτε περισσότερα: Σπιτικά πακέτα προσώπου

3. Μάνγκο και βιταμίνη e Μάσκα προσώπου:

Μάνγκο and Vitamin e Face Mask

Το μάγκο μπορεί να είναι επωφελές για το δέρμα, αν όχι για το στομάχι. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το εύκολο να κάνετε σπιτικό φακελάκι με βιταμίνη e για να έχετε καλά αποτελέσματα.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

  • μάνγκο,
  • βρώμη σκόνη,
  • κάψουλα βιταμίνης Ε

Μέθοδος: Ανακατέψτε 1 πολτό μάνγκο με 1 κουταλιά της σούπας σκόνη βρώμης και 1 κάψουλα βιταμίνης e και χτυπήστε το για να δημιουργήσετε μια πάστα.

Ισχύουν: εφαρμόστε αυτό με ένα πινέλο ή με δάχτυλα στο πρόσωπό σας και αφήστε το να καθίσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Όταν η μάσκα είναι στεγνή τότε τρίψτε την και πλύνετε με κρύο νερό.

Γιατί αυτό λειτουργεί: αυτό λειτουργεί καλά επειδή τα συστατικά δεν είναι δύσκολο να βρεθούν και τα αποτελέσματα είναι ελπιδοφόρα.

Προσοχή: Αυτή η μάσκα προσώπου είναι υγιής στη χρήση και δεν έχει παρενέργειες στο δέρμα.

Οφέλη: Αυτή η μάσκα σφίγγει το δέρμα σας και λειτουργεί ως μια καλή μάσκα προσώπου κατά της γήρανσης. Είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς χάλια ή φασαρία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πακέτα προσώπου βιταμινών e που είναι εύκολο να κάνουν και να αποθηκεύουν και να δώσει καλά αποτελέσματα επίσης. Όλα τα παραπάνω πακέτα είναι ασφαλή στη χρήση και δεν έχουν παρενέργειες. Αυτά τα πακέτα προσώπου πρέπει να χρησιμοποιούνται μία φορά κάθε 15 ημέρες στο σπίτι για να κάνουν το δέρμα σας να δείχνει καλό, να τα υγραίνει και να τα θρέψει. Αυτά είναι εύκολα πακέτα προσώπου DIY που μπορούν να γίνουν σε χρόνο και επίσης να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση.

Δείτε περισσότερα: Μαύρες φλούδες μάσκας προσώπου

Leave A Comment

98 − = 95