3 καλύτερες μάσκες προσώπου ανανά για να το κάνετε μόνοι σας Στυλ στη ζωή

Ο καθένας θέλει να φανεί όμορφος και γι 'αυτό ξοδεύει πολλά χρήματα για την αγορά διαφόρων προϊόντων. Έτσι υπάρχουν πολλά πακέτα προσώπου και προϊόντα διαθέσιμα σε μια αγορά που βοηθά στην απομάκρυνση των σπυράκια, των σπυριών και οποιωνδήποτε άλλων σημείων στο πρόσωπο. Ο ανανάς εκτός από το γεγονός ότι είναι φρέσκος καρπός περιέχει επίσης τέτοια συστατικά για να φέρει πίσω τη φυσική ομορφιά. Υπάρχουν πολλά οφέλη από μάσκα προσώπου ανανά. Βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από τα πλεονάζοντα έλαια και τη βρωμιά. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από αυτό χρησιμοποιώντας το.

Αυτά τα πακέτα προσώπου ανανά είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε άλλη συσκευασία προσώπου διαθέσιμη στην αγορά. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτή την μάσκα προσώπου ανανά στο σπίτι σας.

Πώς να κάνετε μάσκα προσώπου ανανά:

Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις σπιτικές λίστες μάσκας προσώπου ανανά,

1. Μέλι Ανανά μάσκα προσώπου:

Μέλι Pineapple Face Mask

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα πακέτα προσώπου ανανά. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και ειδικά τα σπυράκια. Είναι η μάσκα απολέπισης που είναι εύκολη στη χρήση.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / πόσο συχνά πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Τοποθετήστε τα συστατικά στον επεξεργαστή τροφίμων και τα συνδυάστε για να κάνετε μια πάστα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε το για 30 λεπτά και αφήστε το να στεγνώσει. Πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Ο Pat στερίζει το πρόσωπό μας. Χρησιμοποιήστε αυτό μία φορά την εβδομάδα για να διαγράψετε τα σπυράκια και n = οποιαδήποτε σπυράκια στο πρόσωπό σας

Γιατί αυτό λειτουργεί

Βοηθά στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα σας

Προσοχή

Κατά το ξεφλούδισμα, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα.

Οφέλη

Είναι πολύ εύκολο να γίνει και δεν έχει καμία παρενέργεια.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε μάσκα προσώπου της Apple

2. Μάσκα προσώπου παπάγια και ανανά:

Παπάγια Pineapple Mask

Αυτή η μάσκα προσώπου πανάγιας είναι μια μάσκα απολέπισης κρέμας που κάνει το δέρμα σας μαλακότερο και πιο απαλό. Κάνει επίσης την χροιά σας πιο φωτεινή. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / πόσο συχνά πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα σε ένα καθαρισμένο και ξηρό δέρμα. Αφήστε για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 3 φορές την εβδομάδα.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Απολέγει το δέρμα και το κάνει πιο φωτεινό. Αφήνει το δέρμα πιο απαλό και μαλακότερο.

Προσοχή

Μπορεί να τείνει να προκαλέσει ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος.

Οφέλη

Είναι πολύ εύκολο να γίνει και δεν έχει καμία παρενέργεια.

Δείτε περισσότερα: Μαύρο μάσκα προσώπου ξεφλουδίστε κιτ

3. Μάσκα προσώπου χυμού ανανά:

Ανανάς juice face mask

Αυτή η μάσκα προσώπου ανανά περιέχει τα συστατικά που απολέκουν το δέρμα σας αφήνοντας το πρόσωπό σας φρέσκο ​​και λαμπερό. Ο χυμός ανανά στο πρόσωπο είναι πολύ χρήσιμος και, όταν εφαρμόζεται, δείχνει καλά αποτελέσματα.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / πόσο συχνά πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Μπορείτε να δοκιμάσετε λίγα κομμάτια ανανά και τρίψιμο σε όλο το πρόσωπό σας. Περιμένετε 15-20 λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό μία φορά την εβδομάδα για να πάρετε ένα καινούργιο λαμπερό δέρμα.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Βοηθά στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα σας και κάνει το δέρμα σας φωτεινότερο. Αφαιρεί τα σπυράκια και κάθε άλλη ακμή και σπυράκια από το δέρμα σας.

Προσοχή

Ενώ ξεφλούδισμα, μπορεί να τείνει να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα και να φροντίσει το μάτι επίσης.

Οφέλη

Είναι πολύ εύκολο να γίνει και δεν έχει καμία παρενέργεια. Είναι η τέλεια λύση για το δέρμα σας

Αυτοί ήταν μερικοί διαφορετικοί τύποι πακέτων προσώπου ανανά. Όπως μπορείτε να δείτε πόσο χρήσιμο είναι τα φρούτα ανανά για μας. Είναι ευεργετικό όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για το δέρμα μας. Βοηθάει να κάνετε το δέρμα σας πιο λαμπερό και φρέσκο ​​για περισσότερο χρόνο. Βοηθά επίσης να αφαιρέσετε τυχόν σκοτεινές κηλίδες στο δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Σπιτικές μάσκες προσώπου

Leave A Comment

4 + 1 =