25 Όμορφη σχέδια Tattoo Angel με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια αγγέλου είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες και όταν θέλετε να έχετε κάτι που είναι κάτι σαν το γοτθικό ή έχει μια πινελιά της πίστης σας τότε τείνετε να πάτε για αυτά τα είδη των μοτίβων. Αυτά συχνά έρχονται με πολλή σκίαση και γίνονται σε διάφορα χρώματα. Αυτά γίνονται επίσης σε γκρι κλίμακα και μόνο με μαύρο μελάνι που δίνει επίσης ένα πεδίο για να κάνουν αυτά να φαίνονται πολύ πιο καλλιτεχνικά παράλληλα με άλλα συναφή σχέδια που έρχονται με χρώματα ή απλά σε σκιασμένη μορφή. Αυτά παίρνουν ως επί το πλείστον ένα οδυνηρό χρονικό διάστημα, καθώς είναι συνήθως αρκετά τεράστια και ευρεία. Συχνά οι άνθρωποι τείνουν να το κάνουν στους ώμους ή στην πλάτη.

Αγγελος Tattoo Designs

Μερικές φορές οι άνθρωποι που έχουν μια λαχτάρα για να κάνουν κάτι στα χέρια, πηγαίνουν για αυτά τα είδη των σχεδίων καθώς αυτά μπορούν να δείξουν εκτεταμένα μοτίβα και συχνά μπορείτε να κάνετε επεκτάσεις που φθάνουν σε όλες τις πλευρές του χεριού και γύρω από αυτό. Έτσι, σας δίνει κάτι σαν ένα κυλινδρικό σχήμα που περιστρέφετε, τότε βλέπετε τα μοτίβα ή τα άλλα συναφή σχέδια. Αυτό συχνά θεωρείται δροσερό για πολλούς ανθρώπους και μπορείτε να δοκιμάσετε να έχετε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι σήμερα μια μόδα για τον αθλητισμό αυτά και συχνά οι γυναίκες για να πάει για αυτά τα στυλ.

Είναι μια πολύ δροσερή τάση και μπορείτε να αθλητείτε με ευκολία. Εάν, ωστόσο, δεν σας αρέσει να έχετε μεγάλες κατασκευές στο σώμα σας, τότε μπορείτε να προσαρμόσετε το κοστούμι σε ένα μικρό σχέδιο που μπορείτε να ταιριάξετε με τα γούστα σας. Γι 'αυτό πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε διάφορα σχέδια, πριν να μπορείτε να αποφασίσετε για ένα κατάλληλο στοιχείο για να αντλήσετε κάποια έμπνευση από. Σε αυτή την περίπτωση σας φέραμε μερικά από τα πιο υπέροχα στυλ που μπορείτε να φτιάξετε για τον εαυτό σας.

Καλύτερα Σχέδια Tattoo Angel με εικόνες:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες 25 μορφές αγγέλου σχεδίων τατουάζ για τα κορίτσια, τις γυναίκες και τους άνδρες μαζί με εικόνες που μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από.

1. Καλλιτεχνική Tattoo Angel Για την πλάτη:

Καλλιτεχνικός Angel for back

Πρόκειται για ένα σκιασμένο καλλιτεχνικό σχέδιο που μπορείτε να έχετε για την πλάτη. Αυτό είναι πολύ καλλιτεχνικό και μπορείτε να έχετε αυτό με άλλα δροσερά σχεδιαγράμματα τατουάζ που μπορεί να θέλετε στο δέρμα σας. Αυτό φαίνεται επίσης δροσερό όταν κάνετε αυτό το χρώμα. Εξαρτάται από την επιλογή σας να το κάνετε. Ωστόσο, αυτό θα φανεί καλό και στις δύο περιπτώσεις. Αν θέλετε μπορείτε να τα κάνετε αυτά στα χέρια που τεντώνουν μέχρι την κάτω πλευρά ή μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό στην πλευρά που ακολουθεί το κάτω μέρος κάτω από την μασχάλη στη μέση. Αυτοί οι τύποι περίπλοκων λεπτομερών στυλ θα πάρουν πολύ χώρο και δεν μπορείτε να κάνετε αυτόν τον τύπο σε ένα μικρό επειδή δεν θα φαίνεται καλό.

2. Μικρές φτερά τατουάζ αγγέλου:

Μικρό wings

Αν ψάχνετε για μερικά μικρά σύμβολα τότε μπορείτε να πάτε για αυτά. Αυτά φαίνονται καλά αν γίνονται μεγάλα ή μικρά και μπορείτε σίγουρα κάτι τέτοιο. Μπορείτε να τα έχετε ως ένα μικρό σημάδι στο χέρι σας ή οπουδήποτε θέλετε και αυτά μπορούν να φαίνονται πολύ καλλιτεχνικά. Ένα σχέδιο πλευράς και μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ σε όλο το σώμα ή στην πλάτη. Αυτά τα στυλ είναι για τα πλευρικά μέρη και μπορείτε να τα έχετε σε γκρι ή έγχρωμη μορφή ανάλογα με το γούστο σας. Αυτά φαίνονται όμορφα όταν γίνονται με σωστή σκίαση. Δεδομένου ότι αυτά μοιάζουν περισσότερο με στυλ σχεδίασης μολυβιού, μπορεί να μην θέλετε αυτά σε χρώματα. Αυτά φαίνονται καλά χωρίς χρώματα μέσα σε αυτά. Μόνο τα σύνορα λειτουργούν καλύτερα από τα χρώματα. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια αγγέλου τατουάζ για τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Cloud Τατουάζ Σχέδια

3. Μια διασταυρούμενη στυλ αγγέλου Tattoo Σχεδιασμός:

ΕΝΑ Cross Style

Πρόκειται για μια πολύ καλλιτεχνική και σταυροειδής σχεδίαση που παρουσιάζεται λεπτομερώς με τα κατάλληλα χρώματα και σκιάζεται με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να ταιριάζει στην επιδερμίδα και να της δίνει ένα 3D αποτέλεσμα. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα στυλ ανάλογα με τα γούστα σας. Μπορείτε να τα έχετε σε γκρι ή έγχρωμη μορφή ανάλογα με την επιλογή σας. Αυτά φαίνονται υπέροχα όταν γίνονται με σωστή σκίαση και θα είστε σε θέση να δείξετε αυτό μακριά στους ανθρώπους όταν φοράτε πίσω τα φορέματα.

4. Σκιασμένη στάση με φτερά Σχέδια τατουάζ αγγέλου:

Σκιασμένη posture with wings

Ψάχνετε για κάτι που μοιάζει πολύ ρεαλιστικό και σχεδόν σαν ζωγραφική σε καμβά; Στη συνέχεια, δοκιμάστε τα έξω. Αυτά είναι μεγάλα και θα πάρουν πολύ πόνο και βελόνα για να γίνει αυτό, αλλά θα έχετε το αποτέλεσμα μιας 3D επίδειξης στο σώμα σας. Μπορείτε να τα κάνετε και με λευκό μελάνι που μπορεί να είναι μόνο για την εμφάνισή σας και οι άνθρωποι θα το δουν μόνο όταν τους επισημάνετε αυτό.

5. Σχέδια τατουάζ μεγάλων φτερών:

μεγάλο wings

Αν δεν θέλετε κανένα χαρακτηριστικό, τότε μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μόνο μεγάλα φτερά στυλ σχεδίων. Αυτά φαίνονται πολύ δροσερά, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε βελόνες για αρκετό καιρό. Αυτά χρειάζονται χρόνο για να γίνει και η σωστή σκίαση θα γίνει ανάλογα. Υπό την προϋπόθεση ότι ο καλλιτέχνης σας είναι συνηθισμένος να κάνει αυτά τα στυλ τότε μπορείτε να έχετε ένα σωστά σχεδιασμένο σχέδιο με περίπου μερικές ώρες.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ για τον αντιβράχιο

6. Δάκτυλα δαχτυλίδια Τατουάζ αγγέλου:

Δαίμονας styles

Εάν το κανονικό τατουάζ ύφους δεν είναι για σας και θέλετε κάτι πιο τολμηρό, τότε αυτά είναι δροσερά για να πάει για. Εδώ το τατουάζ είναι πολύχρωμα με διαφορετικά σχέδια. Ο άγγελος είναι πολύ όμορφος με φτερά και οι συνδυασμοί χρωμάτων ταιριάζουν τέλεια με τατουάζ.

7. Άγγελος για τις πλευρές Τέχνη τατουάζ:

Αγγελος for sides

Ένα σχέδιο πλευράς και μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ σε όλο το σώμα ή στην πλάτη. Αυτά τα στυλ είναι για τα πλευρικά μέρη και μπορείτε να τα έχετε σε γκρι ή έγχρωμη μορφή ανάλογα με το γούστο σας. Αυτά φαίνονται υπέροχα όταν γίνονται με σωστή σκίαση και θα είστε σε θέση να το δείξετε αυτό μακριά στους ανθρώπους όταν φορέσετε πλαϊνά μερικές δεξαμενές.

8. Daring Ιππότης Άγγελος τατουάζ για άνδρες:

Τόλμη knight design

Ένας φτερωτός σχεδιασμός τύπου ιππότης είναι για εκείνους τους άνδρες που τους αρέσει να δείχνουν κάτι τολμηρό για την προσωπικότητά τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτούς τους τύπους σκιασμένων γοτθικών στυλ σε ολόκληρο το σώμα σας ή μόνο στα χέρια. Αν θέλετε αυτά να μπορούν να γίνουν σε όλη την πλάτη και να σας δώσουν μια γοτθική αίσθηση.

9. Καλλιτεχνικό ύφος καμβά αγγέλου τατουάζ για παιδιά:

Καλλιτεχνικός canvas style Angel

Δοκιμάστε κάτι τέτοιο ή πάρτε κάτι σαν αυτό το άγγελο δερματοστιξιών που γίνονται σύμφωνα με το γούστο και την επιλογή σας. Εξαρτάται επίσης από το τμήμα του σώματος όπου θέλετε να το κάνετε αυτό. Συζητήστε αυτό με τον καλλιτέχνη μοτίβο σας και θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει ή να δημιουργήσετε ένα νέο σχέδιο τατουάζ μόνο για να ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και τον τόπο όπου θέλετε.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ για τους άνδρες στα όπλα

10. Επιστολή με φτερά Σχεδιασμός τατουάζ:

Γράμμα with wings

Αυτό είναι ένα μικρό οριζόντιο σχέδιο και μπορείτε να κάνετε παρόμοια σχέδια στην πλάτη σας ή οπουδήποτε στο σώμα. Αυτοί οι τύποι σχεδίων μπορεί να είναι πολύ καλλιτεχνικοί και να αντιπροσωπεύουν γράμματα και γραμματοσειρές. Μπορείτε να κάνετε αυτά τα δροσερά με το στοιχείο διασκέδασης ή μπορείτε να τα κάνετε μαζί με άλλα συναφή σχέδια.

11. Κορίτσι με φτερά Angel Τατουάζ για τα κορίτσια:

Κορίτσι with wings

Πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους σχέδιο δερματοστιξιών αγγέλου και μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα στυλ. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό τατουάζ που μπορεί κανείς να φανταστεί εύκολα από τον καλλιτέχνη. Τα περισσότερα από τα κορίτσια αγαπούν να αθληθούν αυτά τα είδη δερματοστιξιών αγγέλου.

12. Απλή Τατουάζ στυλ φτερών:

Απλός feathery style

Αυτό είναι ένα απλό φτερό σχέδιο στυλ. Αυτό είναι για εκείνους που δεν θέλουν μεγάλα φτερά ή βαριά σχέδια χαρακτήρα που γίνονται στο δέρμα τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις μορφές όπου μερικά μικρά πουλιά και ένα μόνο φτερό μπορούν να κάνουν όλη την ιδέα με έναν υπέροχο τρόπο. Αργότερα αν αισθάνεστε ότι χρειάζονται περισσότερους χαρακτηρισμούς, τότε μπορείτε πάντα να επεκτείνετε το μοτίβο ανάλογα με το πού το κάνατε.

13. Δημιουργικό μοτίβο τατουάζ αγγέλου:

Δημιουργικός heart style

Ψάχνετε για ένα μικρό σχέδιο; Δοκιμάστε κάτι τέτοιο στον ώμο ή στο πίσω μέρος του χεριού. Για εκείνους που δεν τους αρέσουν μεγάλα σχέδια, αυτοί οι τύποι μπορεί να είναι κατάλληλοι. Ένα σχέδιο πλευράς και μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ σε όλο το σώμα ή στην πλάτη. Αυτά φαίνονται υπέροχα όταν γίνονται με σωστή σκίαση και θα είστε σε θέση να δείξετε αυτό μακριά στους ανθρώπους όταν φοράτε φορέματα λαιμού.

14. Ζωγραφική στυλ Αγγελική τατουάζ:

Ζωγραφική style with colors

Δοκιμάστε αυτούς τους τύπους που μοιάζουν με σχέδια με μολύβι και με παφλασμό χρωμάτων. Αυτά φαίνονται πολύ υπέροχα αν γίνουν σωστά. Πρέπει να μιλήσετε για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για τον εαυτό σας, αλλά αν ο καλλιτέχνης σας δεν είναι καλός με αυτούς τους τύπους στυλ, τότε ίσως να μην έχετε το σωστό στυλ και να καταλήξετε με μερικές κηλίδες χρωμάτων. Αυτό δεν θα είναι κάτι που θέλετε. Ως εκ τούτου πάρτε το stencil γίνει πρώτα για να είστε σίγουροι.

15. Εκκεντρικά τατουάζ:

ΕΝΑ daring pattern

Αυτό είναι ένα πολύ βαρύ στυλ και θα σας πάρει όλη την πλάτη σας για να το κάνετε αυτό. Θα είναι μια οδυνηρή βελόνα, αλλά αν η εργασία γίνεται με σωστά χρώματα και το σωστό ποσό της σκίασης τότε μπορείτε να πάρετε μια υπέροχη αναζητούν καμβά γίνεται στην πλάτη σας. Θα χρειαστεί να έχετε ένα ευρύ τμήμα για την εξάπλωση των πτερυγίων, ώστε να δοκιμάσετε το έθιμο του stencil και πρώτα να τα κάνετε μόνο στα ευρύχωρα τμήματα του σώματος. Αυτά τα στυλ δεν φαίνονται καλά σε άλλα μέρη όπως τα χέρια ή τα πόδια. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτούς τους τύπους τολμηρών σχεδίων. Ένα σχέδιο πλευράς και μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ σε όλο το σώμα ή στην πλάτη. Αυτά τα στυλ δεν είναι επίσης για τα πλευρικά μέρη και μπορείτε να τα έχετε σε γκρι ή έγχρωμη μορφή ανάλογα με τη γεύση σας.

16. Devilish Angel Tattoo Design:

Διαβολικός angel

Μια αντιπαράθεση είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ισχυρά σχέδια δερματοστιξιών αγγέλου, σαν αυτό που αθλείται ένας χαριτωμένος άγγελος με μια διαβολική πλευρά σε αυτό. Ενώ οι τραγουδισμένοι άγγελοι μελάνι δράκοι στο σώμα της και σχεδιάζουν στο πρόσωπό της, η χαριτωμένη αύρα της, η κασέτα με κορδέλες και τα όμορφα φτερά, μοιάζουν με μια διαφορετική ιστορία.

17. Δροσερό Σχέδια Τατουάζ Angel:

Αποπλανητικός angel

Εάν το τατουάζ αγγέλου είναι η πρωταρχική ανάγκη και θέλετε να προσθέσετε ένα περίεργο κομμάτι διασκέδασης στην τέχνη, αυτό είναι το τέλειο κομμάτι σχεδιασμού που μπορείτε να επιλέξετε. Σε αυτή την τέχνη τατουάζ, ένας όμορφος άγγελος με τα φτερά της που περικλείει τις θέσεις της σε μια σαγηνευμένη στάση, η φεμινιστική αίγλη της που μας γεμίζει με δέος.

18. Χαριτωμένος Άγγελος:

Χαριτωμένος angel

Τατουάζ αγγέλου φαίνονται γεμάτα, αν μπορούμε να αναδείξουμε την αληθινή αίσθηση και νόημα τους. Σε αυτή την τέχνη τατουάζ ψάχνουμε σε ένα κομψό κομμάτι της τέχνης, ένας άγγελος μοναχικός στέκεται τα φτερά της απόσπασμα από το πίσω καθώς ο άγγελος απεικονίζει μια ματιά της γαλήνης στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το φόντο με τα ακανθώδη δέντρα και τα λιβάδια φαίνονται μαλακά στο πίσω μέρος του εδάφους.

19. Cupid Angel Love:

Έρως angel love

Τώρα οι τεμπέλες ξεκίνησαν με την αγάπη του Θεού και του πάθους, αλλά που μπορούν να κοιτάξουν πέρα ​​από την αδιαμφισβήτητη λεπτότητα που φέρουν αυτοί οι μωρόι άγγελοι μέσα τους. Σε αυτό το τατουάζ, μπορούμε να δούμε twp cupids που ασχολούνται με διασκέδαση και frolic, η χάρη τους ανέγγιχτη και άθικτη, τα πτερύγια πτερυγισμού τους μαλακά κουνιστούν πίσω.

20. Butterfly Angel:

Πεταλούδα angel

Ένα από τα καλύτερα σχέδια αγγέλου τατουάζ για τα κορίτσια, εδώ έχουμε μια μεταμορφωμένη νεράιδα swooshing προς τα πάνω ως πεταλούδα της σαν φτερούγες fluttery σε φωτεινό ζεστό ροζ εμφάνιση απολύτως θαυμάσια. Ο άγγελος που μοιάζει με νεράιδα και πεταλούδα έχει δύο χαριτωμένες μικρές κεραίες στην κορυφή καθώς η σιλουέτα της φαίνεται μεγάλη.

21. Guardian Angel:

Κηδεμόνας angel

Μια αρσενική αναπαράσταση των φτερωτών ομορφιών, αυτή η τέχνη τατουάζ του άγγελου φύλαξης δεν είναι μόνο άψογη αλλά και σκέψη προκλητική και συναρπαστική. Το κομμένο σώμα και το κεφάλι που ξυρίζεται προσθέτουν μια λαμπρή αντίθεση με τα οδοντωτά ευγενικά φτερά.

22. Preppy Angel Τατουάζ:

25 Όμορφη σχέδια Tattoo Angel με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Γεμάτος στάση και φανταχτερός στη φύση, ο μικρός άγγελος προσθέτει μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία στην τέχνη τατουάζ. Τα floral σχέδια στο πίσω μέρος προσθέτουν μια ελαφριά διάθεση στο βλέμμα καθώς ο άγγελος στέκεται σε ένα δάκτυλο του ποδιού, η στάση της ξεφεύγει από την εμπιστοσύνη στην πρώτη ματιά.

23. Τατουάζ πολεμιστής άγγελος:

πολεμιστής angel Tattoo

Οι μυθικές ιστορίες πριν θα σας έδιναν πολλά για τους αγγέλους των πολεμιστών που είχαν αγωνιστεί δίπλα δίπλα βοηθώντας μας να ανακουφίσουμε τη γη από τα αρνητικά δόντια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια αγγέλου τατουάζ για τους άνδρες, όπου η τέχνη τατουάζ φέρνει την αγγελική πλευρά του πολεμιστή με ένα φωτοστέφανο στο κεφάλι του και μεγαλοπρεπή φτερά ευρέως διαδεδομένη και από τις δύο πλευρές. Ο ίδιος ο άγγελος είναι χτισμένος για να νικήσει την παροχή δύναμης και σοφίας όταν το βλέπουμε.

24. Σε αγάπη αγγέλου:

Σε love angel tattoo

Τώρα εδώ είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι φωτίζοντας φωτεινό και φως καθώς κρατά την αγαπημένη της κοντά στην καρδιά του. Το αρσενικό μέρος του ζευγαριού απεικονίζεται ως άγγελος, ο γυναικείος πρωταγωνιστής που απλώς αγκαλιάζει την αγάπη του προστατευτικού αρσενικού.

25. Daggered Angel:

Ναι angel

Ένα ισχυρό στιλέτο αποδίδει ένα σημαντικό νόημα στην εμφάνιση αυτής της τέχνης τατουάζ, κάπου τα μεγαλοπρεπή φτερά και η επένδυση σε χρυσό απλά προσθέτοντας ένα βλέμμα των δικαιωμάτων και των υπέροχων.

Τα τατουάζ που απεικονίζουν αγγέλους σε αυτά δεν προσθέτουν μόνο μια αυξημένη αίσθηση κομψότητας στο βλέμμα, αλλά έχουν και βαθύτερες πολύ πιο σημαντικές έννοιες που συνδέονται με αυτό, μερικές απλές και ίσως κάποιες λίγο πιο περίπλοκες.

Leave A Comment

+ 53 = 62