25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Το Peacock είναι το εθνικό πουλί της Ινδίας. Φαίνονται πολύ ζωντανές και πολύχρωμες. Αλλά επίσης έγιναν ευρέως στο Ραγκόλι της Ινδίας. Τα σχέδια rangoli του Peacock είναι πολύ ελκυστικά και όχι άλλα σχέδια rangoli. Τα σχέδια rangoli Peacock σίγουρα δίνουν μεγάλη εμφάνιση στη λειτουργία ή την περίσταση σας. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους δίνουν σημασία στο σχεδιασμό ραβδώσεων παγώνι όποτε έχουν οικογενειακή λειτουργία ή αλλιώς φεστιβάλ.

Όμορφα Σχέδια Rangoli Peacock με εικόνες:

Εδώ είναι ο κατάλογος των 25 καλύτερων σχεδίων Peacock Rangoli με φωτογραφίες για όλες τις λειτουργίες και άλλα φεστιβάλ όπως οι Diwali, Dussehra και sankranti.

1. Απλό σχεδιασμό παγώνι Rangoli:

παγώνι rangoli designs

Πρόκειται για εξαιρετικό σχεδιασμό ραγκόλι παγώνι. Αυτό το rangoli έχει πολύχρωμη εικόνα ενός Peacock με ελκυστικά χρώματα μπλε και κίτρινο. Είναι κατασκευασμένο με λευκό φόντο για να ενισχύσει το χρώμα του παγώνου. Η αντίθεση του rangoli είναι όμορφη. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες rangoli μοτίβα όπως αυτή η εικόνα παγώνι επίσης.

2. Πάγο Rangoli Κολάμ Σχέδιο:

Παγώνι Rangoli Designs 2

Αυτό είναι επίσης ένα πολύ ζωηρό σχέδιο rangoli παγώνι. Αυτό απλά μαγεύει με την πρώτη ματιά του θεατή. Αυτή η τέχνη rangoli είναι ένας συνδυασμός τολμηρών και ζωντανών χρωμάτων. Τα χρώματα που περιλαμβάνονται είναι κίτρινο, ροζ, πράσινο και μπλε που συμπληρώνουν το ζωντανό παγώνι. Ο σχεδιασμός έχει μικρές λεπτομέρειες που απαιτεί επιπλέον πρακτική και υπομονή για να του δώσει μια εξαιρετική εμφάνιση. Αυτό είναι ένα πανέμορφο design kolam rangoli. Τα όρια του κόκκινου λουλουδιού ενισχύουν ολόκληρη την άποψη του ραγκγκόλι.

3. Ρανγκόλι παγώνι με μοβ φόντο:

Παγώνι Rangoli Designs 3

Αυτό είναι πάλι ένα πολύ όμορφο και πολύχρωμο σχέδιο παγώνι που γίνεται σαν rangoli. Τα χρώματα είναι πολύ ελκυστικά και φωτεινά. Το πορφυρό φόντο που χρησιμοποιείται εδώ κάνει τα rangoli να φαίνονται πολύ μοναδικά και φωτεινά. Αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο να δοκιμάσετε, αλλά ο τύπος και οι τόνοι των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται, του δίνουν την καλύτερη εμφάνιση. Η αντίθεση των κόκκινων συνόρων με αυτό το πορφυρό φόντο είναι απλώς καταπληκτική και ανυψώνει ολόκληρη την εικόνα.

4. Σχέδια Peacock Rangoli Για Diwali:

Παγώνι Rangoli Designs 4

Αυτό το σχέδιο rangoli παγώνι είναι πολύ φωτεινό και τολμηρό. Αυτό είναι ιδανικό για κάθε ευκαιρία φεστιβάλ. Μπορείτε να κάνετε αυτό το ελεύθερο χέρι παγώνι rangoli για κάθε φεστιβάλ όπως Diwali, Dasara, κλπ για να πάρετε καταπληκτικά συγχαρητήρια. Η χρήση πορφυρού και πορτοκαλί χρώματος είναι μαγευτική. Αλλά, τα λευκά σχέδια το καθιστούν ακόμα πιο νηφάλιο. Αυτό φαίνεται πολύ όμορφο με εκπληκτικά φωτεινά χρώματα.

5. Σχέδια Peacock Rangoli για αρχάριους:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι πολύ όμορφο και απλό σχεδιασμό rangoli. Αυτό δείχνει εκπληκτικά και πολύχρωμα φτερά που είναι τολμηρά και ζωντανά στο χρώμα. Αυτό το σχέδιο ranogoli παγώνι είναι πολύ εύκολο να γίνει, όπως γίνεται με τα διακεκομμένα αυτά. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και από τους αρχάριους. Ακριβώς μια μικρή πρακτική και είστε εκεί για να πάρετε φιλοφρονήσεις περιμένοντας το δρόμο σας. Είναι ένα από τα απλά σχέδια rangoli παγώνι με κουκκίδες.

6. Ελκυστικό Rangoli Peacock:

Παγώνι Rangoli Designs 6

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από όλα αυτά. Αυτό έχει σχεδόν όλα τα χρώματα που γνωρίζουμε. Το κίτρινο φόντο είναι εξαιρετικό που ανεβάζει ολόκληρο το παγώνι. Αυτός ο σχεδιασμός ranogoli παγώνι περιλαμβάνει χρώματα όπως πορτοκαλί, κίτρινο, βασιλικό μπλε, κόκκινο, πράσινο, ροζ και μοβ. Το κύριο αξιοθέατο είναι τα όμορφα φτερά που γίνονται μόνο λίγο στις γωνίες, αλλά είναι πολύ ελκυστικά.

7. Εύκολο και πολύχρωμο σχέδιο Rangoli:

Παγώνι Rangoli Designs 7

Δεν είναι όλα τα σχέδια ραγκόλι παγώνι. Αυτό είναι το απλούστερο και ωραιότερο rangoli παγώνι. Αυτό μπορεί να γίνει και από οποιονδήποτε αρχάριο. Αυτό το σχέδιο έχει φωτεινά χρώματα, υπέροχα σύνορα και καλή ροή. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου περίπλοκα. Αυτό είναι επίσης ένα από πολύ καλό πρότυπο rangoli σχέδια παγώνι.

8. Peacock με τύμπανα Σχεδιασμός Rangoli:

εκπληκτικός rangoli designs

Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο ραγκόλι παγώνου. Αυτό γίνεται με όλες τις φυσικές αποχρώσεις, αν παγώνετε. Έχει όλα ζωντανό και τολμηρό χρώμα για να δώσει μια φυσική εμφάνιση του παγώνι. Το πιο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του rangoli είναι το εθνοφόρο τύμπανο με κόκκινο και κίτρινο χρώμα. Αυτό δίνει μια καλή αντίθεση μεταξύ τους. Αυτό το μοτίβο rangoli έχει πολλές λεπτομέρειες. Το μαύρο περίγραμμα το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια rangoli παγώνι για τον ανταγωνισμό.

Δείτε περισσότερα : Δωρεάν σχέδια Rangoli για χέρι

9. Δύο Peacocks Αντιμετωπίζοντας το ένα το άλλο:

Παγώνι Rangoli Designs

Τι ζωντανή απόχρωση αυτού του ραγκγκόλι παγώνι! Αυτό το μοτίβο είναι απλά πολύ ελκυστικό και πανέμορφο. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το rangoli είναι πολύ φωτεινά και έντονα. Χρησιμοποιούνται πολύ στρατηγικά για να δώσουν αυτό το τρομερό αποτέλεσμα. Εδώ σε αυτή τη φωτογραφία, τα δύο παγώνια βλέπουν το ένα το άλλο. Εδώ τα παγώνια κάθονται σε ροζ λουλούδια.

10. Ραγκόλι παγώνι με θέμα:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Μεταξύ των θεμάτων των ζώων και των πτηνών, το παγώνι είναι το πιο άρεσε. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την συναρπαστική δημιουργία και θα καταλάβετε πόση εμπειρία, εστίαση, υπομονή και αφοσίωση χρειάζονται για αυτό.

11. Ραγκόλι παγώνι με φτερά έξω:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα άλλο ζωντανό σχέδιο ranogoli παγώνι με τα φτερά έξω. Ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζονται τα φτερά και η ουρά του είναι πραγματικά όμορφος. Η επιλογή των χρωμάτων είναι επίσης αξιοσημείωτη.

12. Πανέμορφο ζευγάρι Ραγκόλι Σχεδιασμός:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Αυτό το πανέμορφο σχέδιο rangoli δείχνει ένα ζευγάρι παγώνι. Τα βαθιά μπλε και φωτεινά ροζ χρώματα το κατέστησαν μοναδικό. Όλες οι άλλες αποχρώσεις επιλέγονται επίσης σοφά για να δίνουν στο σχέδιο μια αποκλειστική εμφάνιση. Όλα τα φεστιβάλ σας, όπως το Diwali, το Vinayaka Chavithi και το Pongal, θα γίνουν φωτεινά με αυτό το είδος ραγκγκόλι τέχνης παγώνι.

13. Μπλε χρώματος παγώνι Rangoli:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Το μπλε είναι το χρώμα αυτού του γοητευτικού σχεδίου rangoli. Το σώμα, τα τελικά μέρη των φτερών και το φόντο όλα είναι σκιασμένα με βασιλικό μπλε. Αν νομίζετε ότι τα άλλα χρώματα που χρησιμοποιούνται εδώ είναι πολύ βαρετά, πηγαίνετε με τη δική σας επιλογή.

14. Σχέδιο Big Ragoli Peacock για το Φεστιβάλ Diwali:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Αυτός ο σχεδιασμός ραγκόλι παγώνι είναι απόλυτος για τη γιορτή Diwali. Υπάρχουν δύο παγώνια φτιαγμένα γύρω από μια μπανιέρα που περιέχει λουλούδια καθώς και πλωτά φωτισμένα diyas. Η ιδέα είναι εξαιρετική και το σχέδιο είναι πνευματικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το είδος σχεδιασμού ranogoli παγωνιού για διαγωνισμούς.

15. Πολύχρωμο παγώνι με τύμπανα Rangoli:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Ένα άλλο υπέροχο rangoli παγώνι είναι εδώ. Η ιδέα του πουλιού είναι πολύ ωραία, το σχήμα σχεδιάζεται όμορφα και τα χρώματα επιλέγονται με σύνεση. Μπορείτε να κάνετε τα παραπάνω rangoli με λουλούδια είτε τύμπανα ή παγώνι που θα είναι επίσης πολύ ωραία για να δούμε και εντυπωσιακή επίσης.

16. Αρχάριοι σχεδιασμοί παγώνι Rangoli:

25 Καλύτερα Σχέδια Ραγκόλι Peacock | Στυλ στη ζωή

Τι μπορεί να είναι πιο όμορφη από αυτό το πανέμορφο παγώνι που κάθεται στο υποκατάστημα, όταν πρόκειται για την κατασκευή ραβδώσεις παγώνι; Η εστίαση είναι σε κάθε φτερό στην ουρά του πουλιού και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του. Σε αυτή τη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα λουλούδια στο κλαδί που κάνουν το βλέμμα πιο δελεαστικό.

17. Floral Peacock Rangoli:

floral-παγώνι-rangoli17

Floral παγώνι rangoli γίνεται με πέταλα λουλουδιών μαζί με τα χρώματα. Οι φυσικές αποχρώσεις των λουλουδιών παρέχουν μια πολύ ρεαλιστική εμφάνιση στο rangoli. Το άρωμα αυτών των πετάλων λουλουδιών κάνει για μια χαλαρωτική και δροσιστική μυρωδιά επίσης. Τα χρώματα χρησιμοποιούνται γενικά για να δώσουν ένα υπόβαθρο στα πέταλα σε αυτά τα rangolis. Μερικές φορές αυτές οι rangolis δημιουργούνται χρησιμοποιώντας μόνο λουλούδια και πέταλα για να παρέχουν μια αισθητική αύρα στα rangoli. Λουλούδια όπως το κατιφέ, το τριαντάφυλλο και το γιασεμί είναι τα πιο δημοφιλώς χρησιμοποιημένα πέταλα σε τέτοια rangolis.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Rangoli για το Diwali

18. Ρανγκόλι με πολλαπλά παγώνια:

rangoli-με-πολλαπλά-παγώνια18

Πολλά σχέδια rangoli χρησιμοποιούν παγώνια για τα σύνορα, αντί για κεντρικό σχέδιο. Το παγώνι που έχει τραβήξει σε τέτοια γρασίδι είναι μικρότερο σε μέγεθος και δεν χρησιμοποιεί πολύ χρώμα. Αλλά, κάνουν το rangoli να φαίνεται πολύ ζωντανό και κομψό. Ο αριθμός των παγώνων που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα rangolis εξαρτάται από το μέγεθος της rangoli που έχει σχεδιαστεί. Αν και τα παγώνια μπορεί να μην είναι ο κεντρικός σχεδιασμός, αλλά εξακολουθούν να διαδραματίζουν έναν τεράστιο ρόλο στο να κάνουν το rangoli οπτικά αξιοσημείωτο. Γενικά, τα παγώνια που τραβήχτηκαν σε αυτά τα rangolis είναι πανομοιότυπα, αλλά παγώνια διαφορετικών μεγεθών θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να μεταδώσουν την άποψη ενός καλλιτέχνη.

19. Κουντάν Μοτίφ Peacock Rangoli:

kundan-motif-peacock-rangoli19

Αυτά τα σχέδια δημιουργούνται σε ένα κομμάτι χαρτί ή χαρτόνι. Η ειδικότητα αυτών των σχεδίων rangoli είναι ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για πολλές περιπτώσεις. Διαφορετικά σχέδια παγώνων μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας διάφορες αποχρώσεις των kundan πέτρες. Τα πιο δημοφιλή σχέδια παγώνων χρησιμοποιούν πράσινες και μπλε kundan πέτρες. Αυτά τα σχέδια είναι εύκολο να κατασκευαστούν και δεν χρειάζονται καθόλου καθαρισμό αργότερα. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική, διάφορα σχέδια παγώνων μπορούν να δημιουργηθούν με διαφορετικά χρώματα, στυλ και μεγέθη. Λόγω της επαναχρησιμοποίησης αυτών των σχεδίων, είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των ανθρώπων που δεν έχουν χρόνο να κάνουν rangolis για κάθε φεστιβάλ.

20. Απλό κομψό παγώνι Rangoli:

απλό-κομψό-παγώνι-rangoli20

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σχεδιάσετε ένα rangoli παγώνι. Σε αντίθεση με άλλα περίπλοκα σχέδια, τα σχέδια παγώνων μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα καθώς και όμορφα χρησιμοποιώντας δύο ή τρία διαφορετικά χρώματα. Το πλεονέκτημα αυτών των σχεδίων είναι ότι δεν καταναλώνουν πολύ χρόνο, αλλά εξακολουθούν να φαίνονται πολύ όμορφα στην πόρτα σας. Αυτά τα σχέδια είναι αρκετά απλά για να δημιουργηθούν από έναν αρχάριο και ακόμα αρκετά αρκετά για να καταγράψουν την προσοχή και τη φαντασία του θεατή. Το πραγματικό κόλπο πίσω από τη δημιουργία ενός απλού αλλά κομψού rangoli είναι να χρησιμοποιήσετε τα σωστά χρώματα. Ανεξάρτητα από το πόσο απλό φαίνεται το rangoli, με το σωστό σύστημα χρωμάτων θα εξακολουθεί να φαίνεται εξαιρετικό και θα σας αφήσει στο δέος.

21. Ελεύθερο χέρι παγώνι Rangoli:

ελεύθερο χέρι-παγώνι-rangoli21

Το ελεύθερο rangolis παγώνι χέρι είναι ένας από τους πιο σκληρούς τύπους rangolis δημιουργήθηκαν. Δημιουργούνται χωρίς τη βοήθεια οποιωνδήποτε οργάνων, εξ ου και το όνομα. Κατά την παραγωγή αυτών των rangolis, ο καλλιτέχνης αρχικά χρωματίζει τον αρχικό σχεδιασμό και στη συνέχεια τοποθετεί τα χρώματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Οι καλλιτέχνες έχουν την ελευθερία να δημιουργούν διάφορα σχέδια και σχήματα. Μερικές φορές αυτά τα σχέδια μπορεί να είναι συγκεκριμένα, ενώ μερικές φορές μπορεί να είναι εντελώς τυχαία. Τέτοιο ελεύθερο χέρι παγώνι rangolis δίνουν σε έναν καλλιτέχνη την ελευθερία να εκφραστεί δημιουργώντας μια άψογη απεικόνιση των χρωμάτων και των σχεδίων.

22. Μαύρο και άσπρο Rangoli παγώνι:

ασπρόμαυρο-παγώνι-rangoli22

Αυτός ο τύπος rangoli γίνεται σε μαύρη μαρμάρινη πλάκα ή μαύρο χαρτόνι. Τέτοια rangoli χρησιμοποιούν μόνο λευκή σκόνη για το σχεδιασμό. Λόγω του μαύρου φόντου, το rangoli φαίνεται οπτικά ελκυστικό. Τέτοιες rangoli είναι εύκολο να γίνει και μπορεί να δημιουργηθεί με ελάχιστη λευκή σκόνη. Αυτά τα rangolis σπάνια χρησιμοποιούν ένα ή δύο διαφορετικά χρώματα για να ομορφύνουν περαιτέρω το σχέδιο παγώνι. Μερικά από αυτά τα rangolis έχουν περίπλοκα σχέδια ενσωματωμένα στο παγώνι. Αυτά τα σχέδια βοηθούν στην οπτική ενίσχυση της εμφάνισης των rangoli. Τέτοιες rangolis είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ όλων των εραστών rangoli λόγω της απλότητας τους και αντίθεση σχέδια.

23. Beaded Peacock Rangoli:

beaded-παγώνι-rangoli23

Αυτά τα rangolis δημιουργούνται χρησιμοποιώντας χάντρες διαφορετικού μεγέθους και χρωμάτων. Αυτά τα rangolis μπορεί να είναι χρονοβόρα, αλλά φαίνεται οπτικά ελκυστική όταν δημιουργηθεί. Τα χρώματα χρησιμοποιούνται μόνο για να δώσουν ένα υπόβαθρο στο σχέδιο. Οι χάντρες παρέχουν διαφορετικές αποχρώσεις και αποχρώσεις όταν υπόκεινται σε διαφορετικό φωτισμό, καθιστώντας έτσι το rangoli πιο ζωντανό. Αυτές οι διακοσμητικές δημιουργίες είναι εξαιρετικές και βοηθούν να προσελκύσουν την προσοχή του θεατή. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το rangoli, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατάλληλο φωτισμό για να συμπληρώσετε το βλέμμα του. Οι καλλιτέχνες μπορούν να πειραματιστούν με χάντρες διαφορετικών μεγεθών για να τελειοποιήσουν την οπτική εμφάνιση του rangoli.

24. Σχεδιασμός συμμετρικού παγώνου:

συμμετρικό-παγώνι-design24

Ένα από τα πιο ραγισμένα ραγκόλι παγώνι είναι η συμμετρική rangolis. Η γεωμετρία είναι η βάση για τη δημιουργία ενός από αυτά τα εξαιρετικά rangolis. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν καθώς αυτά σχεδιάζονται κυρίως με τη βοήθεια κουκίδων και γραμμών. Λόγω της συμμετρικής φύσης των rangoli, αυτά τα rangolis είναι συνήθως μικρού μεγέθους και διαθέτουν τουλάχιστον δύο παγώνια. Αν και ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός, είναι το σχέδιο χρωματισμού που φέρνει τα rangoli στη ζωή. Χρησιμοποιώντας τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων, αυτά τα rangolis μπορούν να γίνουν το επίκεντρο κάθε εορτασμού.

25. Τοιχογραφία Ραγκόλι Παγώνι:

τοιχογραφία-παγώνι-rangoli25

Οι τοιχογραφίες ραβδολών χρησιμοποιούν τα υγρά χρώματα αντί για τα χρώματα σε σκόνη. Εξαιτίας αυτού, το rangoli παραμένει αδιατάρακτο και κομψό ακόμα και μετά από πολύ καιρό. Αυτά είναι εξαιρετικά δημοφιλή και χρήσιμα σε μέρη που είναι πραγματικά windy. Αυτά τα rangolis χρησιμοποιούν έναν αντίθεση τόνου χρωμάτων για να πιάσουν το μάτι του θεατή. Αυτά είναι πολύ δημοφιλή στη Νότια Ινδία. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, μπορεί να ξεπλυθεί μόνο. Δεν χρειάζονται καθόλου καθαρισμό μετά. Μπορεί να δημιουργηθεί από οποιονδήποτε. Το γεγονός ότι δεν καταναλώνει πολύ χρόνο για να κάνει μια τέτοια rangoli, το καθιστά ένα πολύ δημοφιλές είδος rangoli για αρχάριους καθώς και τελειομανείς.

Τα παραπάνω σχέδια ραγκολί παγώνι κάνουν το φεστιβάλ και τη λειτουργία σας πιο πολύχρωμο και γοητευτικό. Μπορείτε επίσης να προτείνετε το δικό σας σχέδιο ranogoli παγώνι μαζί μας και σχολιάστε επίσης.

Τα παγώνια είναι ένα ζωντανό είδος πουλιών. Χρησιμοποιούνται ως σύμβολο κομψότητας. Είναι μια μεταφορά στη ζωντανή ομορφιά των φεστιβάλ μας. Λόγω των εξαιρετικών χρωμάτων τους, τα σχέδια παγώνων είναι βασικά μεταξύ των δημιουργών rangoli. Το ranogolis του Peacock αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας παράδοσης που έχει πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια σε όλη τη χώρα.

Τα σχέδια Peacock είναι εύκολο να γίνουν για όλους. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε φωτεινά χρώματα για να κάνετε το rangoli σας ζωντανό.

Πηγή εικόνας: 7.

Leave A Comment

− 5 = 4