25 Συναρπαστικά και Τελευταία Σχέδια Maang Tikka | Στυλ στην Ζωή

Ο γάμος είναι μια νέα αρχή τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού. Μια φυσική λάμψη εμφανίζεται αυτόματα στο πρόσωπο της νύφης με την ίδια τη σκέψη της τεράστιας αγάπης που πρόκειται να έρθει στη νέα της ζωή. Η ινδική νύφη ειδικά και άλλες νύφες πολύ ντύνονται πολύ όμορφη. Το ντύσιμο μιας Νύφης δεν τελειώνει με βαριά στολή και μακιγιάζ, αλλά κοσμήματα παίζει σημαντικό ρόλο. Το Maang tikka είναι το απόλυτο κόσμημα που φοριούνται από όλες τις νύφες. Και σήμερα είναι συνήθως φοριέται σε άλλες περιπτώσεις επίσης. Μια απλή ή δημιουργημένη αλυσίδα με μια όμορφη καρφίτσα στο ένα άκρο και μια φουρκέτα στο άλλο άκρο είναι ο απλούστερος σχεδιασμός ενός maang tikka.

όλα τα είδη των πιο πρόσφατων maang-tikkas

Το maang tikka φοριέται στο κεφάλι της μπροστινής κεφαλής και συνήθως φοριέται μόδας που καλύπτει ολόκληρο το κεφάλι. το ρολό πέφτει στο κέντρο του μέσου. Το κέντρο του μέσου θεωρείται ότι είναι η θέση του «αϊνά» ενός από τα σημεία των τσάκρα του ανθρώπινου σώματος. Το τσάκρα στο μέτωπο σημαίνει τη διατήρηση. Αυτό το σημείο στο μέτωπο έχει σημαντική επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό. Οι γυναίκες φορούν tikka ή εφαρμόζουν sindoor στο κέντρο του μετώπου και δίνουν σημασία στην παράδοση.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων Maang Tikka:

Επιλέξτε την καλύτερη επιλογή καθώς έχετε μια ποικιλία maang tikkas-

1. Απλό Diamond Maang Tikka Design:

διαμάντι-μαγκάν-τεκέκα-1

Το Maang tikka από μόνη της είναι φοβερό κόσμημα. Και όταν τοποθετείται στο μέτωπο ενισχύει την ομορφιά της νύφης. Ένα απλό αλλά εξαιρετικό σχέδιο που φοριέται σε κάθε μικρή περίσταση του tikka είναι μια απλή χρυσή αλυσίδα με ένα κρεμαστό κόσμημα στο μέτωπο μοιάζει φοβερό νηφάλιο σε οποιαδήποτε στολή. Εδώ το κέντρο tikka έχει ένα διαμάντι ρουμπίνι σε σχήμα φύλλου κομμένο και περιβάλλεται με μικροσκοπικά λευκά διαμάντια.

2. Παραδοσιακό Rajasthani Maang Tikka:

rajasthani-maang-teeka-2

Το Rajasthani maang tikka σε μια απλή φόρμα έχει μια δημιουργημένη ή ακόμα και απλή αλυσίδα που είναι γαντζωμένη με τα μαλλιά στη μία πλευρά και το άλλο άκρο που είναι στο μέτωπο είναι προσαρτημένο σε ένα στρογγυλό en crafted κρεμαστό κόσμημα που είναι γνωστό ως borlo / borla. Borla ονομάζεται προέρχεται από το jujube φρούτων, το σχήμα μοιάζει με το φρούτο. Η ομορφιά της φούντας tikka απλά κάνει τη νύφη να φαίνεται κομψή και λιτή.

3. Kundan Bridal Maang Tikka:

kundan-art-maang-teeka-3

Η τέχνη της Kundan είναι πολύ γνωστή στα ινδικά κοσμήματα. Η εργασία Kundan είναι μια νέα μορφή κατασκευής κοσμημάτων όπου στα διαμάντια και τα μαργαριτάρια είναι ανάγλυφα στην μεταλλική επιφάνεια του στολίσματος που την καθιστά πανέμορφη. Το maang tikka φαίνεται φοβερό όταν υπάρχει μια πινελιά εργασίας kundan. Η εργασία του Kundan tikka ταιριάζει καλύτερα με την ενδυμασία του ινδικού saree και dressing.

4. Νότια ινδική νυφικό Maang Tikkas σε χρυσό:

νοτιο-ινδική-manng-teeka-4

Το νότιο ινδικό σχεδιασμό maang tikka συνδυάζεται με δύο κυκλικές καρφίτσες και στις δύο πλευρές του χτενίσματος. Το κύριο tikka έχει τρία σκέλη όμορφα κατασκευασμένα. Κάποιος που συνδέεται με την πλάτη στα μαλλιά και τα υπόλοιπα δύο επεκτείνεται προς τα δύο αυτιά. Οι κυκλικές καρφίτσες συμβολίζονται ως φεγγάρι και η άλλη σαν ήλιος. Φέρει σαν τις ευλογίες του ήλιου και της σελήνης για τη νύφη και τον γαμπρό.

5. Punjabi Maang Tikka Σχέδια:

punjabi-maang-teeka-5

Τα στυλ της Πουντζάμπ maang tikkas είναι πολύ όμορφα. Οι τίκκα διαμορφώνονται ως επί το πλείστον σε μεγάλα στρογγυλά σχήματα που καλύπτουν το ήμισυ του μέσου. Κανονικά νωρίτερα χρησιμοποιούσαν το πραγματικό σχέδιο tikka, αλλά οι εξελίξεις των νέων σχεδίων έφεραν ένα νέο σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα με το salvar kameez και choli στους γάμους Punjabi. Η εμφάνιση του tikka δεν σας αφήνει χώρο για το bindi στο μέτωπό σας. Αλλά το μόνο κομμάτι του tikka μόνο εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες του στολίδι κεφαλής.

6. Βαρύ νυφικό χρυσό Maang Tikka Σχέδια:

νυφικό-μαάνγκ-τεκέκα-6

Οι νύφες φαίνονται πανέμορφες όταν είναι όμορφα ντυμένες με παραδοσιακά στολίδια. Το Maang tikka είναι ένας μούστος με μια νύφη. Ένα maang tikka με πυκνά επεξεργασμένα σκέλη με διαμάντια ή σχεδιασμό polka ή πλήρες χρυσό έργο είναι το καυτό αγαπημένο μεταξύ όλων. Τα ρουμπίνια διαμάντια που τα σχέδια του κοστούμι tikka καλά με το κόκκινο saree γάμου της νύφης. Αν και νύφες διαφορετικών κρατών και χωρών έχουν τα δικά τους διακοσμητικά διακοσμητικά κεφαλής. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά στην εμφάνιση και τα σχέδια και ακόμη και την κατασκευή του κοσμήματος κεφαλής όλων των κρατών και χωρών.

7. Maang Tikka με πλευρικές χορδές:

side-string-maang-teeka-7

Μια πλευρά της σειράς maang tikkas είναι ένα νέο στυλ που φοράει το tikka. Το πλευρικό σκέλος maang tikka έχει μια όμορφη βιοτεχνία στο κέντρο του μετώπου και πολλαπλά σκέλη είναι δεμένα πίσω από κάθε πλευρά, αν το αυτί. Πραγματικά δίνει μια κομψή εμφάνιση. Πακιστανική νύφη και ακόμη και αραβικές κυρίες έχουν μια jhumar είδος στολίδι που φορούν στο πλευρικό μέρος του κεφαλιού που κρέμεται στο μέτωπο και το αυτί.

8. Ενιαίο σκέλος Maang Tikkas Gold Design:

μονόκλωνο-maang-teeka-8

Ένα ενιαίο σκέλος tikka είναι το δεύτερο απλούστερο tikka των σχεδίων. Το tikka έχει σχεδιαστεί με μια κούκλα που κρέμεται στο forehand και οι δύο μονές σκέψεις κατευθύνονται προς τις δύο πλευρές του αυτιού. Τα σκέλη είναι διακοσμημένα με πολλούς τρόπους τέχνης. Εδώ μπορείτε να δείτε tikka make με polka σχεδιασμό που γίνεται με την εργασία kundan. Ένα μόνο σκέλος tikka είναι επίσης πολύ συχνά επιλέγεται σε κράμα χρυσού. Η εμφάνιση του χρυσού tikka είναι επίσης πολύτιμη. Ο σχεδιασμός του tikka από χρυσό είναι πολύ μικρός και λεπτός σε εμφάνιση.

9. Dauni Διπλό σκέλος Maang Tikka για τα κορίτσια:

dauni-διπλό σκέλος-maang-teek-9

Το δακτύλιο Dauni maang tikka έχει δύο σκέλη που ξεπερνούν τα δύο άκρα των αυτιών. Ο τρόπος που φορούσε τα πράγματα πολύ. Μπορείτε να χαλαρώσετε ελαφρά και να κρεμάσετε το κορδόνι και να το γαντζώσετε πίσω από το αυτί και τα δεύτερα δύο κορδόνια γαντζωμένα στην κορυφή του κεφαλιού στο χτένισμα. Προσφέρει όμορφη εμφάνιση στο κομμωτήριο.

10. Οι πολλαπλές αλυσίδες Maang Tikka Designs:

πολυ-αλυσίδες-maang-teeka-10

Μια πολυ αλυσίδα tikka έρχεται σε διαφορετικά σχέδια. Μπορούμε να δούμε τόσο με απλό αλυσιδωτό σχέδιο όσο και με βιοτεχνίες με διαμάντια και μαργαριτάρια. Τα νήματα είναι στερεωμένα από τη γραμμή του μέτωπο έως το πάνω κεφάλι στο χτένισμα. Ολόκληρο το hairstyle είναι όμορφα διακοσμημένο με τα tikka σκέλη.

Δείτε περισσότερα: Diamond Maang Tikka

11. Κρυφό Maang Tikkas σε χρυσό:

κρυμμένο-maang-teeka-11

Ένα κρυμμένο maang tikka σημαίνει ότι δεν υπάρχει αλυσίδα που να είναι γαντζωμένη στο κεντρικό τμήμα του hairstyle ή αν υπάρχει αλυσίδα είναι κρυμμένη κάτω από το hairstyle. Το broche μόνο φαίνεται στο κέντρο του μέτωπου. Αυτός ο τρόπος καθορισμού του tikka φαίνεται λατρευτός και μοναδικός.

12. Μαχαράστραφ Maang Tikka:

maharashtrian-maang-teeka-12

Η μαχαραστρατική νύφη φορά ένα tikka συνοδευόμενο από ένα παραδοσιακό κομμάτι κοσμήματος παραδοσιακά γνωστό ως mundavalya. Το ίδιο φοριέται από τις νυφικές νύφες Gujarati, όπου το ονομάζουν moriyo. Τα μαραθικά νυφικά tikka σχεδιάζονται ως επί το πλείστον με μαργαριτάρια καθώς έχουν μια σημαντική εμφάνιση και νόημα με το σχέδιο κοσμημάτων και τα χρώματα.

13. Παραδοσιακό Maang Tikka με Hijab για Μουσουλμανικές Νύφες:

hijab-maang-teeka-13

Ένα tikka που φαίνεται από το hijab φαίνεται να αναπνέει τη λήψη. Η ομορφιά των αραβικών γυναικών σε παραδοσιακό βλέμμα είναι φοβερό. Οι αραβικές νύφες φορούν maang tikka στο μέτωπό τους και καλύπτουν το κεφάλι με το hijab. Το tikka επιλέγεται κυρίως για να είναι τεράστιο και να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το μέτωπο. Το αραβικό tikka είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένο σε καθαρό χρυσό, διακοσμημένο με πραγματικά πολύτιμους λίθους.

14. Floral Designer Maang Tikka:

floral-designer-maang-teeka-14

Εδώ είναι μια όμορφη και φανταχτερά αναζητούν tikka που φοριούνται ως επί το πλείστον για τους διαγωνισμούς ομορφιάς. Το tikka είναι φτιαγμένο με λευκές χάντρες με λουλούδια που είναι προσαρτημένες κατά τρόπο που κάνει ένα floral σχέδιο. Το μοντέλο ενισχύει την ευγενική του εμφάνιση με ένα floral tikka στο διακοσμητικό της κεφαλής. Οι γάμοι στην παράκτια περιοχή είναι επίσης λάτρης της διακόσμησης νύφη με floral κοσμήματα. Αυτό το σχέδιο του κοσμήματος κεφαλής θα είναι το καλύτερο για τη νύφη.

15. Περλ Μάαν Τίκκας:

head-band-maang-teeka-15

Στις νύχτες του sharad poonam την ινδική πανσέληνο, όταν οι περισσότερες κυρίες φεύγουν για τους συζύγους τους. Φορούν ρούχα σε καθαρό λευκό χρώμα. Ένα μαργαριτάρι λευκό τικκάκι με πολλαπλούς κρίκους και ένα μοτίβο λευκού φουλάρι σε σχήμα φύλλου ή αλλιώς φαίνεται υπέροχη για τη νύφη. Τα μαργαριτάρια θεωρούνται σύμβολο καθαρότητας. Η λευκότητα των μαργαριταριών θεωρείται καθαρή και πολύτιμη.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Gold Maang Tikka

16. Head Band Maang Tikka Σχέδια για στρογγυλό πρόσωπο:

επικεφαλής-μπάντα-maang-teeka-16

Μια ζώνη κεφαλής είναι μια μορφή διακόσμησης κεφαλής παρόμοια με μια tikka. Η διαφορά σε μια ζώνη κεφαλής είναι ότι είναι διακοσμημένο κομμάτι κοσμημάτων που γίνεται στο μυρμήγκι ή το μέταλλο και είναι πλήρως δεμένο πάνω στο κεφάλι. Μπροστά και πίσω και τα δύο. Τα κορίτσια φορούν τη ζώνη κεφαλής για να δώσουν μια εξαιρετική εμφάνιση. Χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπάτους μόδας ή πάρτι.

17. Tiara Maang Tikka:

tiara-maang-teeka-17

Μια tiara tikka είναι επίσης ένα από τα κοσμήματα μόδας που φοριούνται σε οποιαδήποτε στολή για να διακοσμήσει το κεφάλι και το χτένισμα. Ο μοναδικός σχεδιασμός είναι σπινθηροβόλος και καλύπτει σχεδόν το μέτωπο και το μισό στυλ μαλλιών. Τα taira tikkas είναι κατασκευασμένα σε άλλα μέταλλα εκτός του χρυσού. Θα δείτε ως επί το πλείστον χάλκινο χάλκινο ή χάντρες.

18. Rabari Maang Tikka σε Ασημί:

rabari-maang-teeka-18

Το Rabari είναι μια φυλετική κοινότητα rajasthani. Τα στολίδια των λαών είναι πολύ βαριά και σε καθαρό βαρύ ασήμι. Εδώ είναι ένα απλό σχέδιο maang tikka που φοράει κυρίες rabari στις κανονικές μέρες. Μια ασημένια αλυσίδα. Υπάρχουν κρόσσια που κρέμονται μεταξύ της αλυσίδας και ένα σχέδιο μπορλ στο μέτωπο. Υπάρχουν δύο πλαϊνές ζουμάρ στις πλευρές του μέτωπου. Πρόκειται για μια πολύ παλιά παράδοση και αρχαία στολίδια στα αγγεία.

19. Κασμίρι Ασημένιο και Χρυσό Maang Tikka Σχεδιασμός:

kashmiri-maang-teeka-19

Ένα παραδοσιακό κασμίρι κορίτσι θα εμφανιστεί σε ένα πανέμορφο στολίδι κεφαλής κοινώς γνωστό ως πόρτα kana-πόρτα. Ata-hor και Deji-hor. Οι νύφες συνήθως φορούν κασμίρι. Η φθορά του κεφαλιού είναι από ασημί και χρυσό μερικές φορές και είναι γεμάτη πολύτιμους λίθους. η φθορά της κεφαλής έχει ημικυκλικό σχήμα και φοριέται στο μέτωπο που καλύπτει σχεδόν το ήμισυ της.

20. Πρωταγωνιστής της Βουλγαρίας Tikka Design:

βουλγαρική-κεφαλή-μαγκάν-τεκέκα-20

Οι γυναίκες στη Βουλγαρία αγαπούν πολύ τα στολίδια. Το κοσμήματα κεφαλής είναι επίσης πολύ καλλιτεχνικό στη Βουλγαρία. Συχνά τα διακοσμητικά κεφαλής είναι νομίσματα διαμορφωμένα και κατασκευασμένα από κράμα αργύρου. Η παραδοσιακή βουλγαρική φθορά είναι πολύ φυσική και υπέροχη.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια νυφικών Maang Tikka

21. Κορίτσι στο Ομάν Φορώντας παραδοσιακό Tikka:

κορίτσι-in-oman-φορώντας-παραδοσιακό-teeka-21

Τα κορίτσια της Ομάν έχουν μια όμορφη στολή από μόνη της. Τα παραδοσιακά maang tikka που φορούν τα κορίτσια της Ομάν είναι ειδικά σχεδιασμένα. Το tikka φοριέται λίγο στην κορυφή της φθοράς κεφαλής. Το tikka γίνεται σε τρία ή τέσσερα κυκλικά σχέδια. Και το κέντρο του tikka έχει άλλο προσαρτημένο μοτίβο σε σχήμα φύλλου. Ολόκληρο το κομμάτι κοσμήματος είναι κατασκευασμένο από κράμα αργύρου και κατασκευασμένο με συμβολικά σχέδια και γεμάτο με πολύτιμους λίθους.

22. Ασημί αραβικά Maang Tikka:

αραβικό-μαάνγκ-τεκέκα-22

Μια αραβική φθορά είναι επίσης ένα όμορφο είδος tikka που καλύπτει σχεδόν το κεφάλι και το μέτωπο της κυρίας. Η φοβερή εμφάνιση της φθοράς του κεφαλιού είναι μαγευτική. Η φθορά της κεφαλής γίνεται με αλυσίδες που κρεμούν κρεμαστά νομίσματα. Άλλες μεγάλες αλυσίδες βοηθούν στην κάλυψη των τμημάτων του αυτιού και της πλάτης. Το κόσμημα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου με ασημένια ή χρυσά κράματα. Μερικές φορές άλλα μέταλλα όπως ο χαλκός και ο χαλκός χρησιμοποιούνται επίσης στην κατασκευή της φθοράς του κεφαλιού.

23. Kutch Ασημί Maang Tikka:

kutch-silver-maang-teeka-23

Τα κοσμήματα kutch έχουν κάνει μια διαφορετική θέση στην κατασκευή κοσμημάτων. Η ενδυμασία και η εμπιστοσύνη στις γυναίκες kutchi μπορεί να φανεί ακόμη και από το κόσμημά τους. Εκτός από το δακτύλιο της μύτης, το tikka είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα που φορούν οι γυναίκες kutchi. Αυτοί οι τύποι maang tikka είναι κατασκευασμένοι με βαρύ κράμα αργύρου, σχεδόν βάρους μισού κιλού. Ο σχεδιασμός γίνεται με παχιά σκαλισμένες αλυσίδες και μοτίβα όπως τα σχέδια. Φορώντας βαριά στολίδια ζύγισης στην καθημερινή ρουτίνα δεν είναι κομμάτι κέικ. Αλλά το βλέμμα του kutchi tikka είναι πραγματικά φοβερό.

24. Θιβετιανό κεφάλι Tikka Αξεσουάρ:

θιβετιανό κεφάλι-teeka-αξεσουάρ-24

Μια κοπέλα Θιβέτ φοράει περίπου 10 έως 15 κιλά κοσμήματα. Το στολίδι της κεφαλής του θιβετιανού κοσμήματος κεφαλής αποτελείται από τυρκουάζ κοράλλια και κεχριμπάρι. Η παραδοσιακή εμφάνιση της φθοράς του κεφαλιού καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το κεφάλι της κυρίας που φαίνεται πολύ καλλιτεχνικό.

25. Μοναδικό Beaded Black Hair Tikka:

μοναδική-beaded-hair-teeka-bohho-25

Μια πολύ μοντέρνα φθορά της κεφαλής φθορά επίσης πολύ ίδια μοιάζει με tikka φοριέται από κυρίες σε ειδικά κόμματα και τελετές. Εδώ ένα όμορφο tikka κεφάλι με μαύρες χάντρες με μεταλλικό σύρμα. Η εμφάνιση είναι πολύ εθνική και τολμηρή. Τα κορίτσια μπορούν να φορούν τέτοια tikka σε μακριές φούστες με ένα φαρδιά μπλουζάκι. Τα χαλαρά παντελόνια και η κούρτα ταιριάζουν επίσης καλύτερα με αυτά τα κοσμήματα.

Υπάρχουν πολλά περίπλοκα και μυαλό φυσώντας σχέδια σε maang tikka και το κεφάλι κοσμήματα. Οι νύφες επέλεξαν την επιλογή του maang tikkas σύμφωνα με τη στολή και τη στάση τους. Νύφη με τολμηρή φύση αγαπούν να φορούν μεγάλη δήλωση. Θα ήθελαν να φορούν ένα μεγάλο σχέδιο maang tikkas που μπορεί να καλύψει ολόκληρο το hairstyle πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας tikka είναι κομψό. Ενώ πολλά κορίτσια με ντροπαλή φύση σίγουρα θα αγαπούν να φορούν ένα απλό αλλά ελκυστικό σχέδιο τίκκα στο μέτωπό τους που γοητεύει την ομορφιά της νύφης.

Εικόνα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

62 + = 67