25 Ωραίος μεσαίες Hairstyles για άνδρες με εικόνες

Αν η τίναξη είναι η εμφάνισή σας και είναι δύσκολο να πάρετε θα πρέπει να είστε, στη συνέχεια, να πάρει αριστοκρατικό για τα μωρά επειδή αυτή η στάση το απαιτεί. Αυτά τα ελαφριά στυλ, βασισμένα στο σπίτι, είναι ομαλά και για τις καλύτερες ανάγκες σας. Έτσι πάρτε τα μανίκια σας για αυτά τα νέα κόλπα για τις ημέρες του πειράματος.

Μεσαίο hairstyles for men

Καλύτερα μεσοπρόθεσμα hairstyles για άνδρες με εικόνες:

1. Κλασικό μεσαίο Hairstyles για άνδρες:

Μεσαίο hairstyles for men - Classic

Η εταιρική και σέξι. Είναι ο φανταστικός άνθρωπος του συνάδελφου καθώς προχωράτε στο γραφείο σας. Αν έχετε κυματιστά μαλλιά μεσαίου μήκους, στεγνώστε το μετά από ένα ντους και χτενίστε τα με τα δάχτυλά σας. Δημιουργήστε μια ελαφριά αποκομιδή και εφαρμόστε κάποιο τζελ για να το διατηρήσετε σε φόρμα. Το βλέμμα είναι λαμπρό σε έναν άνθρωπο με αιχμηρά οστά μάγουλων και ένα βλέμμα να λιώσει.

2. Κάτω από το Cut:

ΦΙΛΕΤΟ Medium Hairstyles

Αγόρι, δεν παίρνει λίγο θερμότερο καθώς σας παρέχουμε περισσότερες φρέσκες συμβουλές. Είστε ο κύριος τραγουδιστής της μπάντας σας; Πάρτε αυτούς τους οπαδούς αυλάκωση με αυτό το βλέμμα με την προετοιμασία μέχρι τα μαλλιά σας κρατώντας το κοντό και κομμένα στα πλάγια. Αφήστε τα κύματά σας να γλιστρήσουν απρόσεκτα και να τσιγαριστούν.

3. Slicked πίσω μαλλιά για μεσαία μαλλιά:

Μεσαίο hairstyles for men - slicked back

Αυτή η ματιά στο groovy look θα ταιριάζει στους άνδρες με το μακρύτερο πηγούνι και τις λεπτότερες χείλιες γραμμές. Πάρτε τα μαλλιά σας και γεμίστε το πίσω από το μέτωπο. Αφήστε την επιφάνεια να είναι απαλή και απαλή χωρίς να κολλήσετε. Προσθέστε κάποιες μπαστούνια για το εφέ cheekier. Αν έχετε τρίχες μεσαίου μήκους, συνδέστε τελικά μια αλογοουρά και συμπληρώστε την με ένα δερμάτινο μπουφάν εν κινήσει.

Δείτε περισσότερα: Επιλέξτε τους άνδρες των Hairstyle σας

4. Κόμματα μεσαίου μεγέθους για τους άνδρες:

Μεσαίο hairstyles for men - Side-Parted

Ξέρεις σε ποιον αναφέρουμε. Ναι, βγείτε έξω από όλους τους Clooney, καθώς σίγουρα θα θέλατε να εντυπωσιάσετε την κυρία σας την συγκεκριμένη ημερομηνία. Αυτή η εκλεκτική αγγλική εμφάνιση θα αυξήσει τις πιθανότητές σας για μια βραδινή βραδιά για το αργότερο. Κάνε ένα χωρισμό από το μικρότερο άκρο και πήγαινε τα μαλλιά σου στο άλλο άκρο. Κρατήστε την επιφάνεια αφράτη και σε σχήμα.

5. Pompadour Μεσαίες Hairstyles για τους άνδρες:

Μεσαίο hairstyles for men - Pompadour

Έχετε τη φήμη ότι είστε το πιο sneakiest μεταξύ των hotties της ομάδας σας; Προσαρμόστε την ευχαρίστησή σας με αυτή τη δραματική εμφάνιση. Εφαρμόστε λίγο ορό και χνουδάρετε τα μαλλιά. Δημιουργήστε ένα μικρό χωρισμό πριν από αυτό. Αφήστε το μέτωπό σας να φτάσει σε κάθε σκισίματα και να το μεταφέρει με ένα χαμόγελο που θα κυριαρχεί στις κυρίες απλά με μια ματιά.

6. Επεξεργασμένα μεσαία στυλ μαλλιών για άντρες:

EDITED

Η αθωότητα είναι γραμμένη στα μάτια σας. Αλλά γνωρίζετε καλύτερα τι βρίσκεται κάτω. Δημιουργήστε τα αρκουδάκια με τα δάχτυλά σας και αφήστε το βλέμμα να είναι ξηρό για τους σπινθήρες. Δημιουργήστε γραμμές στο τέλος, αν θέλετε. Κρατήστε τις πλευρές συντομευμένες για περισσότερη εντύπωση. Προσθέστε μια μικρή αγκύλη στο δρόμο και η γυναίκα σας θα ήθελε να περιποιηθεί το γκρινιάριό σας.

7. Shaggy Bob Μεσαίες Hairstyles για τους άνδρες:

ΔΑΣΥΤΡΙΧΟΣ BOB

Εάν είστε μια φυσική ξανθιά ή τζίντζερ με μια βαθιά σκιά των ματιών για να πεθάνει, να ζωντανέψει με αυτό το φρέσκο ​​βλέμμα από τη συλλογή μας. Για κοράκια μεσαίου μήκους, αφήστε τα κτυπήματα να είναι πάνω από το μέτωπό σας καθώς χτενίζετε τα κυματιστά μαλλιά σας για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική εμφάνιση. Αφήστε το βλέμμα να παραμείνει φυσικό και ακατάστατο για το μικρό κοκκίνισμα στο πρόσωπο του αγαπημένου σας προσώπου.

8. Mohawk Μεσαίες Hairstyles για άντρες:

Μεσαίο hairstyles for men - Mohawk

Εάν το ύφος είναι το φόρτου σας τότε κάνετε το βλέμμα σας επαγγελματικό σε σέξι πλευρά. Το Presley αμαυρώνει για την κυριαρχία, μια μικρή αγκύλη στο πηγούνι, το πλήρωμα που κόβει τις πλευρές και το παιχνιδιάρικο Mohawk για να το ξεπεράσει. Κρατήστε το Mohawk καρφωμένο και καθαρό. Ξέρετε πώς τα geek γυαλιά μαζί με αυτό θα κάνει τις γυναίκες αδύναμη στα γόνατά τους.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό hairstyles για τα κορίτσια

9. Τρελό Μεσαίο Hairstyles για τους άνδρες:

Μεσαίο hairstyles for men - Trendy

Λένε ότι αν κάνει τη γυναίκα σου να δαγκώσει το χείλι της, τότε είσαι αρκετά καλός σε ό, τι κάνεις. Ας ξεκινήσουμε από την κορυφή. Ω εννοούμε τα μαλλιά σας, ανόητα! Για το κακό σας headed, κρατήστε τα μαλλιά σας κομμένα trendy με όλες τις αιχμές. Εφαρμόστε λίγο ορό και δημιουργήστε ατομικά καρφιά και μερικά με κυματιστή υφή. Αφήστε το βλέμμα σας να είναι βαθύ καθώς γνωρίζετε πώς να κερδίσετε την προσοχή σας.

10. Η πλευρά που μετατοπίστηκε μεσαίου μήκους Hairstyle:

κούρεμα-για-μακριά μαλλιά-άντρες-2015-kl4ulju5o

Αυτό το ιδιαίτερο μέσο χτένισμα για τους άνδρες σπορ ένα όμορφο μοτίβο Η υφή των μαλλιών είναι εξαιρετική και ο τρόπος που έχει στυλ κάνει το μοντέλο στην εικόνα να μοιάζει πραγματικά δελεαστικό. Μπορείτε να κοιτάξετε με τον ίδιο τρόπο, μόλις φτιάξετε αυτό το hairstyle. Το hairstyle έχει βρεθεί κατάλληλο για άντρες με στρογγυλά και παχουλός πρόσωπα. Θα τους κάνει να φαίνονται ακόμα πιο χαριτωμένοι.

11. Το Layered hairstyles για τα μαλλιά μεσαίου μήκους:

Μεσαίο Hairstyles For Men11

Ο καθένας μπορεί να αθλήσει αυτό το όμορφο μεσαίο μήκος χτενίσματος για τους άνδρες με τα λεπτά μαλλιά. Θα είναι κατάλληλο για άνδρες με μακρά και λεπτά πρόσωπα. Εδώ, τα μαλλιά έχουν βουρτσιστεί στη μία πλευρά και αυτή η πλευρά φαίνεται πιο στρωμένη. Πολλές μικρές και μεγάλες τρίχες έχουν βρεθεί μαζί για να φέρουν αυτή την φανταστική στρώση αφή στα μαλλιά. Αυτό το hairstyle για τους άνδρες με μεσαία μαλλιά μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

12. Το μεσοπρόθεσμο hairstyle με μεσαία διαίρεση:

Μεσαίο Hairstyles For Men12

Ψάχνετε για hairstyles για τους μεσαίους άνδρες των μαλλιών; Αυτό είναι πραγματικά όμορφο. Εδώ, μπορούμε να δούμε ότι τα μαλλιά έχουν τέλεια χωριστεί στη μέση και οι πλευρές έχουν χαλαρώσει. Το hairstyle έχει αγωνιστεί από μερικούς από τους καλύτερους ανδρικούς ηθοποιούς όλων των εποχών. Το μοτίβο αυτού του hairstyle μπορεί να κάνει αυτόματα έναν άντρα με μεσαίου μήκους μαλλιά ελκυστικό. Μια όμορφη εφαρμογή δημιουργικότητας έχει γίνει σε αυτό το μεσαιωνικό χτένισμα περιόδου.

Δείτε περισσότερα: Γυναίκες Hairstyles για μεσαία μαλλιά

13. Τα Shaggy Hairstyles Για Μεσαία Μήκος Μαλλιά:

25 Ωραίος μεσαίες Hairstyles για άνδρες με εικόνες

Οι άνδρες με μεσαίου μήκους μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν το βλέμμα. Εδώ, μπορούμε να δούμε ότι τα μαλλιά έχουν ωθηθεί μπροστά και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι ο τύπος μόλις ξύπνησε. Τα μαλλιά φαίνονται εντελώς ακατάστατα στο μπροστινό μέρος και τα πλευρικά τμήματα των μαλλιών οδηγούνται επίσης προς τα εμπρός. Το χτένισμα θα είναι κατάλληλο για άνδρες που έχουν τετράγωνη υφή. Οι άνδρες που κρατούν μια ξεθωριασμένη γενειάδα θα πάρουν το καλύτερο από αυτό το βλέμμα.

14. Το κυματιστό χτένισμα για άνδρες με μεσαίο μήκος μαλλιών:

18ο Annual Critics' Choice Movie Awards - Arrivals

Οι άνδρες με μεσαίου μήκους μαλλιά και κυματιστό μοτίβο θα πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό. Αυτή η συγκεκριμένη μεσαία διαχωρισμένη κυματιστή εμφάνιση έχει θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα hairstyles μεσαίου μήκους για τους άνδρες. Εδώ, μπορούμε να δούμε ότι τα μαλλιά είναι καλά εδραιωμένα χρησιμοποιώντας μια σειρά δεξιοτήτων styling μαλλιών που είναι εμφανείς από την ομορφιά αυτής της εμφάνισης. Δεν μπορεί κανείς απλά να αγνοήσει τη γοητεία αυτού του βλέμματος. Θα κάνει μια εμφάνιση εξαιρετικά γοητευτική αφού έχει αγωνιστεί από κάποιο ταλαντούχο ανδρικό ηθοποιό, Bradley Cooper.

15. Το σκωτσέζικο μεσαίο κομμωτήριο για άντρες:

Μεσαίο Hairstyles For Men15

Εδώ, έχουμε ένα υπέροχο μεσοπρόθεσμο hairstyle για τους άνδρες. Το hairstyle συχνά αγωνίζεται από άνδρες με έδρα τη Σκωτία. Τα μαλλιά σπορ το αρχικό χρώμα των μαλλιών της Σκωτίας και το μήκος καθιστά αυτό το κομμωτήριο κατάλληλο για να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα καλύτερα hairstyles μεσαίου μήκους για τους άνδρες. Δεν μπορεί κανείς απλά να αγνοήσει τη γοητεία και την ομορφιά αυτού του hairstyle, όπου τα μαλλιά επεκτείνονται στο λαιμό στο πίσω μέρος. Παρατηρώντας αυτό το hairstyle για αρκετό καιρό, μπορεί κανείς εύκολα να πει ότι αυτό το συγκεκριμένο hairstyle θα είναι κατάλληλο για άντρες με επιμήκη υφή του προσώπου.

16. Το μεσοπρόθεσμο hairstyle για άντρες με τριγωνικά πρόσωπα:

Μεσαίο Hairstyles For Men16

Αυτό είναι ένα ακόμη όμορφο μεσοπρόθεσμο hairstyle για τους άνδρες με παχουλός πρόσωπο. Εδώ, τα μαλλιά είναι πολύ καλά οργανωμένα και κάνει τον Chris να φαντάζει φανταστικό στην εικόνα. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ένα τέτοιο hairstyle αν αγωνίζεται από τους άνδρες με μακριά πρόσωπα μπορεί να τους κάνει να φαίνονται πολύ κοκαλιάρικο.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για τους μεγάλους άνδρες μέτωπο

17. Τα κομψά κομμάτια κοπής μεσαίου μεγέθους για άνδρες:

Μεσαίο Hairstyles For Men17

Αυτό το μεσοπρόθεσμο hairstyle για τους άνδρες αθλούν ένα αχρείος μοτίβο, όπου το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών στη μέση βλέπει στον ουρανό. Οι πλευρές είναι ελαφρώς ξεθωριασμένες και από όλη την γοητεία αυτής της εμφάνισης, μπορεί να ειπωθεί ότι θα κάνει εύκολα έναν άνθρωπο να φανεί έξυπνος.

18. Το Manly Μεσαίο Hairstyle Μήκος Για Άνδρες:

Μεσαίο Hairstyles For Men18

Εδώ, έχουμε ένα όμορφο χτένισμα για άνδρες με μεσαίου μήκους μαλλιά. Το hairstyle είναι τόσο όμορφο που ο καθένας θα εντυπωσιάσει εύκολα με την ομορφιά και το μοτίβο που έχει δημιουργήσει η τρίχα. Τα μαλλιά φαίνονται λίγο βρώμικα και ταυτόχρονα, για να είμαι ειλικρινής. Οι άνδρες με τα λεπτά πρόσωπα, όπως και εκείνος της εικόνας, θα κάνουν το καλύτερο από αυτό το βλέμμα. Πώς δεν μπορεί ένα κορίτσι για αυτό το βλέμμα; Είναι σαφές ότι κάθε γυναίκα θα πέσει για αυτό το βλέμμα.

19. Η κοπής μεσαίου μήκους κοπή μαλλιών για τους άνδρες:

Μεσαίο Hairstyles For Men19

Άνδρες με λεπτή και μακρά όψη μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το όμορφο μεσαίο μήκος χτενίσματος, όπου το μπροστινό και μεσαίο τμήμα της τρίχας τραβιέται προς τα πάνω και καθιερώνεται με τη βοήθεια ενός πηκτώματος τρίχας παρέχοντας σταθερό κράτημα. Αυτό είναι ένα από τα πιο cool μεσαία hairstyles για τους άνδρες και έχει sported από πολλές δημοφιλείς διασημότητες μέχρι τώρα. Αθλητισμός ένα μοναδικό μοτίβο και η καθαρή ομορφιά και γοητεία αυτής της εμφάνισης θα πείσει εύκολα σχεδόν ο καθένας να το φορέσει.

20. Το μεσαίο Hairstyle Για άνδρες Nerdy:

Μεσαίο Hairstyles For Men20

Αυτό είναι ένα ακόμη όμορφο μεσοπρόθεσμο hairstyle για τους άνδρες. Τα μαλλιά είναι πολύ μακρά σε αυτό. Το μοντέλο στην εικόνα αθλείται από την ανεπιθύμητη αλλά δροσερή εμφάνιση. Τα γυαλιά geek και το καλώς μελετημένο μεσαίο hairstyle τον κάνει να φαίνεται πολύ ελκυστικό.

21. Το τελευταίο μεσαίο χτένισμα για άντρες:

Μεσαίο Hairstyles For Men21

Αυτό το χτένισμα βγήκε στις αρχές του τρέχοντος έτους και είναι ο τρελός τώρα. Είναι φοριούνται σχεδόν κάθε καθένας που είναι ερωτευμένος με τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Μπορούμε να δούμε ότι το μοτίβο και η υφή των μαλλιών είναι πολύ δελεαστικό και μπορεί να κάνει μια εμφάνιση εξαιρετικά ελκυστική. Το μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι όμορφα σχεδιασμένο και τα υπόλοιπα μαλλιά σχεδιάστηκαν ανάλογα.

22. Το μεσαίο ξυρισμένο μαλλιά για τους άνδρες:

Μεσαίο Hairstyles For Men22

Ψάχνετε για hairstyles για τους μεσαίους άνδρες των μαλλιών; Εδώ, έχουμε μια μοναδική εμφάνιση για τους άνδρες με μακριά πρόσωπα που είναι πρόθυμοι να αθληθούν τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Τα μαλλιά μοιάζουν τόσο παραδεκτικά γοητευτικά που οποιοσδήποτε τύπος θα ήταν πρόθυμος να το φορέσει μετά απλά ρίχνοντας ένα σύντομο βλέμμα.

23. Ο Jon Snow Look:

Μεσαίο Hairstyles For Men23

Αυτό είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα hairstyles για τους άνδρες με τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Έχει γίνει ιό φέτος και αγωνίζονται από άντρες σε όλο τον κόσμο. Μια γένια θα κάνει το κομμωτήριο να μοιάζει πιο ελκυστικό.

24. Το σκοτεινό κορμό για άντρες με μεσαία μαλλιά:

Μεσαίο Hairstyles For Men24

Αυτό το κουνουπιέρικο θα είναι κατάλληλο για άνδρες που έχουν φυσικά μαύρα μαλλιά και αθλητισμό μεσαίου μήκους αρκετά μεγάλο για να δέσουν ένα κουλούρι. Εδώ το βλέμμα

25. Το δροσερό μεσαίο μήκος μαλλιών για τους άνδρες:

Μεσαίο Hairstyles For Men25

Αυτό είναι ακόμα ένα από τα υπέροχα ιικά hairstyles για τους άνδρες με μεσαίου μήκους μαλλιά που κάνει το βλέμμα του πιο συναρπαστικό. Γένια και απλά casuals είναι ιδανικά για αυτό το βλέμμα.

Αυτό το άρθρο έχει παράσχει μερικές από τις καλύτερες hairstyles για τους άνδρες με μεσαία μαλλιά. Αυτά τα στυλ έχουν προταθεί από ειδικούς και κομμωτή με βάση διαφορετικές υφές προσώπου, οι οποίες έχουν επίσης συζητηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Πώς μπορούν οι άνδρες με μεσαίου μήκους μαλλιά να φαίνονται ωραίοι και ελκυστικοί, έχει εξηγηθεί στα παραπάνω βλέμματα.

Leave A Comment

− 6 = 2