25 απλές συμβουλές για τη θεραπεία Dark Circles για κάθε τόνο δέρματος | progressivenewsdaily.info

25 απλές συμβουλές για τη θεραπεία Dark Circles για κάθε τόνο δέρματος

Καθώς το περιβάλλον καθημερινά γίνεται μολυσμένο και ο καθένας οδηγεί σε ταραχώδες χρονοδιάγραμμα, σε νεαρή ηλικία οι άνθρωποι παίρνουν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Καθώς οι κύκλοι αυτοί βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα μάτια, επηρεάζουν μαζικά την εμφάνισή σας, ακόμη και μερικές φορές σας κάνει να αισθάνεστε συνειδητοί και να σας κάνει να εμφανίζεστε άρρωστοι ή ανθυγιεινοί κατά περιόδους. Αν και ένα άτομο μπορεί να έχει μια λαμπερή επιδερμίδα, αλλά τα σκοτεινά μπαλώματα κάτω από τα μάτια προσδίδουν θαμπή εμφανίσεις στο πλήθος και σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτεροι από αυτό που είστε. Ο ιδανικός τρόπος είναι να εξασφαλίσετε ότι οδηγείτε μια συστηματική ζωή και καταναλώνετε ισορροπημένη διατροφή.

25 απλές συμβουλές για τη θεραπεία Dark Circles για κάθε τόνο δέρματος

Ποιες είναι οι αιτίες για τους μαύρους κύκλους:

Εκτός αν οφείλεται σε γήρας ή ένα χαρακτηριστικό που κληρονομήθηκε από τους γονείς μας, οι ακόλουθοι είναι οι κύριοι λόγοι για τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια.

- Άγχος και ανεπαρκής ύπνος:

Υπάρχει περισσότερο αίμα κάτω από το απαλό δέρμα και αυτό το δέρμα δείχνει σκοτεινό λόγω του σκληρού κόκκινου χρώματος του αίματος.

- Κατακράτηση υγρών:

Λόγω της υπερβολικής πληγής, το νερό ρέει προς το μαλακό δέρμα κάτω από τα μάτια λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αλάτων στα δάκρυα προκαλώντας κύκλους.

- Κακές συνήθειες κατανάλωσης:

- Ανεπάρκεια σιδήρου, μελανίνης και κολλαγόνου
- Τοξικομανία ή αλκοόλ.

Φυσικές σπιτικές ομορφιές Συμβουλές για τον φωτισμό Dark Circles:

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις απλές συμβουλές τότε οι μαύροι κύκλοι είναι εύκολο να ξεφορτωθούν. Αυτά τα ανόητα διορθωτικά μέτρα περιλαμβάνουν. Εδώ αυτό το άρθρο θα σας εκπαιδεύσει για μερικές από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για την πρόληψη των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια.

Σπιτικές Συμβουλές Dark Circle για Lazy Women:

1. Ισχυρό πακέτο με καρύδα και αγγούρι:

Απαιτούμενα συστατικά: Ένα κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​καρύδα, δύο κουταλιές της σούπας αγγούρι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού, και 2 κουταλάκι του γλυκού πηλό πηλό και κρύο γάλα για να αναμίξετε,

Διαδικασία εφαρμογής:

- Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και κάντε μια λεία πάστα του και εφαρμόστε κάτω από τα μάτια ή στην πληγείσα περιοχή εξασφαλίζοντας ότι η συσκευασία δεν στάζει στα μάτια.

- Αφήστε το να στεγνώσει ή μετά από 20 λεπτά να το πλύνετε με κρύο νερό. Εφαρμόστε τρεις φορές την εβδομάδα και δείτε τις αισθητές αλλαγές.

1.1 - Χρησιμοποιώντας φέτες αγγουριού είναι ίσως η παλαιότερη άκρη ομορφιάς για τους μαύρους κύκλους. Είναι ένα γνωστό φάρμακο για την ταχεία απομάκρυνση των μαύρων κύκλων. Λειτουργεί ως απορροφητικό της θερμότητας και των ακαθαρσιών στις περιοχές των ματιών σας. Ξαπλώστε και τοποθετήστε δύο φέτες αγγουριού στα μάτια σας και χαλαρώστε για 15 λεπτά. Κάνετε αυτό καθημερινά.

2. Αφαιρέστε το Dark Patch με Papaya:

Απαιτούμενα συστατικά: Δύο κουταλάκια του γλυκού πασάγια, λίγες σταγόνες μελιού και ένα κουκούλι του κουρκουμά

Διαδικασία εφαρμογής:

Δεδομένου ότι η παπάγια είναι μια τράπεζα δύναμης της βιταμίνης Α και περιέχει υδροξυ οξέα με αφαίρεση σκοτεινό μπαλώματα γύρω από τα μάτια.

- Ανακατέψτε το μέλι με την υπερκαθαρισμένη πασταγιά και εφαρμόστε την στην πληγείσα περιοχή.

- Αφήστε για 15 λεπτά και πλύνετε το κρύο νερό. Εφαρμόστε καθημερινά για αυτά τα αγγελικά βλέμματα.

3. Fabulous White Whites:

Απαιτούμενα συστατικά: Το μόνο αυγό ενός αυγού και ένα πινέλο για εφαρμογή

Διαδικασία εφαρμογής:

- Σε ένα καθαρό πρόσωπο εφαρμόστε το αυγό με το πινέλο και αφήστε το να στεγνώσει. Τους πλένουμε με κρύο νερό και είναι δυνατές σε καθημερινή βάση για δεκαπενθήμερο και βλέπουμε πώς εξαφανίζονται τα σκοτεινά σημεία κάτω από τα μάτια. πώς εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.

4. Θαυμάσιες τριμμένες πατάτες:

Απαιτούμενα συστατικά: Καθαρίστε μια πατάτα μεσαίου μεγέθους και ξεφλουδίστε την και απομακρύνετε το χυμό από αυτήν.

Διαδικασία εφαρμογής:

- Με τη βοήθεια του βαμβακιού εφαρμόστε φρέσκο ​​χυμό πατάτας στους μαύρους κύκλους μέσα και γύρω από τα μάτια και μόλις στεγνώσει ξανά εφαρμόστε την ίδια επανάληψη έλατο 3 φορές και στη συνέχεια πλύνετε το φυσιολογικό νερό.

5. Φοβερός χυμός ντομάτας και λεμονιού:

Απαιτούμενα συστατικά: Δύο κουταλάκια φρέσκου χυμού ντομάτας και λίγες σταγόνες χυμού λεμονιού.

Διαδικασία εφαρμογής:

- Τόσο η ντομάτα όσο και το λεμόνι είναι κιτρικού χαρακτήρα και οι λευκαντικές ιδιότητες της αφαιρούν εύκολα τους μαύρους κύκλους. Ανακατεύουμε το πηγάδι και εφαρμόζουμε βαμβακερή σφαίρα στους μαύρους κύκλους. Εφαρμόστε καθημερινά για αποτελεσματικά αποτελέσματα.

6. Μέλι και σκόνη γάλακτος:

Απαιτούμενα συστατικά: μία κουταλιά σούπας σκόνης γάλακτος και μέλι

Διαδικασία εφαρμογής:

Μια πάστα μελιού και σκόνης γάλακτος είναι σαν μια σπιτική άκρη για τους μαύρους κύκλους. Κάνετε μια πάστα με μια κουταλιά της σούπας γάλα σε σκόνη και επαρκή ποσότητα του μελιού. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στους μαύρους κύκλους σας και θα τους προσέξετε να εξαφανιστούν. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι είναι ένα πολύ φυσικό και ασφαλές φάρμακο.

Βότανα Συμβουλές για τους Dark Circles:

1. Καταπληκτική Αλόη Βέρα:

Απαιτούμενα συστατικά: Ένα κουτάλι φρέσκιας πηκτής αλόης βέρα και λίγες σταγόνες ροζέ

Διαδικασία εφαρμογής:

- Αυτό το φυτικό φυτό λειτουργεί μεγαλοπρεπώς σε μαύρους κύκλους. Ανακατέψτε το συστατικό και εφαρμόστε πριν από τον ύπνο και το μασάζ για 23 λεπτά και αφήστε το για μια νύχτα. Πλύνετε το επόμενο πρωί και το κάνετε καθημερινά για ένα μήνα και πώς εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.

2. Μαγικά φύλλα μέντας:

Απαιτούμενα συστατικά: 20-30 φύλλα μέντας και 2 κουταλάκια του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Διαδικασία εφαρμογής:

- Καθώς η μέντα έχει λεύκανση και το ελαιόλαδο ενυδατώνει την αποτοξίνωση του δέρματος. Σε ένα μίξερ μείγμα τόσο το συστατικό μέχρι να πάει λεία. Εφαρμόστε το μίγμα σε καθαρό πρόσωπο, μετά από 15-20 λεπτά πλύνετε το πρόσωπο με κανονικό νερό και εφαρμόστε καθημερινά για μια εβδομάδα για αποτελεσματικά αποτελέσματα.

3. Πίνοντας το φυτικό τσάι και χρησιμοποιώντας τσάντες:

Απαιτούμενα συστατικά: Δύο τσάντες τσαγιού χαμομηλιού ή τσάντες από τσάι βοτάνων.

Διαδικασία εφαρμογής:

- Καθώς το τσάι και ειδικότερα το τσάι του Χαμομηλιού περιέχει καφεΐνη που περιορίζει τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα και οι τανίνες διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος. Ψύξτε τις τσάντες τσαγιού για μια ώρα και ο τόπος τους είναι τέτοιος τρόπος που καλύπτουν τους μαύρους κύκλους. Αφήστε το για 15 λεπτά και κάντε το ίδιο τρεις φορές την εβδομάδα και δείτε τις αλλαγές.

- Το έχετε στο κρεβάτι για να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το άγχος σας και να χαλαρώσετε εύκολα. Το χαμομήλι έχει θεραπευτικές ιδιότητες που βοηθούν στην απελευθέρωση των επιπέδων άγχους και άγχους.

- Μια αποτελεσματική συμβουλή για τους μαύρους κύκλους είναι να χρησιμοποιήσετε τσάντες τσαγιού στα μάτια σας. Αφήστε τις τσάντες τσαγιού με καφεΐνη στο ψυγείο σας. Μετά από λίγο, εφαρμόστε τις υγρές σακούλες τσαγιού στα μάτια σας. Η τανίνη που υπάρχει στο τσάι λειτουργεί κατά του αποχρωματισμού. Κάνοντας αυτό για δεκαπέντε λεπτά ημερησίως θα σας βοηθήσει πολύ.

4. Εξαιρετικό αμυγδαλέλαιο και λάδι καρύδας:

Απαιτούμενα συστατικά: Λίγα σταγόνες γλυκού αμυγδάλου και ελαίου καρύδας:

Διαδικασία εφαρμογής:

- Το έλαιο αμυγδάλων είναι πλούσιο σε βιταμίνη k και βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος. Το έλαιο καρύδας ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και ενυδατώνει το δέρμα. Αναμίξτε τα δύο έλαια και μασάζ την πληγείσα περιοχή για 2-3 λεπτά. Κάντε αυτή τη διαδικασία πριν από την ώρα του ύπνου και αφήστε τη μια μέρα στην άλλη, πλύνετε το επόμενο πρωί.

5. Fantastic Witch Hazel:

Απαιτούμενα συστατικά: Λίγα σταγόνες του Witch Hazel μαζί με μόνο το αυγό.

Διαδικασία εφαρμογής:

- Ανακατέψτε και τα δύο σε ένα μπολ και ψήστε το για μία ώρα. Σε καθαρό πρόσωπο εφαρμόστε με δάκτυλα ή βαμβάκι και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια καθαρίστε με κανονικό νερό και εφαρμόστε καθημερινά για ταχύτερα αποτελέσματα.

Lazy Κορίτσι Φυσικές Συμβουλές για τους Dark Circles:

1. Multani Mitti:

Απαιτούμενα συστατικά: Ένα κουταλάκι του γλυκού πολωνικά mitti με λίγο γάλα για να κάνετε μια ομαλή πάστα

Διαδικασία εφαρμογής:

- Το mitti είναι ένα φοβερό τρόπο για να αφαιρέσετε το σκοτεινό κύκλο καθώς αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και δίνει μια καταπραϋντική επίδραση στο δέρμα. Αναμείξτε και τα δύο συστατικά και κάντε μια λεία πάστα και εφαρμόστε σε προσβεβλημένα αέρια. Αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια καθαρίστε με κανονικό νερό και εφαρμόστε το τριπλάσιο για καλύτερα αποτελέσματα.

2. Πρακτική Γιόγκα:

- Η γιόγκα είναι ένας άλλος φυσικός τρόπος για τη μείωση των μαύρων κύκλων καθώς προωθεί ή διοχετεύει την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες και τα κουρασμένα νεύρα, βοηθώντας έτσι να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις και με ομαλό φυσικό τρόπο.

3. Πίνετε άφθονο νερό:

- Η κατανάλωση λιγότερων υγρών ή νερού είναι μια αιτία που προκαλεί μαύρους κύκλους. Έτσι καταναλώνετε καθημερινά 10 -12 ποτήρια νερό σε τακτική βάση και κρατάτε το δέρμα ενυδατωμένο. Κρατήστε τα δέρματα ενυδατωμένα και εύκολα, φυσικά να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους.

4. Καταπραϋντική μάσκα σανδαλόξυλου:

- Απαιτούμενα συστατικά: Δύο κουταλάκια του γλυκού σε νερό σανδαλόξυλου και λίγες σταγόνες ροδόνερου.

Διαδικασία εφαρμογής:

- Το σανδαλόξυλο διευκολύνει τη φλεγμονή και έχει χαλαρωτικές ιδιότητες. Ανακατέψτε το συστατικό και εφαρμόστε στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το για 20 λεπτά και πλύνετε με κρύο νερό. Εφαρμόστε καθημερινά αυτό το φυσικό προϊόν και δείτε το μαγικό συμβάν.

5. Επαρκής ύπνος:

Καθώς όλοι μας έχουμε ταραχώδη τρόπο ζωής και αυστηρές προθεσμίες όλοι μας το κάνουμε αυτό με την αντιστάθμιση των ωρών ύπνου. Επομένως, είναι απαραίτητο και υποχρεωτικό να κοιμάστε τουλάχιστον για 6-7 ώρες καθημερινά καθώς ο καλός ύπνος είναι ένας φυσικός τρόπος να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι.

6. Αμυγδαλέλαιο:

- Εφαρμόστε ελαφρά αμυγδαλέλαιο γύρω από την περιοχή των ματιών και αφήστε τη για μια νύχτα. Πρόκειται για μια δοκιμαστική θεραπεία. Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να εξασθενίσει.

7. Χαλάρωση:

Μια άλλη άκρη ενάντια στους μαύρους κύκλους χαλαρώνει. Η χαλάρωση σκοτώνει το στρες και το άγχος που θα σας επιτρέψουν να κοιμηθείτε καλά, να ξεκουραστείτε και να φάτε σωστά. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος χαλάρωσης είναι μέσω του διαλογισμού. Ενώ διαλογίζετε τις σκέψεις σας αφαιρείτε το άγχος και τις εντάσεις που χαλαρώνουν το δέρμα και το σώμα σας.

Διατροφή Συμβουλές για τους Dark Circles:

1. Εξισορροπημένη διατροφή των καταναλωτών και χωρίς συντριβή Διατροφή:

Ό, τι προτιμάτε το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό, καθώς είναι ο πειρασμός σας, αλλά για να φανείτε όμορφο, είναι πολύ σημαντικό να έχετε ισορροπημένη διατροφή με βασικά μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Δεν πρέπει να χάσετε βάρος αμέσως καθώς χτυπά το δέρμα και ακόμη στερεί το δέρμα από τις απαραίτητες βιταμίνες.

2. Προσθέστε πολλά Ίνα στο γεύμα:

Είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλάβουμε φρέσκα λαχανικά, φρούτα, βρώμη, φυλλώδη λαχανικά καθώς έχει αντιοξειδωτικά ενέργειας και προστατεύει το δέρμα για την καταπολέμηση κυτταρικών βλαβών που είναι οι κύριοι παράγοντες των σκοτεινών κηλίδων. Έτσι, καταναλώνετε δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και ενισχύετε την υγεία του δέρματος.

3. Σταματήστε το κάπνισμα και το οινόπνευμα:

Εάν είστε καπνιστής και παίρνετε τακτικά αλκοόλ τότε σίγουρα θα πάρετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια στο εγγύς μέλλον. Καθώς αυτές οι κακές συνήθειες προκαλούν λέπτυνση του δέρματος κοντά στα μάτια προκαλώντας την ορατότητα των μυών κάτω από το κάτω βλεφάραιο, καθιστώντας πιο ορατές τους μαύρους κύκλους.

4. Συμπεριλάβετε τη βιταμίνη Α, C και E στη διατροφή:

Είναι πολύ συνηθισμένο ότι οι άνθρωποι επηρεάζονται από τον σκοτεινό κύκλο λόγω έλλειψης βιταμινών. Έτσι είναι υποχρεωτικό να συμπεριλάβετε φρούτα όπως τα πορτοκάλια, την παπάγια, τα λαχανικά, τα αποξηραμένα φρούτα που είναι υψηλά στη βιταμίνη Α και Ε, έτσι ώστε να ενισχύει το τριχοειδές και να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους.

5. Προκαλούν υψηλή διατροφή σιδήρου:

Η αναιμία είναι υπεύθυνη για τον σχηματισμό μαύρου κύκλου κάτω από τα μάτια, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να τρώτε συστατικό που είναι πλούσιο σε σίδηρο, καθώς η πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή ενισχύει την παροχή οξυγονωμένου αίματος και επισκευάζει τους μαύρους κύκλους.

Ομορφιά Συμβουλές για τους Dark Circles:

Έτσι τώρα που ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ας αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στο χέρι. Οι παρακάτω είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να θεραπεύσουμε το σκοτάδι ρακούν όπως τα μάτια.

1. Διατηρείτε το δέρμα καθαρό:

Είναι πολύ σημαντικό να πλένετε ή να καθαρίζετε το πρόσωπο μόλις φτάσετε από το εξωτερικό και ακόμα και εσείς είστε σε εσωτερικούς χώρους πλύνετε κανονικά το πρόσωπο με ήπια πλύση προσώπου έτσι ώστε τα σωματίδια σκόνης και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος να ξεφλουδιστούν από το δέρμα.

2. Βγάζετε το πρόσωπο:

Το τρίψιμο του προσώπου με σπιράλ ή οποιοδήποτε καλλυντικό πλυντήριο βοηθά στην απολέπιση του νεκρού δέρματος, εξαλείφει τη βρωμιά και προσδίδει μια νέα ματιά στο πρόσωπο, ενώ μειώνει ακόμη και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

3. Εφαρμόστε το Moisturizer για το δέρμα:

Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα, καθώς ενυδατώνει το δέρμα και φέρνει πίσω το λαμπερό λάμψη στο πρόσωπο και ακόμη και μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

4. Εφαρμόστε Rose Water:

Το ροζέ ενεργεί ως φυσικός γραφίτης και αναζωογονεί το δέρμα, προσδίδει καταπραϋντική επίδραση στην πληγείσα περιοχή. Έτσι βάζετε βαμβακερά μαξιλάρια σε ρόδινο νερό και εφαρμόζετε σε μαύρους κύκλους σε καθημερινή βάση και δείτε πώς εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.

5. Υπέροχο χυμό λεμονιού:

Ο χυμός λεμονιού έχει λεύκανση ιδιότητες την εφαρμογή του βοηθά να μειώσει ή να μειώσει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

6. Ζεστό νερό για τους μαύρους κύκλους:

Πλύνετε τα μάτια σας με ζεστό νερό και ακολουθήστε τα με κρύο νερό.

  • Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα μάτια και τα χαλαρώνει.
  • Επίσης διατηρεί τα μάτια καθαρά και χωρίς συμφόρηση.

Δείτε περισσότερα: Λαχανικά για λαμπερό δέρμα

Συμβουλές μακιγιάζ για τους μαύρους κύκλους:

Μερικές φορές με την απλή προσοχή στην καθημερινότητά μας μπορούμε να θεραπεύσουμε δύσκολες δυσκολίες. Οι μαύροι κύκλοι δεν πρέπει να προκαλούνται από την αμέλεια της υγείας. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί εξαιτίας κάποιων βασικών πραγμάτων.

  • Χειριστείτε προσεκτικά τις περιοχές των ματιών κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Αποφύγετε το τρίψιμο κοντά στα μάτια, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε συμφόρηση που δημιουργεί μαύρους κύκλους.
  • Πάντα καθαρίζετε κάθε κρέμα ή γέλη κάτω από τα μάτια μετά από 15 λεπτά εφαρμογής.
  • Αφαιρέστε το μακιγιάζ προτού πάτε στον ύπνο καθώς γεμίζει το δέρμα γύρω από τα μάτια πιο γρήγορα.
  • Χρησιμοποιήστε μαλακό βαμβάκι για να καθαρίσετε απαλά την περιοχή.
  • Αποφύγετε να αγγίζετε χημικές ουσίες κοντά στην περιοχή των ματιών.

Έτσι τώρα μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με οποιονδήποτε από τους τρόπους που σας ταιριάζει περισσότερο και εύκολα να αποκτήσετε σαφή εμφάνιση και να καμαρώνετε την εμφάνισή σας με μεγάλο τρόπο.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − 46 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map