25 διαφορετικά σχέδια του Bangkok εργασίας νήμα για τις γυναίκες

Η ομορφιά της ινδικής γυναίκας είναι εντονότερη με κοσμήματα και βραχιόλια είναι ένα κύριο μέρος αυτής. Bangles φορούν τις ινδικές γυναίκες καθημερινά και αυτές είναι διαφορετικών τύπων. Τα πιο συνηθισμένα που φορούν οι γυναίκες είναι τα βραχιόλια από γυαλί που έρχονται σε όλα τα χρώματα. Υπάρχουν και άλλοι τύποι, όπως βραχιόλια λάκα, ασημένια βραχιόλια, χρυσά βραχιόλια, μεταλλικά βραχιόλια, κλπ. Ειδικές περιπτώσεις κάνουν έκκληση για κάτι πιο πολύχρωμο και αυτά τα βραχιόλια μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τη στολή που φορούσε.

Αυτά είναι όμορφα, χρωματικά συντονισμένα βραχιολάκια που αναδεικνύουν τη γοητεία των πολύχρωμων ρούχων. Ελέγξτε αυτές τις εικόνες από βραχιόλια με νήματα για να δείτε ποιο θα θέλατε να έχετε. Είναι αρκετά πολύχρωμα, ζωντανά και κάνουν το όλον όμορφο.

Τελευταία μοντέλα του Bang Bang μαζί με εικόνες:

Ας δούμε να έχουν μερικά όμορφα σχέδια χρώματος νήματα κορδόνι σχέδια μαζί με εικόνες.

1. Σχέδια σκουλαρίκια με μεταξωτά σχέδια:

Νήμα bangles

Μεταξύ των πιο κοινών σχεδίων βραχιολιών κλωστών είναι αυτά που κατασκευάζονται με μεταξωτό νήμα. Αυτά είναι πολύχρωμα, πλούσια βραχιόλια που είναι ιδανικά για πάρτι και περιστάσεις. Αυτά έρχονται σε τόσα πολλά χρώματα που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με την αγαπημένη σας στολή. Αυτά τα βραχιόλια μετάξι κλωστή είναι διαφορετικών τύπων, όπως λεπτό και παχύ. Ορισμένα σύνολα μπορεί να έχουν ένα ζευγάρι από λεπτά βραχιόλια και χοντρά βραχιόλια στο μεταξύ.

2. Πολλαπλασιάζονται τα Bangles:

Πολλαπλές colored thread bangles

Αυτές είναι συνήθως μια συλλογή συντονισμένων χρωματικών βραχιόλι που αποτελούν μέρος μιας ιδιαίτερης απόχρωσης. Έτσι μπορείτε να έχετε πράσινο που έχει ανοιχτό πράσινο, σκούρο πράσινο, teal, μουστάρδα κλπ. Σε αυτά τα πολύχρωμα σύνολα βραχιόλι. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αγοράσετε βραχιόλια που ταιριάζουν με ένα saree ή salwar set ή ακόμα και το αγαπημένο σας lehenga.

3. Σπείρωμα Gota Wrap Bangles:

Νήμα gota wrap bangles

Το έργο Gota είναι πολύ κοινό και εξαίσιο στην Ινδία. Είναι χαρακτηρισμένο σε sarees, salwar σύνολα, κλπ. Εδώ βραχιόλια είναι επίσης αυτό το μοναδικό άγγιγμα, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να συνδυαστεί όμορφα με το ντύσιμό σας. Τα βραχιόλια είναι τυλιγμένα σε νήματα και γκοτα εργασίας και αυτό τα καθιστά πολύ κατάλληλα για πάρτι, γάμους, κλπ.

4. Κορδόνια με κορδέλες κορδέλας:

Ταινία thread bangles

Πολλά βραχιόλια είναι πρώτα τυλιγμένα σε μεταξωτό νήμα και στη συνέχεια διέσχισαν σε ένα μοτίβο με συντονισμένες χρωματικές κορδέλες για να τους δώσουν μια πολύ παραδοσιακή εμφάνιση. Οι κορδέλες μπορούν επίσης να είναι σε χρυσό ή ασημί χρώμα. Αυτό δίνει μια πλουσιότερη ματιά στα βραχιόλια. Καρφίτσες κορδέλα είναι πραγματικά πολύχρωμα και χρησιμοποιούνται για γάμους, δεσμεύσεις κλπ.

5. Bangle σχεδιαστών με τη χρήση του νήματος:

Σχεδιαστής thread bangles

Μεταξύ των μοντέλων βραχιολιών νήματα είναι βραχιόλια σχεδιαστών που είναι πλέον πολύ δημοφιλής. Αυτά συνήθως γίνονται σύμφωνα με τις ανάγκες των συγκεκριμένων πελατών. Σύμφωνα με τα ρούχα σας, μπορείτε να πάρετε ένα σύνολο βραχιόλι σχεδιαστή που λειτουργεί καλά. Αν η στολή έχει μπλε χρώμα τότε το σετ μπορεί να περιλαμβάνει μπλε βραχιόλια μεταξωτού νήματος και ασημένια ή χρυσά βραχιόλια. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα βραχιόλια από διαφορετικές ομάδες.

6. Laharia στυλ Ταινία Bangs:

Laharia style thread bangles

Η παράδοση της Λαχαρίδας του Ρατζαστάν είναι πολύ γνωστή παντού. Τα sarees, salwar σύνολα με σχέδιο laharia αγαπούνται από τις γυναίκες και φοριούνται ειδικά κατά τη διάρκεια της βροχερής περιόδου. Για να συγχαρώ αυτό το βλέμμα, υπάρχουν βραχιόλια laharia στο ίδιο μοτίβο laharia. Διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα και μπορούν να συνδυαστούν με απλά χρώματα.

7. Χάντρα εργασίας Βέργες:

Χάντρα work thread Bangles

Τα μεταξωτά νήματα από κλωστές περιλαμβάνουν επίσης τις χάντρες για να κάνουν τα σετ πιο μοναδικά. Τα βραχιόλια είναι τυλιγμένα σε μεταξωτό νήμα και στη συνέχεια η τελευταία γραμμή συνδυάζεται με μια σειρά από μικροσκοπικές χρυσές χάντρες. Αυτή η ολοκληρωμένη εμφάνιση δεν παρέχει μόνο το χρώμα από τα νήματα αλλά και τον πλούτο από τις χρυσές χάντρες.

8. Πέτρινη δουλειά:

Πέτρα work thread bangles

Μεταξύ των τελευταίων βραχιόλια νήμα είναι αυτά τα πέτρινα βραχιολάκια εργασίας που είναι όμορφα, γοητευτικά και κομψά. Είναι επίσης αρκετά φτηνό, αλλά πακέτο πολύ χαρακτήρα. Έρχονται σε πολλά χρώματα και η πέτρινη δουλειά σε αυτά τα καθιστά αρκετά σύγχρονα. Οι πέτρες έχουν έντονο χρώμα ή μπορεί να είναι διαφανείς. Αυτό δίνει μια ωραία επιρροή στα βραχιόλια και δίνει όλη την εμφάνιση μια λαμπρότητα που είναι ασύγκριτη.

9. Ταινίες Νέον Νήματα σε διαφορετικά χρώματα:

Νέο thread bangles

Νέες βραχίονες κλωστών έρχονται στην αγορά όλη την ώρα. Κάθε νέα σχεδίαση πρέπει να είναι μοναδική. Αυτά τα βραχιόλια με νιόπανες κλωστές είναι αρκετά μανιάτικα τώρα που είναι αποκλειστικά και ειδικά κατασκευασμένα για τη νεότερη γενιά. Νεαρά κορίτσια αγαπούν να καμαρώνει το βλέμμα τους και αυτές οι αποχρώσεις νέον είναι μεγάλη για να φωτίσει ένα βλέμμα.

10. Χάντρες σχεδιαστών χάντρες Θέμα:

Σχεδιαστής Beads bangles

Εκτός από τις μικροσκοπικές χάντρες χρυσού που προστίθενται στα βραχιόλια, αυτά τα βραχιόλια είναι διακοσμημένα με χάντρες σχεδιαστές, καμπάνες, μπάλες κλπ. Η επιλογή είναι τεράστια, καθώς μερικά από τα βραχιόλια νήματα είναι κατασκευασμένα με υπέροχες μικροσκοπικές λευκές χάντρες. Ορισμένα έχουν ραφή με κουδούνια που δακτυλίουν τόσο ελαφρά όταν ένα άτομο κινείται. Αυτά είναι και πάλι μια επιλογή της νέας γενιάς που αγαπά να είναι πιο σύγχρονη.

11. Μπάλες εργασίας με μαργαριτάρι:

Μαργαριτάρι thread bangles

Το Pearl είναι μια όμορφη προσθήκη σε όλα τα είδη κοσμημάτων. Τα βραχιόλια μεταξιού νήματος που είναι τυλιγμένα με μικροσκοπικά μαργαριτάρια προσδίδουν μια υπέροχη γοητευτική εμφάνιση. Τα μαργαριτάρια είναι επίσης μέρος των σκουλαρικιών και κολιέ σύνολα. Έτσι, για να έχουν τα ίδια μαργαριτάρια στα βραχιόλια που φοράει μια γυναίκα βοηθάει μόνο στην ολοκλήρωση της εμφάνισης.

12. Λεπτό μετάξι κλωστή μετάξι:

Λεπτός silk thread bangles

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων είναι τα λεπτά βραχιόλια που είναι τυλιγμένα σε μεταξωτό νήμα. Αυτά είναι τόσο ζωντανά και πολύχρωμα που πρέπει να έχουν για τη μόδα καταλαβαίνω γυναίκα. Μπορούν να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε από τις εξαρτήσεις που φέρει το άτομο. Δεδομένου ότι είναι λεπτές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για μια απλή νύχτα έξω.

13. Υφαντά Bangles Thread:

Υφαντός Thread bangles

Αυτά είναι απλά βραχιόλια νήμα που είναι τυλιγμένα σε ένα χρώμα και στη συνέχεια η εργασία με βελονισμό γίνεται με ένα χρώμα αντίθεση. Αυτά είναι συνήθως ειδικά για τα παιδιά και είναι πολύ συνηθισμένα. Τα υφαντά βραχιόλια παρέχουν μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση.

14. Indian Bangles Design:

Ινδός design bangles

Τα βραχιόλια μεταξωτού νήματος γίνονται επίσης παραδοσιακά με ινδικά σχέδια. Το σετ περιλαμβάνει συνήθως ένα μεγάλο βραχιόλι στο κέντρο και λεπτά βραχιόλια στα πλάγια. Το μεγάλο βραχιόλι είναι στη συνέχεια διακοσμημένο με κάποιο είδος ινδικού σχεδίου που είναι παραδοσιακό. Αυτά τα ινδικά σχέδια μπορεί να είναι φύλλα, παγώνι, λουλούδια κλπ.

15. Βραχιόλια Βέργες Charms:

Φυλακτά thread bangles

Μια μοναδική συστροφή στα μεταξωτά νήματα από μετάξι γίνεται με γοητείες. Πρόκειται για ένα σύνολο βραχιόνων μεταξωτού νήματος που ενώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μια σειρά γοητείας. Οι γοητείες μπορεί να έχουν μπάλες ή άλλες εργασίες με κλωστές που κρέμονται από αυτές. Οι γοητείες αισθάνονται φως και έχουν μια ιδιόμορφη επίδραση σε όλο το σύνολο των βραχιόλια.

Δείτε περισσότερα: Ινδικά επιχρυσωμένα Bangles

16. Τροχίσκοι τετράγωνου ή εξαγωνικού σπειρώματος:

τετράγωνο or Hexagon thread bangles

Η σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται κάτι μοναδικό και μακριά από την παράδοση. Αυτά τα τετράγωνα ή εξάγωνο βραχιόλια νήματα είναι κάτι που ευνοείται από τα μικρά παιδιά και κορίτσια. Αυτά είναι τόσο κομψά ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με τζιν επίσης. Τα τετράγωνα βραχιόλια είναι συνήθως σε ένα χρώμα. Αυτά θα είναι φωτεινό πράσινο, καρφίτσα, κίτρινο, κόκκινο, κλπ που πηγαίνουν με τα περισσότερα ρούχα που φορούν τα νεαρά κορίτσια. Τα εξαγωνικά βραχιόλια προσθέτουν μια συστροφή στα απλά τετράγωνα. Είναι αρκετά μια οργή και χρησιμοποιούνται από το κολέγιο που πηγαίνει πλήθος.

17. Zig Zag ύφανση νήμα εργασίας Bangle:

Ζιγκ ζαγκ weaving thread bangle

Και πάλι κάτι που είναι μοντέρνο και κομψό είναι το σχέδιο ζιγκ-ζαγκ που χρησιμοποιείται στα βραχιόλια. Αυτά τα βραχιολιών βραχιολιών τελευταία μοντέλα έχουν δωρεάν χρώματος που είναι υφαντά με το ζιγκ-ζαγκ μόδας. Αυτά μπορούν να φορεθούν πάνω από τα τζιν ή ακόμα και να συνδυαστούν με το τελευταίο σας σετ.

18. Κουμπιά με σχέδια για τα κουμπιά:

Κουμπί thread bangle

Πρόκειται για ένα χαριτωμένο σχέδιο που ενσωματώνει κουμπιά στα βραχιόλια του νήματος. Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως από τα παιδιά. Μπορούν να συνδυαστούν με τα αγαπημένα τους εξαρτήματα. Τα παιδιά αγαπούν την επίδραση των κουμπιών σε οποιοδήποτε στοιχείο και αυτά τα βραχιόλια κλωστή κουμπιών είναι τα καλύτερα. Είναι τόσο πολύχρωμα που όλα τα παιδιά προσελκύονται από αυτά τα βραχιόλια κουμπιών. Κάθε κουμπί είναι σπειροειδές με τρόπο ιδιαιτέρως διαφορετικό από το απλό σπείρωμα που γίνεται στα πουκάμισα.

19. Κορδόνι με σπείρωμα στυλ ελέγχου:

Ντάμα style thread bangle

Αυτό είναι ένα στυλ που χρησιμοποιείται όχι μόνο από τα παιδιά, αλλά και από τους ενήλικες. Συνδυάζει το νήμα στυλ πούλιου εργασίας μαζί με χάντρες ή πέτρες. Συνήθως κατασκευάζονται σε δωρεάν χρώματα που λειτουργούν καλά για ινδικά ρούχα. Τα βραχιόλια νήμα στυλ πούλι είναι μια νέα σύγχρονη εμφάνιση. Κατασκευάζονται σε ευρύτερα βραχιόλια έτσι ώστε το μοτίβο του ελεγκτή να είναι τουλάχιστον 4 σειρές και το σχέδιο να είναι ορατό.

20. Μπάλες με καρφίτσες από μετάξι:

Μετάξι thread bells bangles

Οι βραχίονες εργασίας του νήματος φαίνονται κομψές όταν έχουν την ινδική σχεδίαση πάνω τους. Αυτά περιλαμβάνουν καμπάνες που κρέμονται από τις βραχιόλια. Χρησιμοποιείται ειδικά για γάμους, κλπ. Όπου η νύφη φορά το σετ γάμου. Αυτά τα βραχιόλια μεταξωτά νήματα είναι όμορφα και φαίνονται καλύτερα για την ινδική ενδυμασία μας.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία Bangkok Thread Silk

21. Δερμάτινη σπείρα εργασίας βαμβακιού:

Βαρύς work designer silk thread bangles

Αυτά τα βραδινά νήματα από μεταξωτά νήματα είναι πιο μοναδικά. Είναι διακοσμημένα με μεγάλες πέτρες και χάντρες. Αυτό δίνει τα βραχιόλια μια πολύ πλούσια εμφάνιση που είναι τέλεια για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμος, δεσμεύσεις, πάρτι και κάθε άλλη γιορτή. Οι περισσότερες νύφες αγαπούν να φορούν αυτές τις βαρύδες βραχιόλια σχεδιαστών εργασίας, καθώς συγχαρούν την βαριά δουλειά lehengas ή sarees που η νύφη φορά κατά την ημέρα του γάμου της.

22. Φούξια Βέρες σε Μεταξωτό:

Φουξία silk thread bangles

Πολλές από τις σύγχρονες νύφες και οι γυναίκες φορούν αυτό συμβαίνει και μοντέρνο χρώμα. Η Fuchsia είναι ένα μοντέρνο χρώμα και κάνει το πρόσωπο που το φοράει φωτεινότερο και ακτινοβόλο. Αυτά τα βραχιόλια από μεταξωτό νήμα είναι φτιαγμένα με νήμα φούξια. Προσθέτει μια λαμπρή γοητεία στο σετ. Είναι επίσης διακοσμημένα με χάντρες για να δώσει μια παραδοσιακή εμφάνιση.

23. Μπάλες με μοτίβο λουλουδιών:

Λουλούδι pattern thread bangles

Μια πιο απλή ματιά για τα βραχιόλια νήμα είναι το μοτίβο λουλουδιών. Ολόκληρο το βραχιόλι είναι τυλιγμένο με ένα μονόχρωμο νήμα. Στη συνέχεια το βραχιόλι είναι διακοσμημένο με μικροσκοπικές λευκές χάντρες σε μοτίβο λουλουδιών. Το μοτίβο λουλουδιών είναι το πιο αγαπημένο από τα παιδιά και τα νεαρά κορίτσια. Αυτό είναι ένα αρκετά χαριτωμένο μοτίβο και ένα που αγοράζεται από πολλούς για τη ζωντάνια του.

24. Ζάρια Bangles Thread:

Ζάρι thread bangles

Η εργασία Zari έχει γίνει στην Ινδία εδώ και πολλά χρόνια. Τα βραχιόλια εργασίας νήματα είναι τυλιγμένα σε μεταξωτό νήμα και zari σύνορα. Αυτά είναι τα πιο παραδοσιακά και συμπληρώνουν την ινδική εμφάνιση. Αυτό το έργο είναι τόσο διάσημο στα περισσότερα ρούχα για να έχουν τα βραχιόλια με τον ίδιο τρόπο μόνο προσθέτει για να ολοκληρώσει την εμφάνιση. Αυτό είναι συνήθως ένα πλούσιο βλέμμα και φοριέται μαζί με zari σύνορα sarees. Βλέπουμε πολλά νεαρά κορίτσια που θα ήθελαν να τα συνδυάσουν με τα μοντέρνα ρούχα τους επίσης.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα Bangles

25. Σύγχρονα Bangles Thread:

Σύγχρονος thread bangles

Η σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται μερικά κοσμήματα που φαίνονται καλά για τα ρούχα της. Αυτά περιλαμβάνουν τζιν, φορέματα κλπ. Την ίδια στιγμή, η σύγχρονη γυναίκα θα ήθελε επίσης να συνδυάσει το ντιζάιν της μοντέρνας στολή με μια μικρή παραδοσιακή εμφάνιση. Αυτά τα μοντέρνα βραχιολάκια κλωστών παρέχουν ακριβώς τη σωστή αφή της παράδοσης. Δίνουν το σωστό χρώμα σε μια στολή και το κάνουν να φαίνεται αριστοκρατικό.

Τα βραχιόλια νήματα έρχονται σε διάφορους τύπους και μοντέλα. Αυτές οι εικόνες των bangles thread παρέχουν μια εικόνα για τους διάφορους τύπους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Σας βοηθά να κρίνετε τι θα ταιριάζει καλύτερα στη στολή σας. Πάρτε μια επιλογή από μετάξι, σφαιρίδιο εργασίας, σχεδιαστής, κουμπί, ζιγκ-ζαγκ, σύγχρονη, υφαντά, μαργαριτάρι, νέον και πέτρα. Όλοι αυτοί οι τύποι βραχιόλια νήμα σας δίνουν την επιλογή να επιλέξετε το καλύτερο. Συνδέστε το με την παραδοσιακή σας στολή ή πηγαίνετε μοντέρνα και κομψά και συνδυάστε το με ένα μπλουζάκι και τζιν.

Ακόμη και τα φορέματα είναι καλύτερα προσαρμοσμένα για να χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο κόσμημα. Έτσι, αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το ινδικό στοιχείο κοσμήματος που είναι πλέον τόσο παραδοσιακό όσο και σύγχρονο. Και φτιάξτε το στυλ σας. Τα σχέδια βραχιολιών Thread είναι μια μεγάλη προσθήκη στη συλλογή κοσμημάτων σας. Συμπληρώνει το σετ με σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια. Είναι κάτι που είναι ιδανικό για παιδιά, νεαρά κορίτσια και για ενήλικες. Υπάρχουν τόσοι τύποι για να διαλέξετε και κάθε τύπος προσφέρει μια πλούσια ματιά στο ντύσιμο σας.

Leave A Comment

4 + 5 =