25 μοναδικά δώρα για τον σύζυγο να τον εκπλήξει Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

25 μοναδικά δώρα για τον σύζυγο να τον εκπλήξει Στυλ στη ζωή

Χρειάζεστε δώρο στον σύζυγό σας κάτι για την ξεχωριστή ημέρα του; Μπορεί να είναι γενέθλια ή η επέτειός σας ή μόλις μια επέτειο από την ημέρα που συναντήσατε. Κάνε τους ιδιαίτερους με την αγορά του κάτι πραγματικά μοναδικό. Τα δώρα μπορεί να είναι συναισθηματικά ή πρακτικά. Προσαρμογή δώρα είναι πλέον η τελευταία τάση. Μπορείτε να πάρετε τα δώρα που αγοράζετε εξατομικευμένα με ένα ρομαντικό μήνυμα ή μια φωτογραφία. Έτσι ελέγξτε αυτά τα δροσερά δώρα για τους συζύγους και κάντε την ημέρα του αξέχαστη.

Τα καλύτερα δώρα για τον σύζυγο για το 2018:

Ας βρούμε εδώ με τα αναφερθέντα κορυφαία 25 ειδικά δώρα για τον σύζυγο που σίγουρα μπορεί να τον εκπλήξει.

1. Εξατομικευμένη κούπα καφέ:

Εξατομικευμένη Coffee Mug

Ένα υπέροχο δώρο για σύζυγο από μια γυναίκα θα ήταν μια εξατομικευμένη κούπα καφέ. Αυτά είναι τυπωμένα με λατρεύοντας λέξεις που λένε στον σύζυγο πόσο η γυναίκα τον αγαπά. Πάρτε αυτές τις κούπες σε λευκό ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα που μπορεί να σας αρέσει ο σύζυγός σας. Οι κούπες μπορεί να είναι απλές ή μπορούν να έχουν λαβές που είναι διαμορφωμένες με περίεργους τρόπους.

2. Ρολόγια για τον σύζυγο:

Ρολόγια for Husband

Μερικές από τις μοναδικές ιδέες δώρων για σύζυγο περιλαμβάνουν ρολόγια που είναι επώνυμα και κομψά. Αυτά έρχονται σε κομψά κουτιά δώρων και μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα στο κουτί επίσης. Τα ρολόγια που αγοράζετε μπορούν να είναι επώνυμα. Οι περισσότεροι άντρες αγαπούν να αγοράζουν από ένα συγκεκριμένο εμπορικό σήμα. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικά στυλ ρολογιών από την ίδια μάρκα που αγαπά ο σύζυγός σας.

3. Σημειώσεις αγάπης για τον σύζυγο:

Αγάπη Notes for Husband

Υπάρχει μια άλλη ιδέα να εκπλήξετε τον άντρα σας. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για συζύγους. Εδώ έχετε ένα φύλλο με κολλητικές σημειώσεις πάνω τους. Μπορείτε να συμπληρώσετε τυχόν σημειώσεις αγάπης για τον σύζυγό σας κάθε μέρα. Το κύριο θέμα σε αυτά τα συμβούλια είναι η Αγάπη. Έτσι θα μπορούσατε να σημειώσετε τους πολλούς λόγους που αγαπάτε τον σύζυγό σας. Γίνετε δημιουργικοί και σκεφτείτε δροσερά πράγματα να του πείτε.

4. Πλαίσιο ημερομηνίας επετείου:

Επέτειος Date Frame

Μεταξύ των διαφόρων ιδεών δώρων για συζύγους είναι αυτό το πλαίσιο με τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στη ζωή σας τυπωμένες πάνω τους. Το πλαίσιο είναι διακοσμημένο με floral εκτυπώσεις και αρχίζει με την ημέρα που συναντήσατε μέχρι την ημέρα που παντρεύτηκε. Μπορείτε να προσθέσετε τις ημερομηνίες της εμπλοκής σας, τη γέννηση του πρώτου σας παιδιού και ούτω καθεξής. Συνεχίστε να προσθέτετε ημερομηνίες για να τις κάνετε ένα συναισθηματικό κομμάτι που εσείς και ο σύζυγός σας θα αγαπάτε για πάντα.

5. Αξεσουάρ Combo:

αξεσουάρ Combo

Ελέγξτε αυτό το δώρο έκπληξης για τον σύζυγο με τη μορφή συνδυασμού αξεσουάρ. Πάρτε τον ένα υψηλής ποιότητας γραβάτα, ζώνη και πορτοφόλι και το τοποθετήστε σε ένα μεγάλο κουτί δώρου. Τα δερμάτινα αξεσουάρ θα είναι ένα σίγουρο χτύπημα μαζί του. Πολλοί τέτοιοι συνδυασμοί υπάρχουν εκεί που έχετε μια παπιγιόν μαζί με μια κανονική γραβάτα. Επομένως, επιλέξτε το combo που είναι πιο ευεργετικό για τον σύζυγό σας. Οι δεσμοί έρχονται επίσης σε κορυφαία ποιότητα και τα μεταξωτά είναι τα πιο ακριβά και πολυτελή.

6. Innerwear για τον σύζυγο:

Εσώρουχα for Husband

Ανδρικά δώρα κάνουν για τα μεγάλα δώρα του συζύγου. Δοκιμάστε αυτό το χαριτωμένο δώρο εσωτερικής ένδυσης με μια προσωπική σημείωση για τον σύζυγό σας. Θα τα πάντα πάντα. Κάντε την ημέρα του αξέχαστη με αυτό το υπέροχο δώρο. Αυτό είναι το τέλειο δώρο για μια νύχτα ή νύχτα επετείου. Ρυθμίστε τη διάθεση για μια όμορφη νύχτα μαζί με τα εσώρουχα που είναι προσωπικά.

7. Surprise Room Décor:

Εκπληξη Room Décor

Πάρτε ένα σύνθημα από αυτά τα μοναδικά δώρα για τους συζύγους και δοκιμάστε να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας με γλυκά ή λουλούδια. Μπορούν να τακτοποιηθούν κατά τρόπο που να εξηγεί την αγάπη που θέλετε να διαβάσει ο σύζυγός σας. Τα λόγια του Ι αγαπώ εσείς είναι φυσικά τα πιο συνηθισμένα. Μπορείτε επίσης να βάλετε τις επιθυμίες των γενεθλίων στο κρεβάτι και να ρίξετε λουλούδια παντού.

8. Αξεσουάρ Stand:

25 μοναδικά δώρα για τον σύζυγο να τον εκπλήξει Στυλ στη ζωή

Αυτή η ξύλινη βάση αξεσουάρ είναι ένα θαυμάσιο δώρο για να δώσετε στον σύζυγό σας. Αυτό ξεχωρίζει ανάμεσα στις ιδέες δώρων του συζύγου, καθώς είναι χρήσιμο και κομψό ταυτόχρονα. Το δροσερό φινίρισμα της ξύλινης βάσης είναι τέλειο και οι γραμμές είναι κομψές. Η βάση είναι χρήσιμη καθώς βοηθάει να φυλάσσετε ρολόγια, τηλέφωνο, γυαλιά και πορτοφόλι σε ένα μέρος. Είναι ιδανικό να φυλάσσεται κοντά στο κρεβάτι όπου όλα τα πράγματα μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή.

9. Χαριτωμένο δαχτυλίδι κλειδί:

Χαριτωμένος Key Rings

Δώστε στον σύζυγό σας αυτό το φοβερό χαριτωμένο δαχτυλίδι για να κρατάτε όλα τα κλειδιά του σε ένα μέρος. Η προσωπική σημείωση που είναι χαραγμένη στο δαχτυλίδι το καθιστά πολύ γοητευτικό. Αυτό το δώρο εμπίπτει στο ειδικό δώρο για την κατηγορία του συζύγου. Αυτά τα δαχτυλίδια μπορεί να είναι χαραγμένα με ημερομηνίες ή ονόματα των μελών της οικογένειάς σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε στρώματα μετάλλων το ένα πάνω στο άλλο.

10. Προσαρμοσμένο βαρέλι ουίσκι:

Προσαρμοσμένη whiskey Barrel

Μεταξύ των πολύ ασυνήθιστων στοιχείων που μπορείτε να δώσετε ο σύζυγός σας είναι αυτό το προσαρμοσμένο βαρέλι ουίσκι. Είναι ιδανικό για διασκεδαστικούς σκοπούς και μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για τον σύζυγο ειδικά αν είναι λάτρης ουίσκι. Τα βαρέλια είναι κανονικά μικρού μεγέθους, ώστε να τα γεμίζετε και να τα χρησιμοποιείτε για ένα πάρτι. Οι βρύσες στα βαρέλια διευκολύνουν τη διανομή του υγρού. Έχοντας ένα ξύλινο κομμάτι βαρέλι κάνει μια μεγάλη μίζα συζήτηση πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερα: Δώρα Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για αυτόν

11. Κονσόλες παιχνιδιών:

Παιχνίδια Consoles

Ποιος άνθρωπος δεν θέλει να παίζει παιχνίδια; Αυτό είναι το τελευταίο δώρο στον σύζυγο. Μπορείτε να επιλέξετε από τους διάφορους τύπους κονσολών τυχερών παιχνιδιών. Μερικά είναι μεγάλα και μερικά είναι αρκετά μέτρια για να χωρέσουν στο μικρό σας δωμάτιο. Συνεχίστε λοιπόν και κάντε την ημέρα του. Εάν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε κάποια παλιά σχολικά παιχνίδια τότε δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Σκεφτείτε τα καλύτερα παιχνίδια που αγαπά ο σύζυγός σας και εγκαταστήστε τα στο σπιτάκι του. Αυτός και οι φίλοι του μπορούν να διασκεδάσουν ημέρες παιχνιδιού.

12. Προσωπικά μαξιλάρια:

Προσωπικός Pillows

Ελέγξτε αυτά τα χαριτωμένα εξατομικευμένα μαξιλάρια με εικόνες και λέξεις που είναι ρομαντικές. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες και τις λέξεις και να τις κάνετε πιο προσωπικές. Δοκιμάστε αυτή την καλύτερη ιδέα δώρου για τον σύζυγό σας για έναν καλό ύπνο. Τα μαξιλάρια έρχονται σε τετράγωνα διαστήματα και ακόμη και ορθογώνια. Μπορείτε να κάνετε τις λέξεις απλές σαν να σας αγαπώ ή να δοκιμάσετε μερικές κόμικς.

13. Περίπτωση παρακολούθησης:

Παρακολουθώ Case

Οι άνδρες συνήθως έχουν περισσότερα από ένα ή δύο ρολόγια για να φορούν σε τακτική βάση. Ορισμένοι είναι ακόμη πολύτιμοι που είναι ακριβοί. Τόσο γιατί να μην δώρο το σύζυγό σας μια κομψή περίπτωση ρολογιών για να κρατήσει με ασφάλεια όλα τα ρολόγια του σε ένα μέρος. Η θήκη ρολογιών μπορεί να είναι δερμάτινη ή ξύλινη. Το πάνω μέρος της θήκης είναι συνήθως ανοιχτό με ένα πλαστικό φύλλο έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα εντυπωσιακά ρολόγια μέσα.

14. Κουτάκια Quirky Shot:

Ιδιότροπος Shot Glasses

Δοκιμάστε αυτά τα ιδιόρρυθμα σχεδιασμένα γυαλιά γυαλιού για τον άνθρωπο της ζωής σας. Αυτά τα είδη δώρων για τους συζύγους κάνουν μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή του μπαρ. Θα είναι επίσης ένας φθόνος των φίλων του. Τα σχέδια που είναι διαθέσιμα είναι ένα κρανίο, donut, κλπ. Όταν γεμίζετε τα γυαλιά πυροβόλησε με το υγρό, ο σχεδιασμός φαίνεται σωστά. Αυτό είναι ένα πολύ καινοτόμο δώρο για τον σύζυγό σας. Θα έπαιρνα κανονικά ένα σύνολο γυαλιών.

15. Κορνίζα Κολάζ:

Κολάζ Photo Frame

Για τα γενέθλιά του, μπορείτε να δώσετε στον σύζυγό σας μια εκπληκτική κορνίζα αγάπης. Προσθέστε στις αγαπημένες του εικόνες και δώρο αυτό που θα τοποθετηθεί στο σπίτι. Σίγουρα θα νιώθει ότι αυτό είναι το καλύτερο δώρο στον σύζυγο που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Μεταξύ των φωτογραφιών που μπορείτε να προσθέσετε στο πλαίσιο είναι η εικόνα γάμου σας, η εικόνα της οικογένειάς σας αλλά και εσείς και οι μεμονωμένες φωτογραφίες του συζύγου σας.

16. Καλλυντικά γι 'αυτόν:

Καλλυντικά for Him

Δώστε του κάποια καλής ποιότητας καλλυντικά premium όπως αρώματα, αποσμητικά, κλπ. Δοκιμάστε κάποια οργανικά υλικά που είναι ανώτερης ποιότητας και δαπανηρά. Αυτά είναι επίσης χρήσιμα δώρα για τους συζύγους που χρειάζονται σε καθημερινή βάση. Οι άντρες σήμερα αγαπούν να πειραματιστούν με πλύσεις προσώπου, κρέμες, προϊόντα κομμωτικής, κρέμες κρέμας κλπ. Έτσι, μπορείτε να πάρετε τον σύζυγό σας μερικά από αυτά τα είδη για την καθημερινή περιποίηση του. Βοηθήστε τον να αισθανθεί χαϊδεμένος και αγαπημένος και να φανεί ακόμα πιο εντυπωσιακός και όμορφος.

17. Προσωποποιημένο πουκάμισο T για Hubby:

Εξατομικευμένη T shirt for Hubby

Πάρτε ένα t πουκάμισο εξατομικευμένο με δροσερές και funky λέξεις για το σύζυγό σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τις ιδέες του συζύγου που μπορείτε να βρείτε. Οι λέξεις μπορούν να έχουν νόημα και κωμικό ταυτόχρονα. T shirts είναι κάτι που όλοι οι σύζυγοι χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Έτσι, πάρτε τον ένα από αυτά τα εξατομικευμένα t πουκάμισα που μπορεί να φορέσει ενώ τζόκινγκ ή σε περιστασιακές εξόδους.

18. Εξατομικευμένα μανικετόκουμπα:

Εξατομικευμένη Cufflinks

Ελέγξτε αυτή την φοβερή ιδέα για τον σύζυγό σας. Αυτό είναι ένα όμορφο δώρο για τον σύζυγο που αγαπά και λατρεύει τα παιδιά του. Μπορείτε να πάρετε το χέρι και το αποτύπωμα του μωρού σας και να το χαράξετε στα εξατομικευμένα μανικετόκουμπα. Τα μανικετόκουμπα που μπορείτε να αγοράσετε μπορούν να είναι χρυσά μεταλλικά, ασημένια ή οποιοδήποτε άλλο μέταλλο. Φαίνονται εξαιρετικά σε κοστούμια και αποτελούν τέλειο συμπλήρωμα για την επίσημη ενδυμασία του. Πάρτε αυτά τα μανικετόκουμπα σε οποιοδήποτε σχέδιο που θα αγαπούσε και θα τον έκπληξη.

19. Θήκη μίνι τσιγάρων:

Μίνι Cigarette Case

Εάν ο σύζυγός σας είναι στο κάπνισμα, τότε μπορείτε να του δώσετε μια μίνι φορητή θήκη τσιγάρων που είναι εξατομικευμένη στο εξωτερικό. Αυτή είναι μια από τις επιλογές δώρων για σύζυγο που μπορείτε να δοκιμάσετε να το δώρο. Η θήκη είναι εύκολο να ανοίξει και να αποθηκεύσει τα τσιγάρα. Η λεπτομέρεια στο περίβλημα του εξωτερικού είναι περίπλοκη και φαίνεται εκπληκτική.

20. Προσωπική φιάλη καφέ ταξιδιού:

Προσωπικός Travel Coffee Flask

Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο αν ο σύζυγός σας ταξιδεύει πολύ ή πηγαίνει νωρίτερα στην εργασία. Αυτή η φιάλη καφέ ταξιδιού θα κρατήσει τον καφέ του ωραίο και ζεστό για να έχει αργότερα την ημέρα. Μπορείτε να πάτε και να την προσαρμόσετε προσθέτοντας κάποια φράση στη φιάλη. Η φιάλη καφέ μπορεί να χωρέσει μέχρι 2 φλιτζάνια καφέ. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε μια φιάλη μιας φιάλης, η οποία είναι μικρότερη και ευκολότερη στη μεταφορά.

Δείτε περισσότερα: Δώρα επετείου για αυτόν

21. Χαρτοφύλακας από δέρμα:

Δέρμα Briefcase

Κάντε την ώρα του γραφείου του συζύγου σας ξεχωριστή, μεταφέροντάς τον σε ένα δερμάτινο χαρτοκιβώτιο υψηλής ποιότητας. Αυτός ο γνήσιος δερμάτινος χαρτοφύλακας έχει όλες τις ειδικές τσέπες και υποδοχές για να κρατάει τα γραφικά του γραφείο τακτοποιημένα. Το ύφος του χαρτοφύλακα είναι πολύ μοντέρνο και κάνει ένα υπέροχο δώρο μακράς διαρκείας. Το δέρμα θα ωριμάσει όμορφα και αυτό είναι που κάνει τις γνήσιες δερμάτινες τσάντες τόσο πολύτιμες.

22. Ποδιά για τον σύζυγο:

Ποδιά for Husband

Ένα από τα μοντέρνα δώρα αυτή τη σεζόν είναι να δώσετε στον άντρα σας μια εξαιρετική μεγάλη ποδιά. Είναι ο σύζυγός σας αγαπά να δοκιμάσει το χέρι του στην κουζίνα και μαστίγωσε γευστικά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας, τότε μια ανδρική ποδιά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ;. Εξατομικεύστε την ποδιά και δώστε τη μεγάλη ιδέα. Μπορείτε επίσης να δώσετε ένα ζευγάρι καπέλο γάντι ή σεφ με αυτή την ποδιά για να ολοκληρώσετε το σετ. Αυτό θα εμπνεύσει μόνο τον σύζυγό σας να δοκιμάσει νεότερα πιάτα για να σας ευχαριστήσει. Έτσι είναι μια κατάσταση win-win.

23. Gadgets γι 'αυτόν:

Συσκευές for Him

Οι άνδρες αγαπούν τα gadgets και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για να τους δώσουμε. Αν ο σύζυγός σας αγαπάει τη μουσική τότε το δώρο του ένα δροσερό κομψό ηχείο είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Αυτά τα δροσερά ηχεία είναι συμβατά με ένα φορητό υπολογιστή ή επιφάνεια εργασίας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ακούσετε μουσική οποιαδήποτε στιγμή.

24. Προσαρμοσμένο μαχαίρι τσέπης:

Εθιμο Pocket Knife

Πάρτε τον σύζυγό σας ένα προσαρμοσμένο μαχαίρι τσέπης με όλα τα frills. Μπορείτε να πάτε για τα μαχαίρια τσέπης highend με αρκετές προσθήκες ή κάτι πιο απλό. Εξατομικεύστε το με μερικές χαρακτικές που σημαίνουν κάτι στον σύζυγό σας. Θα είναι σίγουρα πολύτιμες από τον σύζυγό σας και θα αγαπήσει να το δείξει στους φίλους του.

25. Πίνακας φωτός ανάγνωσης:

ΑΝΑΓΝΩΣΗ Light Panel

Για όλους τους συζύγους που αγαπούν να διαβάσουν, ειδικά αργά τη νύχτα, αυτό είναι το τέλειο δώρο. Αυτός ο πίνακας φωτός ανάγνωσης δίνει αρκετό φως για να διαβάσει στο σκοτάδι. Αυτό δεν θα ενοχλήσει άλλους ανθρώπους στο δωμάτιο και είναι αρκετά φωτεινό ώστε να μην βλάψει τα μάτια.

Δείτε περισσότερα: Δώρα εμπλοκής γι 'αυτόν

Τα δώρα για τους συζύγους έρχονται σε διάφορα στυλ και σχέδια. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δώσετε στον σύζυγό σας την ξεχωριστή ημέρα του. Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις δροσερές ιδέες και τους καθιστάτε ξεχωριστές προσαρμόζοντάς τους. Η μικρή προσπάθεια που βάζετε για να κάνετε το δώρο ιδιαίτερα ξεχωριστό θα συμβεί σε μεγάλο βαθμό στη σύνδεση με τον σύζυγό σας. Κάντε τη σχέση σας να προχωρήσει περισσότερο και αφήστε την αγάπη σας να γίνει ισχυρότερη. Ελέγξτε τα δώρα που αναφέρονται εδώ και προσπαθήστε να τα προμηθευτείτε τοπικά ή online. Στη συνέχεια, μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθούν αυτά σύμφωνα με τον τρόπο που θέλετε να τοποθετηθούν οι φωτογραφίες ή οι λέξεις.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 10 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map