25 διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών για άνδρες στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται πολυτέλεια και άνεση εύκολα διαθέσιμη στη σημερινή εποχή για την ύπαρξή του, αντίθετα από τους παλιούς χρόνους. Οποιοδήποτε εξάρτημα είναι ρούχα, ρολόγια, ζώνες, πορτοφόλια κ.λπ. που αντικατοπτρίζουν το στυλ του ανθρώπου και τη συνολική του προσωπικότητα. Έτσι είναι εξαιρετικά προσεκτικός και επιλεκτικός για τα αξεσουάρ και επιλέγει αυτά που αντικατοπτρίζουν τη δήλωση του στυλ του. Μικρό ορθογώνιο πτυσσόμενο εξάρτημα για τη μεταφορά καρτών και μετρητών είναι τα πορτοφόλια. Τα πορτοφόλια είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ μόδας, όπου ένας άντρας τα παίρνει έξω, ενώ παίρνει τις κάρτες του ή κάνοντας οποιαδήποτε πληρωμή σε μετρητά. Έτσι τα πορτοφόλια μιλούν πολύ για το άτομο. Έτσι, τα πορτοφόλια δεν μπορούν να αγνοηθούν και κατέχουν μια πολύ σημαντική θέση στον κόσμο ενός ανθρώπου.

διαφορετικά είδη πορτοφολιών για άνδρες-σε-ινδία

Καλύτερα εμπορικά σήματα πορτοφολιών για άνδρες:

Τα πορτοφόλια είναι ένα από αυτά που πρέπει να έχουν τα απαραίτητα και ένας άνθρωπος δεν μπορεί απλά να κάνει χωρίς το πορτοφόλι του. Εδώ είναι μια λίστα με 25 απλά και επώνυμα πορτοφόλια για κάρτες, νομίσματα και χρήματα.

1. Απλά πορτοφόλια για άντρες:

απλά πορτοφόλια

Τα απλά δερμάτινα πορτοφόλια για καθημερινή χρήση προτιμώνται από τους άνδρες. Ο βασικός σκοπός του πορτοφολιού είναι να διατηρεί βασικά πράγματα όπως τα χρήματα, οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, οι κάρτες επίσκεψης κ.λπ. Δεν είναι περίτεχνα αλλά αρκούν για να κατέχουν βασικά πράγματα για καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένο σε δέρμα με διάφορα χρώματα όπως καφέ, μαύρο, γκρι κλπ. Τα πορτοφόλια ενισχύουν τη συνολική προσωπικότητα και εξυπηρετούν επίσης το σκοπό της μεταφοράς χρημάτων που απαιτούνται από τους άνδρες.

2. Bifold Πορτοφόλια Ανδρών:

bifold-πορτοφόλια

Αυτό είναι επίσης κοινά πορτοφόλια για άνδρες. Όπως υποδηλώνει το ίδιο το όνομα, διπλώνει σε δύο μισά και μπορεί να αποθηκεύει χρήματα, κάρτες, χαρτιά κλπ. Αυτά τα πορτοφόλια bifold για τους άνδρες έχουν ξεχωριστά μέρη για την αποθήκευση καρτών και είναι χωρισμένα για χρήματα επίσης. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες υποδοχές για την αποθήκευση σημαντικών έξυπνων καρτών όπως η άδεια οδήγησης. Κάρτα PAN, κλπ., Οι οποίες είναι σημαντικές για σκοπούς αναγνώρισης. Η μεταφορά ενός εγγράφου ταυτότητας είναι πολύ σημαντική. Έτσι το πορτοφόλι bifold φαίνεται οργανωμένο και καλά συντηρημένο και αποθηκευμένο.

3. Πορτοφόλια Mens Alligator:

αλιγάτορα-πορτοφόλια

Ακριβά και πολυτελή μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να περιγράψει αυτά τα πορτοφόλια αλιγάτορα. Φτιαγμένα από το πρωτότυπο κροκόδειλο δέρμα, αυτά είναι κατασκευασμένα στην τελειότητα και ως εκ τούτου αυτά μπορούν να περιγραφούν ως πολυτελή κλιπ χρήματα. Αυτά τα ακριβή πορτοφόλια για άντρες χρησιμοποιούν γνήσιο αλλιγάτο δέρμα και χρησιμοποιούν πόρπες από ασήμι, ορείχαλκο κλπ. Επίσης. Αυτό έχει πολλά κουλοχέρηδες, κουλοχέρηδες, σημαντικός κάτοχος εγγράφων κλπ. Είναι μία από τις καλύτερες επιλογές δώρων και ένα από τα βραβευμένα αντικείμενα στην ντουλάπα ενός άνδρα.

4. Αλουμινένια Πορτοφόλια για Κάρτες:

αλουμινίου-πορτοφόλια

Αυτά είναι εξαιρετικά λεπτά και ανθεκτικά πορτοφόλια από αλουμίνιο και όχι από δέρμα. Αυτό ανοίγει σαν ένα βιβλίο και όχι σαν τα συνηθισμένα πορτοφόλια. Ανθεκτικό στο νερό και ως εκ τούτου προτιμάται, αυτά τα πορτοφόλια αλουμινίου μπορούν να αποθηκεύουν κάρτες και μετρητά εξίσου. Αυτά δεν είναι ογκώδη κατά τη μεταφορά και είναι κομψή εμφάνιση, αλλά έχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Με ελάχιστο έξι έως επτά κουλοχέρηδες, σχεδόν όλες οι σημαντικές κάρτες και μετρητά μπορούν να αποθηκευτούν επαρκώς.

5. Τριπλά πορτοφόλια για άντρες:

τριπλά πορτοφόλια

Πρόκειται για λεπτό δερμάτινο πορτοφόλι σχεδιασμένο για μεταφορά περισσότερων καρτών και μετρητών εξίσου. Αυτό ανοίγει και έχει δύο πτυχώσεις και ως εκ τούτου το όνομα τρίπτυχο. Και οι δύο υποδοχές έχουν πολλές υποδοχές για κάρτες και το μεσαίο τμήμα έχει ένα διαφανές κάλυμμα για την αποθήκευση εγγράφων ταυτότητας για εύκολη πρόσβαση και χρήση. Άνετα για μεταφορά και χρήση, αυτό το τριπλό πορτοφόλι εξυπηρετεί το σκοπό των ανθρώπων που θέλουν να φέρουν πολλά πράγματα σε ένα πορτοφόλι.

Δείτε περισσότερα: Πορτοφόλια σχεδιαστών για άνδρες

6. Πορτοφόλια τσέπης για άντρες:

πορτοφολάκια για το στήθος

Αυτό το πορτοφόλι τσέπης στήθους ταιριάζει στην μπροστινή τσέπη και είναι ιδανικό για την αποθήκευση πολλών πραγμάτων. Αυτά δεν είναι τα συνηθισμένα, μικρά σε σχήμα ορθογωνίου, αλλά είναι επιμηκυμένα σε μήκος και είναι βραχύτερα στις άκρες του πλάτους. Αυτό έχει μία πτυχή και ανοίγει στη μία πλευρά με πολλές σχισμές για την κατοχή καρτών και μια άλλη μεγάλη σχισμή για την αποθήκευση διαβατηρίου ή επιταγών, αεροπορικών εισιτηρίων κ.λπ..

7. Μικρά πορτοφόλια τσέπης για άντρες:

μικρά τσέπη-πορτοφόλια

Αυτά είναι μικρά πορτοφόλια για τσέπη για αποθήκευση λίγων ελάχιστων πραγμάτων, όπως λίγα χρήματα και λίγες κάρτες. Αυτά είναι μικρά και λεπτή και εύκολο να χωρέσουν σε μια τσέπη. Δεν είναι ογκώδη και ως εκ τούτου είναι ιδανικά για να κουβαλάτε με τρέξιμο ή με μικρές αποστάσεις. Αυτά είναι κατασκευασμένα από δέρμα και φαίνονται κομψά και εξυπηρετούν το σκοπό τέλεια. Αυτά είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα> Μικρά πορτοφόλια για άνδρες και γυναίκες

8. Ψύχεται τα πορτοφόλια καρπού:

καρπό-πορτοφόλια

Τα πιο μοναδικά αλλά πιο χρήσιμα πορτοφόλια είναι αυτά τα πορτοφόλια καρπού. Απλώς μοιάζουν με ένα βραχιόλι από περιδέραιο που φοριέται σε έναν καρπό. Αυτά είναι σαν αυτό το μυστικό stash όπου μπορεί κανείς να αποθηκεύσει ή μάλλον να κρύψει τα μετρητά, το κλειδί, την υγεία κ.λπ. μέσα σε ένα μυστικό φερμουάρ. Οι άνδρες μπορούν να κρατήσουν μετρητά, fitness μπάντα, κλειδιά κλπ. Που κρύβονται μέσα σε αυτά τα πορτοφόλια mens ακόμα μπορεί να είναι ασφαλή και να τεθούν σε χρήση όταν απαιτείται.

9. Πορτοφόλια:

πορτοφολάκια τσέπης με λεπτή τοποθέτηση

Οι μπροστινές τσέπες με λεπτή εφαρμογή είναι για τη μεταφορά στοιχειωδών αντικειμένων σε ένα πορτοφόλι. Τα μετρητά μπορούν να μεταφερθούν ή να παραμείνουν μπροστά για ευκολότερη πρόσβαση σε μετρητά και άλλες κάρτες. Αυτό είναι μόνο το μέγεθος και το σχήμα της μπροστινής τσέπης και είναι πολύ λεπτό. Οι μπροστινές τσέπες είναι εύκολα προσβάσιμες για μετρητά και κάρτες και όχι πίσω τσέπες. Έτσι, το να έχετε ένα πορτοφόλι στην μπροστινή τσέπη είναι ευκολότερο να μεταφέρετε τα πράγματα χωρίς τον κίνδυνο να πάρει τσέπη με τσέπη. Η ευκολία του με λιγότερο χύμα.

10. Καλύτερα πορτοφόλια με κατόχους κλειδιών:

πορτοφόλια-με-κλειδαριές

Τα γνήσια δερμάτινα πορτοφόλια φέρουν επίσης ένα κομψό στήριγμα κλειδιού για την τοποθέτηση κλειδιών. Τα κλειδιά δεν χρειάζεται να φυλάσσονται ξεχωριστά, αλλά μπορούν απλώς να κουμπωθούν σε αυτόν τον κάτοχο στο πορτοφόλι. Το πορτοφόλι είναι ένα bifold ένα με αρκετό χώρο για μετρητά και κάρτες. Έτσι, αυτό μπορεί να είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών χρήσεων που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, όπως αποθήκευση, χρήση καθώς και ασφάλεια.

11. Δερμάτινα βιβλιαράκια ελέγχου χαρτοφυλακίου:

δέρμα-βιβλίο ελέγχου-πορτοφόλια

Αυτό είναι ιδανικό και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη μεταφορά βιβλιαρίων επιταγών. Μαζί με το χώρο για το βιβλίο επιταγών, έχει χώρο για να κρατήσει ένα στυλό και επίσης έχει λίγες υποδοχές για κάρτες. Αυτά είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα σε καφέ ή μαύρες αποχρώσεις ή σε οποιοδήποτε άλλο αριστοκρατικό χρώμα. Επιμηκυμένα, αυτά είναι για την κατοχή βιβλιαρίων επιταγών και ως εκ τούτου δεν είναι σαν αυτά τα μικρά κανονικά πορτοφόλια.

12. Πορτοφόλια νομισμάτων για άνδρες:

νομίσματα-πορτοφόλια

Πρόκειται για μικρά, μικρά δερμάτινα πορτοφόλια για άνδρες σχεδιασμένα μόνο για την αποθήκευση νομισμάτων σε αυτά. Η αποθήκευση νομισμάτων σε κανονικά πορτοφόλια τους καθιστά ογκώδη και βαρύτερα. Έτσι, ένα επιπλέον πορτοφόλι νομισμάτων είναι ακριβώς αυτό που ένας άνθρωπος θέλει να αποθηκεύσει νομίσματα. Επίσης τα κέρματα γίνονται ευκολότερα και τα κέρματα είναι εύκολα προσβάσιμα. Αυτά δεν είναι καν το μέγεθος ενός κανονικού πορτοφολιού, καθώς είναι πολύ μικρότερα.

Διαβάστε περισσότερα> Μοντέλα πορτοφολιών νομισμάτων για άνδρες

13. Δερμάτινο πορτοφόλι με πορτοφόλι νομισμάτων:

δερμάτινο πορτοφόλι με πορτοφόλι

Τα κανονικά δερμάτινα πορτοφόλια σε καταπληκτικές αποχρώσεις είναι ένα πρέπει να έχουν αξεσουάρ για τον άνθρωπο ορίζοντας τη συνολική του προσωπικότητα. Δερμάτινα πορτοφόλια έρχονται επίσης με ένα τοποθετημένο πορτοφόλι νομισμάτων πάνω τους. Έτσι, συνολικά, αυτά είναι ένα για την αποθήκευση μετρητών, καρτών, ταυτότητας και νομισμάτων. Αυτά φαίνονται εξαιρετικά κομψά και έχουν υψηλό δείκτη μόδας και τα πιο δημοφιλή δερμάτινα πορτοφόλια.

14. Πορτοφόλια ID για άνδρες:

id-πορτοφόλια

Τα πορτοφόλια για την αποθήκευση λίγων καρτών αλλά κυρίως για την αποθήκευση των καρτών ταυτότητας είναι αυτά τα πορτοφόλια ID. Αυτά έχουν ένα διαφανές / ημιδιαφανές κάλυμμα στην επάνω πλευρά του πορτοφολιού όπου μπορεί να εισαχθεί και να διατηρηθεί η ταυτότητα. Είναι πιο εύκολο να αναβοσβήνει το αναγνωριστικό όταν κάποιος το ζητά, αντί να το βγάλει πέρα ​​από το πορτοφόλι. Έτσι, αυτό είναι επίσης υψηλό στην ευκολία.

15. Πορτοφόλια ταξιδιού για άντρες:

ταξιδιωτικά πορτοφόλια

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται ένα αποκλειστικό ταξιδιωτικό πορτοφόλι που να ικανοποιεί όλες τις βασικές του ανάγκες ταξιδιού. Οι άνδρες το χρειάζονται για τη σωστή διάταξη των εγγράφων του και για τη διαλογή τους. Αυτά είναι γνήσια δερμάτινα πορτοφόλια για άνδρες με πολλές τροποποιήσεις. Αυτά έχουν πολλές υποδοχές καρτών για τη μεταφορά διεθνών καρτών, κάρτες forex μαζί με κανονικές κάρτες. Περαιτέρω μπορεί να κρατήσει ένα στυλό, έχει υποδοχές για τα βιβλία επιταγών, τα εισιτήρια, χαρτιά κλπ. Μαζί με τις χρονοθυρίδες για την αποθήκευση μετρητών. Έρχεται με μια υποδοχή κλειδιού στο εσωτερικό.

Δείτε περισσότερα: Cool πορτοφόλια για τις γυναίκες

16. Πορτοφόλια ταξί:

ταξί-πορτοφόλια

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μικροσκοπικά μινιμαλιστικά πορτοφόλια για τους άνδρες. Κατασκευασμένα από δέρμα, αυτά έχουν σακούλες για να μεταφέρουν μετρητά, νομίσματα, λογαριασμούς κλπ. Και μια μυστική θήκη για να κρατήσουν και σημαντικά χαρτιά. Η μυστική θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρύψει κάτι για αυτό το θέμα. Οι άνδρες αγαπούν αυτό για το μέγεθος του πορτοφολιού και τους μεγαλύτερους σκοπούς που εξυπηρετεί. Είναι ακριβώς αυτό που δεν απαιτεί ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο, αλλά τέλειο για την αποθήκευση όλων των πραγμάτων σε ένα μικροσκοπικό πορτοφόλι.

17. Πορτοφόλια για κινητά:

κινητό τηλέφωνο-πορτοφόλια

Αυτό είναι σαν ένα πορτοφόλι πορτοφολιών αλλά με ένα πτερύγιο στο κέντρο και κουμπιά. Έχουν πολλά πτερύγια για κάρτες και ξεχωριστό χώρο που προορίζεται για κινητό τηλέφωνο. Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να διατηρηθεί σωστά μέσα στο πορτοφόλι χωρίς καμία ταλαιπωρία και δεδομένου ότι η περιοχή μετρητών και καρτών είναι χωρισμένη, το κινητό τηλέφωνο μπορεί εύκολα να διαχειρίζεται. Αυτά μπορούν να κρατηθούν στην τσάντα ή επίσης μπορεί να είναι θήκη τηλεφώνου συμπλέκτη. Αυτά είναι επιμήκη και ως εκ τούτου μπορεί να κρατήσει ακόμη και τεράστια μεγάλα κινητά τηλέφωνα.

18. Πορτοφόλια ανδρών:

λαιμό-πορτοφόλια

Τα πορτοφόλια του λαιμού είναι δημοφιλή με τους άνδρες που ταξιδεύουν συχνά ή που αγαπούν να ταξιδεύουν και να εξερευνήσουν μέρη. Το πορτοφόλι είναι προσαρτημένο σε μια χορδή σαν ζώνη και μπορεί να φορεθεί στο λαιμό. Έχουν ξεχωριστά πτερύγια και θήκες για την αποθήκευση μετρητών, καρτών, διαβατηρίου, επιταγών κλπ. Επίσης, διαθέτει μια διαφανή θήκη για την αποθήκευση εγγράφων ταυτότητας για εύκολη πρόσβαση. Έτσι οι άνδρες που αγαπούν την ταλαιπωρία ελεύθερο ταξίδι χρειάζονται αυτό το λαιμό πορτοφόλι για σίγουρα.

19. Πορτοφόλι από νάυλον Velcro:

velcro-νάυλον-πορτοφόλι

Τα πορτοφόλια Nylon Mens είναι στη μόδα γιατί είναι ανθεκτικά στο νερό και διαθέτουν Velcro επίσης για το κλείσιμο του πορτοφολιού. Αυτά μπορεί να είναι ακόμη και bifold ή τριπλή και μπορεί να έχει πτερύγια και θήκες για κάρτες, καθώς και μετρητά. Έρχονται σε διάφορα χρώματα και ταιριάζουν καλύτερα στους εφήβους και τους νέους. Μπορούν να επωφεληθούν από το δροσερό τους πηλίκο χρησιμοποιώντας αυτά τα δροσερά νάιλον πορτοφόλια. Έχουν μια εξαργύρωση στα άκρα, έτσι ώστε το πορτοφόλι δεν αποκόπτει εύκολα. Αυτά είναι επίσης μακράς διαρκείας και αρκετά ανθεκτικά και χαμηλά σε συντήρηση σε σύγκριση με δερμάτινα πορτοφόλια.

20. Πορτοφόλια από ανοξείδωτο χάλυβα για άντρες:

από ανοξείδωτο χάλυβα πορτοφόλια

Η εξάπλωση της τάξης και η έκρηξη στη μόδα είναι αυτά τα ανοξείδωτα πορτοφόλια για τους άνδρες. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, αυτά είναι τα πιο ανθεκτικά από όλα τα πορτοφόλια και προτιμούν και το δέρμα. Το δέρμα είναι μερικές φορές υψηλή συντήρηση και επομένως οι άντρες αλλάζουν και αυτά τα αριστοκρατικά πορτοφόλια. Έχουν υποδοχές για κάρτες, μετρητά και κέρματα και είναι κομψή.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα εμπορικά σήματα πορτοφολιών

21. Πορτοφόλια ασφαλείας RFID για άνδρες:

rfid-security-πορτοφόλια

Η RFID είναι η αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιείται για την προστασία προσωπικών και ασφαλών πληροφοριών, προσθέτοντας τσιπ και ετικέτες στα προσωπικά αντικείμενα. Τα προστατευόμενα δερμάτινα πορτοφόλια RFID χρησιμοποιούνται από τους άνδρες για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και των εγγράφων. Το κανονικό δερμάτινο πορτοφόλι και τα τριπλά πορτοφόλια μπορούν να φέρουν ετικέτα RFID και μπορούν να διπλασιαστούν για να είναι ένα πορτοφόλι ασφαλείας, αποτρέποντας έτσι όλες τις δυνατότητες κλοπής.

22. Τα καλύτερα μαγικά πορτοφόλια:

μαγικά πορτοφόλια

Αυτά είναι ωραία μοναδικά πορτοφόλια μάλιστα μαγικό πορτοφόλι. Αυτά είναι εξαιρετικά κομψά και λεπτά και έχουν δύο μέρη, ένα για κάρτες και το άλλο για μετρητά. Η περιοχή μετρητών διαθέτει σταυροειδή ιμάντα για την εξασφάλιση μετρητών και διαθέτει δύο κάθετους ιμάντες για τη φύλαξη καρτών και εγγράφων ταυτότητας. Λόγω της εμφάνισης, κάποιος παίρνει λανθασμένο ότι είναι στην πραγματικότητα ένα πορτοφόλι και επομένως το όνομα μαγικά πορτοφόλια. Αυτά τα πορτοφόλια μπορούν να γίνουν και στο σπίτι. Οι άνδρες χρησιμοποιούν αυτά για μικρές δραστηριότητες χρήσης.

23. Πορτοφόλια για ζώνες για άνδρες:

ζώνη-πορτοφόλια

Η εξασφάλιση του πορτοφολιού στη ζώνη είναι επίσης ένας καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ταυτόχρονα σε ένα μέρος. Αυτά μπορούν επίσης να κρυφτούν μέσα στο παντελόνι με ασφάλεια. Έχουν χωριστές θυρίδες και χώρους για κάρτες, διαβατήρια, μετρητά, επιταγές, κλειδιά, ταυτότητες κ.λπ. Είναι ένα πορτοφόλι που απαιτείται από όλους για να μεταφέρουν τα περισσότερα από τα πράγματα ταυτόχρονα. Αυτά είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα μόνο για διαρκή και αντοχή.

24. Παλτά πορτοφόλια πιστωτικών καρτών:

πιστωτικές κάρτες-πορτοφόλια

Αποκλειστικά για την αποθήκευση μόνο πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτά είναι τέλεια για την αποθήκευση όλων των πλαστικών χρημάτων σε ένα μέρος για εύκολη αναζήτηση και πρόσβαση. Αυτά είναι κατασκευασμένα από δέρμα και έχουν πολλές πλαστικές ή δερμάτινες σχισμές για την αποθήκευση καρτών. Είναι πολύ συμπαγή και είναι μόνο το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας μόνο.

25. Πορτοφόλια τιτανίου Άνδρες:

τιτάνιο-πορτοφόλια

Αυτά είναι τα πιο αριστοκρατικά πορτοφόλια για τους άνδρες. Αυτά είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο και έχουν δύο μεταλλικά φύλλα και τα μετρητά και οι κάρτες αποθηκεύονται μεταξύ αυτών των φύλλων. Το κλασικό χρώμα του τιτανίου αντανακλά την τάξη και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Υπάρχει ένα cut-out στη μέση όπου ένας άνθρωπος μπορεί να γλιστρήσει το δάχτυλό του και να βγάλει το καπάκι και να αφαιρέσει τα απαιτούμενα πράγματα.

Η μόδα έχει γίνει συνώνυμη με πολλά αξεσουάρ. Το πορτοφόλι αποθηκεύει όλα τα χρήματα, κάρτες κ.λπ. και είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η καλή ποιότητα και τα καλά κατασκευασμένα πορτοφόλια είναι ένα από τα υπάρχοντα αντικείμενα ενός ανθρώπου. Έχουν γίνει πολύ απαραίτητες για τις καθημερινές δραστηριότητες για έναν άνθρωπο. Η μεταφορά ενός καλού, επώνυμου πορτοφολιού σύμφωνα με την απαίτηση υπογραμμίζει επίσης το πρόσωπο ενός ανθρώπου. Μιλούν σιωπηλά πολλά για έναν άνδρα. Χαρίστε αυτά τα ωραία, κομψά πορτοφόλια και δημιουργήστε μια μόνιμη εντύπωση.

Leave A Comment

59 − = 52