25 Ελκυστικές μακριές χρυσές αλυσίδες σε διαφορετικά σχέδια

Μακρές αλυσίδες χρυσού έχουν γίνει ένα σύμβολο μόδας αυτές τις μέρες. Διασημότητες και ακόμη και οι συνηθισμένοι άνθρωποι αγαπούν τα θεαματικά σχέδια κοσμημάτων με απλές νηφάλιες αλλά και δυναμικές τολμηρές χρυσές μακριές αλυσίδες. Νωρίτερα οι γυναίκες φορούσαν λεπτές αλυσίδες σχεδιαστών με μενταγιόν πάνω τους κρέμονται στο λαιμόκομμα αλλά σήμερα κάνουν μια δήλωση μόδας ανδρών και γυναικών επιλέγουν να φορούν χοντρές και μεγάλες αλυσίδες σε μήκος και ένα μεγάλο κρεμαστό κρεμαστό που εμφανίζεται πάνω από τα ενδύματα για να τονίσει τη μόδα τους.

Όμορφες και τελευταίες μακριές χρυσές αλυσίδες:

Οι μακριές αλυσίδες χρυσού φαίνονται καταπληκτικές με οποιαδήποτε στολή. Εδώ Δείτε τις κορυφαίες 9 μεγάλες χρυσές αλυσίδες μας σε διαφορετικά σχέδια.

1. Χρυσή Αλυσίδα Figaro:

Figaro Gold Chain

Οι μακροχρόνιες αλυσίδες Figaro χρυσού είναι πολύ ωραίες στο σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός της χρυσής αλυσίδας είναι ευρέως γνωστός ως αλυσίδες χρυσού ή αργύρου. Ο σχεδιασμός γίνεται με 2 έως 3 μικρούς κυκλικούς συνδέσμους με επιμήκη ωοειδές σύνδεσμο. Οι αλυσίδες Figaro μπορούν να φορεθούν τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες

2. Χρυσή αλυσίδα:

Χρυσός box chain

Μια αλυσίδα κουτιού με μακρά χρυσή αλυσίδα αλυσίδας 18 "φαίνεται λατρευτή τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Οι άνδρες επιλέγουν τις χοντρές αλυσίδες κουτιών ενώ οι κυρίες πηγαίνουν για τα λεπτά και ευαίσθητα. Μια χρυσή αλυσίδα 18 "φαίνεται λατρευτή στις γυναίκες. Το σχήμα αυτού του μοτίβου αλληλοσυνδέεται με τέσσερις ή δύο χρυσές ζεύξεις που ενώνουν και σχηματίζουν ένα κουτί.

3. Σιγκαπούρη Wave αλυσίδα σε χρυσό:

Σιγκαπούρη wave chain in gold

Το μοτίβο της Σιγκαπούρης του χρυσού σχεδιασμού μακριών αλυσίδων θεωρείται ότι είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ο σχεδιασμός είναι κάπως σαν τα στριμμένα πορτμπαγκάζ που περιστρέφονται γύρω από το ίδιο νήμα και κάνουν ένα εκπληκτικό σχέδιο. Οι στροφές και οι συστροφές επισημαίνουν το ντεκολτέ. Γενικά η αλυσίδα κατασκευάζεται με 18 καράτια και μπορεί να δει τόσο σε μακριές αλυσίδες χρυσού όσο και σε άλλα μέταλλα.

4. Αλυσίδα σαλιγκαριών σε χρυσό:

Σαλιγκάρι chain in gold -4

Τα σχέδια μακριάς αλυσίδας σε χρυσό είναι επίσης απίστευτα με το σχέδιο αλυσίδας σαλιγκαριών. Ο απίστευτος σχεδιασμός συνδέεται με κλασικούς συνδέσμους που γίνονται νωρίς και στη συνέχεια διασυνδέονται μεταξύ τους. Κάθε ένα από τα μέρη έχει σχεδιαστεί με μια συστροφή που μοιάζουν με ένα σαλιγκάρι, επομένως γνωστό ως σχέδιο αλυσίδας σαλιγκαριών.

5. Spaga Heavy Gold αλυσίδα:

Spiga heavy gold chain

Οι αλυσίδες spiga θεωρούνται τα μοντέλα βαριάς αλυσίδας που χρειάζονται πολύ χρυσό για να κάνουν μια μακρά αλυσίδα. Ο τελευταίος σχεδιασμός χρυσής αλυσίδας επισημαίνεται με το διπλό μοτίβο σύμπλεξης και ως εκ τούτου φαίνεται επίσης μεγάλο στη γραμμή του λαιμού. Οι άνδρες με πάθος για χρυσά κοσμήματα σίγουρα θα αγαπήσουν τέτοια σχέδια, ενώ οι γυναίκες μπορούν να έχουν μικρές αλυσίδες του ίδιου σχεδιασμού.

6. Χρυσή αλυσίδα σιταριού:

Χρυσός wheat chain

Οι αλυσίδες σιταριού είναι επίσης γνωστές ως αλυσίδες spiga και έρχονται σε επίπεδα και στρογγυλά σχήματα. Ο σχεδιασμός της αλυσίδας σίτου μοιάζει με εκείνο του σιταριού σιτηρών. Το όλο μακρύ χρυσό μοτίβο αλυσίδας μοιάζει με γειωμένο λουρί σιταριού. Οι γυναίκες φαίνονται όμορφα με τέτοια σχέδια όπως το σχέδιο της αλυσίδας είναι ευαίσθητο και νηφάλιο.

7. Επίπεδη χρυσή αλυσίδα Mariner:

Διαμέρισμα mariner gold chain

Ένα μοτίβο ναυτικού στο χρυσό μακρά αλυσίδα σχεδιαστών φαίνεται εκπληκτικό. Υπάρχουν επίπεδες αλυσίδες θαλάσσιων μεταφορών και πλωτές ή στρογγυλές αλυσίδες θαλάσσιων μεταφορών. Ονομάζεται έτσι λόγω των δύο τρυπών στο σύνδεσμο οβάλ σχήματα που διασταυρώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ένα σχέδιο. Το σχήμα μοιάζει με το εξάρτημα που χρησιμοποιείται στα σκάφη.

8. Άγκυρα χρυσή αλυσίδα:

Αγκυρα gold chain

Τα τελευταία μοντέλα μεγάλων αλυσίδων του σχεδίου αγκύρωσης είναι εκπληκτικά. Οι σύνδεσμοι είναι έτσι κατασκευασμένοι και προσαρτημένοι μεταξύ τους ότι ο σχεδιασμός σχηματίζει ένα όμορφο σχήμα και θεωρείται πολύ ανθεκτικό. Παρόμοια με τις αλυσίδες θαλάσσιων μεταφορών, οι αλυσίδες άγκυρας έχουν όμοια όψη, αλλά είναι παχιά σε μέγεθος.

9. Απλή χρυσή αλυσίδα φιδιών:

Απλός snake gold chain

Οι πιο δημοφιλείς και οι πιο φθαρμένες χρυσαφένιες αλυσίδες φιδιών θεωρούνται το αγαπημένο σχέδιο αλυσίδας μεταξύ ανδρών και γυναικών. Οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να φορούν την επιλογή του πάχους και λεπτού σχήματος της αλυσίδας. Ονομάζεται αλυσίδα φιδιού καθώς το σχέδιο μοιάζει με φίδι, η αλυσίδα συνδέσεων είναι στενά συνδεδεμένη μεταξύ τους σε μια στρογγυλή ή τετράγωνη ή επίπεδη διατομή. Κάνει ένα σχέδιο ζιγκ-ζαγκ.

10. Βαρύ αλυσίδα χρυσού σχοινιού:

Βαρύς rope gold chain

Μια βαριά αλυσίδα σχοινιών σε μεγάλες χρυσές αλυσίδες σχεδιαστών δεν φαίνεται μόνο δυναμική, αλλά κοσμήματα που όλοι επιθυμούν να έχουν. Το σχοινί που μοιάζει με τη συνδεδεμένη αλυσίδα είναι κατασκευασμένο με όλα σε ένα μόνο χρυσό νήμα και στριμμένο με το ίδιο είδος άλλου νήματος από χρυσό. Το νήμα μπορεί να διατηρηθεί παχύ ή λεπτό σύμφωνα με την επιλογή του ατόμου. Μια μακρά αλυσίδα συρματόσχοινου είναι τάφρος που είναι κοινός στους ανθρώπους.

Δείτε περισσότερα: Rose Gold Chain

11. Foxtail Long Gold αλυσίδα σχέδια:

Φοξίνι long gold chains

Οι χρυσοί αλυσίδες foxtail είναι ένα από τα πιο πρόσφατα σχέδια σε μακριές χρυσές αλυσίδες. Ο σχεδιασμός γίνεται με ένα σχέδιο που μοιάζει με μια απότομη ουρά αλεπού. Οι κυκλικοί σύνδεσμοι συνδέονται σε τέσσερις ή τρεις συνδέσμους με τη βοήθεια ενός σχήματος V συνδέσμου. Το μοτίβο της αλυσίδας είναι τόσο αξιοπρεπές και θεαματικό, που αγαπά να φορεθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

12. Κίτρινη χρυσή αλυσίδα και αλυσίδα:

Κίτρινος gold link and bar chain

Τα μακρά σχέδια χρυσής αλυσίδας με το μοτίβο ζεύξης και ράβδου είναι επίσης ένα υπέροχο σχέδιο που θα φορεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κανονικές μέρες. Η ευελιξία αυτού του σχεδιασμού είναι διάσημη, αλλά και για την αντοχή του. Κατασκευάζεται με δύο συνδέσμους που ακολουθούνται από μια ορθογώνια χρυσή ράβδο αλληλοσυνδεδεμένη μεταξύ τους. Ο όμορφος σχεδιασμός αυτής της αλυσίδας το κάνει να φοριέται μόνος του.

13. Χρυσή αλυσίδα από βαμμένο μπαρ:

Έσπασε bar gold chain

Τα σχέδια μακριάς αλυσίδας χρυσού με χρυσή ραφή είναι τα τελευταία μοντέλα μόδας κοσμημάτων. Χρησιμοποιείται επίσης για τα βραχιόλια αυτό το μοτίβο χρησιμοποιείται ευρέως από τα θηλυκά. Το σχέδιο είναι έτσι κατασκευασμένο με ημικυκλικούς συνδέσμους αλληλοσυνδεδεμένους με χαραγμένες σχεδιασμένες καρδιές ή κυκλικούς δακτυλίους. Οι ημικυκλικοί σύνδεσμοι είναι μακρύι και πιέζονται στο κέντρο για να κάνουν ένα μοναδικό σχέδιο. Τέτοιες μακρές αλυσίδες μπορούν να φορεθούν μόνοι τους χωρίς κανένα κρεμαστό κόσμημα.

14. Χρυσή αλυσίδα ψαριού:

Ψαροκόκκαλο gold chain

Το χρυσό χρυσό σχέδιο μακριών αλυσίδων είναι ένα μοναδικό μοτίβο που επιλέγεται ευρέως για να φορεθεί από ανθρώπους με αγάπη με τολμηρά σχέδια. Η αλυσίδα συνήθως έρχεται σε πάχος και μήκος. Οι χρυσές ζεύξεις είναι πολύ στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους κάνοντας μια πολύ μικρή διαφορά στο χώρο ανάμεσα σε δύο συνδέσμους. Το σχήμα των αλληλοσυνδεδεμένων ζεύξεων σχηματίζει ένα πολύ μικρό σχήμα V.

15. Vintage Βυζαντινή Αλυσίδα:

Σοδειά byzantine chain

Ένα βυζαντινό μακρύ σχέδιο χρυσής αλυσίδας είναι πιο αγαπημένο στους ηλικιωμένους. Ωστόσο, οι νέοι επιλέγουν αργά το σχέδιο για ένα σύντομο ύφος. Ένα όμορφο μεγάλο κρεμαστό κόσμημα θα φαινόταν δυναμικό με ένα τόσο κομψό σχέδιο μακριάς χρυσής αλυσίδας. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη με κυκλικούς δακτυλίους χρυσού μεταξύ τους με μια εξαιρετική μέθοδο.

Δείτε περισσότερα: Αλυσίδες λευκών χρυσών ανδρών

16. Αλυσίδα συνεστραμμένου συνδέσμου:

Twisted link chain

Οι χρυσοί αλυσίδες με συνεστραμμένες ζεύξεις είναι μία από τις απλές και πιο τρελές χρυσές αλυσίδες. Η αλυσίδα μπορεί να φορεθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Οι σύνδεσμοι είναι μονές και μπορούν να προβληθούν με γυμνά μάτια.

17. Αλυσίδες ιχνών:

Ιχνος chains

Το σχέδιο ιχνών μακριάς αλυσίδας χρυσού είναι ένα από τα πιο νηφάλια αναζητούν αποκλειστικά και ξεχωριστά σχέδια όλων των χρυσών αλυσίδων. Η απλή κατασκευή της αλυσίδας είναι πιο κατάλληλη για τις γυναίκες. Οι αλυσίδες ιχνών έχουν συνδέσμους σε κύκλους και είναι προσαρτημένες σε αντίθετες κατευθύνσεις.

18. Αλυσίδες Rolo:

Ρολό chains

Τα μικρά ρολόγια τελευταίας χρυσής μακριάς αλυσίδας σχέδια είναι παρόμοια με τις αλυσίδες ιχνών αλλά έχουν κυκλικούς δακτυλίους με άκρες. Αυτοί οι σύνδεσμοι αλληλοσυνδέονται με τον ίδιο τρόπο όπως και οι αλυσίδες ιχνών. Το όμορφο μοτίβο που σχηματίζεται από τις αλυσίδες rolo φαίνεται απίστευτο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

19. Οι αλυσίδες Prince of Wales:

ο Prince of Wales chains

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είναι μία από τις καλύτερες συλλογές στον κόσμο των κοσμημάτων, ειδικά στις αλυσίδες. Ο τελευταίος σχεδιασμός σε μακριές αλυσίδες χρυσού μπορεί να είναι μία από τις αλυσίδες Prince of Wales. Τα μοναδικά νήματα του χρυσού στράφηκαν μεταξύ τους και πλαισιώνοντας μια όμορφη αλυσίδα σε απίστευτη.

20. Belcher Chains:

Belcher chains

Οι αλυσίδες κατακόρυφων λουριών σε χρυσά σχέδια είναι τα καλύτερα και βαρύτερα σχέδια στις χρυσές αλυσίδες. Οι κυκλικοί δακτύλιοι είναι παχιά σε μέγεθος και είναι διαφορετικά όπως τα σχέδια των λουλουδιών ή άλλα σχέδια. Αυτοί οι κυκλικοί σύνδεσμοι αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους και κάνουν μια γοητευτική πλούσια αλυσίδα.

Δείτε περισσότερα: Ιταλικά Αλυσίδες Κοσμήματα

21. Αλυσίδες Briolette:

Briolette chains

Οι αλυσίδες briolette είναι ένα είδος κολιέ με ένα κρεμαστό κόσμημα που δίνεται με την αλυσίδα. Οι μπάλες είδος αν συνδέσεις που ενώνονται μεταξύ τους κάνουν ολόκληρη τη μακρά χρυσή αλυσίδα. Κέρδισαν κυρίως οι γυναίκες αυτές οι αλυσίδες πολύ σπάνια επιλέγονται λόγω της αντοχής τους.

22. Αλυσίδες χάντρες:

Περιδέραιο chains

Οι αλυσίδες χάντρες είναι κατασκευασμένες με διακοσμημένες κοίλες χάντρες όπως τα μαργαριτάρια που υφαίνονται σε χρυσά νήματα και γίνονται αλυσίδες. Οι χάντρες μακριές χρυσές αλυσίδες είναι πολύ γνωστές στις ινδικές γυναίκες. Η αλυσίδα φαίνεται ελκυστική και μεγάλη.

23. Αλυσίδες καλωδίων:

Καλώδιο chains

Οι αλυσίδες συνδέσεων καλωδίων είναι γενικά κατασκευασμένες σε μεγάλο μήκος και θεωρούνται συνήθως φοριούνται τακτικά από τις γυναίκες στο σπίτι. Η αλυσίδα είναι σκληρή στην κατασκευή και την ποιότητα και ως εκ τούτου είναι επίσης ανθεκτική. Οι ορθογώνιοι σύνδεσμοι αλληλοσυνδέονται σε μια αλυσίδα σχεδιασμού καλωδίων.

24. Αλυσίδες ματιών:

Πλέγμα chains

Οι αλυσίδες ματιών είναι ένα από τα πλούσια σχέδια που αναζητούν σε χρυσές μακριές αλυσίδες. Οι αλυσίδες είναι κατασκευασμένες με πολύ σφιχτό και ωραίο σχέδιο που μοιάζει με ένα πλέγμα από χρυσά νήματα που είναι τοποθετημένα μεταξύ τους. Οι μακριές αλυσίδες με χρυσάφι είναι φτιαγμένες από άνδρες και γυναίκες.

25. Αλυσίδες συγκράτησης:

Χαλιναγώγηση chains

Οι αλυσίδες συνδέσμων περιορισμού είναι πολύ αγαπητό σχέδιο μεταξύ των ανδρών. Ο σχεδιασμός δείχνει ένα τολμηρό μοτίβο και φέρει ένα αρσενικό συναίσθημα. Οι σύνδεσμοι έχουν ιδιαίτερο σχήμα που κάνει μια επίπεδη κρούση. Τα σχέδια μακριών αλυσίδων χρυσού στο σχέδιο μοχλού περιορισμού χρησιμοποιούνται επίσης για την κατασκευή άλλων σχεδίων.

Οι μακριές χρυσές αλυσίδες για κυρίες με λεπτές ζεύξεις και μεγάλες ζεύξεις φωτίζονται με μοναδικό τρόπο. Οι παχιές βυζαντινές αλυσίδες κλωστών φαίνονται απίστευτες όταν φοριούνται με ένα ανοιχτό λαιμό ή μια παραδοσιακή σαριέ παράδοση. Οι αλυσίδες φιδιών και σχοινιών φαίνονται επίσης φανταστικές με μακριές χρυσές αλυσίδες όταν φοριούνται σε παραδοσιακές τελετές. Ενώ οι λεπτές αλυσίδες κιβωτίων και η επίπεδη Figaro ή οι αλυσίδες θαλάσσιων μεταφορών είναι αυτές που μπορούν να φορεθούν κανονικά στη ζωή ρουτίνας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

− 2 = 5