25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Η αρθρίτιδα που είναι απλά γνωστή ως η σοβαρή φλεγμονή των αρθρώσεων είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα προβλήματα σήμερα, ειδικά μεταξύ των ατόμων ηλικίας άνω των 40-45 ετών. Αυτό το πρόβλημα είναι σοβαρό και συχνά συνοδεύεται από οίδημα στις πληγείσες περιοχές καθώς και πόνο και δυσφορία.

Σπίτι remedies for arthritis

Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσετε μια κατάλληλη επαγγελματική αντιμετώπιση της αρθρίτιδας για να την ελέγξετε. Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να καταβάλλετε κάποιες προσπάθειες από το τέλος σας για να σταθεροποιήσετε τη διαδικασία θεραπείας. Αρχική διορθωτικά μέτρα είναι ένας από τους τέλειους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αρθρίτιδας αργά, αλλά αρκετά αποτελεσματικά Συνιστάται ιδιαίτερα ότι μαζί με τα φάρμακα κάποιος χρησιμοποιεί επίσης τις παρακάτω αναφερόμενες κορυφαίες εγκοπές φυσικές θεραπείες για θεραπεία αρθρίτιδας.

Καλύτερες θεραπείες για την αρθρίτιδα:

1. Σκόρδο:

25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του σκόρδου βοηθούν στη θεραπεία της αρθρίτιδας και στη μείωση του πόνου και του πρήξιμου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταναλώσετε 3-4 σκελίδες σκόρδο κάθε μέρα νωρίς το πρωί. Αυτό θα σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την κρίση.

2. Πάρτε ένα μασάζ για την αρθρίτιδα:

25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Το να κάνετε απαλό μασάζ στις αρθρώσεις κάθε μέρα είναι ένας τέλειος τρόπος για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στις αρθρώσεις καθώς και να απελευθερώσετε πίεση στην μυϊκή δυσκαμψία. Αυτό βοηθά στη μείωση του πόνου, καθώς και οίδημα. Πάρτε μασάζ 15-20 λεπτών κάθε μέρα για την άνεση που επιθυμείτε. Τα μηνύματα είναι πολύ απλή φυσική θεραπεία για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας στις αρθρώσεις των γόνατων.

Δείτε περισσότερα: Θεραπεία αϋπνίας θεραπείας στο σπίτι

3. Κουρκούμη:

25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Τα ένζυμα κουρκουμίνης και τα αντιφλεγμονώδη οφέλη της κουρκούμης το καθιστούν ένα τέλειο θεραπευτικό προϊόν για τη θεραπεία της αρθρίτιδας. Μπορείτε να πάρετε συμπληρώματα κουρκουμά και κάψουλες διαθέσιμα στην αγορά ή αλλιώς ανακατεύουμε λίγο κουρκούμη σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και καταναλώνουμε κάθε βράδυ. Το κουρκούμη μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στα πιάτα για το πλεονέκτημα.

4. Χυμός πατάτας:

25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Ένας απλός τρόπος για να μειώσετε τα προβλήματα της αρθρίτιδας με έναν ασφαλή και φυσικό τρόπο είναι να πάρετε ένα φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό πατάτας νωρίς το πρωί πριν από το πρωινό. Είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει ανακούφιση από τους πόνους και το πρήξιμο της αρθρίτιδας. Αυτό είναι το καλύτερο σπίτι διορθωτικά μέτρα για την αρθρίτιδα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για το Boils στο πρόσωπο

5. Σπόροι σουσαμιού:

25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Απολαύστε μια χούφτα σουσάμι σε νερό το βράδυ και πίνετε το νερό νωρίς το πρωί μαζί με τους σπόρους. Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένας από τους καλούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους ενίσχυσης των οστών και των αρθρώσεων και θεραπείας της αρθρίτιδας.

6. Φυσική Δραστηριότητα:

Το περπάτημα

Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια ενεργή ρουτίνα φυσικής δραστηριότητας. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το περπάτημα για 30 λεπτά ή ακόμα και κάτι επαγγελματικό όπως φυσιοθεραπεία. Αυτό θα βοηθήσει τους μύες να γίνουν ισχυροί καθώς θα εξασφαλίσουν αυξημένη ροή αίματος στις αρθρώσεις, διευκολύνοντας έτσι την πίεση και το πρήξιμο και τη θεραπεία του πόνου.

7. Εφαρμόστε εναλλακτική θερμό / κρύο θεραπεία:

Σπίτι Remedies For Arthritis Ice bag

Η εφαρμογή μιας τσάντας πάγου στην πληγείσα περιοχή με τη βοήθεια μίας πετσέτας, ακολουθούμενη από την εφαρμογή μιας τσάντας ζεστού νερού είναι μία από τις σωστές μεθόδους που πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν πρόκειται για θεραπεία αρθρίτιδας. Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

8. Ο βελονισμός για την αρθρίτιδα:

Σπίτι Remedies For Arthritis Acupuncture

Ο βελονισμός είναι η τέχνη της πίεσης ορισμένων σημείων του σώματος. Αυτές βοηθούν με πολλούς τρόπους και για πολλές συνθήκες υγείας. Το ίδιο ισχύει και για την αρθρίτιδα και είναι μία από τις γνωστές θεραπείες στο σπίτι για να κολλήσει κανείς. Μίσθωση ενός επαγγελματία για βελονισμό κάθε μέρα για να πάρει τα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για Bugs κρεβάτι

9. Κανέλα Θαύματα:

25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών στην κανέλα το καθιστούν ιδανικό σκεύασμα για πολλά προβλήματα υγείας, όπως η αρθρίτιδα. Μια πάστα από μέλι και σκόνη κανέλας μπορεί να εφαρμοστεί στην πληγείσα περιοχή της αρθρίτιδας ή αλλιώς μπορεί κανείς να αναμίξει μέλι, σκόνη κανέλας και χλιαρό νερό και να πιει κάθε μέρα. Και οι δύο μέθοδοι είναι επωφελείς για το πρόβλημα.

10. Τσάι τζίντζερ:

Τζίντζερ tea root

Το τζίντζερ είναι πάντα ένα καλό φάρμακο για τη μείωση της φλεγμονής και του πόνου καθώς η φυσική αντιφλεγμονώδης ιδιότητά του σας επιτρέπει να κρατάτε τον πεισματικό πόνο σας υπό έλεγχο. Το τζίντζερ μπορεί να μετατραπεί σε τσάι με το να το βράσει με νερό ή απλώς να το φτιάξει και να το χρησιμοποιήσει στις καθημερινές παρασκευές σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια πάστα τζίντζερ και μέλι και να την εφαρμόσετε στην πληγείσα αρθριτική περιοχή.

11. Λάδι πιπεριάς:

Μέντα Oil

Το μέντα διατηρεί την αναπνοή σας φρέσκια και οι αισθήσεις σας κρυώνουν και κάνουν ακριβώς το ίδιο για τη φλεγμονή σας, εδώ το έλαιο μέντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αιθέριο έλαιο. Τρίψτε απαλά στην αρθριτική περιοχή και μασάζ καλά. Το έλαιο μέντας περιέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που θα περιείχαν το πρήξιμο, τον πόνο και το ερυθρότητα σε αυτή την προσβεβλημένη περιοχή. Αντί του ελαίου μέντας μπορείτε επίσης να επιλέξετε τσάι μέντας.

12. Συμπληρώματα λαδιού ψαριών:

ψάρι oil supplement

Οι αρθριτικές περιοχές όπως οι αρθρώσεις ή τα συνηθέστερα γόνατα διογκώνονται και προκαλούν πόνο και δυσκαμψία. Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αρθρίτιδα περιλαμβάνει το ιχθυέλαιο μπορεί να ληφθεί σε υγρή μορφή ή απλά με τη μορφή κάψουλες. Το ιχθυέλαιο περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μια σταθερή πηγή αντιφλεγμονής που θα μειώσει αμέσως τον πόνο και το πρήξιμο από το εσωτερικό.

13. Αλάτι Epsom Για την Αρθρίτιδα:

Αλας epsom

Πλούσιο σε θειικό μαγνήσιο, Epsom αλάτι είναι ένα ακόμη σπίτι θεραπεία για την αρθρίτιδα, αλλά αυτή τη φορά αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι μια καλή απορρόφηση. Το θειικό μαγνήσιο είναι ένα ανόργανο σωματίδιο που έχει χρησιμοποιηθεί για ηλικίες για να θεραπεύσει τον πόνο, την ερυθρότητα και το πρήξιμο. Σε ένα μπολ με χλιαρό νερό προσθέστε μισό φλιτζάνι τσαγιού άλατος Epsom και αφού έχετε ανακατέψει το μείγμα μερικές φορές, βουτιά μια πετσέτα χεριού, το τυλίγετε και το κρατάτε εφαρμοσμένο στην περιοχή που έχετε πληγεί.

14. Αποκοπή Βάρος:

25 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πόνο αρθρίτιδας Στυλ στη ζωή

Η παχυσαρκία και η αρθρίτιδα δεν συμβαδίζουν. Η αρθρίτιδα θύμιζε κυρίως τις αρθρώσεις και τη δομή των οστών και κατά τη διάρκεια της αρθρίτιδας είναι φυσικό τα οστά σας να γίνονται αδύναμα και ασταθή. Το βαρύ βάρος αυξάνει την πίεση στα οστά και μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση για σας, συμπεριλαμβανομένων των ρινισμάτων των οστών ή της κάμψης του οστού μόνιμα. Μειώστε την παχυσαρκία και προσπαθήστε να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε φόρμα.

15. Χυμός σταφυλιών:

σταφύλι juice

Ο χυμός σταφυλιών είναι γνωστός για την ανακούφισή του κατά της φλεγμονής και επομένως για άλλη μια φορά βρίσκει το δρόμο του πίσω σε αυτό το άρθρο των εσωτερικών θεραπειών για πόνο στο γόνατο από αρθρίτιδα. ο χυμός σταφυλιών μπορεί να επωφεληθεί από το τοπικό παντοπωλείο του μάρτυρα σε ένα προ-συσκευασμένο μπουκάλι ή απλά μπορεί να γίνει στο σπίτι. Εάν ο χυμός δεν είναι επιλογή, μπορείτε πάντα να έχετε απλά τα συνήθη σταφύλια και να διατηρήσετε το πρήξιμο των αρθρώσεων μακριά.

16. Ξίδι μηλίτη μήλου:

μήλο Cider vinegar

Ένα κοκτέιλ από βασικά μέταλλα και θρεπτικά συστατικά, το ξίδι μηλίτης μήλου περιέχει μέσα του το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο, όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για να θεραπεύσετε τον πόνο σας από αρθρίτιδα. το ξύδι μηλίτης μήλου βοηθά επίσης στην ανοικοδόμηση των συνδετικών ιστών σας και σας επιτρέπει να ενισχύσετε τις αρθρώσεις σας.

17. Άλφα για την αρθρίτιδα:

Αλφάλφα

Η μηδική είναι κάτι περισσότερο από μια θεραπεία για τον πόνο της αρθρίτιδας. Εκτός από τις φυτικές ιδιότητές του, το μηδέν πλύνεται με βασικά μέταλλα και μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους ιστούς και τους κρανίο που κρατούν τους αρμούς και τις οστικές ίνες μαζί. Το αλφάφα ενισχύει τα οστά από τον πυρήνα, επιτρέποντάς σας να ανακουφιστείτε από δύσκαμπτες οδυνηρές αρθρώσεις. Βράζουμε τους σπόρους τριφυλλιού στο νερό, τις στραγγίζουμε και το πίνουμε.

18. Φυτικό Έλαιο:

Βότανα Oil

Το φυτικό έλαιο είναι μια ακόμη φυσική θεραπεία για τις φλεγμονώδεις αρθρώσεις και τα οστά. Μπορείτε είτε να αγοράσετε φυτικά έλαια ήδη κατασκευασμένα και συσκευασμένα από μια εμπορική πηγή ή απλά να κάνετε μια λύση του εαυτού σας χρησιμοποιώντας βότανα και μπαχαρικά όπως Bhringraj, λεβάντα, σκελίδα, fenugreek και τέτοια. Οι βασικές ιδιότητες αυτού του φυτικού ελαίου θα καταπραΰνουν τις ερυθρές περιοχές των αρθριτικών ιδιοτήτων και θα παρέχουν άμεση ανακούφιση στον πόνο σας.

19. Φυσιοθεραπεία:

Φυσιοθεραπεία

Οι φυσικές θεραπείες για την αρθρίτιδα περιλαμβάνουν επίσης φυσιοθεραπεία. Για αυτό μπορείτε να μάθετε μερικές από τις καλύτερες κινήσεις φυσιοθεραπείας από μια σταθερή πηγή ή απλά να λάβετε βοήθεια από έναν επαγγελματία που θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αρθρώσεις σας ασκηθεί και κινείται.

20. Τσάι Juniper Berry:

Αρκευθος Berry Tea

Το μούρο Juniper περιέχει μέσα του ένα περιεχόμενο που αναγνωρίζουμε ως τερπένιο. Αυτό το σωματίδιο χρησιμοποιείται συνήθως για την καταστολή ορισμένων λευκών αιμοσφαιρίων και αιμοπεταλίων που συνήθως αποκρίνονται και αντιδρούν στον πόνο και τη φλεγμονή. Τα μούρα Juniper μπορούν να στραγγιστούν και να βράσουν σε ένα τσάι. Προσθέστε ένα κουτάλι τσαγιού μέλι και αφήστε τους να φροντίσουν τις φλεγμονώδεις αρθρώσεις σας.

21. Γαλακτοκομικά:

Γαλακτοκομείο Products

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν μια σταθερή πηγή ασβεστίου, ένα ορυκτό που απαιτεί υψηλό βαθμό για την ενίσχυση των οστών και την ευελιξία τους. Ένα ποτήρι γάλα κάθε πρωί ή λίγο τυρί με το πρωινό πρωινό θα σας βοηθήσει.

22. Κεράσια για την αρθρίτιδα:

Κεράσια

Τα κεράσια είναι επίσης μια καλή πηγή θεραπείας στο σπίτι για τη θεραπεία του πόνου της αρθρίτιδας. εμπλουτισμένο σε κάλιο και μαγνήσιο, τα κεράσια θεωρούνται ως παυσίπονα της φύσης. Το κάλιο δουλεύει σκληρά για να μειώσει το πρήξιμο ενώ το μαγνήσιο λειτουργεί στο εσωτερικό για να μειώσει τον πόνο.

23. Πικραλίδα Φύλλα:

Πικραλίδα leaves

Απολαύστε τα φύλλα της πικραλίδας σε ζεστό νερό και φτιάξτε ένα φλιτζάνι τσαγιού με ατμό, καθώς τα φύλλα της πικραλίδας καταπραΰνουν πολύ τις αισθήσεις σας μαζί με την περιοχή της φλεγμονής και επιτρέπουν στις αρθρώσεις σας να γίνουν πιο ευέλικτες.

24. Λάδι ευκάλυπτου:

Ευκάλυπτος oil

Το λάδι ευκαλύπτου δεν παίρνει το πρώτο χέρι φροντίδα της αρθρίτιδας σας, αλλά κατά τη διάρκεια μιας οδυνηρής ημέρας, αυτή η φυτική θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει. ο ευκάλυπτος είναι ένα αιθέριο έλαιο που έχει πολλαπλές θρεπτικές ουσίες, εκ των οποίων το ένα μπορεί να αναγνωριστεί ως αναλγητικό ή ανακούφιση πόνου.

25. Cayenne Paste:

Cayene Pepper

Το Cayenne είναι ζεστό και χρησιμοποιείται συχνά σε πιάτα για να προσθέσετε γεύση και μπαχαρικό σε αυτό. Το Cayenne, ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τους αρμούς σας μακριά από φλεγόμενο πόνο και ερυθρότητα. Το Cayenne είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά θεραπείες για το πρόβλημα της αρθρίτιδας στα γόνατα.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

− 2 = 1