21 εβδομάδες εγκυμοσύνης - Συμπτώματα και εμβρυϊκή ανάπτυξη Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

21 εβδομάδες εγκυμοσύνης – Συμπτώματα και εμβρυϊκή ανάπτυξη Στυλ στη ζωή

Μετά από σχεδόν εννέα μήνες αναταραχή, κάποιος καλωσορίζει το μωρό της στο φως του κόσμου. Παρόλο που η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα της ζωής, η προσθήκη μιας νέας ζωής στη γη μπορεί ταυτόχρονα να είναι μια σκληρή και μαγική δουλειά. Είναι σχεδόν μια παράθεση, όπου τα αντίθετα ευθυγραμμίζονται τέλεια για να σχηματίσουν ένα θαύμα, εδώ το μωρό είναι το μαγικό δοχείο χρυσού στο κάτω μέρος του ουράνιου τόξου μετά την καταιγίδα. Οι καθυστερημένες νυκτερινές νύχτες και οι ώρες επώδυνης εργασίας σας οδηγούν στο σημείο όπου μπορείτε τελικά να κρατήσετε το μικρό σας στο χέρι σας.

21 weeks of pregnancy

Η διαδικασία της παρασκευής του μωρού δεν είναι εύκολη αλλά ειδική. Είναι πάντα οι δύο γονείς να αποφασίζουν για το πρώτο βήμα. Οι αρχικές εβδομάδες όπως ισχυρίζονται οι μητέρες είναι δύσκολες καθώς ο οργανισμός εξακολουθεί να συνηθίζει τις αλλαγές σε αυτό το χρονικό σημείο. Ο πρώτος ξεκινάει με την εκτόξευση στις πρώτες πρωινές μέρες με κάθε πρωί η μητέρα να σπεύδει στο μπάνιο. Στη συνέχεια έρχονται οι λίγες εβδομάδες ρύθμισης όπου η μητέρα εξακολουθεί να συνηθίζει τις συναισθηματικές αλλαγές. Την εποχή εκείνη το μωρό είναι σε μορφή βλαστοκύστης που στη συνέχεια σχηματίζει ένα έμβρυο και έπειτα ένα έμβρυο, παίρνοντας τελικά μια μορφή μωρού αργότερα.

Δείτε περισσότερα: 20 εβδομάδες έγκυος

Αυτή η ολόκληρη εγκυμοσύνη η οποία είναι συνολικά εννέα μήνες υπολογίζεται στην πραγματικότητα σε 40 εβδομάδες. Αυτή η εβδομαδιαία κατανομή των σκώρων καθιστά εύκολη τη διδακτορική εποπτεία και την παρακολούθηση. Αυτές οι εβδομάδες ομαδοποιούνται πάλι σε τρία μέρη. Το πρώτο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο. Αυτό συμβαίνει όταν τόσο το έμβρυο όσο και η μητέρα αναπτύσσονται. Με τη σταδιακή μετάβαση των εβδομάδων οι ημέρες μειώνονται μέχρι την τελική παράδοση και κάθε εβδομάδα κάτι νέο τονίζει την ανάπτυξη του μωρού.

Τι να σκεφτείτε για αυτή την εβδομάδα:

Η πρωινή ασθένεια και οι περιστασιακές εναλλαγές της διάθεσης μπορούν να αντικατασταθούν από την ευθύνη να είσαι ο φορέας μιας μικρής ζωής που μεγαλώνει και τρέφει μέσα σου για εννέα μήνες. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ένα μείγμα και ένας συνδυασμός και των δύο. Είναι αρκετό για να δεσμεύσετε με το μικρό μωρό σας και αρκετά σύντομο για να αφήσετε χρόνο να τρέξει μόνο με μια προειδοποίηση μιας στιγμής. Όσο περισσότερο όμως είναι ο δεσμός, τόσο μεγαλύτερη είναι η αναταραχή που λένε. Μια μητέρα είναι μια ιδιαίτερη γυναίκα όχι μόνο επειδή κατέχει την ετικέτα στη μητρότητα αλλά και εξαιτίας όλων που θέτει πριν να φτάσετε ακόμη και στις σωστές σας αισθήσεις.

Εμβρυϊκή ανάπτυξη του μωρού:

Σε αυτό το άρθρο μιλάμε για την 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Σε μια εβδομάδα που μετράει το 40, η 21η σημαίνει ότι έχετε ήδη ξεπεράσει το σημάδι του μεσαίου σημείου. Οι συνηθισμένες εξελίξεις στο μωρό σε αυτό το διάστημα περιλαμβάνουν.

Ισχυρότερο καρδιακό παλμό:

Με το πέρασμα του χρόνου ο καρδιακός παλμός του μωρού σας δυναμώνει και δυναμώνει. Ο κάποτε αδύναμος καρδιακός παλμός μετράτο χρησιμοποιώντας μια συσκευή που ονομάζεται Doppler από τους γιατρούς για να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του ατόμου. Τώρα από την 21η εβδομάδα ο καρδιακός παλμός έγινε ισχυρότερος. Είναι αρκετά ισχυρή για το γιατρό να χρησιμοποιεί απλώς ένα κανονικό στηθοσκόπιο.

Καλόν ύπνο:

Μέχρι αυτή την εβδομάδα ο υπερηχογράφος θα δείξει τα αποτελέσματα του ύπνου παιδιού σας. Είναι τώρα ένα πλήρως σχηματισμένο μωρό που έχει τη δική του ύπνο ρουτίνας και αν τυχερός μπορεί να τον πιάσετε ακόμη και στην αγαπημένη του θέση ύπνου. Αυτά τα μωρά, όπως εξηγείται από τον γιατρό, εγκατασταθούν για τους δικούς τους ξεχωριστούς κύκλους ύπνου.

Δείτε περισσότερα: 26 εβδομάδων συμπτώματα εγκυμοσύνης

Φυσικώς:

Οι γιατροί λένε ότι γύρω από αυτό το διάστημα το μωρό έχει μεγαλώσει το πλήρες σύνολο των νυχιών τόσο τα χέρια και τα δάχτυλα μαζί με τα μικρά μαλλιά. Το lanugo ή τα μαλακά μαλλιά μωρών προστατεύουν σιγά-σιγά το παιδί του μωρού και είναι γύρω σε αυτό το διάστημα που το νευρικό του σύστημα αρχίζει να σας κρατά ξύπνιο. Είναι η αρχή αυτής της εβδομάδας ότι θα αισθανθείτε αχαλίνωτες κινήσεις μωρού σαν μια γροθιά ή ένα λάκτισμα στο στομάχι ή ένα παράξενο συναίσθημα τρεμούλιασμα.

Εξοικείωση:

Καθώς οι αισθήσεις του μωρού διευρύνονται, αρχίζει αργά να λαμβάνει υπόψη τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του. Η φωνή της μητέρας είναι ένας κοινός ήχος που μέχρι τώρα είναι συνηθισμένος. Η φωνή του πατέρα είναι πολύ εξοικειωμένη. Γνωρίζει τώρα τα τραγούδια που έχουν παιχτεί και τα βιβλία που έχουν διαβάσει σε αυτόν. Ο περιβάλλοντα θόρυβος του περιβάλλοντος είναι πλέον εξοικειωμένος με αυτόν. Οι γιατροί λένε ότι μετά τη γέννηση του μωρού αυτό το μικρό σκανδαλίζεται όπως ο αγαπημένος ήχος ή η μουσική ή το βιβλίο του μπορεί να σας βοηθήσει αργότερα να τον χαλαρώσει αν εξοικειωθεί με αυτό σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Κατάποση:

Σε αυτό το στάδιο, το μικρό σας καταπιεί πολλά από αυτό το αμνιακό υγρό, έτσι ώστε να είναι τελικά έτοιμο για το γάλα που παίρνει αφού γεννήθηκε από εσάς. Το πεπτικό της σύστημα λειτουργεί σκληρότερα αυτήν την εβδομάδα, μαθαίνοντας τις δεξιότητες που χρειάζεται για ένα υγιές σώμα μετά τη γέννηση. Το μωρό σας το κάνει επειδή αισθάνεται την αλλαγή στο αμνιακό υγρό με τα διαφορετικά τρόφιμα που έχει η μητέρα. Για το λόγο αυτό, συνήθως οι μητέρες συνιστώνται να διατηρούν καλά την στοματική τους υγιεινή.

Μάτια:

Το μικρό σας έχει ξεπεράσει την αίσθηση όρασης σε αυτό το σημείο και αυξάνεται με τρελό τρόπο. Τα φρύδια της άρχισαν να μεγαλώνουν και μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ του φωτός και όταν είναι σκοτεινό τώρα, ακόμα και στη μήτρα με κλειστά βλέφαρα. Θα βρείτε την απάντησή της ανάλογα με το ερέθισμα.

Συμπτώματα της 21ης ​​Εβδομάδας Εγκυμοσύνη και πώς να ξεπεραστεί:

Τώρα με το πέρασμα του χρόνου όχι μόνο το μωρό αλλά και η μητέρα περνάει μερικές αλλαγές επίσης. Συχνά αυτά είναι κάπως ίδια με τις τελευταίες εβδομάδες.

Βάρος:

Σχεδόν αυτή τη φορά, η φράση «τραβώντας το δικό σας βάρος» μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, καθώς με το μωρό που ζυγίζει περίπου 12,3 ουγκιές, το βάρος του γίνεται όλο και βαρύτερο κάθε εβδομάδα. Αυτό βάζει τη μητέρα σε πολύ βάρος και πίεση καθώς οι μύες της επεκτείνονται στο μέγιστο προσπαθώντας να στηρίξουν το μωρό. Με αυτόν τον τρόπο κουράζεται πιο συχνά. Για να ξεπεραστεί η υπερβολική αύξηση του βάρους σε αυτό το στάδιο, το καλύτερο πράγμα για να κάνετε είναι να απολαύσετε την άσκηση του φωτός και την υγιεινή διατροφή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει όλα όσα εμποδίζουν τη φούσκωμα και σας κάνουν να φαίνεστε πιο παχύρρευστα.

Πόνος στην πλάτη:

Με το μωρό που μεγαλώνει ο πόνος στην πλάτη σας έχει ελαφρύνει επίσης. Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί αυτό είναι απλώς ένα κοινό σενάριο. Με το πόδι του παιδιού για περισσότερο χώρο, συνεχίζει να πιέζει τους μυς και τα οστά του πίσω μέρους για να κάνει χώρο για αυτόν. Αυτό χειροτερεύει αν κοιμάστε στην πλάτη σας και το κάνει ο πόνος χειρότερος από ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά προτείνεται για τη μητέρα να κοιμάται στις πλευρές της. Για να ξεπεραστεί ο πόνος στην πλάτη, το πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι η στάση του ύπνου σας κάνει δικαιοσύνη. Δεν μπορείτε πλέον να κοιμηθείτε στη συνηθισμένη σας στάση, όχι με το χτύπημα να είναι μεγαλύτερο.

Δείτε περισσότερα: 29η εβδομάδα της εγκυμοσύνης

Ακμή:

Για μερικές μητέρες μπορεί να είναι αρκετά καθαρό. Για άλλους είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα που προσπαθεί να ασχοληθεί με την εγκυμοσύνη και την ακμή ταυτόχρονα. Αυτό είναι απλά μια φυσιογνωμία που βιώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οποία περιλαμβάνει δερματικά εξανθήματα, κηλίδες και ραγάδες παράλληλα με το πρόσωπο και την πίσω ακμή. Κρατήστε το ποδήλατό σας και φέρτε μαζί του γνωρίζοντας ότι μόλις το μωρό παραδοθεί όλα θα υποχωρήσουν πίσω. Κρατήστε γύρω από την κρέμα αλόης βέρα ή αντι-σπυράκια. Η βιταμίνη Ε λειτουργεί αναρωτιέται επίσης, και είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα για breakouts στο δέρμα σας. Η κατανάλωση περισσότερου νερού βοηθά επίσης στη συμφωνία. Αν δεν λειτουργήσει τίποτα άλλο, η υπομονή και η απουσία του εαυτού σας θα ήταν η απάντηση.

Αστεία συναισθήματα:

Αυτή η εβδομάδα είναι όταν θα ανακαλύψετε ότι μια αστεία γεύση στο στόμα σας κρατά συνοδεύει εσάς. Αυτό μπορεί να είναι ξινή γεύση ή μεταλλική. Αισθάνομαι έτσι, αφού ρίχνεις πολλά και υπάρχει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στις ορμόνες. Το σώμα σας που κουράζεται μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για τον ίδιο. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται περίεργο, η θεραπεία δεν είναι ακριβώς τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Μπορεί να βρεθείτε να αγωνίζεστε σκληρά για να ξεπεράσετε την κατάσταση στην οποία βάζετε, ωστόσο, η θεραπεία για αυτό είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Δοκιμάστε ποικιλία τροφίμων με όλες τις γεύσεις, δοκιμάστε μερικά γλυκά με αλμυρό και ξινό με πικρά, αυτή η γεύση θα δώσει τη μοναδική αίσθηση για το μωρό, δοκιμάστε όλα αυτά τα γούστα ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα αγαπημένα σας τρόφιμα όπως σαλάτες, πικάντικα τρόφιμα με τα γεύματά σας.

Αύξηση στη θερμοκρασία:

Δεν χρειάζεται να καλέσετε το γιατρό σας και να ανησυχείτε για την αιφνίδια άνοδο του υδραργύρου. Αλλά δεν μπορείτε να το βοηθήσετε πολύ δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη απαιτεί προσοχή με τα πάντα. Λάβετε επαφή με το κέντρο υγείας σας και ελέγξτε μαζί τους μία φορά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πυρετός είναι συνήθως μια εκδήλωση και αυτό μπορεί να σημαίνει κακές ειδήσεις για εσάς ή το μωρό σας. Ωστόσο, αν είναι μια μικρή αλλαγή, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι το παιδί σας χρειάζεται ζεστασιά. Για να ξεπεραστεί η κατάσταση, κρατήστε μερικά απέναντι τα φάρμακα γύρω, μόνο σε κάθε περίπτωση.

Δραστηριότητες 21ης ​​εβδομάδας:

Η 21η εβδομάδα θα είναι ως επί το πλείστον για να κοιμηθεί μακριά, δεδομένου ότι θα είστε πολύ κουρασμένοι. Οι υπόλοιπες δραστηριότητές σας θα περιλαμβάνουν ελέγχους, προσπαθώντας να βρείτε ένα χόμπι για να περάσετε την ώρα που δεν θα τσιμπηθεί. Η άσκηση και η δίαιτα θα περιλαμβάνουν το άλλο μισό της ημέρας.

Διατροφή και Άσκηση για την 21η Εβδομάδα:

Διατροφή:

 • Οι βιταμίνες είναι πιο απαραίτητες θρεπτικές ουσίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα σας βοηθήσει να μειώσετε την έλλειψη γεύσεων για σας. Πολλά φρούτα και λαχανικά περιέχουν υγιείς βιταμίνες. Αντί να παίρνετε φάρμακα, θα πρέπει να παίρνετε υγιεινά θρεπτικά συστατικά με βιταμίνες.
 • Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν καλύτερα θρεπτικά συστατικά από άλλα τρόφιμα. Ορισμένα λαχανικά περιέχουν καλές θρεπτικές ουσίες και βελτιώνουν συχνά την υγεία σας. Φρούτα και λαχανικά υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες κρατούν την υγεία σας καλή μπορείτε να δοκιμάσετε τα σταφύλια, τα κεράσια, τα αχλάδια και τα φρούτα γκουάβα.
 • Το νερό είναι μια σημαντική πηγή για το σώμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. θα πρέπει να πάρετε περισσότερο νερό για το σώμα σας ιόντων σε τακτική βάση. Το νερό σας βοηθά να διατηρείτε το σώμα σας με καλή υγεία και τον έλεγχο του κέρδους βάρους.
 • Το άπαχο κρέας θα σας βοηθήσει να παρέχετε πολλές πρωτεΐνες και ίνες. αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και το ρυθμό ενέργειας. Θαλασσινά τρόφιμα και χοιρινό επίσης καλό για την υγεία, μπορείτε να δοκιμάσετε το κοτόπουλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα σας βοηθήσει να ζήσετε ισχυρή και πλούτο.
 • Το σίδηρο είναι το πιο σημαντικό συμπλήρωμα για τις έγκυες κυρίες, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το επίπεδο του αίματός σας στο σώμα. Θα πρέπει να πάρετε μερικά φρούτα γεμάτα με εσπεριδοειδή όπως τα πορτοκάλια, το μπρόκολο. Δοκιμάστε επίσης αυγά, καρύδια για πλούσιο σίδερο.

Ασκηση:

 • Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά σε αυτό το στάδιο με το μωρό χτύπημα ήδη επάνω, κοιμάται στη συνήθη θέση σας θα είναι δύσκολη και περισσότερο σαν μια άσκηση που πρέπει να κυριαρχήσει. Το τέντωμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας δίνει την ευελιξία και τη δύναμη στα πόδια σας.
 • Η αναπνοή από το στομάχι σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αναπνοή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κοιτάξτε ευθεία στην πλάτη σας και χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι για να στηρίξετε το κεφάλι σας. Κρατήστε τα γόνατά σας διπλωμένα και αγγίξτε το έδαφος στη συνέχεια χαλαρώστε ακουμπώντας στο πλάι. Επαναλάβετε τη διαδικασία για 10 λεπτά.
 • Η ρηχή αναπνοή θα βοηθήσει στην αναπνοή του μωρού και την παροχή οξυγόνου. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να δώσει μια καλή ώθηση για τους πνεύμονές σας και να τους κρατήσει υγιείς. Κάντε αυτή την άσκηση τουλάχιστον 5 λεπτά την ημέρα.
 • Αναπνεύστε από το στήθος, στέκεστε όρθια και κρατήστε τα πόδια σας παράλληλα. Κρατήστε το στόμα κλειστό και πάρτε μια μακρά αναπνοή που μετράει μέχρι τις 10-15. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα χέρια σας στο στήθος σας. Επαναλάβετε ολόκληρη την άσκηση για δέκα φορές για να συγκεντρώσετε τα οφέλη της.
 • Η άλλη άσκηση είναι μια πυελική άσκηση, θα σας βοηθήσει να μειώσετε τα προβλήματα της πυέλου και να δώσετε τη δύναμη για τη περιοχή της πυέλου σας. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως άσκηση kegal. Αυτή είναι η καλύτερη άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας

Δείτε περισσότερα: Stretching Ασκήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στην 21η εβδομάδα:

Ναι, πράγματι, η 21η εβδομάδα είναι ακόμα ασφαλής για σεξ στο ημερολόγιό σας. Αποφύγετε τις πολύ δύσκολες θέσεις, όμως, δεδομένου ότι τεντώνουν την κοιλιά σας. Ένα άλλο καλό πράγμα για τη σεξουαλική δραστηριότητα είναι ότι αυξάνουν την οικειότητα σε ένα ζευγάρι. Αυτό αφήνει περισσότερο χώρο για να γνωρίσετε τι θέλει να κάνει ο σύντροφός σας μετά το παιδί σας
γεννιέται και αποφασίζει για άλλα μελλοντικά σχέδια.

Συμβουλές για να ξεπεραστεί το άγχος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

 1. Πάρτε τα ραντεβού σας σοβαρά. Ο γιατρός σας ξέρει τι είναι καλύτερο για σας. Μπορεί να σας βγάλει από τις ανησυχίες και τις σκέψεις σας.
 2. Τα μασάζ είναι ένας καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε στην περίπτωσή σας. Μπορείτε να ζητήσετε από κοντά να μάθετε ποιος κερδίζει όλους τους άλλους στο παιχνίδι στην περιοχή σας.
 3. Τα προγεννητικά μαθήματα είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να είναι, για να μάθετε ποιες αλλαγές σας επηρεάζουν κάθε μέρα. Μεταφέρετε το μυαλό σας και εγγραφείτε αυτό το μήνα αν δεν έχετε ακόμα.
 4. Βγείτε μόνο για περιπάτους, σκέφτεστε την πρόοδο που έχετε κάνει. Αυτό θα φέρει την χαμένη θετικότητα πίσω.
 5. Αν είστε άγχος για τα πάντα, η τελευταία λύση είναι να κοιμηθείτε. Χρειάζεστε τα υπόλοιπα. Εμπιστευθείτε μας, το μωρό σας θα σας ευχαριστήσει αργότερα.

Ιατρικές θεραπείες και έλεγχος:

Η 20η εβδομάδα γίνεται και ξεσκονίζεται και τώρα ο 21ος είναι εδώ. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε στο τρίτο τρίμηνο και τα πράγματα θα είναι διαφορετικά τώρα. Ο υπέρηχος θα συνεχίσει ούτως ή άλλως. Μαζί με αυτό θα σας καλές παλιές 9 μηνών συμπτώματα. Κάποια φάρμακα για την καταπολέμηση αυτού του αποτελέσματος είναι:

 • Πόνος - Ακεταμινοφέν. Μην επιδοθείτε στο Ibuprofen και το Naproxen.
 • Αλλεργία-Αντιισταμινικά και Ιωρατιδίνη. Μην σκεφτείτε ούτε καν τη χρήση της ψευδοεφεδρίνης και
 • Αποσυμφορητικά όπως η φαινυλεφρίνη.
 • Βήχας - Δεξτρομεθορφάνη.
 • Δυσκοιλιότητα - Μεταμακίλ. Αποφύγετε καθαρτικά καθώς και ορυκτέλαια.
 • Καρδιά-Αντιόξινα. Προσπαθήστε να ενυδατώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Συμβουλές και προφυλάξεις:

 1. Θα βρείτε τον εαυτό σας να αναστατωμένος για το πιο silliest των πραγμάτων. Μην ανησυχείτε γι 'αυτό. Ωστόσο, μην αφήνετε τους πόθους να αντιμετωπιστούν αντίθετα.
 2. Κρατήστε το νερό και τα αντηλιακά γύρω σας ανά πάσα στιγμή. Πριν βγείτε έξω για τη βόλτα, βεβαιωθείτε ότι κανένας από τους δύο δεν παραλείπεται.
 3. Η στάση σας είναι σημαντική, περισσότερο από ποτέ. Δεν θέλετε να βλάψετε το μωρό σας ή να τραυματιστείτε μόνοι σας.
 4. Είναι σημαντικό ότι η διατροφή σας είναι υγιής σε αυτό το στάδιο. Ένας κίνδυνος για το μωρό με μικρό βάρος χρειάζεται να αποφευχθεί και τίποτα δεν κάνει τόσο καλά από μια δίαιτα.
 5. Περπατήστε στα άνετα παπούτσια. Δεν θέλετε να ταξιδέψετε και να πέσετε προσπαθώντας να βιάζεστε στους δρόμους.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναγνωρίσετε και να αναγνωρίσετε πόσο μακριά έχετε έρθει. Είστε μια μητέρα που μεγαλώνει και φαίνεται ότι έχετε αποδεχτεί πραγματικά τις ευθύνες σας.

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map