20 εύκολες και απλές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Τα μαλλιά που είναι ένα από τα ζωτικά μέρη του σώματός μας, τείνουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί γι 'αυτό. Φροντίζουμε για αυτό χρησιμοποιώντας πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και διατηρούμε επίσης το πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών. Εκτός από το όμορφο δέρμα, τα όμορφα μαλλιά βοηθούν στην ενδυνάμωση της ομορφιάς μας. Τα μακριά μαλλιά έχουν πάντα εκτιμηθεί. Και οι περισσότεροι άνδρες μάλιστα φαντάζουν γυναίκες με μακριά μαλλιά. Υποθέτω ότι τα μακριά μαλλιά δοξάζουν τα θηλυκά χαρακτηριστικά των γυναικών που κάνουν την εμφάνισή της πιο χαριτωμένη.

απλός hairstyles for long hair

Τίποτα στον κόσμο δεν έρχεται δωρεάν. Εάν σκέφτεστε τον αέρα και το νερό τώρα σκέφτεστε και για τη ρύπανση. Είναι επίσης με μακριά μαλλιά. Αν και φαίνεσαι όμορφη και χαριτωμένη, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Για παράδειγμα, τα μακριά μαλλιά γίνονται βρώμικα γρήγορα, απομακρύνοντας τα μπερδέματα στις δύσκολες, μας κάνει να ιδρώνουμε βαθύτατα τα καλοκαίρια, διατηρώντας έτσι το δέσιμο όλο το χρόνο, περνώντας περισσότερο χρόνο στον καθαρισμό του μπάνιου (αν και τα λουτρά είναι μια από τις αγαπημένες φροντίδες ομορφιάς των κοριτσιών) περισσότερο για να δέσει και μπορώ να συνεχίσω με τα μειονεκτήματα των μακριών μαλλιών. Αλλά παρά τα πάντα, προτιμούμε τα μακριά μαλλιά. Είναι επειδή μερικές φορές δεν μας πειράζει να κάνουμε τον σκληρό τρόπο να επιτύχουμε κάτι καλύτερο.

Απλές και εύκολες χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά:

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα μακριά μαλλιά είναι ότι μπορούμε να κάνουμε οποιεσδήποτε hairstyles με αυτό. Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις απλούστερες Και εύκολη αλλά όμορφη hairstyles για μακριά μαλλιά.

1. Όμορφα σκιασμένα κύματα Στυλ μαλλιών:

20 εύκολες και απλές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Τα μαύρα μαλλιά Jet φαίνονται όμορφα, αλλά είναι και τα χρωματισμένα μαλλιά. Εάν θέλετε να βγείτε σε μια ημερομηνία ή απλά σε ένα hangout τότε αυτό το hairstyle είναι ιδανικό για την περίσταση και το οποίο είναι πολύ απλό για να ακολουθήσετε επίσης.

2. Simple Braid Long Hairstyle:

20 εύκολες και απλές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα πολύ απλό χτένισμα για κάθε περίσταση για μακριά μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα μικροσκοπικό πλεξούδα όπου κανονικά θα δέσετε την αλογοουρά σας και θα έχετε μια διαφορετική εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα απλό.

3. Ελκυστικές κάλτσες για τα μακριά μαλλιά:

Απλός hairstyles for long hair 3

Τα κέικ είναι παλαιά χτενίσματα. Εάν έχετε μακριά μαλλιά, είναι προφανές ότι θα είστε σε θέση να κάνετε αρκετά δελεαστικά κουλουράκια. Τότε μπορείτε να το ανοίξετε με ένα κασκόλ ή με καρφίτσες τρίχας για να βελτιώσετε την εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Κομψή μακρά hairstyles

4. Απλή Straighten Hairstyle Για τα μακριά μαλλιά:

Απλός Straighten it

Εάν σκέφτεστε ένα απλό χτένισμα για τα κορίτσια τότε ίσια μαλλιά είναι μια από τις πολλές επιλογές που θα μπορούσατε να επιλέξετε. Απλά ισιώνοντας τα μαλλιά σας και αφήνοντάς το θα σας κάνει να φαίνεστε πανέμορφα.

5. Μεγάλες και μεγάλες μπούκλες:

20 εύκολες και απλές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να ονομάσετε αυτό το hairstyle κυματιστό ή απλά μεγάλο μπούκλα. Αυτό είναι ένα όμορφο χτένισμα που είναι εύκολο να το κάνουμε αυτό είναι ιδανικό για μια μέρα έξω ή πάρτι ή γεύμα. Είναι ένα από τα καλύτερα απλά hairstyle για μακριά μαλλιά που κάνει την εμφάνισή σας τέλεια και μια φοβερή.

6. Κρατήστε τα μακρινά σας χτυπήματα μακριά:

20 εύκολες και απλές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Ένα από τα πιο απλά hairstyle για μακριά μαλλιά που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε είναι αυτό. Συνδέστε τα κτυπήματα σας τακτοποιημένα και είστε έτοιμοι να πάτε. Τώρα μια μέρα τα περισσότερα από τα κορίτσια κολέγιο προτιμούν αυτό το είδος των απλών κτυπήματα για τα μακριά μαλλιά τους.

Δείτε περισσότερα: 2015 μαύρα μακρά hairstyles

7. Long Hair Hairstyle Για τα μακριά μαλλιά:

20 εύκολες και απλές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, θα μπορούσατε πάντα να φοράτε μακριά κύματα. Τα μακριά κύματα φαίνονται τόσο όμορφα. Εδώ αυτή η όμορφη κοπέλα φορούν απλό κυματιστό κομμωτήριο κατά μήκος λευκό φόρεμα που μοιάζει καταπληκτικό.

8. Παραδοσιακά κούρεμα μαλλιών:

Απλός hairstyles for long hair 8

Είναι πολύ εύκολο να κάνετε μπούκλες σε μακριά μαλλιά. Είναι επειδή οι μπούκλες απαιτούν μακριές και ογκώδεις τρίχες. Οι μπούκλες είναι πολύ όμορφο και γοητευτικό χτένισμα. Μπορεί κανείς να βράσει κάθε κούρεμα με μπούκλες και μακριά μαλλιά. μπορείτε να φορέσετε αυτόν τον τύπο χτενίσματος για μέρη ή οποιεσδήποτε περιστάσεις.

9. Braid τα μαλλιά σας:

Πλέκω your hair

Με τα μακριά μαλλιά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους πλεξούδες, όπως πλεξίδες ψαρέματος, πλεχίδες καταρράκτη, απλές πλεξίδες και πολλά άλλα. Τα πλεκτά είναι όμορφα και κρατούν τα μαλλιά σας υπό έλεγχο. Αυτό το πλεκτό χτένισμα για μακριά μαλλιά είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση και φαίνεται τόσο όμορφο.

10. Απλό Twisted Hairstyle:

Απλός Hairstyles for Long Hair10

Αυτό είναι ένα από τα εύκολα hairstyles για μακριά μαλλιά και φαίνεται πολύ όμορφη επίσης. Για το λόγο αυτό, θα χρειαστεί να κόψετε τα μαλλιά σας τακτοποιημένα και να πάρετε λίγο μαλλιά από τη μια πλευρά του κεφαλιού σας και απλά να τα περιστρέψετε και να τα κολλήσετε. Αφήστε την άλλη πλευρά να κρεμάσει χαλαρά.

Δείτε περισσότερα: Νέα Hairstyles για τα μακριά μαλλιά

11. Αγκαλιασμένη αλογοουρά για τα μακριά μαλλιά:

Απλός Hairstyles for Long Hair11

Τι μπορεί να είναι καλύτερο όταν μιλάμε για απλά χτενίσματα για μακριά μαλλιά και έχουμε την ουρά με κόμπους πόνυ; Αυτό είναι απλά όπου παίρνετε όλα τα μαλλιά σας τακτοποιημένα και στη συνέχεια κρατήστε το μαζί στην πλάτη. Τώρα θα πρέπει να πάρετε ένα μέρος από τα μαλλιά και απλά κόψτε το για να ασφαλίσετε μια πόνι πόνι.

12. Πλευρικά μαστίγια:

Απλός Hairstyles for Long Hair12

Αυτό είναι ένα από τα απλά hairstyles για μακριά μαλλιά, αλλά μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε εάν έχετε μαλλιά μεσαίου μήκους. Εδώ δεν χρειάζεται να συνδέσετε καθόλου. Η περικοπή μαλλιών πρέπει να είναι τακτοποιημένη και μια έκδοση του emo να κόβεται με κτυπήματα στο μέτωπο.

13. Βραχίονας με συστροφή:

Απλός Hairstyles for Long Hair13

Όταν μιλάμε για απλά hairstyles για μακριά μαλλιά δεν μπορούμε να χάσουμε αυτό το είδος hairstyle. Είναι όπου πρέπει να πάρετε τα μαλλιά από τη μία πλευρά και στη συνέχεια ξεκινήστε πλέξιμο σε ψαροκόκκαλο και μετακινήστε μέχρι το τέλος και στη συνέχεια απλά να δέσει αυτό.

14. Πλεκτά μαλλιά μπάντα για τα μακριά μαλλιά:

Απλός Hairstyles for Long Hair14

Αυτό είναι ένα από τα κορίτσια σχολείο κορίτσι που χαρακτηρίζει σε όλες τις λίστες για εύκολη hairstyles για μακριά μαλλιά. Εδώ θα πρέπει να πάρετε τα μαλλιά από κάπου σε μια πλευρά και στη συνέχεια να αρχίσει το πλέξιμο και στη συνέχεια να περάσει από μέσα από λίγο περισσότερο τα μαλλιά σαν αυτό. Αυτό είναι ένα απλό και εύκολο hairstyles για μακριά μαλλιά και το οποίο είναι ιδανικό για κορίτσια.

15. Ακόνισσα με μακριά μαλλιά Twisted:

Απλός Hairstyles for Long Hair15

Δεν μπορούν να υπάρχουν άλλα καλύτερα απλά χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Σε αυτό πρέπει απλά να δέσετε τα μαλλιά σας σε μια απλή αλογοουρά και στη συνέχεια να αφήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά έτσι. Απλά βγάλτε την ουρά του πόνου απαλά και παίρνετε αυτό το κλασικό βλέμμα.

16. Braided Rose Hairstyles Για τα μακριά μαλλιά:

Απλός Hairstyles for Long Hair16

Αυτό φαίνεται περίπλοκο, αλλά είναι πολύ εύκολο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τα μαλλιά και από τις δύο πλευρές των αυτιών και να αρχίσετε να τα πλέξετε. Όταν τελειώσετε με τις δύο πλεξούδες, τραβήξτε τα προς τα πίσω και στη συνέχεια τα κολλήστε ως ένα φωτοστέφανο ή στρίψτε τους για να κάνετε ένα γλυκό τριαντάφυλλο.

17. Crown Hair Hair Band:

Απλός Hairstyles for Long Hair17

Αυτό δίνεται σε ένα τέτοιο όνομα επειδή σε αυτό δημιουργείτε μια μάρκα μαλλιών με τη δική σας πλεξούδα και αυτό γίνεται στο στέμμα του κεφαλιού σας. Ξεκινάτε απλά να πλέκτετε τα μαλλιά σας από τη μια πλευρά και να τα πάρετε πάνω από το στέμμα σας και να πετάξετε στην άλλη πλευρά. Αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά να κρεμαστούν χαλαρά ή ένα κουλούρι ή μια αλογοουρά.

18. Απλό χάλκινο ουρά για μεγάλα μαλλιά:

Απλός Hairstyles for Long Hair18

Αυτή είναι μια γλυκιά και ρομαντική εμφάνιση που μοιάζει πολύ περιστασιακή. Μπορείτε να φανταστείτε αυτό σε μια ωραία μέρα έξω με φίλους ή σε ένα brunch πισίνα επίσης. Απλά βγάλτε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα και απλά κάντε μια πλευρική ουρά χωρίς να κουρδίσει τα μαλλιά.

19. Half up - Half Down Κομμένα μαλλιά:

Απλός Hairstyles for Long Hair19

Δεν μπορεί να υπάρξει ενιαία λίστα με εύκολη hairstyles για μακριά μαλλιά, όπου αυτό το κλασικό και αειθαλές στυλ μαλλιών δεν διαθέτει. Αυτό είναι το πιο εύκολο και φαίνεται πολύ σέξι και κομψό. Εδώ μπορείτε απλά να κάνετε το ύφος και να τραβήξετε λίγο μαλλιά για να δώσετε στο τμήμα της κεφαλής κάποια ένταση.

20. Πολλαπλές πλεξίδες για μακριά μαλλιά:

Απλός Hairstyles for Long Hair20

Ένα ακόμα από τα εύκολα hairstyles που φαίνεται περίπλοκη, όπου πρέπει απλώς να πάρετε κάποια τρίχα και στη συνέχεια να πλέκω επάνω και στη συνέχεια στρίψτε το. Συμμετοχή με μια άλλη πλεξούδα του ίδιου στυλ και στη συνέχεια να επαναλάβετε την ίδια 3-4 φορές μέχρι το τέλος.

Η απλότητα είναι η καλύτερη πολιτική και η απλότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε στην καρδιά ενός ανθρώπου. Έτσι δοκιμάστε αυτά τα όμορφα απλά χτενίσματα και κάνετε τον πρίγκηπα σας γοητευτικό να πηγαίνει το κεφάλι πάνω από τα τακούνια ξανά.

Leave A Comment

22 + = 29