20 εκπληκτικές ιδέες μπουκαλιών σκάφη με απόβλητα πλαστικό Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν τόσα πολλά αντικείμενα ή πράγματα στην καθημερινή ζωή που μπορούν να ανακυκλωθούν, αλλά έχουμε τη συνήθεια να τα ρίχνουμε στα απορριμματοφόρα. Γίνεται μερικές φορές δύσκολο να σκεφτούμε ποιο στοιχείο να χρησιμοποιήσουμε για αυτό. Όταν πρόκειται για ανακύκλωση, συχνά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πώς να ανακυκλώσουμε ορισμένα πράγματα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε διάφορες χειροτεχνίες από αυτούς. Ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα που μπορεί να κατασκευαστεί είναι το πλαστικό μπουκάλι νερού. Είναι πολύ χρήσιμα και δεν πρέπει να ρίχνονται.

Οι καλύτερες ιδέες για τα σκάφη με πλαστικά απορρίμματα για την ανακύκλωσή τους:

Έτσι, εδώ είναι μερικά διαφορετικά στοιχεία που μπορούν να κατασκευαστούν από πλαστικά μπουκάλια νερού,

1. Λουλούδια πλαστικό μπουκάλι:

Λουλούδια Plastic Bottle

Αυτό είναι το όμορφο πλαστικό σκάφος που μπορεί να κατασκευαστεί από πλαστικό μπουκάλι. Είναι το πλαστικό σκάφος για τους ενήλικες που μπορούν να κάνουν για να διακοσμήσουν τα δωμάτιά τους. Αντί να σπαταλάτε χρήματα στην αγορά ανθοπωλείο από την αγορά, μπορείτε εύκολα να το χειροτερέψετε στο σπίτι σας.

2. Πιγκουίνοι φιαλών:

Μπουκάλι Penguins

Αυτές είναι οι πλαστικές χειροτεχνίες μπουκαλιών για τα παιδιά και, με λίγη βοήθεια, θα το αγαπούν να το κάνουν. Τα πράγματα που θα χρειαζόταν είναι κάποια είδη τέχνης με μπάλες από βαμβάκι και ανακυκλωμένο μπουκάλι. Είναι εύκολο να κάνουν και είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι δημοφιλείς μεταξύ των παιδιών, ιδίως μεταξύ των μικρών παιδιών.

3. Πακέτο Jet Rocket:

Ρουκέτα Jet pack

Αυτή είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τέχνες για παιδιά. Αν και φαίνεται δύσκολο, είναι απλό σκάφος να κάνει. Κάποιος μπορεί να το κάνει για τα παιδιά τους και θα απολαύσουν να παίζουν με αυτό. Τα πράγματα που χρειάζεστε είναι χαρτιά πλαστικών μπουκαλιών. Είναι φιλικά προς τον προϋπολογισμό και παρέχουν ως καλύτερη επιλογή παιχνιδιών για παιδιά.

4. Απλό πλαστικό τροφοδότης πουλιών:

Απλός Plastic Bottle Bird Feeder

Κάποιος μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει τη φύση με τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών για να κάνει τον τροφοδότη πουλιών και αυτές είναι οι καλές πλαστικές ιδέες σκάφη σκάφη που μπορεί κανείς να κάνει. Τα μικρά πουλιά αναζητούν τρόφιμα για να τους βοηθήσουν να επιβιώσουν. Έτσι, αυτό το χειροποίητο πλαστικό μπουκάλι θα ήταν χρήσιμο για τα πουλιά. Χρειάζεται μόνο το πλαστικό μπουκάλι, μολύβια, καρύδια και σπόροι πουλιών.

5. Πλαστική μπόουλινγκ μπουκαλιών:

Πλαστική ύλη Bottle Bowling

Κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πλαστικό μπουκάλι για να το χρησιμοποιήσει στο μπόουλινγκ. Είναι καλό για τα παιδιά που αγαπούν το μπόουλινγκ και μπορούν να κάνουν χρήση των μπουκαλιών νερού. Είναι απλό και εύκολο να γίνει. Μπορούν να βαφτούν, να διακοσμηθούν και να ενισχυθούν με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να δώσουν μια πλήρη και τελειωμένη εμφάνιση. Αλλά για αυτό το σκάφος, χρειάζεστε ισχυρά μπουκάλια που έχουν χοντρό σώμα ή υλικό.

6. Piggy Bank:

Γουρουνάκι Bank

Κάποιος μπορεί να κάνει χειροτεχνίες χειροτεχνία χρησιμοποιώντας πλαστικά μπουκάλια και κάποια άλλα υλικά. Αυτές οι τράπεζες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά. Και πάλι μπορούν να διακοσμηθούν και να ενισχυθούν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτά είναι πολύ προσιτά και είναι η καλύτερη επιλογή για να αποθηκεύσετε τα πολύτιμα χρήματά σας σε αυτά.

7. Magic Sleeve Magic:

Κερί Sleeve Magic

Αυτή είναι μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με κεριά. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το πλαστικό μπουκάλι για να κάνει διακοσμητικά κεριά. Αυτό θα ήταν το ποτήρι που περιείχε το κερί. Μπορείτε να διακοσμήσετε το μανίκι κεριών με διακοσμητικό χαρτί ή χαρτοπετσέτες και λουλούδια.

8. Μολύβι και κάτοχος στυλό:

Μολύβι and Pen Holder

Κάποιος μπορεί εύκολα να φτιάξει τη συσκευή ακινητοποίησης χρησιμοποιώντας το πλαστικό μπουκάλι. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα πράγματα τους με τη σειρά κάνοντας αυτή την πλαστική θήκη χωρίς να κάνουν το δωμάτιο βρώμικο. Διάφορα σχέδια και σχέδια μπορούν να σκαλιστούν στις φιάλες και μπορούν να διακοσμηθούν με χάντρες, κορδέλες, φτερά κλπ. Μπορούν να γίνουν δυνατά υποστηρίζοντάς το με χαρτί χαρτιού ή χαρτόνι.

9. Οργάνωση συρταριού:

Συρτάρι Organizer

Αν κάποιος δεν ξέρει πού να κρατήσει καθημερινά τα πράγματα όπως στάσιμα, στολίδια, καλλυντικά τότε η λύση σε αυτό είναι ο διοργανωτής συρταριού. Μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας πλαστικά μπουκάλια, κορδέλες, χάντρες κλπ. Είναι τα καλύτερα για συρτάρια υπνοδωματίων ή συρτάρια.

10. Cookie ή Cupcake Συσκευασία:

Κουλουράκι or Cupcake Packaging

Αυτό είναι ένα πολύ δροσερό σκάφος που επιτρέπει σε κάποιον να συσκευάζει είδη διατροφής. Εάν κάποιος θέλει να είδη δώρων τροφίμων σε κάποιον τότε κάποιος μπορεί να το κάνει μοντέρνο με τη χρήση αυτών των βιοτεχνών πλαστικών φιαλών. Για να προσθέσετε κομψότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορδέλες ή να σχεδιάσετε τη φιάλη χρησιμοποιώντας στυλό με λάμψη. Αυτό είναι κάτι μοναδικό και μια πολύ διαφορετική τέχνη.

Δείτε περισσότερα: Γυάλινες φιάλες μπουκαλιών

11. Υφαντό μπολ:

Υφαντός Bowl

Είναι το καλύτερο πλαστικό μπουκάλι χειροτεχνίας όπου μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το πλαστικό μπουκάλι για να κάνει ένα πραγματικά όμορφο, λατρευτό και χαριτωμένο υφαντό καλάθι. Έτσι, με αυτό τον τρόπο, το πλαστικό μπουκάλι σας μπορεί να έρθει να χρησιμοποιήσει για να κάνει ένα υφαντό καλάθι και φαίνεται πραγματικά χαριτωμένο. Μπορείτε να διακοσμήσετε την επιφάνειά του περιτυλίγοντας ένα κατάλληλο πανί πάνω του. Το ύφασμα μπορεί να διακοσμηθεί και να σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας βαφή.

12. Φιλικό μαστίγιο μπουκαλιών προσώπου:

Φιλικός Face Bottle Planter

Αυτά είναι ένα από τα DIY πλαστικά μπουκάλια σκάφη που μπορεί κανείς να κάνει. Πρόκειται για ένα όμορφο φυτό βιοτεχνίας μπουκαλιών που περιλαμβάνει το φιλικό πρόσωπο που θα λατρέψουν τα μικρά παιδιά. Είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά να παίζουν με αυτό. Θα ήταν ένα μεγάλο δώρο από τα παιδιά για τους παππούδες τους. Διάφοροι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων μπορούν επίσης να σχεδιαστούν πάνω στο μπουκάλι για να το κάνουν όμορφο και χαριτωμένο.

13. Πλαστικά κουτιά με σχήμα μήλου:

μήλο Shaped Plastic Boxes

Αυτό το χειροποίητο πλαστικό μπουκάλι είναι τόσο υπέροχο δώρο που πρέπει να δοθεί στους δασκάλους κάποιου. Πλαστικά μπουκάλια χρησιμοποιούνται για αυτό και δίνεται μια λαμπρή έκκληση σε αυτά. Για αυτό θα χρειαστείτε μπουκάλια μήλου για να το κάνετε. Είναι μια από τις πιο διάσημες ιδέες μπουκαλιών μπουκαλιών που μπορεί κανείς να κάνει.

14. Πτυσσόμενος Πίνακας Αέρος:

Πλαστική ύλη Bottle Wind Spinner

Είναι λίγο δύσκολο να το κάνετε και απαιτεί μεγάλη κοπή με το μαχαίρι, τη λεπίδα ή το ψαλίδι ή οποιοδήποτε εργαλείο που σας αρέσει αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά έντονο. Κάποιος μπορεί να το κρεμάσει έξω σε ένα κλαδί δέντρου, σε ένα μπαλκόνι, σε ένα διάδρομο ή στο διάδρομο ή οπουδήποτε θέλετε και να το παρακολουθήσετε περιστρέφεται κάθε φορά καθώς το αεράκι έρχεται.

15. Λουλούδι φιάλη σόδα εκτυπώσεις:

Σόδα Bottle Flower Prints

Ξέρετε ότι ο πυθμένας των πλαστικών φιαλών σόδα έχει παρόμοιο σχήμα με εκείνο ενός λουλουδιού; Ναι, είναι έτσι ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε αυτά τα σχήματα στο φύλλο στρώματος ή σε χαρτί. Αυτό θα ήταν σαν απλά σκάφη από πλαστικό μπουκάλι. Δεν χρειάζεται μεγάλη συντήρηση και είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά για τα έργα τους αλλά και από ενήλικες για τις διάφορες δραστηριότητές τους.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες Πηλός για ενήλικες

16. Μπουκάλι κερασιά άνθος δέντρου:

Μπουκάλι Cherry Blossom Tree

Τα δέντρα άνθη της κερασιάς είναι τόσο όμορφα που βλέπουν ότι αν είναι κατασκευασμένα θα φαίνονται πραγματικά καλά, οπότε μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει για να κρεμάσει στον τοίχο του δωματίου του. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει μπουκάλι σόδα και να κάνει ένα μοτίβο λουλουδιών σε ροζ χρώμα και να το εκτυπώσετε σε ένα φύλλο χαρτιού. Αυτή η εκτύπωση δέντρου ανθισμένης κερασιάς μπορεί επίσης να κρεμαστεί στην κύρια πόρτα. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί μια μεγάλη επιλογή gifting.

17. Πολυέλαιος μπουκάλι σόδα:

Σόδα Bottle Chandelier

Με τη χρήση πλαστικού μπουκαλιού σόδα μπορεί κανείς να χτίσει έναν πολυέλαιό του για να διακοσμήσει το δωμάτιο κάποιου. Αντί να σπαταλάει χρήματα, μπορεί κανείς να το χτίσει σαν κάποιος που του αρέσει στο σπίτι του. Για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρωματιστά μπουκάλια και φώτα και να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε.

18. Απορρυπαντικά Αυτοκίνητα Παιχνιδιών:

Απορρυπαντικό Container Toy Cars

Μερικές φορές το πιο απλό παιχνίδι προτιμάται από τα παιδιά. Έτσι, αντί να σπαταλάτε χρήματα, μπορείτε να το φτιάξετε χρησιμοποιώντας σκάφη φιάλης. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μπουκάλια απορρυπαντικών για τη δημιουργία παιχνιδιών αυτοκινήτων. Αλλά γι 'αυτό πρέπει να έχετε τα επιπλέον καλύμματα φιαλών για να κάνετε τους τροχούς και το μπουκάλι πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερου μεγέθους έτσι ώστε να μπορεί κανείς να παράγει παράθυρα σε αυτό. Μερικές φορές τα πιο απλά παιχνίδια είναι το μεγαλύτερο χτύπημα με παιδιά. Δοκιμάστε αυτό το σκάφος με τη θεωρία των μπουκαλιών και εξοικονομήστε χρήματα ανακυκλώνοντας τα μπουκάλια απορρυπαντικών ρούχων και δημιουργώντας αυτοκίνητα παιχνιδιών.

19. Τέχνη φιάλης μπουκαλιών:

Μπουκάλι Cap Art

Αυτοί είναι οι διαφορετικοί τύποι βιοτεχνίας φιαλών για παιδιά, όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα καπάκια για να δημιουργήσουν μια μίνι ωκεάνια σκηνή. Είναι πολύ απλό να κάνει και δεν απαιτεί πολλά πράγματα. Αυτό το σκάφος είναι τόσο διασκεδαστικό για τα παιδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχολικά έργα ή έργα νηπιαγωγείου.

20. Πλαστικοί κάτοχοι Φιαλίδια σαμπουάν:

Πλαστική ύλη Holders Shampoo Bottles

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μπουκάλια σαμπουάν για να φτιάξετε έναν καλό κάτοχο μολυβιού με σχήμα καρτούν; Αυτό το είδος της τέχνης μπουκαλιών και της τέχνης είναι καλό για τα παιδιά που μπορούν να τοποθετήσουν τα χρωματιστά μολύβια μέσα τους. Διάφορα σχέδια και σχέδια μπορούν να σκαλιστούν χρησιμοποιώντας μαχαίρι, λεπίδα, ψαλίδι ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο που είναι αιχμηρό.

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μπορούν να γίνουν από πλαστικά μπουκάλια. Το κύριο πράγμα που δουλεύει εδώ είναι η δημιουργικότητα κάποιου. Αν το άτομο είναι πιο δημιουργικό τότε μπορεί να χτίσει κάτι από αυτό. Αυτά τα πλαστικά σκάφη μπιμπερό είναι πολύ εύκολο να γίνει και αν υποστηρίζεται από τη μεγάλη φαντασία κάποιου, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ όμορφο. Η πρακτική άσκηση αυτών των τεχνών θα σας βοηθήσει σίγουρα να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να βελτιώσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας.

Δείτε περισσότερα: DIY Τέχνες και Τέχνες Ιδέες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

+ 53 = 54