Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 2 ημέρες φυσικά; | Στυλ στη ζωή

Ο σκοτεινός κύκλος δεν θα φαίνεται καλός στο πρόσωπό σας. Θα πρέπει να το αφαιρέσετε είτε με κάποιες προσώπου ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμες μαύρου κύκλου αφαίρεσης. Οι μαύροι κύκλοι σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένοι και ο λόγος πίσω από αυτό θα μπορούσε να είναι βαριά δουλειά, άγρυπνοι νύχτες, άγχος ή οποιοδήποτε υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Μπορείτε να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 2 ημέρες φυσικά. Κανείς δεν πιστεύει αυτό το γεγονός ότι ο μαύρος κύκλος μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε 2 ημέρες. Μπορούμε να αφαιρέσουμε τους μαύρους κύκλους μόνο στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά για να το αφαιρέσετε και είναι επίσης οικονομικό.

Κορυφαίοι τρόποι για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 2 ημέρες:

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι από τα προϊόντα που σας δίνουν ένα γρήγορο αποτέλεσμα για τη μείωση των μαύρων κύκλων σε 2 ημέρες.

1. Γέλη Αλόης Βέρα:

Αλοή Vera Gel

Το τζελ της Aloe Vera έχει τη μαγική δύναμη να ξεφορτωθεί γρήγορα τον μαύρο κύκλο. Ενυδατώνει το δέρμα σας και απομακρύνει το χρωματισμό κάτω από τα μάτια σας. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική ιδιότητα. Έτσι, το Aloe Vera gel είναι ένα γνωστό φάρμακο για τους μαύρους κύκλους

Πώς να εφαρμόσει:

Χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να εφαρμόσετε το Aloe Vera Gel κάτω από τα μάτια σας. Αφήστε το εκεί για 10-15 λεπτά και σκουπίστε το με μια υγρή πετσέτα. Απλώστε το 2 φορές την ημέρα για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό το πρωί και πριν πάτε για ύπνο.

2. Τσάντες πράσινου τσαγιού:

Πράσινος Tea Bags

Οι σακούλες πράσινου τσαγιού είναι ένας αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε το σκοτεινό κύκλο. Η συγκέντρωση υπερβολικού χρόνου στο φορητό υπολογιστή μπορεί να προκαλέσει σκούρο κύκλο. Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν να φωτίσει το δέρμα σας. Επίσης, το πράσινο τσάι περιέχει τανίνη που έχει στυπτική ιδιότητα. Βοηθάει στη συρρίκνωση των διασταλμένων αιμοφόρων αγγείων γύρω από τα μάτια σας και μειώνει το πρήξιμο.

Πώς να εφαρμόσει:

Τοποθετήστε τις κρύες τσάντες πράσινου τσαγιού στα μάτια σας και αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, μπορείτε να πλύνετε τα μάτια σας με νερό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάθε μέρα. Θα σας δώσει άμεση ανακούφιση από μαύρους κύκλους

3. Αργό Λάδι:

Αργόν Oil

Το αργό πετρέλαιο έχει αντιγηραντική ιδιότητα. Έτσι, μειώνει τα δερματικά προβλήματα λόγω της γήρανσης και κάνει το δέρμα σας να δείχνει νεανικό. Επίσης, έχει αντιοξειδωτικά που έχουν τη δύναμη να αφαιρέσουν ακαθαρσίες και κάνει το δέρμα σας καθαρό. Το έλαιο αργού περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και βοηθά στην απομάκρυνση των μαύρων κύκλων

Πώς να εφαρμόσει:

Πάρτε λίγο λάδι στο χέρι σας και τρίψτε το κάτω από τα μάτια σας χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας. Μασάζ σε αυτήν την περιοχή για 10 λεπτά. Επαναλάβετε αυτό κάθε μέρα για να έχετε καλά αποτελέσματα. Η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι πριν από τον ύπνο.

4. Ξίδι μηλίτη μήλου:

μήλο Cider Vinegar

Το μηλίτη μήλου της Apple περιέχει πολλά μέταλλα και ένζυμα που συμβάλλουν στη μείωση του μαύρου κύκλου και κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό. Είναι μια εκπληκτική λύση για να απαλλαγείτε από τον σκοτεινό κύκλο. Επίσης, είναι ένα φάρμακο για πολλά δερματικά προβλήματα. Μπορείτε να δείτε τη μαγεία του ξύδι μηλίτη μήλων εντός 2 ημερών.

Πώς να εφαρμόσει:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άκρη Q για να εφαρμόσετε το ξίδι μηλίτη μήλου κάτω από τα μάτια σας. Θα στεγνώσει φυσικά. Για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, κάντε αυτό 2 φορές την ημέρα

5. Μέλι:

Μέλι

Το μέλι είναι ένα καλό φάρμακο για πολλά προβλήματα σχετιζόμενα με την υγεία και το δέρμα. Έχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης, έχει αντι-γήρανση ιδιότητα, έτσι κάνει το δέρμα σας φωτεινότερο και νεότερο. Η εφαρμογή του μελιού θα αφαιρέσει τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσει το δέρμα σας.

Πώς να εφαρμόσει:

Μπορείτε να εφαρμόσετε μια σταγόνα μελιού κάτω από τα μάτια σας και να τα μασάζετε με τα δάχτυλά σας δεξιόστροφα και αριστερόστροφα. Κάνετε αυτές τις 2 φορές την ημέρα. Μπορείτε να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

6. Rose Water:

Τριαντάφυλλο Water

Το τριαντάφυλλο είναι μια καλή θεραπεία για τη μείωση του μαύρου κύκλου σε 2 ημέρες. Έχει αντιοξειδωτική ιδιότητα, ώστε να ενισχύει τα κύτταρα του δέρματος και να αναζωογονεί. Έτσι, αφαιρεί τον σκοτεινό κύκλο

Πώς να εφαρμόσει:

Πάρτε τις λωρίδες βαμβακιού και εφαρμόστε το ροδόνερο κάτω από τα μάτια σας. Αφήστε το για 20 λεπτά και σκουπίστε το. Μπορείτε να το κάνετε αυτό 2 φορές την ημέρα καθημερινά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό το πρωί και πριν πάτε για ύπνο

Δείτε περισσότερα: Πώς να Fair Skin σε 2 ημέρες Φυσικά

7. Αγγούρια:

Αγγούρι

Αγγούρι έχει τη δύναμη να απαλύνει το δέρμα σας και είναι μια καλή θεραπεία για να απαλλαγείτε από τον μαύρο κύκλο κάτω από τα μάτια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγγούρι με πολλά άλλα συστατικά για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα του δέρματός σας. Βοηθά επίσης να ενυδατώσει το δέρμα σας.

Πώς να εφαρμόσει:

Κόψτε το αγγούρι σε μικρές φέτες και κρατήστε το σε ένα ψυγείο. Μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Βγάλτε το και τοποθετήστε το στα μάτια σας και χαλαρώστε. Κάνετε αυτές τις 2 φορές την ημέρα για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους σε 2 έως 5 ημέρες. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε κάποιο χυμό λεμονιού με κάποιο χυμό αγγουριού και να το εφαρμόσετε με βαμβάκι κάτω από τα μάτια σας. Είναι επίσης μια καλή μάσκα προσώπου για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων.

8. Ντομάτα:

Ντομάτα

Η ντομάτα έχει ακίνητη περιουσία. Βοηθά να απαλλαγούμε από τον σκοτεινό κύκλο και την πρήξιμο. Η ντομάτα είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για να απαλλαγείτε από τον μαύρο κύκλο και κάνει το δέρμα σας μαλακό.

Πώς να εφαρμόσει:

Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό ντομάτας με το μισό κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο δέρμα σας και αφήστε το εκεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα 2 φορές την ημέρα για να έχετε καλό αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το χυμό ντομάτας για να αφαιρέσετε τον μαύρο κύκλο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

9. Καστορέλαιο:

Κάστορας Oil

Βοηθάει στην αναζωογόνηση του δέρματός σας και την απομάκρυνση των μαύρων κύκλων. Το καστορέλαιο είναι καλό για την καταπολέμηση όλων των λοιμώξεων του δέρματος. Το αντιοξειδωτικό σε αυτό το λάδι προστατεύει το δέρμα και απομακρύνει τις ακαθαρσίες

Πώς να εφαρμόσει:

Εφαρμόστε το καστορέλαιο κάτω από τα μάτια σας με βαμβάκι και αφήστε το εκεί για 15 λεπτά. Το δέρμα απορροφά αυτό το πετρέλαιο και βοηθά στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων και αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος. Κάντε το 2 φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

Άλλες συμβουλές

  • Πίνετε άφθονο νερό για να ενυδατώσετε το δέρμα σας
  • Προσπαθήστε να κοιμηθείτε τουλάχιστον 8 ώρες, πράγμα που σας βοηθά να αποφύγετε τα μάτια σας και να αποφύγετε τον μαύρο κύκλο
  • Έχετε υγιεινή διατροφή. Προσπαθήστε να έχετε φρέσκες σαλάτες, φρούτα λαχανικά, φασόλια, γιαούρτι, μη επεξεργασμένο γάλα κλπ
  • Μειώστε την πρόσληψη αλατιού επειδή κάνει το σώμα σας αφυδατωμένο

Αυτά είναι μερικά αποτελεσματικά θεραπείες για τους μαύρους κύκλους σε 2 ημέρες. Δοκιμάστε τα και λάβετε άμεσα αποτελέσματα. Είναι καθαρά φυσικά και αβλαβή. Ξεφορτωθείτε τον μαύρο κύκλο μόνιμα και είστε σίγουροι.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για τους μαύρους κύκλους

Leave A Comment

− 1 = 1