18 Ειδικά Στυλ του Καλαθιού Μπλούζα Μπλούζες Κατάλογος Μπλούζες Στυλ στη ζωή

Σήμερα, τα σχέδια μπλούζας neck collar είναι το πιο προτιμώμενο στυλ. Οι γυναίκες αγαπούν να φορούν τη διαφορετική ποικιλία μπλούζες για μια μοναδική μοντέρνα εμφάνιση. Με τις μπλούζες που διατίθενται σε όλα τα χρώματα, δεν χρειάζεται να περιμένετε να προσκολληθούν οι ράφτες σας για να ράψουν τη μπλούζα σας. Η μπλούζα με το γιακά είναι η καλύτερη επιλογή λόγω της εύκολης διαθεσιμότητάς τους με εκπληκτικά σχέδια. Μπορούν να προσαρμοστούν προσαρμοσμένα για το μέγεθος σας. Μπορείτε να έχετε πολλές μπλούζες για ένα μόνο saree, αλλά να δημιουργείτε μια εντελώς νέα εμφάνιση κάθε φορά.

Μπλούζα σχέδια με κολάρο λαιμό:

Εδώ είναι τα 18 διαφορετικά είδη μπλούζες λαιμό κολάρο για τις γυναίκες να φορούν σε ειδικές περιπτώσεις.

1. Κινέζικα μπλούζα λαιμού κολάρο:

κολάρα-λαιμό-μπλούζα-σχέδια

Αυτή είναι η κινεζική μπλούζα κολάρο. Η ωραία εργασία κέντημα γίνεται σε περιλαίμιο και στο τέλος του μανικιού και της μπλούζας. Το κέντημα επισημαίνει την περιοχή του λαιμού και με βάση την περίσταση, μπορεί κανείς να επιλέξει απλά έως βαριά. Επιλέγοντας μια διακοσμημένη δαντέλα, μπορεί κανείς να πάρει την τέλεια στολή σχεδιασμένη για γάμο.

2. Πίσω Ανοιχτή μπλούζα κολάρο:

Πίσω Open Collar Blouse

Αυτό το όμορφο ανοιχτό μοτίβο είναι ένα άλλο στυλ στην μπλούζα κολάρο. Έρχεται με ένα βαρύ σχέδιο στο λαιμό που έχει κουμπιά για να ανοίξει. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα dick ή φούντα που συνδέονται με το λαιμό για μια χαριτωμένη εμφάνιση. Ολόκληρη η περιοχή της πλάτης και του λαιμού επισημαίνεται με την εργασία.

3. Μπλούζα δαντέλα με λαιμό κολάρο:

Δαντέλα Blouse with Collar Neck

Αυτή η μπλούζα δαντέλα έρχεται με ένα πλήρες κολάρο και έχει ένα πλευρικό άνοιγμα. Το τμήμα του ώμου της μπλούζας παραμένει γενικά διαφανές, ενώ η προτομή καλύπτεται με γυαλιστερό υλικό ως επένδυση. Αυτή η μπλούζα είναι συνήθως γεμισμένη και είναι η ιδανική επιλογή για ροή sarees.

4. Κομψή μπλούζα λαιμό κολάρο:

Κομψός Collar Neck Blouse

Είναι ο τελευταίος σχεδιασμός μπλούζας neck neck. Είναι συνδυασμός δαντέλας και διαφανή υφάσματος. Εξαιρετική δαντέλα είναι ραμμένες στο λαιμό και τα μανίκια. Πλέον χαριτωμένες πτυχές δίνονται κάτω από το λαιμό του κολάρου. Επιλέγοντας μπλούζα με χρώμα αντίθεση, μπορεί κανείς να δημιουργήσει την ιδανική εμφάνιση της εικόνας.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία σχέδια μπλούζας

5. Μπλούζα κολάρες υψηλού λαιμού:

Υψηλός Neck Collar Blouse

Αυτή η μπλούζα υψηλής περιχειρίδας λαιμού είναι ιδανική για απλά sarees, με τα οποία προτιμάτε μια μπλούζα standout. Το μπροστινό τμήμα της μπλούζας έρχεται με ένα συνονθύλευμα ιστού που ταιριάζει ή αντίθετα, συνήθως σε εκτυπώσεις. Είναι ιδανικό για σάρες χρώματος αντίθεσης και ταιριάζει με διαφανή υφάσματα.

6. Μπλούζα κολάρο σχεδιαστών:

Σχεδιαστής Collar Blouse

Αυτή η υψηλή μπλούζα κολάρο είναι ένα μοναδικό σχέδιο που έρχεται με τόσο υψηλό λαιμό καθώς και ένα βαθύ λαιμό κοπής. Επιλέγοντας έναν υψηλό λαιμό στο επάνω τμήμα, μπορεί κανείς να πάρει το χαμηλότερο λαιμό για να αποκαλύψει την περιοχή διάσπασης και να φανεί αισθητή.

7. Πεταλούδα στυλ κολάρο μπλούζα:

Πεταλούδα Collar Blouse

Η μπλούζα μοτίβο πεταλούδας είναι η τελευταία σχεδίαση του λαιμού στην αγορά. Έρχεται με ένα φτερωτό γιακά που δίνει μια όμορφη ματιά στην μπλούζα. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για το σχεδιασμό της μπλούζας σε ένα απλό ύφασμα με ελάχιστες διακοσμήσεις. Αυτή η μπλούζα είναι ιδανική για τυπωμένα και σχεδιασμένα sarees σε ρέον υλικό.

8. Καθαρό μπλούζα κολάρο:

Καθαρά Collar Blouse

Σε αυτή την μπλούζα, το καθαρό ύφασμα χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές. Με την ανάμειξη του καθαρού υφάσματος με πούλιες, μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια κομψή εμφάνιση που μπορεί να επιλεγεί τόσο για νυχτερινά όσο και για πάρτι ημέρας. Αυτά τα μπλούζες είναι τέλεια σε χρώματα όπως μαύρο, χρυσό, ασήμι κλπ, και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε πολλαπλές sarees.

9. Τελευταία μπλούζα κολάρο:

Αργότερο Collar Blouse

Αυτό το μοντέρνο σχέδιο λαιμού συνδυάζει ένα σχέδιο τετράγωνου λαιμού με ένα κολάρο. Με την ανάμειξη διαφορετικών τεμαχίων υφάσματος, μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα μοναδικό σχέδιο που ταιριάζει στο saree. Χρησιμοποιώντας τα χρώματα αντίθεσης και τα κορδόνια που ταιριάζουν, μπορείτε να πάρετε το βλέμμα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Δείτε περισσότερα: Νότια ινδική Μπλούζα Σχέδια

10. Μπλουζάκι μανταρίνι κολάρο:

Μανταρίνι Collar Blouse

Είναι κόκκινη μπλούζα μανταρίνι κολάρο. Η εξωτερική πλευρά της μπλούζας καλύπτεται με δίχτυ. Η μπλούζα είναι επενδεδυμένη για ένα ομαλό φινίρισμα, Τα χρώματα μανταρινιού είναι ιδανικά για άτομα με μακρύ λαιμό. Προσφέρουν την καλύτερη κάλυψη και διατηρώντας το φως του υφάσματος, μπορείτε να δημιουργήσετε μια άνετη, αλλά αισθησιακή εμφάνιση.

11. Μπλούζα με κολάρο λαιμού Polo:

Πόλο Neck Collar Blouse

Οι λαιμοί Polo δεν είναι μόνο ωραίοι για πουκάμισα, αλλά κάνουν όμορφα σχέδια μπλούζας. Αυτά τα μπλούζες για το λαιμό, όταν γίνονται με ελαφρύ υλικό, μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρο το βλέμμα και να σας κάνουν να λάμψετε. Μπορείτε να τα επιλέγετε τόσο για τα παραδοσιακά όσο και για τα δυτικά sarees.

12. Μπλούζα κολάρο στοίβαξης:

Στάση Collar Blouse

Η μπλούζα κολάρο περίπτερο έρχεται με περιλαίμια που επισημαίνονται στην εργασία Kundan, κοπεί εργασία και ακόμη και κεντημένα νήμα εργασίας. Αυτά τα μοντέρνα μπλούζες neck neck είναι ιδανικά για sarees που είναι συνήθως απλά και χρειάζονται το μικρό άγγιγμα για να δημιουργήσουν μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση.

13. Φανελάκι μαντίλας:

Φαντασία Collar Blouse -13

Αυτό το σχέδιο λαιμού σχεδιαστών κολάρο μπορεί να δημιουργηθεί με την ανάμειξη πολλαπλών υφασμάτων όπως το ακατέργαστο μετάξι, το δίχτυ και τις πούλιες. Τα μανίκια φούσκωμα προσθέτουν μια γυναικεία ματιά στην μπλούζα. Αυτό το μοτίβο υπογραμμίζει την περιοχή του ώμου και του λαιμού. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της μπλούζας είναι η ευελιξία της που ταιριάζει με πολλαπλές sarees.

14. Μπλούζα κολάρο στυλ παλτό:

Παλτό Style Collar Blouse

Η μπλούζα στυλ παλτό στυλ ή το σχεδιασμό λαιμού Angrakha λαιμό είναι μια τέλεια αρμονία της κομψότητας και της χάριτος. Είναι υπέροχο για την επίσημη εμφάνιση και τα παραδοσιακά γεγονότα, όπου κάποιος επιθυμεί να αθλήσει μια νηφάλια, αλλά μοναδική εμφάνιση. Προσθέτοντας ένα χρυσό ή ασημένιο κολάρο στην μπλούζα μπορεί να λειτουργήσει ως αξεσουάρ και δεν χρειάζεται να φορέσετε βαριά κομμάτια λαιμού.

Δείτε περισσότερα: Πλήρης σχεδιασμός μπλούζας neck

15. Μπλούζα για τη νύφη:

Περιλαίμιο Blouse for Bride

Αυτό το σχέδιο μπλούζας έρχεται με ένα βαρύ κέντημα στο λαιμό και τη μία πλευρά του ώμου. Αυτό είναι ιδανικό για νεαρά κορίτσια και νύφες που επιθυμούν να το φορούν με ένα lehenga ή ένα saree που ρέει. Η μπλούζα θα μετατρέψει αμέσως ακόμα και το πιο απλό saree σε μια ζωντανή στολή.

16. Τυπική μπλούζα κολάρο:

Επίσημος Collar Blouse

Είτε είστε δάσκαλος είτε ένας πολιτικός, ο τυπικός λαιμός είναι ιδανικός για την εργασία σας. Αυτός ο λαιμός έρχεται με ένα απλό κολάρο, με ένα κόψιμο v στο μπροστινό μέρος. Οι διακοσμήσεις σε αυτούς τους τύπους μπλούζες είναι ελάχιστες για να αποφύγετε την εμφάνιση των γκέι. Αυτές οι μπλούζες είναι οι πλέον κατάλληλες για βαμβάκι, λινό sarees.

17. Μπλούζα κολάρο πουκάμισο:

Πουκάμισο Collar Blouse

Μπλούζες για το λαιμό που φτιάχνονται με μπλούζες είναι ιδανικές για εργασία. Αυτά τα μπλούζες έρχονται με ένα πλήρες κολάρο πουκάμισο και κουμπιά μπροστά. Τα μπλούζες αυτού του τύπου είναι τα καλύτερα για επίσημα και γραφικά ενδύματα, επομένως πρέπει να τα κρατάτε απλά. Επίσης, μπορεί κανείς να πειραματιστεί με μικρές εκτυπώσεις και μοτίβα όταν τα συνδυάζει με απλά sarees.

18. Μπλούζες για το λαιμό σάλι:

Σάλι Collar Neck Blouses

Οι λαιμοί του περιλαίμιου σάλι είναι ιδανικοί για μια εμφάνιση vintage. Δημιουργούν τέλεια αντίκες, ειδικά όταν συνεργάζονται με μπροκάρ. Οι λαιμοί του μαντήλι σάλι έρχονται με ένα παχύ και βαρύ ντεκολτέ. Το τμήμα κολάρο επισημαίνεται με μια αντίθεση ή τυπωμένο ύφασμα, διατηρώντας την υπόλοιπη μπλούζα πεδιάδα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για ελαφριά και σιωπηρά χρώματα.

Ελπίζω ότι ο παραπάνω κατάλογος των μπλούζες του λαιμού κολάρο σας έδωσε εξαιρετικές ιδέες για την επόμενη εμφάνισή σας. Όποια και αν είναι η saree που μπορείτε να επιλέξετε, επιλέγοντας το σωστό γιακά για το λαιμό σας μπορεί να σας μετατρέψει σε diva. Sarees λαιμό κολάρο είναι μια καταπληκτική επιλογή για τις γυναίκες με λεπτά και μακριά λαιμούς για να εκτρέψει την προσοχή. Είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν μια βαριά εμφάνιση με πολύ ελάχιστα αξεσουάρ.

Leave A Comment

+ 65 = 70