17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα ζώδια είναι πολύ εμφανή στον κόσμο. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του έννοια. Στο σύμπαν έχουμε δώδεκα ζώδια. Αυτά τα ζώδια είναι αλληλένδετα με τους ανθρώπους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Διαφορετικά σημάδια κηλιδώνονται ως τατουάζ. Ζωδιακό σημάδι Η Παρθένος κηλιδώνεται στο τμήμα του σώματος. Μπορεί να είναι το πρώτο γράμμα του σημείου ή του συμβόλου της Παρθένου. Τα τατουάζ θεωρούνται ότι ενισχύουν την ομορφιά των γυναικών. Όχι μόνο οι γυναίκες κηλιδώνουν τατουάζ αλλά και οι άνδρες κηλιδώνουν το τατουάζ. Τα τατουάζ θα συνδυαστούν με λουλούδια, αστέρια και όμορφα σχέδια. Οι άνθρωποι παίρνουν μια ποικιλία από τατουάζ για τον εαυτό τους. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι μαύρα μαύρα και χρώματα ουράνιου τόξου.

best-virgo-τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες

Ένα τατουάζ σημάδι ωροσκόπιο Παρθένος δεν έχουν απλό αντίγραφο του glyph. Έχει ένα στυλ γραμματοσειράς. Η συμβολική αναπαράσταση του σημείου υποδηλώνει το αστέρι του ατόμου. Το σύμβολο για το αστέρι της Παρθένος είναι σχηματοποιημένο από το "M". Είναι ενσωματωμένο με άλλες εικόνες.

Η επιρροή του σημείου της Παρθένου είναι ότι το άτομο είναι πολύ αναλυτικό, ακριβές και προσεκτικό. Αυτά τα άτομα είναι ανεξάρτητα και απλά. Είναι προσανατολισμένα προς τα λεπτομέρεια, τακτοποιημένα και σχολαστικά. Η Παρθένος έχει τα πιο όμορφα τατουάζ.

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ της Παρθένου:

Παρακάτω είναι τα 17 καλύτερα σχέδια τατουάζ Παρθένος για άνδρες και γυναίκες ως εξής.

1. Παρθένος Σύμβολο:

Παρθένος Tattoo Designs 1

Το σύμβολο της Παρθένου είναι όμορφα τατουάζ. Η γράμμψη του συμβόλου θα είναι μικρή περίπτωση M. Είναι ενδοσκοπική φύση του σημείου. Είναι λεκιασμένο σε πιο στυλιζαρισμένες εκδόσεις όπως ankhs, λεπίδες, σύμβολο ψαριών και σύμβολο άπειρο. Έστειλε ακόμη και στο πλαίσιο. Αυτό το τατουάζ μπορεί να συνδυαστεί με τα αμπέλια αναρρίχησης και τα τριαντάφυλλα. Δημιουργείται σε νέο έμβλημα για την αναπαράσταση.

2. Τατουάζ πίσω από τον αυχένα:

Παρθένος Tattoo Designs 2

Παρθένος μπορεί να τατουάζ οπουδήποτε στο σώμα. Καθώς το σύμβολο της Παρθένου μπορεί να χρωματίζεται σε διαφορετικά στυλ. Μπορεί να λεκιάσει το οποίο είναι κατάλληλο για τον φέροντα. Φαίνεται πολύ απλό και τακτοποιημένο. Τατουάζ θα είναι πολύ κομψό για να δούμε. Έτσι το τατουάζ θα εκτεθεί πολύ τακτοποιημένα. Θα είναι το πιο κατάλληλο για κορίτσια.Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Παρθένος για τις γυναίκες.

3. Τατουάζ του Glyph Astro Virgo:

Παρθένος Tattoo Designs 3

Το Glyph astro είναι ένα από τα στυλ σχεδιασμού της Παρθένου. Σε αυτό το σχέδιο το τατουάζ είναι συνδυαστικό του συμβόλου Παρθένος και μερικών από τα αστέρια. Σημαίνει ότι μια ομάδα γαλαξιών μπορεί να δει μετά το βάψιμο του τατουάζ. Μπορεί να χρωματίζεται οπουδήποτε στο τμήμα του σώματος. Φαίνεται πολύ κομψό και όμορφο. Είναι το καλύτερο τατουάζ Παρθένος.

4. Αστερισμός Παρθένος:

Παρθένος Tattoo Designs 4

Η Παρθένος είναι διάταξη μερικών από τα αστέρια. Η Παρθένος μπορεί να χρωματίζεται σε διάφορα στυλ με διαφορετικά σχέδια. Έτσι, μεταξύ τους, ο αστερισμός των Παρθένων είναι ένας. Αυτό το τατουάζ γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε τα αστέρια να είναι διατεταγμένα μόνο με τον τρόπο της Παρθένου. Έτσι, τατουάζ θεωρείται με τρόπο Παρθένο. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή σχέδια τατουάζ Παρθένος για τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Νέα Σχέδια Τατουάζ μωρών

5. Παρθένος με την κυρία:

Παρθένος Tattoo Designs 5

Αυτό είναι ένα από τα ξεκαρδιστικά σχέδια στον κόσμο τατουάζ που σχετίζονται με Παρθένος. Αυτό το τατουάζ Παρθένος έχει σχεδιαστεί με έναν τρόπο όπως το σύμβολο επιστολής Παρθένος με μια κυρία με το συνδυασμό της πλώρης. Αυτό το σύμβολο είναι πολύ ελκυστικό για να το δούμε και πολύ όμορφο. Χρειάζεται λίγη θέση. Μπορεί να τατουάζ σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Οι περισσότεροι θα χρωματίζονται στην πλευρά των πλευρών.

6. Παρθένος Παρθένος:

Παρθένος Tattoo Designs 6

Ο τατουάζ έχει καινοτόμες σκέψεις. Θα σχεδιάσουν τατουάζ σε πολλαπλά στυλ και σχέδια. Τατουάζ θα είναι σε επαφή με παλαιότερα σχέδια επίσης. Tribal είναι ένα από τα παλαιότερα στυλ σχεδιασμού στον κόσμο τατουάζ. Έτσι η Παρθένος έχει σχεδιαστεί ως φυλετικό στυλ που θα είναι μοναδικό και κομψό για θέα στον παρατηρητή. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ virgo για άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Κλείδωμα και κλειδί Τατουάζ Σημασία

7. Παρθένος με λουλούδια:

Παρθένος Tattoo Designs 7

Αυτό το τατουάζ μπορεί να λεκιάζει σε πολλούς συνδυασμούς. Τα λουλούδια συνδυάζονται στα περισσότερα τατουάζ. Τα τατουάζ χρωματίζονται με ένα γράμμα και μερικά λουλούδια λεκιάζουν όμορφα.

8. Παρθένος με ψάρια:

Παρθένος Tattoo Designs 8

Η Παρθένος έχει σχεδιαστεί πολύ όμορφα με κομψό τρόπο. Το σύμβολο της Παρθένου είναι χρωματισμένο με ψάρια με ωραία υδρόβια φύση σε αυτό. Και γράφτηκαν και κάποια αποσπάσματα.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ μπάσκετ για τους άνδρες

9. Τατουάζ τρισδιάστατης παρθένος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Για να αναδείξετε το αστέρι σας με γεμάτο δυναμισμό, δεν υπάρχει καλύτερο μέσο που να μπορεί να ανταγωνιστεί ένα τατουάζ Παρθένος. Αυτή η σφαίρα της αστρολογίας παρουσιάζει την ταπεινότητα κάτω από τη γη παράλληλα με την αχαλίνωτη αριστοκρατική εμφάνιση.

10. Μικρές τατουάζ Παρθένος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Οι δερματοστιξίες της Παρθένου είναι σημαντικές ενδείξεις ενός ατόμου με γειωμένη φύση και είναι μια αληθινή επινόηση αθωότητας. Για ένα αυθεντικό απόθεμα μελανιού, δείτε αυτό το επιθετικά φορτισμένο μικρό τατουάζ Παρθένος.

Παρθένος σχέδια τατουάζ γυναίκα είναι άφθονα και αυτό στο κέλυφος ξεχωρίζει μεταξύ των υπόλοιπων.

11. Τατουάζ Παρθένος πίσω από το αυτί:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Αυτό το τατουάζ αποπνέει βαθύ σεβασμό για την αισθητική ομορφιά και παρέχει έναν τρόπο να έρθετε σε επαφή με τη θηλυκή σας πλευρά. Ένα τατουάζ πίσω από το αυτί είναι μια μεγάλη ιδέα για τα κορίτσια.

12. Τατουάζ πεταλούδας Παρθένος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Από όλα τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου, η Παρθένος έχει τις πιο όμορφες δυνατότητες τατουάζ. Η πινακίδα αντιπροσωπεύει μια παρθένα, οπότε εξετάστε όλα τα ισχυρά ή κομψά εμφάνιση που μια νεαρή γυναίκα μπορεί να επιλέξει. Τα τατουάζ Butterfly είναι ένα θηλυκό είδος τατουάζ και έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα δύο ιδεών που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μαγεία.

13. Τατουάζ δάχτυλο της Παρθένος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα μελάνια Παρθένος μπορούν να καυχηθούν για τις ατελείωτες παραλλαγές των σχεδίων που μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ. Εκτελείται με τη βοήθεια απλά καθορισμένων γραμμών, αυτό το τατουάζ στο δάχτυλο δείχνει το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του σημείου - να είστε οι ίδιοι.

14. Τατουάζ Θεά Παρθένος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα τατουάζ της Παρθένος μπορούν να συνδυαστούν με την ποικιλία άλλων εικόνων όπως οι άγγελοι, οι μάγισσες, οι γυναίκες και οι θεές για τις γυναίκες. Αυτή η όμορφη γυναίκα φαίνεται ότι έχει κατέβει από τον ουρανό. Τα μαλλιά της μοιάζουν με ολόκληρο το Σύμπαν δείχνει τη δύναμη του ζωδιακού σημείου Παρθένος.

15. Τατουάζ ζώων Παρθένος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Αν και τατουάζ του Ταύρου, του Κριού και του Υδροχόου έχουν εμποτιστεί με τη μορφή ζώων και ενός προσώπου, το τατουάζ μιας Παρθένου απορροφά όλη την προσοχή καθώς είναι εμποτισμένο ως σύμβολο και όμορφα.

16. Τατουάζ της Παρθένου Άγγελος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι μυστήριο τατουάζ ώμου λεπίδα ενός κοριτσιού Angel-κορίτσι. Κάθε γραμμή και κουκίδα σε αυτό το τατουάζ απεικονίζεται εκπληκτικά καθώς τα διάφορα μέρη συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα. Ο όμορφος άγγελος της Παρθένου φαίνεται να προσθέτει τον συμβολισμό σε ολόκληρη την εικόνα.

17. Τατουάζ οροσκόπιο Παρθένος:

17 καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Παρθένος με εικόνες Στυλ στη ζωή

Αυτό το τατουάζ του Ωροσκοπίου Κόκκινου και Μαύρου Παρθένου έχει το σύμβολο της Παρθένου που φαίνεται να είναι βαμμένο με κραγιόν καθώς έχει πολύ θολή δομή. Ωστόσο, ο αστερισμός της Παρθένου με αιχμηρά εγκεφαλικά επεισόδια προσθέτει την όρεξη σε ολόκληρο το τατουάζ.

Η επιλογή ενός τατουάζ είναι μια μοναδική ευκαιρία. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε το σωστό και αυτά τα σχέδια δίνουν την έμπνευση για να επιλέξετε. Κάθε τατουάζ σηματοδοτεί τη σημασία του και έχει νόημα. Επιλέξτε το στυλ, τη γραμματοσειρά και το σχέδιο που σας περιγράφει καλύτερα. Εάν τα γενέθλιά σας είναι μεταξύ 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου, τότε είστε ένας Παρθένος και επιλέγοντας ένα τατουάζ με το σημάδι της Παρθένου είναι μια μεγάλη επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον τέλειο σχεδιασμό για εσάς και μην εγκαταστήσετε τίποτα λιγότερο. Μια ταλαιπωρημένο τατουάζ είναι κάτι που δεν μπορείτε να καμαρώνετε. Έτσι, πάρτε το χρόνο σας και επιλέξτε το καλύτερο. Happy Getting Inked!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.

Leave A Comment

9 + 1 =