17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης – Συμπτώματα και εμβρυϊκή ανάπτυξη Στυλ στη ζωή

Η 17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, η οποία είναι επίσης γνωστή ως το τρίτο τρίμηνο, είναι ένα νέο στάδιο της εγκυμοσύνης με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί μια γυναίκα. Το τρίτο τρίμηνο είναι επεξεργασμένο με πολλά νέα συμπτώματα και εξελίξεις που διαφορετικά θα ήταν άγνωστες σε σας. Σε αυτό το στάδιο το σώμα σας έχει αποδεχτεί απολύτως την εγκυμοσύνη σας και η ασθένεια του πρωινού έχει υποχωρήσει επιτρέποντάς σας τώρα να αρχίσετε να είστε λίγο πιο ενεργός. Ίσως η γιόγκα μαζί με μερικές άλλες μητέρες να είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τα πρωινά σας.

Τι να περιμένετε και να σκεφτείτε για αυτή την 17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης?

Θα παρατηρήσετε ότι το σώμα σας έχει τελειοποιηθεί τελικά επιτρέποντάς σας να ζήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ο οποίος διαφορετικά ήταν πολύ δύσκολος λόγω κόπωσης και ασθένειας. Η 17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε τώρα να σχεδιάζετε το χώρο διαβίωσης του μωρού σας ίσως ή να αρχίσετε να αγοράζετε τα ρούχα του μωρού σας αν δεν τα έχετε ήδη αγοράσει αυτό γιατί τώρα με τη βοήθεια των πλήρως αναπτυγμένων γεννητικών οργάνων του μωρού σας, το φύλο του μωρού σας επιτρέπει για πρώτη φορά κάποιο μελλοντικό προγραμματισμό που δεν συνεπάγεται μια ιδιοτροπία.

Δείτε περισσότερα: 14 εβδομάδες έγκυες συμπτώματα

17ο week of pregnancy picture

Συμπτώματα 17 εβδομάδων Εγκυμοσύνη και πώς να ξεπεραστεί:

Υπάρχουν πολλά συμπτώματα για τα οποία θα καταλάβετε ότι έχετε εισέλθει στο τρίτο τρίμηνο αλλά αυτή την εβδομάδα έχει σχεδόν τα ίδια συμπτώματα της 16ης εβδομάδας χωρίς μεγάλη διαφορά, μερικά από αυτά τα συμπτώματα είναι:-

Αυξημένη γραμμή μέσης:

Καθώς το μωρό θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η μέση της μέσης σας θα επεκταθεί περαιτέρω. Η μικρή πρόσκρουση που έχετε νωρίτερα θα επεκταθεί περαιτέρω η οποία θα γίνει σημαντική που θα σας επιτρέψει να μάθετε πόσο γρήγορα το μωρό σας μεγαλώνει. Η μέση της μέσης θα αυξηθεί για να αυξηθεί η υποστήριξη του μωρού. Σε γενικές γραμμές, ένα αίσθημα αδιαθεσίας θα αισθανθεί από το μωρό λόγω της ανάπτυξης των οστών και έτσι το μωρό θα αρχίσει να κλωτσάει καθώς το πόδι του μωρού αρχίζει να τεντώνεται περισσότερο.

Σε αυτό το σημείο, το χέρι του μωρού θα μεγαλώσει σε μέγεθος το οποίο θα είναι ανάλογο με το μέγεθος του σώματός του. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, το φόρεμά σας μπορεί να μην σας ταιριάζει πια και έτσι πρέπει να επενδύσετε για το νέο φόρεμα της περιόδου μητρότητας που θα είναι μια καλή ιδέα. Η επένδυση σε αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλες τις βασικές σας ανάγκες για τους επόμενους μήνες. Αλλά, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή που θα σας εμποδίσει να κερδίσετε περισσότερο βάρος.

Δείτε περισσότερα: 15 εβδομάδες έγκυος

Ανάπτυξη στο στήθος Μέγεθος:

Θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση του μεγέθους του στήθους σας εξαιτίας του γεγονότος ότι το μωρό σας αναπτύσσεται επίσης. Όσο μεγαλύτερος και υγιέστερος είναι ο κόλπος τόσο περισσότερο χρειάζεται η διατροφή του, επομένως το στήθος σας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται όσο το μωρό σας βρίσκεται στη μήτρα σας. Οι αυξήσεις του μεγέθους του μαστού μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές γύρω από τις θηλές που μπορεί να βλάψουν, αλλά η απλή ενυδάτωση θα φροντίσει αυτό το πρόβλημα.

Για να διατηρήσετε τα πάντα καλά για εσάς και για να ξεπεράσετε το σημάδι τέντωσης που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του χρόνου γέννησης του μωρού, πρέπει να φοράτε ένα άνετο σουτιέν που ταιριάζει στο μέγεθος του μαστού σας επιτρέποντας να αναπνέετε καλά. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να πάτε για το μασάζ με το ελαιόλαδο ή τη βιταμίνη Ε. Εξ ορισμού, η φλέβα του μαστού σας θα δείξει ότι είναι καλό καθιστώντας την εγκυμοσύνη σας προφανής που θα σας αφήσει να αισθανθείτε έξω από το άγχος. Τα συμπτώματα που δημιουργούνται κατά τη γέννηση θα εξαφανιστούν φυσικά και ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί ο πόνος θα επιτευχθεί με την εφαρμογή των συσκευασιών πάγου και των σακουλών ψύξης. Η πόνος θα θεραπευτεί με κατανάλωση περισσότερης ποσότητας νερού. Μια καλύτερη ιδέα είναι να φορέσετε ένα χαλαρό σουτιέν που σας βοηθά να χαλαρώσετε τους ιστούς του μαστού δίνοντας περισσότερο χώρο για να αναπνεύσετε.

Αϋπνία:

Σε αυτό το στάδιο, θα κουράσετε εύκολα, αλλά θα βρείτε τα προβλήματα που κοιμούνται. Αυτή τη στιγμή, οι νυχτερινές ώρες θα φαίνεται παράξενο να κοιτάζει το ανώτατο όριο και να ανησυχεί για τα μελλοντικά προβλήματα ζωής. Εκτός από αυτό, θα αισθανθείτε τον πόνο και την ενόχληση όπου μπορείτε να αγωνιστείτε για να πάρετε τη σωστή θέση ύπνου. Μόνο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστούν όλα αυτά τα θέματα είναι να φροντίσετε την υγεία σας και να παίρνετε ιδέες από άλλους που έχουν ήδη βιώσει αυτό.

Κούραση:

Κάθε φορά που παίρνετε το χρόνο, μην προσπαθήσετε να κάνετε τον εαυτό σας χαλαρό και να προσπαθήσετε να μειώσετε την εργασία. Κάνοντας περισσότερα έργα και φροντίζοντας τους άλλους δεν θα είναι η δουλειά σας πια και ως εκ τούτου, πηγαίνετε στο κρεβάτι θα είναι μόνο η καλύτερη επιλογή που σας κρατά υγιείς για τους προσεχείς μήνες. Αν είστε εργαζόμενος, πάρτε την άδεια μητρότητας για περίπου έξι μήνες, η οποία είναι απαραίτητη.

Ραγάδες:

Κατά τη διάρκεια της 17ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης, τα τοιχώματα της μήτρας θα ξεκινήσουν να ξεπερνούν τις ικανότητές τους και, ως εκ τούτου, το μωρό σας θα αυξηθεί πέρα ​​από το όριο ανοχής καθώς χρειάζεται να προσαρμοστεί με αυτό αυξάνοντας μέρα με τη μέρα. Εάν το σώμα σας δεν είναι συμβατό με αυτή τη ρύθμιση, θα πρέπει να φορέσετε και να υποχωρήσετε τις συνθήκες που δίνουν το σημάδι τεντώματος στην κάτω κοιλιακή χώρα. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ξεπεραστούν όλα αυτά τα σημάδια θα είναι δυνατή χρησιμοποιώντας τις κρέμες και τα έλαια που ενυδατώνει το δέρμα σας, ακόμα κι αν το δέρμα σας μπορεί να τραβηχτεί έξω από τα εσωτερικά στρώματα. Χρησιμοποιώντας τα έλαια θα σας βοηθήσει πολύ και επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε Αλόη Βέρα ή Βιταμίνη Ε για να πάρετε τα ίδια οφέλη.

Εμβρυϊκή ανάπτυξη του μωρού σε 17 εβδομάδες Εγκυμοσύνη:

Μωρό Μέγεθος:

Το μέγεθος του εμβρύου σας έχει αυξηθεί περαιτέρω αυτήν την εβδομάδα. αυτή την εβδομάδα το μωρό σας έχει μεγαλώσει μια ολόκληρη μισή ίντσα αφήνοντας το μέγεθος του μωρού σε ένα ακριβές 5 ίντσες που είναι ιδανικό για την ανάπτυξή τους. Η ανάπτυξη του μωρού θα σταματήσει κάπως σε αυτό το σημείο δίνοντας τη θέση της στην περαιτέρω ανάπτυξη των εσωτερικών οργάνων του μωρού. Λόγω της αύξησης του κόλπου αυτή την εβδομάδα, το μέγεθος του στομάχου σας θα αυξηθεί σημαντικά.

Υπάρχουν αρκετές περαιτέρω εξελίξεις που το μωρό περνά αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι παρόμοιο με την 16η εβδομάδα. Συνολικά, αυτή η εβδομάδα δεν έχει μεγάλη συνέπεια, το μωρό αυξάνεται περαιτέρω και τα εσωτερικά όργανα αναπτύσσονται περαιτέρω. Μερικές από αυτές τις εξελίξεις είναι-

Οι πνεύμονες:

Σε αυτό το στάδιο, το μωρό μπορεί να αναπνεύσει από μόνο του και επίσης μπορεί να εισπνεύσει και να εκπνεύσει το αμνιακό υγρό που παρουσιάζει γύρω του. Κατά τη διάρκεια της 16ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης, οι πνεύμονες θα καταλήξουν σε μια ολόκληρη ανάπτυξη που είναι το πιο σημαντικό μέρος του σώματος που συνδέεται με την καρδιά και τον εγκέφαλο. Ανεξάρτητα από το τι χρειαζόμαστε άλλα όργανα, οι πνεύμονες είναι τα πιο σημαντικά όργανα που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της 16ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας οι πνεύμονες έχουν επεκταθεί περισσότερο από πριν και το μωρό σας έχει καταλάβει τελικά την πλήρη διαδικασία εισπνοής και εκπνοής.

Δείτε περισσότερα: 16 εβδομάδες εγκυμοσύνης

Λίπος:

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, το δέρμα του μωρού αρχίζει να αναπτύσσει λίπος κάτω από το οποίο θα είναι σίγουρα σαν συνήθεια μόνωσης που κάνει το μωρό να νιώθει άνετα και πιο ζεστό. Το λίπος που αναπτύσσεται σε αυτό το στάδιο θα λειτουργήσει σαν μια πηγή διατροφής και δύναμης καθώς μεγαλώνει. Το λίπος είναι επίσης προστασία για τα οστά του μωρού που είναι ακόμα κάπως μαλακά σε αυτό το σημείο. Το λίπος κρατά το μωρό ασφαλές και υγιές. Ωστόσο, πάρα πολύ λίπος είναι επίσης κακό για την καρδιά του μωρού σας που είναι ακόμα εύθραυστη. Γι 'αυτό να είστε προσεκτικοί με αυτό που εσείς επειδή ό, τι τρώτε μετρητής επηρεάζει πολύ το μωρό σας.

Οπτικοί αισθητήρες:

Οι οπτικοί αισθητήρες του μωρού βελτιώνονται επίσης αυτή την εβδομάδα καθιστώντας το μωρό εξαιρετικά ευαίσθητο στο φως. Όπως και στην 16η εβδομάδα, μπορείτε ακόμα να δείτε το μωρό που καλύπτει τα μάτια του εάν εισάγεται σε έντονο φως μέσω υπερήχων. Καθώς οι οπτικοί αισθητήρες θα παραμείνουν υπό ανάπτυξη, το μωρό αισθάνεται άβολα με το φως. Αυτό θεωρείται το σημαντικό στάδιο, καθώς τα μάτια του μωρού θα αρχίσουν να αναπτύσσονται για το όραμα. Οι οπτικοί αισθητήρες θα αναπτυχθούν περαιτέρω για όσο διάστημα ο 8ος μήνας της εγκυμοσύνης στο οποίο τα σημεία το μωρό είναι πλήρως αναπτυγμένο και είναι έτοιμο να έρθει στον κόσμο σε ένα μήνα.

Μύτη:

Η ανάπτυξη της μύτης μπορεί να είναι η μοναδική μοναδική εξέλιξη που το μωρό σας περνά μέσα από αυτή την εβδομάδα. Η μύτη σε ένα ζωτικό αισθητήριο όργανο του σώματός σας και βοηθά το μωρό σας να αρχίσει να διαπιστώνει τις διάφορες μυρωδιές γύρω από αυτά. Οι κόλποι στη μύτη ανοίγουν έτσι ώστε ο κόλπος να μπορεί τώρα να εισπνέει και να εκπνέει από τη μύτη και επίσης αναπνέει διάφορες μυρωδιές που προηγουμένως δεν ήταν καθόλου δυνατές για το μικρό σας. Ακόμη και οι μικρότερες εξελίξεις στη μήτρα σας είναι σημαντικές πέτρες για το παιδί σας να αντιμετωπίσουν τον κόσμο όταν γεννιούνται.

Κίνηση:

Κανονικά, μπορείτε να αισθανθείτε τις κινήσεις του μωρού κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, καθώς αυτό είναι το στάδιο όπου το μωρό αρχίζει να κινείται κατά τη διάρκεια της 16ης έως 20ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης. Θα είστε τυχεροί που αισθάνονται το κίνημα του μωρού σας και αυτό θα προκληθεί όταν προσπαθούν να ωθήσουν τον χώρο που τους περικλείει.

17 εβδομάδες Έγκυες δραστηριότητες:

Την εβδομάδα αυτή, το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας θα περιοριστεί, καθώς η κοιλιά σας θα σας κάνει να αισθάνεστε σκληρά χωρίς κόπωση. Μπορεί να υπάρχει μια άλλη κατάσταση όπου πρέπει να περάσετε το μισό της ημέρας στο δωμάτιο πλύσης ούρηση όλο το χρόνο. Μπορείτε να αισθανθείτε περισσότερη πείνα σε αναμονή για γλυπτά τροφίμων και έτσι θα πρέπει να περάσετε τις περισσότερες φορές στην κουζίνα που αναζητούν φαγητό. Οι έλεγχοι και οι δοκιμές συνιστώνται κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου. Προσπαθήστε να ασκείτε ασκήσεις που εξασφαλίζουν καλό ύπνο και υγιεινή διατροφή.

Διατροφή και άσκηση για τις 17 εβδομάδες Έγκυος:

Διατροφή:

1. Φρούτα και λαχανικά:

Λαμβάνοντας φρούτα θα σας κάνει να υγιείς καθώς έχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που σας παίρνουν πολύ δρόμο στις μητέρες σας ημέρες. Πίνετε αρκετό νερό που σας κρατά ενυδατωμένο και διατηρεί την κίνηση του εντέρου σας κάτω από ένα επίπεδο ελέγχου. Θα πρέπει να πάρετε τα λαχανικά και φρούτα όπως μπανάνες, πορτοκάλια, μήλα, φασόλια και κάποια άλλα πράσινα λαχανικά.

2. Raw Foodstuff:

Λαμβάνοντας τα ωμά τρόφιμα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα θρεπτικά συστατικά που χάνονται κατά τη διαδικασία βρασμού. Λαμβάνοντας βιταμίνες θα σας βοηθήσει να περιορίσετε όλα τα γλυπτά τροφίμων σας, κάνοντας τον εαυτό σας να απολαύσετε τα υγιή φρούτα και τα τρόφιμα.

3. Νερό:

Σε αυτό το στάδιο, δεν πρέπει να παραβλέπετε την ενυδάτωση καθώς έχετε μια άλλη ζωή μέσα σας είτε πρόκειται για τα δίδυμα είτε για τις τριπλές. Το νερό είναι το σημαντικό υγρό που σας βοηθά να κρατάτε τις βλάβες μακριά με το να παραμείνετε υγιείς, αποτρέποντάς σας από το υπερβολικό βάρος.

4. Ασβέστιο:

Το ασβέστιο είναι ένα κρίσιμο προϊόν για την ανάπτυξη του παιδιού σας. Μια πλούσια πηγή όλων των υγιεινών εξελίξεων των δοντιών και των οστών, το ασβέστιο είναι πράγματι ένα μέγα φαγητό που συνταγογραφείται από τους γιατρούς από την αυγή του χρόνου. Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το γιαούρτι, το τυρί και η κρέμα είναι πλούσια σε ασβέστιο και ασφαλή για κατανάλωση δύο φορές την εβδομάδα, αλλά όχι περισσότερα.

5. Κοτόπουλο:

Το άπαχο κρέας είναι πολύ καλό για εσάς να τρώτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς δεν παρέχει μόνο πρωτεΐνες, αλλά βοηθά επίσης να αυξήσετε το μεταβολισμό και το ρυθμό ενέργειας. Πρέπει να αποφύγετε αυστηρά τα τρόφιμα και το χοιρινό από τη θάλασσα, καθώς επηρεάζουν την υγεία του μωρού. Αλλά, το φαγητό κοτόπουλου θα είναι πραγματικά υγιές.

Γυμνάσια:

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η καλύτερη άσκηση που πρέπει να γίνει είναι να επικεντρωθεί στην κοιλιακούς και τη λεκάνη σε μια καλύτερη στάση. Ορισμένες από τις ασκήσεις παρατίθενται παρακάτω για αναφορά.

1. Επέκταση της κοιλιάς:

Αναδιπλώστε τα πόδια σας και στηρίξτε την πλάτη σας στον τοίχο. Τοποθετήστε τα χέρια σας στις πτυχώσεις του γόνατος και αρχίστε να εισπνέετε από τη μύτη σας φέρνοντας την κοιλιά πιο κοντά στο σώμα. Κρατήστε συνεχώς και εκπνέετε μετά από 5 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτό για πέντε φορές. Επαναλάβετε για 5 γύρους.

2. Εμβέλεια ύπνου:

Ξαπλώστε στο πίσω μέρος τοποθετώντας τα χέρια προς την οροφή στην αντίθετη πλευρά στην οποία βρίσκεστε. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για πέντε φορές απλά αλλάζοντας τις τοποθεσίες.

3. Κολύμπι:

Για τη 17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, η γρήγορη αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό σημείων επέκτασης, όπως είπε. Μπορείτε εύκολα να αντισταθμίσετε αυτό επιλέγοντας το κολύμπι ως το καθεστώς απώλειας βάρους σας και διατηρώντας ένα ομοιόμορφο κέρδος βάρους.

4. Περπάτημα:

Για όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης, το περπάτημα θα αποδειχθεί η πιο αξιόπιστη άσκηση για να επιλέξετε. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια του εύκαμπτου χρόνου, αλλά και μπορείτε να κάνετε το σώμα σας ενεργό καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

5. Ρύθμιση του στομάχου:

Αναπνεύστε χρησιμοποιώντας τη μύτη και κρατήστε το για δευτερόλεπτα. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε το κέντρο βάρους, το οποίο σας διευκολύνει να εργαστείτε για τους επόμενους μήνες αυξάνοντας το χτύπημα.

17 εβδομάδες έγκυος κατά τη διάρκεια του φύλου:

Ενώ η οικειότητα μπορεί να μην είναι ακριβώς το πράγμα στο πιάτο σας τώρα με όλα τα τρελά που συμβαίνουν, ωστόσο, μιλώντας με το σύντροφό σας μπορεί να κάνει θαύματα για σας. Εκτός αυτού, για να εκτρέψετε το μυαλό σας από όλο το άγχος που σας φέρνει κάτω, τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα, έτσι δεν είναι; Φυσικά, ανησυχείτε για το παιδί σας, αλλά δεν χρειάζεται, αφού ο σάκος τον προστατεύει καλά όλη την ώρα.

Τips Για να ξεπεραστεί το άγχος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

 • Τα οικονομικά ζητήματα χρειάζονται την προσοχή σας αμέσως και η 17η εβδομάδα σημαίνει τον πέμπτο μήνα και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε.
 • Πρέπει να χαλαρώσετε όσο μπορείτε, καθώς αυτό το σημείο, αφού το αναπτυσσόμενο μωρό σας θα κρατήσει τις ορμόνες σας να αλλάζουν. Το άγχος δεν πρέπει να επηρεάζει τα σχέδια ύπνου σας.
 • Μπορείτε να πάρετε όλη την υποστήριξη που θέλετε από τα προγεννητικά μαθήματα, οπότε μην ξεχάσετε να ελέγξετε τους γύρω από την περιοχή σας.
 • Η γιόγκα είναι ένας καλός τρόπος να αφήσετε τα πάντα να ανησυχούν και να ενισχύσετε το μυαλό σας. Προσπαθήστε να απο-στρες.
 • Εάν σχεδιάζετε μια γέννηση στο σπίτι, τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε. Συζητήστε με κάποιον που μπορεί να κανονίσει μια μαία για εσάς.

Ιατρικές θεραπείες και έλεγχος για 17 εβδομάδες Έγκυος:

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, θα προταθεί εξέταση αίματος για να βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας πάσχει από οποιαδήποτε ασθένεια ή όχι. Μέσω της Δοκιμής Προσυμπτωματικού Ελέγχου τετραπλού δείκτη, οι πιθανότητες για σύνδρομο Down θα αναγνωριστούν και θα γίνει Amniocentesis για να ελεγχθεί το αμνιακό σας υγρό. Το τρίμηνο 2 είναι η φάση όπου ο πλήρης μετασχηματισμός πραγματοποιείται στο σώμα σας. Εδώ είναι τα διάφορα φάρμακα που πρέπει να κρατήσετε δίπλα σας και είναι:

 1. Ακεταμινοφέν για πόνους και πόνο
 2. Αντιισταμινικά και ιωραταδίνη για τα προβλήματα αλλεργίας, αλλά προσπαθούν να αποφύγουν την ψευδοεφεδρίνη και αποσυμφορητικά όπως η φαινυλεφρίνη
 3. Πάρτε Dextromethorphan και Guaifenesin για το βήχα
 4. Εισάγετε το Metamucil και το Colace για τα προβλήματα που σχετίζονται με τη δυσκοιλιότητα
 5. Προσπαθήστε να αποφύγετε καθαρτικά και ορυκτέλαια.
 6. Χρησιμοποιήστε αντιόξινα και Famotidine για τα προβλήματα καρδιακού εγκαύματος.

Συμβουλές και προφυλάξεις:

 • Θα έχετε αστεία συναισθήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το παιδί σας έχει αρχίσει να αναπτύσσεται γρήγορα. Είναι φυσιολογικό, ωστόσο, εάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο, ενημερώστε το γιατρό σας.
 • Το αντηλιακό είναι ο φίλος σου, τώρα περισσότερο από ποτέ. Εσείς το χρειάζεστε λίγο.
 • Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε το δείπνο σας πριν από δύο ώρες στο κρεβάτι.
 • Θα πρέπει να κάνετε για να ισορροπήσετε το κέντρο βάρους σας, καθώς η ολίσθηση θα σας κάνει να πέσει κάτω που τραυματίζει το μωρό.
 • Ο ύπνος για τουλάχιστον 10 ώρες συνιστάται ιδιαίτερα.

Ο χρόνος σας στο μισό γίνεται και πρέπει να αντέξετε με τις μικρές παρενοχλήσεις και τις εξετάσεις που έρχονται στο δρόμο. Μετά από όλα, στο τέλος, το μωρό σας θα σας ευχαριστήσει για όλη την υπομονή σας με το όμορφο χαμόγελό του.

Leave A Comment

+ 26 = 32