17 Ιδέες για όμορφα μικρά υπνοδωμάτια Στυλ στη ζωή

Μικρή Υπνοδωμάτιο! Πώς να τα διαχειριστείτε ή να τα διακοσμήσετε; Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν λιγότερο χώρο έχουν μόνο μία επιλογή να κάνουν ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Το όνειρο καθώς και ο ύπνος πιο λεπτομερώς σε ένα χώρο που ηρεμεί και άνετα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει τετραγωνικές ίντσες. Η κρεβατοκάμαρά σας είναι ένας χώρος όπου θέλετε να κάνετε πράγματα με τον τρόπο σας. Έτσι, σε αυτό το άρθρο έχω καλύψει μερικές από τις καλύτερες ιδέες για μικρό υπνοδωμάτιο.

Top 17 ιδέες για μικρές κρεβατοκάμαρες:-

1. Σχεδιάστε τα Μάτια:

μικρό bedroom1

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας μαζί με υλικά στους τοίχους. Φωτεινό κόκκινο hypnotize εκτός από την άμεση σύλληψη του ματιού. Χρησιμοποιήστε αυτό προς όφελός σας παρουσιάζοντας τα αποτιθέμενα αντικείμενα με μια ρύθμιση στη σκιά.

2. Τι βρίσκεται μέσα:

μικρό bedroom2

Το κουτάβι ράφι τοποθετείται σε τοίχο που χωρίζει αυτή την κρεβατοκάμαρα από την είσοδο του παραθύρου. τα πάνελ από ρητίνη επιτρέπουν το φίλτρο φωτός από εκεί μέσα στο σκοτεινότερο υπνοδωμάτιο.

3. Master Queensway:

μικρό bedroom3

πάρτε αυτό το δραματικό, deluxe design με τα μακρά λευκά κουρτίνες που βρίσκονται σχεδόν δίπλα στο ανώτατο όριο και δημιουργήστε το να είναι ξεκάθαρο από αυτό το τολμηρό, με σχέδια σε ταπετσαρία για ένα κρίσιμο σημείο. Κάντε μια άμεση, καλά αεριζόμενο, μικρό αλλά κομψό υπνοδωμάτιο.

4. Καθαρή όσο και απλή:

μικρό bedroom4

Ένα προσαρμόσιμο φωτιστικό κρέμεται από την οροφή, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο στο νυχτερινό τραπέζι, ενώ το ελάχιστο πλαίσιο κρεβατιών συμβάλλει στη νέα εμπειρία του δωματίου.

5. Μεγάλη διαίρεση:

μικρό bedroom5

Μια κουμπωτή κουρτίνα ξεχειλίζει έξυπνα το σαλόνι και επιπλέον χώρους ύπνου, κάνοντας δομή σε μια ανοιχτή διάταξη. Κορυφαία με ένα πράγμα, οι τόνοι των βιβλίων και των περιοδικών φαίνονται σκόπιμα, όχι σαν το σπίτι που διακοσμείται με το συσσωρευτή.

6. Χρωματίστε μια έμφαση:

μικρό bedroom6

να τραβήξετε μια προσοχή grabber ζωγραφίζοντας ένα τοίχο προφορά στο μικρό χώρο σας. Μετά τη ζωγραφική σας δωμάτιο φαίνονται υπέροχα.

7. Ντουλάπα σε δωμάτιο αναμονής:

μικρό bedroom7

κάθετες γραμμές δεν δουλεύουν μόνο με τα ρούχα για να κάνουν μια λεπτότερη εμφάνιση, εκτός από εσάς μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση αυτού του σχεδίου στο μικρό υπνοδωμάτιο σας για να αντιγράψετε την προσοχή κάθετα κτίριο ξεχάσετε σχετικά με το πλάτος.

8. Διπλό καθήκον:

μικρό bedroom8

Αυτό το "υπνοδωμάτιο" χωρίζεται από το υπόλοιπο σπίτι μόνο από ένα ημι-τοίχο που λειτουργεί επίσης ως κεφαλάρι. Μια ορθογώνια γωνιά στην πλευρά του κρεβατιού του τείχους είναι ένας εύχρηστος χώρος για βιβλία συν μια φιάλη.

9. Κάτι μισθωμένο:

μικρό bedroom9

Ένα βιβλιοθήκη, για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει δομή για ένα επικαλυμμένο με ύφασμα αφρώδες κεφαλάρι. Πηγαίνετε περίπου μέχρι το ανώτατο όριο από μια θύρα τσέπης διάσωσης και μούχλα στεφάνης.

10. Δημιουργία ορίων:

μικρό bedroom10

πάρτε ένα φύλλο από το βιβλίο κρεβάτι του Murphy: περιγράψτε το κρεβάτι σας με συνήθεια cubbies, σχηματίζουν στη διαδικασία ένα κεφαλάρι με τη σειρά του. Αυτός ο συνδυασμός ανοιχτού και κλειστού χώρου αποθήκευσης σας επιτρέπει να προβάλλετε αυτό που θέλετε, ενώ το υπόλοιπο μπορείτε να το αποθηκεύσετε. Η ζωγραφική στην περιοχή του κεφαλιού με ουδέτερο χρώμα κρατά ολόκληρο το πράγμα από το να είναι ακαταμάχητο.

11. Sideway Thinking:

μικρό bedroom11

Τοποθετήστε ένα ισορροπημένο ράφι για να μεγεθύνετε τα τετραγωνικά πλάνα του κομοδίνου Αυτή η φωτεινή ιδέα, κάνει μια νύχτα μια εναλλακτική λύση (απλά το πιέζετε κάτω από το ράφι) πολύ περισσότερο από μια ανάγκη.

12. Έντονη με χρώμα:

μικρό bedroom12

Πρέπει να χρωματίσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο με χαρούμενη απόχρωση για να χτίσετε ένα κτύπημα.

Δείτε περισσότερα:  Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού εσωτερικών χώρων

13. Τοποθετήστε μια πράσινη οθόνη:

μικρό bedroom13

Τα γλαστρά φυτά πιάνονται διπλά εδώ, σαν οθόνη προστασίας από τους γείτονες (ενώ εξακολουθούν να επιτρέπουν θέα) και φυσικά φίλτρα αέρα.

14. Τοίχος ως καμβά:

μικρό bedroom14

ως υποκατάστατο της ζωγραφικής ενός τοίχου twang, παλτό με arty διαφορετικά παιχνιδιάρικα τυπωμένη ταπετσαρία που είναι μια ωραία μέθοδος για ένα μικρό χώρο.

Δείτε περισσότερα:  Σχεδιασμός επίπλων για υπνοδωμάτιο

15. Δώστε την Ειρήνη μια Ευκαιρία:

μικρό bedroom15

ενώ τα τολμηρά μοτίβα και τα φωτεινά υφάσματα ενδέχεται να αποκλείσουν το υπόλοιπο σπίτι, να κάνουν μια ήσυχη ζώνη υφασμένων κλινοσκεπασμάτων στην κρεβατοκάμαρα για ένα αμερόληπτο καταφύγιο.

16. Άνοδος και ξεσηκωμός:

μικρό bedroom16

Οι βιβλιοθήκες που πέφτουν από το ανώτατο όριο δημιουργούν χρήση φθαρμένου χώρου, τονίζουν το ύψος ενός δωματίου και χαλαρώνουν τον τοίχο και το δάπεδο κάτω από αυτά.

Δείτε περισσότερα:  Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

17. Ανώτερο έδαφος:

μικρό bedroom17

Μια φωλιά-όπως ύπνο υπνοδωμάτιο παρέχει μια διασκέδαση άποψη και αφήνει άπλετο δωμάτιο κάτω από το να μαθαίνουν, να παίζουν, συν τα καταστήματα πράγματα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.

Leave A Comment

+ 78 = 79