15 καλύτερα τουριστικά μέρη στο Uttarakhand να επισκεφθείτε Στυλ στη ζωή

Το Uttarakhand είναι ένα κράτος της Βόρειας Ινδίας, το οποίο σημαίνει «Χώρα των Θεών». Είναι το σπίτι των Ιμαλαΐων και έχει πολλούς τουριστικούς προορισμούς που το καθιστούν ένα από τα πιο συμπαθητικά κράτη για περιοδεία. Απέχει μόλις 170χλμ. Από το Δελχί και το κράτος εκτείνεται από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων μέχρι τα σύνορα του Νεπάλ και της Κίνας. Το μεγάλο κράτος έχει δύο τμήματα τα οποία αποκαλούνται Garhwal και Kumaon. Εδώ είναι τα 15 καλύτερα τουριστικά μέρη στο Uttarakhand για να επισκεφθείτε μαζί με τις εικόνες που αναφέρονται παρακάτω για εσάς.

Διάσημα τουριστικά μέρη στο Uttarakhand για να δείτε με εικόνες:

1.Σύνολο:

nainital-lake_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Nainital βρίσκεται στην περιοχή Kumaon και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.938 μέτρων. Είναι λαϊκά ονομάζεται «Lake District της Ινδίας», λόγω των όμορφων λιμνών της. Το πιο διάσημο και πρέπει να επισκεφθείτε για όλους τους τουρίστες στο Nainital, είναι η λίμνη Naini. Ο ζωολογικός κήπος Nainital, τα εμπορικά κέντρα, τα εστιατόρια, είναι μερικά μέρη όπου οι τουρίστες θα ήθελαν να επισκεφθούν.

2. Εθνικό Πάρκο Jim Corbett:

jim-corbett-national-park_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Εθνικό Πάρκο Jim Corbett βρίσκεται στο Nainital και είναι το παλαιότερο εθνικό πάρκο στην Ινδία που ιδρύθηκε το 1936. Ονομάστηκε από τον διάσημο συντηρητή της φύσης και συγγραφέας Jim Corbett, ο οποίος βοήθησε στην ίδρυση του πάρκου. Το πάρκο περιέχει 488 είδη φυτών και στην άγρια ​​ζωή περιλαμβάνει τίγρεις, ελέφαντες, ιπτάμενη αλεπού, chital, ινδική pangolin κ.λπ. και περισσότερα από 600 είδη πουλιών.

3. Mussoorie:

mussoorie_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Mussorie είναι ένας σταθμός λόφων που βρίσκεται σε υψόμετρο 2000 μέτρων. Βρίσκεται στους πρόποδες των Ιμαλαΐων και είναι τόσο όμορφη που ονομαζόταν Βασίλισσα των Χιλίων. Ένα όνομα φυτού «mansoor» είναι άφθονο σε αυτόν τον τομέα, από τον οποίο προέρχεται το όνομα του τόπου. Ο τόπος είναι καθαρός και πράσινος με όμορφη χλωρίδα και πανίδα. Το πιο δημοφιλές τουριστικό σημείο είναι η κοιλάδα Doon.

4. Badrinath:

badrinath_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Ο Badrinath είναι μια θρησκευτική πόλη για τους Ινδουιστές. Το κύριο αξιοθέατο εδώ είναι ο ναός του Badrinath, ο οποίος έχει αφιερωθεί στον Λόρδο Βισνού και σε ένα από τα 108 ιερά ιερά των Βαϊσναϊτών. Υπάρχουν 15 είδωλα που λατρεύτηκαν εδώ και όλα είχαν κατασκευαστεί με μαύρη πέτρα. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα και καλύτερα τουριστικά μέρη για να επισκεφθείτε στην πολιτεία της Ινδίας Uttarakhand.

5. Auli:

auli_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Auli βρίσκεται στην περιοχή Chamoli στην περιοχή Garhwal. Auli σημαίνει λιβάδι στην περιφερειακή γλώσσα, η οποία αποδεικνύεται όμορφη πράσινη κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών και στους χειμώνες καλύπτεται με χιόνι και είναι ιδανική για σκι.

6. Mukteshwar:

mukteshwar_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Ο Mukteshwar είναι ένας καταπραϋντικός προορισμός που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.285 μέτρων στο Nainital. Έχει το όνομά του από το διάσημο ναό, Mukteshwar Dham. Είναι πάνω από 350 χρόνια και είχε κατασκευαστεί για τον Λόρδο Shiva. Ο ναός βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή του βουνού και προσφέρει μια όμορφη θέα στην πόλη κάτω και τα Ιμαλάια. Μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένειά σας και να δώσετε τον καλύτερο χρόνο για σας με όμορφη ατμόσφαιρα.

7. Haridwar:

haridwar_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Haridwar σημαίνει «πύλη του Θεού» και θεωρείται ως ένα από τα επτά ιερά μέρη των Ινδουιστών, στην Ινδία. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Γάγγη και τοποθετείται όπου ο ποταμός κατεβαίνει προς τις πεδιάδες. Οι περισσότεροι από τους Ινδούς και άλλους ασιατικούς λαούς της χώρας θέλουν να επισκεφτούν αυτή την ιερή θέση στο uttarakhand.

8. Lansdowne:

ξεκίνημα και τουριστικά θέρετρα

Το Lansdowne είναι ένας ήσυχος σταθμός λόφων και του αρέσουν οι τουρίστες λόγω της εύκολης προσβασιμότητάς του με μεταφορές στους αυτοκινητόδρομους, σε αντίθεση με μερικούς άλλους σταθμούς λόφων. Είναι 1700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και είναι γεμάτο από μπλε πεύκα και βελανιδιές. Είναι ένα από τα καλύτερα και υπέροχα φυσικά μέρη στο uttarakhand να δει. Κάποιοι μπορούν να βρουν τόνους εκκλησιών εδώ και αυτό το μέρος μπορεί να ειπωθεί ότι κυριαρχείται από χριστιανούς και όχι από οποιοδήποτε άλλο cast. Υπάρχουν επίσης πολλά υδάτινα σώματα στην περιοχή Lansdowne. η βαρκάδα και η πεζοπορία είναι μια από τις καλύτερες δραστηριότητες και εδώ.

Δείτε περισσότερα: Μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο Wayanad

9. Harsil:

harsil_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Harsil είναι ήσυχο και γαλήνιο γραφικό που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Bhagirathi και είναι 2620 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βρίσκεται μέσα σε πυκνά δάση από δεοντορικό δάσος, που κατοικούνται από όμορφα πουλιά. Υπάρχουν διαδρομές πεζοπορίας εδώ για τυχοδιώκτες και το περιβάλλον είναι κατάλληλο για ανθρώπους που τους αρέσει ο διαλογισμός και η γιόγκα.

10. Kausani:

kausani_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Kausani είναι ένας καταπράσινος λόφος που βρίσκεται σε υψόμετρο 1890 μέτρων και είναι διάσημο δίνοντας εκπληκτική θέα στα μαγευτικά Ιμαλάια. Αυτό που το κάνει πιο όμορφο είναι τα κωνοφόρα δέντρα που βρίσκονται σε όλο το λόφο. Αυτό είναι ένα από τα υπέροχα μέρη στο uttarakhand να επισκεφθείτε για να απολαύσετε τη φύση με κορυφαία πιο θέα και δροσερό καιρό.

11. Rishikesh:

rishikesh_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τουριστικά μέρη στο Uttarakhand και είναι δημοφιλές για τη γραφική ομορφιά του. Ο τόπος γνωρίζει επίσης ως διάσημους προορισμούς πεζοπορίας. Οι άνθρωποι προέρχονται από όλη τη χώρα για να επισκεφτούν αυτόν τον τόπο. Η γύρω θέα είναι γεμάτη με φυσική ομορφιά και βουνά. Υπάρχει αρκετός χώρος για την πραγματοποίηση ποικίλων δραστηριοτήτων εκεί. Οι άνθρωποι θα βρουν αιώνια ειρήνη εδώ και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε στο Uttarakhand. Ο τόπος είναι επίσης ένας γνωστός προορισμός γιόγκα επίσης. Πολλοί άνθρωποι σηκώνονται νωρίς το πρωί και ανεβαίνουν σε αυτό το μέρος μόνο για να κάνουν γιόγκα.

12. Dehradun:

dehradun_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Dehradun είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα του Uttarakhand. Ο τόπος είναι δημοφιλής για την μεγάλη ποικιλία της φυσικής ομορφιάς λόγω του μεγάλου αριθμού δασών που διατίθενται εδώ. Οι εμπορικοί χώροι σε αυτό το μέρος είναι επίσης πολύ συναρπαστικοί και υπάρχουν πολλά μέρη για να διαμείνουν εδώ επίσης. Ο τόπος μπορεί να λεχθεί ότι είναι μια καλά κτισμένη πόλη και περιέχει μια σειρά σπουδαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσελκύουν νέους αγόρια και κορίτσια για να σπουδάσουν εδώ. Αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τουριστικούς χώρους του Uttarakhand. Το Dehradun είναι ένας διάσημος τόπος μήνα του μέλιτος στο Uttarakhand και επισκέπτεται ζευγάρια όλο το χρόνο.

Δείτε περισσότερα: Τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε στο Βαρανάσι

13. σταθμός Almora Hill:

almora-hill-station_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Το Almora είναι ένα από τα καλύτερα θρησκευτικά αξιοθέατα στο Uttarakhand και είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στο Uttarakhand. Τα μέρη είναι ένας δημοφιλής προορισμός μήνα του μέλιτος και οι άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το μέρος από όλη την Ινδία. Ο τόπος προσελκύει τους τουρίστες λόγω της φυσικής ομορφιάς του και της διατήρησης της ποιότητας για να κρατήσει τους επισκέπτες με τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις σχετικά με την προσωρινή παραμονή. Το Backpacking και η επίσκεψη στο ναό είναι μία από τις πιο γνωστές δραστηριότητες σε αυτό το μέρος. Almora είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος στο Uttarakhand και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε στο Uttarakhand, σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν εκεί.

14. Bageshwar:

bageshwar_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Αυτό δεν είναι σαν τη λωρίδα Lansdowne στην Καλκούτα. Είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε στο Uttarakhand και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους πιο θρησκευτικούς χώρους αυτού του κράτους. Ο τόπος είναι γεμάτος με ναούς και μπορεί επίσης να θεωρηθεί μια διάσημη δραστηριότητα του μέλιτος. Ο τόπος είναι διάσημος για τη φυσική του ομορφιά και το γύρω τοπίο. Η ποιότητα αυτού του τόπου είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία εξαιρετική και έχει μια ποικιλία εγκαταστάσεων διαθέσιμες εδώ για τους πελάτες.

15. Gangotri:

gangotri_uttarakhand-τουριστικά μέρη

Ο τόπος είναι διάσημος για το συναρπαστικό περιβάλλον και το ψυχρό του περιβάλλον. Οι άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το μέρος για τους ποταμούς και τους παγετώνες. Υπάρχουν επίσης καταρράκτες που προσελκύουν πελάτες. Ο τόπος είναι γεμάτος με τουριστικά σημεία και πολλές τοποθεσίες για την εκπλήρωση της επιθυμίας σας για περιπέτεια. Οι άνθρωποι που επιθυμούν να εξερευνήσουν θα ερωτευτούν με αυτό το μέρος και δεν θα ήθελαν να φύγουν. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι δημοφιλής ως τόπος μήνα του μέλιτος, αλλά σίγουρα έχει πολλές άλλες δραστηριότητες και εγκαταστάσεις για να προσφέρει στους ανθρώπους.

Τα ποτάμια σε αυτό το μέρος είναι τόσο όμορφα που η κυβέρνηση έχει κανονίσει να χτίσει μερικά παγκάκια και καθίσματα εδώ, ώστε ο τουρίστας να διασκεδάσει να επισκεφθεί αυτόν τον τόπο. Η ινδική τουριστική κυβέρνηση έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά καθιστώντας αυτό ένα από τα καλύτερα τουριστικά μέρη στο Uttarakhand. Ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα αυτού του τόπου είναι ο ναός Gangotri.

Εικόνες Πηγές: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Δείτε περισσότερα: Μέρη για επίσκεψη στο Dehradun

Leave A Comment

− 2 = 1