15 καλύτερα τουριστικά μέρη στο Udaipur για επίσκεψη | Στυλ στη ζωή

Το Udaipur του Ρατζαστάν είναι μια πολύ ρομαντική και φανταστική πόλη, κυρίως λόγω των πάρκων, των κήπων και των παλατιών. Έχει ένα μεγάλο αριθμό θέσεων για να επισκεφθείτε και τα τρόφιμα εδώ είναι βιολογικά, νόστιμα και φθηνά. Αν θέλετε να ανακαλύψετε την ιστορία του Rajasthan, πρέπει να έρθετε στο Udaipur. Τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του θα σας μαγέψουν. Σε περίπτωση που προγραμματίζετε ένα ταξίδι, εδώ είναι ένας μικρός ξεναγός για εσάς. Το Udaipur ονομάζεται επίσης πόλη των λιμνών.

Όμορφη Udaipur τουριστικά μέρη για να επισκεφθείτε με εικόνες:

Εδώ η λίστα των καλύτερων τουριστικών θέσεων για να επισκεφθείτε στο Udaipur που δίνει μια φοβερή και υπέροχη στιγμή για το ταξίδι σας με χαρά. Μόλις επισκεφθείτε αυτή την ιστορική και πανέμορφη πόλη, δεν το ξεχνάτε ποτέ.

1. Saheliyon-Ki-Bari:

Σαελιγιόν-Κι-Μπάρι_ουδαπούρ tourist places

Το Saheliyon-Ki-Bari είναι ένα πολύ σημαντικό και γνωστό τουριστικό αξιοθέατο που βρίσκεται στο Udaipur. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πόλης και είναι γεμάτο από αειθαλή δέντρα, θάμνους και θάμνους. Οι μαρμάρινοι ελέφαντες και οι πισίνες λωτού είναι επίσης μερικά από τα καλύτερα του αξιοθέατα. Ερχόμενοι εδώ θα είναι σίγουρα μια υπέροχη εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς τουριστικούς προορισμούς για να δείτε και να απολαύσετε στο udaipur. Αυτά είναι τα καλύτερα τουριστικά μέρη στο udaipur.

2. Συγκρότημα City Palace:

πόλη-παλάτι-complex_udaipur-τουριστικά μέρη

Το συγκρότημα City Palace ήταν βασικά παλάτια που μετατράπηκαν σε ξενοδοχεία. Σήμερα είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο και έχουν επίσης δημιουργήσει κάποιο καλό εισόδημα. Έχει δύο αυθεντικά ξενοδοχεία παλατιών και επίσης ένα μουσείο City Palace. Αυτό είναι σίγουρα το μεγαλύτερο συγκρότημα του Ρατζαστάν και θα πρέπει να το επισκεφθείτε μία φορά.

Δείτε περισσότερα: Τουριστικά μέρη κοντά στο Jodhpur

3. Bagore Ki Haveli:

bagore-ki-haveli_udaipur-τουριστικά μέρη

Ο Bagore Ki Haveli χτίστηκε τον 18ο αιώνα από τον Πρωθυπουργό του Ρατζαστάν. Μετά την ανακαίνιση αυτού του χώρου για πέντε χρόνια, έχει τελικά μετατραπεί σε μουσείο. Αυτός ο τόπος είναι εκπληκτικός, καθώς θα ανακαλύψετε πολλά για τον πολιτισμό του Ρατζαστάν, ειδικά όταν συναντάς τις βασιλικές ζωγραφιές, προσωπικά αντικείμενα, κοστούμια και αρχιτεκτονική. Το ταξίδι σας στο Udaipur θα είναι ατελές μέχρι να έρθετε εδώ. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τουριστικά μέρη στο udaipur για να επισκεφθείτε.

4. Λίμνη Πικόλα:

λίμνη-pichola_udaipur-τουριστικά μέρη

Η λίμνη Pichola του Ρατζαστάν είναι απόλυτη ομορφιά. Αν και είναι κατασκευασμένο από άνθρωπο, αυτή η λίμνη σας προσφέρει υπέροχες φυσικές απόψεις και τοποθεσίες. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ταξίδι που σας κοστίζει περίπου 300 με 500 ρουπίες. Ερχόμενοι εδώ θα σας δώσουμε μια εντελώς νέα προοπτική σχετικά με την πόλη του Udaipur. Πώς αναρωτιέστε, όταν επισκέπτεστε αυτό το ιδανικό και εξαιρετικό τουριστικό μέρος στο udaipur.

Δείτε περισσότερα: Διάσημα μέρη στο Uttar Pradesh

5. Ambrai Ghat:

ambrai-ghat_udaipur-τουριστικές θέσεις

Εάν είστε λάτρης της φωτογραφίας και αναζητάτε μέρη για να πυροβολήσετε στο Udaipur, δεν μπορείτε να χάσετε το Ambrai Ghat. Τα ηλιοβασιλέματα εδώ είναι μαγευτικά. Είναι μια δημοφιλής τοποθεσία για όλα τα lovebirds και τα ζευγάρια και έχει βαθμολογηθεί ως ένα από τα καλύτερα τουριστικά μέρη στο udaipur.

6. Monsoon Palace:

monsoon-palace_udaipur-τουριστικά μέρη

Το Monsoon Palace βρίσκεται σε ένα λόφο και είναι το καλύτερο μέρος για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων. Ανήκε στην βασιλική οικογένεια του Mewar μέχρις ότου η κυβέρνηση το πήρε στα χέρια της. Παρόλο που ο τόπος αυτός δεν είναι πολύ καλά διατηρημένος, το καλό μέρος είναι ότι έχει αποκατασταθεί και μπορείτε ακόμα να πάτε και να επισκεφτείτε αυτό το μέρος ανά πάσα στιγμή του χρόνου.

Δείτε περισσότερα: Θέσεις για να δείτε στο Kodaikanal

7. Jagdish Ναός:

jagdish-temple_udaipur-τουριστικά μέρη

Ο ναός Jagdish βρίσκεται στην περιοχή Lal Ghat της Orissa και είναι ένας άψογος και λαμπρός λευκός ναός. Είναι αφιερωμένο στον Λόρδο Jagannath και έχει ένα τεράστιο μαύρο είδωλο του ονόματός του που κρατείται εδώ. Το καλύτερο μέρος εδώ είναι η τελετή λατρείας που λαμβάνει χώρα σε κάθε ανατολή και ηλιοβασίλεμα.

8. Way Rope Way:

udaipur-σχοινιά-way_udaipur-τουριστικά μέρη

Εάν είστε λάτρης της περιπέτειας, σίγουρα θα πρέπει να έρθετε στο δρόμο του Udaipur. Τα εισιτήρια διατίθενται σε ρουπίες 72 για ενήλικες Ινδούς και ρουπίες 300 για ξένους ενήλικες. Διατίθενται επίσης εισιτήρια για παιδιά, ανάλογα με το ύψος και την εθνικότητα. Να είστε έτοιμοι να περιμένετε καθώς οι ουρές είναι πάντα μακρές. Αυτό είναι ένα από τα πιο περιπετειώδη μέρη για να επισκεφθείτε στο udaipur.

9. Shilpgram:

shilpgram_udaipur-τουριστικά μέρη

Το Shilpgram του Udaipur κατασκευάστηκε με την εντολή της κυβέρνησης το έτος 1986. Αυτό το μέρος αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και τις παραδόσεις του Rajasthan, του Gujarat και του Maharashtra. Θα βρείτε επίσης μερικούς από τους καλύτερους λαϊκούς χορούς που διεξάγονται εδώ καθώς και καμήλες και ιππασίες.

10. Λίμνη Fateh Sagar:

λίμνη-fatehsagar_udaipur-τουριστικές θέσεις

Η λίμνη Fateh sagar είναι μια από τις γοητείες του Udaipur. Η λίμνη βρίσκεται βόρεια του Pichola και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρίσκεται στο Udaipur. Ο τόπος είναι τόσο όμορφος και ενεργητικός που προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Η λίμνη συνδέεται με τη βοήθεια μιας σήραγγας στο βόρειο τμήμα της λίμνης Pichola. Οι βόλτες με βάρκα είναι μια από τις πρωταρχικές δραστηριότητες σε αυτό το μέρος. Υπάρχουν τόνοι των ευκαιριών για τη διασκέδαση της, και Λίμνη Fateh sagar μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που Udaipur έχει να προσφέρει στους επισκέπτες της. Υπάρχουν περισσότερα από ένα νησιά σε αυτή τη λίμνη, τα οποία δεν είναι τόσο μεγάλα, αλλά σχεδόν όλα είναι γραφικά. Αυτές είναι οι πιο ελκυστικές τουριστικές τοποθεσίες στο udaipur.

11. Jag Mandir:

jag-mandir_udaipur-τουριστικά μέρη

Αυτό είναι ένα άλλο καταπληκτικό τουριστικό μέρος στο udaipur το οποίο επισκέπτεται συχνά οι άνθρωποι και μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε και στο Udaipur. Το Jad Mandir είναι διάσημο για την εξωτερική του ομορφιά και είναι επίσης γνωστό για την εσωτερική του ατμόσφαιρα. Πολλοί διάσημοι άνθρωποι επισκέφθηκαν αυτό το μέρος και έδωσαν θετικά σχόλια σχετικά με αυτό το καταπληκτικό μέρος. Το πολυτελές ξενοδοχείο σε αυτό το μέρος μοιάζει με ένα παλάτι που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. Η βασιλική και ιστορική ατμόσφαιρα αυτού του τόπου κρατά τους τουρίστες που ενδιαφέρονται για αυτό το μέρος.

12. Lake Palace:

lake-palace_udaipur-τουριστικά μέρη

Χρειάζεστε κάποιες περιοχές αξιοθέατα του Udaipur; Το Lake Palace είναι μοναδικό. Ο χώρος αθλητικά μερικά εκπληκτικά όμορφη αρχιτεκτονική ομορφιά και είναι επίσης αρκετά διάσημο για την εξωτερική δομή του κτιρίου. Υπάρχουν ορισμένα καταστατικά που αξίζει να δείτε. Μπορεί να ειπωθεί ότι, ο τόπος αυτός αθλητισμός ένα υπέροχο άρωμα της vintage ομορφιά. Ολόκληρη αυτή η περιοχή του 18ου αιώνα περιβάλλεται από νερό σχεδόν σε όλες τις πλευρές και θα φτάσετε εκεί με τη βοήθεια των θαλάσσιων μεταφορών. Το παλάτι είναι διάσημο μεταξύ του τουρίστα καθώς επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο (θέση) σε μια ταινία James Bond.

13. Gulab Bagh και ζωολογικός κήπος:

gulab-bagh-και-zoo_udaipur-τουριστικά μέρη

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κήπος στην πόλη και στην πολιτεία επίσης. Οι άνθρωποι από τα γειτονικά κράτη και σχεδόν όλα τα μέρη της χώρας επισκέπτονται αυτόν τον όμορφο κήπο. Ο κήπος σπορ διαφόρων τριαντάφυλλων διαφορετικών ποικιλιών και γι 'αυτό ο τόπος ονομάζεται "Gulab Bagh και Zoo" όπου "Gulab" σημαίνει "αυξήθηκε". Η πολύχρωμη αφθονία των λουλουδιών κάνει αυτόν τον κήπο μια απόλαυση για τα μάτια στην πραγματικότητα και το καθιστά ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη για να είναι μέσα Υπάρχουν μια σειρά από κοντινά δημοφιλή αξιοθέατα γύρω από αυτό το μέρος και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι κρατούν αυτό το μέρος δεσμευμένο στο ' να επισκεφθείτε τη λίστα ως πύλη για να τα συνδέσετε με τα άλλα αξιοθέατα και μέρη.

14. Moti Magri:

moti-magri_udaipur-τουριστικά μέρη

Κοντά στη λίμνη Fateh Sagar είναι χτισμένο ένα όμορφο άγαλμα που δείχνει έναν άνδρα που οδηγεί ένα άλογο (φόρτιση) που βρίσκεται σε μια λευκή πυλώνα-όπως δομή. Αυτό είναι το άγαλμα του διάσημου ήρωα Rajput, Maharana Pratap. Το άγαλμα είναι κατασκευασμένο από χαλκό είναι στην πραγματικότητα μια απόλαυση για τα μάτια. Οι άνθρωποι έρχονται εδώ μόνο για να δουν αυτό το όμορφα κατασκευασμένο άγαλμα. Το άγαλμα βρίσκεται στο λόφο του μαργαριταριού που είναι και μια από τις καλύτερες τοποθεσίες στο Udaigarh. Αυτό μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε στο Udaigarh.

15. Shiv Niwas Palace:

shiv-niwas-palace_udaipur-τουριστικά μέρη

Υπάρχουν πολλά ιστορικά παλάτια στο Udaigarh και το παλάτι Shiv Nivas είναι ένα από αυτά. Το παλάτι μπορεί να δει από την άλλη πλευρά της λίμνης Pichola. Το ξενοδοχείο έχει σχήμα ημισελήνου και διαθέτει αρκετούς χώρους για τους επισκέπτες, όπως αίθουσες ψυχαγωγίας, internet (WiFi), σουίτες, σαλόνια, εστιατόρια γύρω από το ξενοδοχείο κλπ. Και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη στο Udaipur και μερικά από τα καλύτερα συζητούνται εδώ. Η πραγματική λίστα δεν τελειώνει ποτέ. Ωστόσο, αυτά είναι μερικά από τα πιο όμορφα μέρη που οι τουρίστες θέλουν να επισκέπτονται αρκετά συχνά. Εάν επισκέπτεστε ποτέ Udaipur, τότε συνιστάται να επισκεφθείτε σίγουρα αυτές τις θέσεις.

Εικόνες Πηγές: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 74 = 84