15 Καλύτερα Σχέδια Tattoo Ιησού με Εικόνες Στυλ στη ζωή

Οι τατουάζ του Ιησού είναι για θρησκευτικούς φανατικούς. Αυτά τα τατουάζ απεικονίζουν τον Ιησού σε όλες τις φάσεις της ζωής του. μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα του Ιησού που γεννιέται ή ο Ιησούς ως βοσκός ή ακόμα και ο Ιησούς που έχει σταυρωθεί. Μπορείτε να κάνετε το τατουάζ ρεαλιστικό ή να το κρατήσετε ένα απλό μαύρο περίγραμμα ή σιλουέτα. Μπορείτε να το κάνετε μεγάλο ή μικρό.

Ιησούς tattoo

Μπορείτε να πάρετε ακόμη και τη λέξη «Ιησούς» τατουάζ, παρά ολόκληρη την εικόνα του. Ωστόσο, οι περισσότεροι τατουάζ του Ιησού αθλητούν ένα πρόσωπο που φορούσε ένα στέμμα από αγκάθια, αιμορραγώντας και με αγωνιώδη μάτια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα μεγάλα σχέδια Ιησού Χριστού διαθέσιμα επίσης.

Σχέδια Tattoo του Ιησού Χριστού με φωτογραφίες και σημασίες:

Τα διάφορα σχέδια τατουάζ του Ιησού γίνονται έτσι δημοφιλή όχι μόνο στους χριστιανούς, αλλά και παγκοσμίως. Δεν δείχνουν μόνο την αγάπη σας προς τον Ιησού, αλλά και σας δίνουν μια πνευματική ματιά. Εδώ είναι τα καλύτερα τατουάζ του Ιησού Χριστού με εικόνες και νόημα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

1. Ιησού τατουάζ με καρδιά και ονόματα:

best-jesus-τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες12

Αυτός ο Ιησούς πρόσωπο τατουάζ είναι ένας συνδυασμός του Ιησού πρόσωπο, καρδιά και λουλούδια. Η καρδιά είναι σύμβολο της αγάπης. Ως εκ τούτου, αυτό το τατουάζ δείχνει αυτά αγάπη για τον Ιησού. Τα λουλούδια που είναι εμποτισμένα είναι τριαντάφυλλα που συμβολίζουν την ισορροπία, την υπόσχεση και την ελπίδα, που δείχνουν ότι ο Ιησούς υπόσχεται να είναι μαζί σας για πάντα. Ενώ το κοινό χέρι συμβολίζει κάποιον που προσφέρει προσευχές στον Ιησού. Το σύνθημα που γράφεται στο τέλος του τατουάζ εκφράζει τον τρόπο που αφήνει τη ζωή του.

2. Tattoo χέρι του Ιησού με σύνθημα:

best-jesus-τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες11

Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ του Ιησού Χριστού δείχνει την αφοσίωση στη θρησκεία και τον Ιησού. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει τον Ιησού Χριστό πίσω από έναν σταυρό και τις ακτίνες του ήλιου. Για να προσθέσετε στην ομορφιά του, ένα σύνθημα που λέει "Στο Θεό Εμείς Trust" αναφέρεται για να δείξει την αφοσίωση στην πνευματικότητα. Οι γκρίζες αποχρώσεις που δίνουν στο τατουάζ του δίνουν μια αιώνια ματιά. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας διάφορα χρώματα, αλλά όταν δημιουργείται με μαύρο και γκρι, δίνει την καλύτερη εμφάνιση στα μανίκια σας.

Δείτε περισσότερα: Δίδυμοι τατουάζ για τα κορίτσια

3. Μικρός Σταυρός Tattoo Ιησού στο δάχτυλο:

ΕΝΑ simple cross

Μερικές φορές ο Ιησούς τατουάζ δεν χρειάζεται να έχει τον Ιησού μέσα του. ένας απλός, μικρός μαύρος σταυρός συμβολίζει την ουσία του Ιησού όπως και το αγωνιζόμενο πρόσωπο του. Αυτό το είδος ενός τατουάζ μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε από τα δάχτυλά σας στα δάχτυλα των ποδιών σας. Αυτό το απλό σύμβολο εκφράζει την αγάπη σας προς τον Ιησού. Είναι ευρέως διεξάγεται από τους έφηβους των σχολών. Αυτό το σύμβολο γίνεται ευρέως σε σκούρο μαύρο χρώμα, καθώς φαίνεται πιο εντυπωσιακό σε αυτό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μικρά σχέδια τατουάζ του Ιησού για πάντα για τα κορίτσια.

4. Αιώνια Tattoo Κεφαλής Ιησού με Λουλούδια:

best-jesus-τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες10

Αυτός ο σχεδιασμός δερματοστιξίας Ιησού δείχνει τον Ιησού στην αιώνια μορφή του. Το τατουάζ δείχνει τον Ιησού να ευλογεί ανθρώπους από τα σύννεφα. Αυτή η μορφή του Ιησού είναι αυτή που έχει σταυρωθεί. Το σκούρο μαύρο χρώμα με γκρίζες αποχρώσεις δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ μεταφέρεται κυρίως στην πλάτη και τον ώμο. Αυτό είναι ένα από τα ισχυρά τατουάζ του Ιησού που κερδίζει τη δημοτικότητα αυτές τις μέρες.

5. Αφιερωμένο σταυρό με τα φτερά Ιησούς τατουάζ στο στήθος:

best-jesus-τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες15

Αυτό το τατουάζ είναι ένα αριστούργημα που συνδυάζει δύο τατουάζ τη φορά. Από τη μία πλευρά, αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει το σταυρό με φτερά που δείχνουν αιωνιότητα, ενώ από την άλλη έχει μια αξέχαστη ημερομηνία και όνομα που αναφέρει ότι δείχνει την απώλεια ενός αγαπημένου. Τα φτερά στο σταυρό συμβολίζουν ότι ο άνθρωπος στον οποίο είναι αφιερωμένο αυτό το τατουάζ ήταν ένας άγγελος γι 'αυτόν. Ο σταυρός υποδεικνύει ότι τώρα κατοικεί στον ουρανό με τη χάρη του Ιησού και η ημερομηνία δείχνει την ημέρα που έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Αυτοί οι τύποι τατουάζ γίνονται πλέον δημοφιλείς παγκοσμίως, ιδίως μεταξύ των χριστιανικών οικογενειών.

Δείτε περισσότερα: Ganesh Τατουάζ Σημασία

6. Shepherd Jesus Tattoo σε πλήρη πλάτη:

Ιησούς as the shepherd

Ο κύριος ρόλος του Ιησού ήταν ότι ως βοσκός, φροντίζοντας το κοπάδι του, δηλαδή τον άνθρωπο. Ένα τατουάζ που απεικονίζει τον Ιησού ως ποιμένα αντιπροσωπεύει τη μεγαλοσύνη που δείχνει η ανθρωπότητα από αυτόν. Είναι μια υπενθύμιση της χάριτος του Θεού. Λεπτομερής και ρεαλιστική εμφάνιση παρουσιάζει μια υπέροχη εικόνα. Το τατουάζ που είναι μεγάλο είναι γενικά εμποτισμένο στην ευρεία πλάτη και όχι σε ένα χέρι ή πόδι. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε αποσπάσματα ή γραμμές από τη Βίβλο.

7. Αιμορραγία του Ιησού Τατουάζ στον βραχίονα:

best-jesus-τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες14

Αυτό το είδος του σχεδιασμού του τατουάζ του Ιησού παίρνει φήμη λόγω του συνδυασμού χρώματος που χρησιμοποιείται. Αυτός ο αιμορραγικός Ιησούς πρόσωπο τατουάζ δείχνει τον πόνο που ο Ιησούς είχε αντιμετωπίσει προτού να σταυρωθεί. Συμβολίζει τον πόνο που ασκούν οι άνθρωποι για τη θρησκεία και την ανθρωπότητα ενάντια στο κακό. Αυτό το τατουάζ δίνει επίσης το μήνυμα ότι μετά από πολλά προβλήματα, το καλό πάντα κερδίζει νίκη ενάντια στο κακό. Τα διάφορα χρώματα που χρησιμοποιούνται καθιστούν αυτό το τατουάζ πιο ζωντανό. Οι σταγόνες αίματος που έχουν υποστεί μεμβράνη δείχνουν αποτελεσματικά τον πόνο που υπέφερε ο Ιησούς.

8. Μια λεπτομερής εικόνα του Ιησού που έχει σταυρωθεί:

ΕΝΑ detailed image of Jesus being crucified

Μια λεπτομερής εικόνα του Ιησού που έχει σταυρωθεί είναι μια εικόνα ψύξης που πρέπει να εξετάσουμε. Οι σχεδιαστές γενικά προσθέτουν έναν ή δύο πενθούντες που κάθονται στους πρόποδες του ασταθούς σώματος του Ιησού. Η εικόνα για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεύει όλα όσα αντιπροσωπεύει ο Ιησούς. Το σκούρο χρώμα και το ανοιχτό γκρι σκιά προσθέτουν στην ομορφιά του. Αυτό το είδος του τατουάζ μεταφέρεται ευρέως στην πλάτη, δεδομένου ότι δίνει ένα ευρύ χώρο για την όραση το τατουάζ σωστά.

Δείτε περισσότερα: Leo τατουάζ για τους άνδρες

9. Μια στεφανωμένη εικόνα του Ιησού τατουάζ στα χέρια:

ΕΝΑ crowned image of Jesus

Ο Ιησούς υποτίθεται ότι ήταν γιος του Θεού, έστειλε στη γη για να φέρει την απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Έτσι απεικονίζεται συχνά ως ο βασιλιάς που άξιζε να είναι. Ένας στεφανωμένος Ιησούς πρόσωπο, με την ιερή καρδιά του λαμπερό είναι έτσι ένα κοινό αλλά εξαιρετικό σχεδιασμό τατουάζ. Αν σχεδιαστεί σωστά θα φανεί εκπληκτική.

10. Half Sleeve Ιερή Καρδιά του Ιησού Τατουάζ για τους άνδρες:

Ιησούς with the sacred heart

Μια λεπτομερής εικόνα που δείχνει τον Ιησού ως κάτοχο της ιερής καρδιάς είναι ένας άλλος κοινός σχεδιασμός τατουάζ του Ιησού. Φαίνεται εξαιρετικό και γενικά δεν είναι χρωματισμένο, αν και η λεπτομέρεια εξακολουθεί να καταφέρνει να φανεί εξαιρετική και ελκυστική. Περιλαμβάνει μια σφαίρα φωτός πίσω από το κεφάλι του Ιησού και μοτίβα φύλλων ή λουλουδιών γύρω από ολόκληρη την εικόνα.

11. Αγωνισμένος Ιησούς πρόσωπο τατουάζ στο χέρι:

Ρεαλιστικός looking, agonized face of Jesus

Σε αυτά τα σχέδια το πρόσωπο του Ιησού γενικά αιμορραγεί και τα μάτια του αντικατοπτρίζουν βαθύ πόνο. Στο κεφάλι του είναι σκαρφαλωμένο ένα στέμμα από αγκάθια. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει τον πόνο που η ανθρωπότητα έκανε ο γιος του θεού αρκούδας. Χρησιμεύει ως υπενθύμιση στην ανθρωπότητα, όχι στην αμαρτία.

12. Ένα απλό όνομα Ιησού Τατουάζ στον καρπό:

ΕΝΑ simple Jesus word tattoo

Ένα απλό τατουάζ λέξη του Ιησού είναι μόνο το όνομα Ιησούς σε ένα ιδιαίτερο στυλ γραφής. Μερικές φορές οι άνθρωποι προσθέτουν άλλες διακοσμήσεις όπως τα αστέρια ή τα σχέδια γύρω από αυτό. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να το κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο απλό. Αυτό το είδος του τατουάζ μπορεί να γίνει με πολλές ελκυστικές γραμματοσειρές. Οι καμπύλες και ο σταυρός προσθέτουν στην ομορφιά του. Αυτό το τατουάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χέρι, το λαιμό, την πλάτη ή τον καρπό. Φαίνεται πιο όμορφο όταν προστίθενται χρώματα σε αυτό.

13. Tribal Christ Jesus Tattoo:

best-jesus-τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες13

Αυτή η φυλετική τατουάζ του Ιησού προσελκύει τους ανθρώπους που θέλουν μικρά ευαίσθητα τατουάζ στο σώμα τους. Αυτό το τατουάζ δείχνει τα αποτελέσματα των φυλετικών τατουάζ. Ο σχεδιασμός γίνεται με όμορφες καμπύλες που την καθιστούν πιο αξιολάτρευτη. Αυτό το τατουάζ είναι ένα μικρό κομμάτι πνευματικό σύμβολο που μπορεί να μεταφερθεί στον καρπό, στην πλάτη, στον αυχένα ή στον ώμο. Αυτό το τατουάζ προσελκύει κυρίως τα κορίτσια για την κατοχή του. Το τατουάζ δείχνει τον Ιησού Χριστό σε σταυρωμένη μορφή, η οποία κερδίζει ευρέως τη δημοτικότητα.

14. Η μητέρα Μαρία και ο Ιησούς σχεδιασμός τατουάζ για τις γυναίκες:

Μαρία and Jesus

Ένας άλλος κοινός σχεδιασμός είναι αυτός που δείχνει τη μητέρα και τον παιδικό Ιησού. Αντιπροσωπεύει την αγάπη μεταξύ μητέρας και γιου και επίσης την αγιότητα αυτής της σχέσης. Οι τατουάζ της μητέρας και του Ιησού γενικά φαίνονται όμορφα. Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να την περιγράψουμε καλύτερα.

15. Ιησούς Χριστός Σταυρωμένο τατουάζ στην πλάτη:

Σταυρωμένος form of Jesus

Ένα καλλιτεχνικό μαύρο περίγραμμα της μορφής του σταυρωμένου Ιησού είναι μια άλλη δροσερή ιδέα για το τατουάζ του Ιησού. Η δημιουργικότητά σας αντικατοπτρίζεται στον τρόπο με τον οποίο κάνετε το περίγραμμα και το νόημά σας είναι εμφανές από την εικόνα. Αυτός ο σταυρός τατουάζ του Ιησού Χριστού, αν και δεν είναι ρεαλιστικός, θα σας κερδίσει πολλές εκτιμητικές ματιές.

Τα σχέδια δερματοστιξιών του Ιησού Χριστού φαίνονται τώρα συχνά μεταξύ πολλών ανθρώπων όπου η κάστα δεν είναι μπαρ. Ο Ιησούς τατουάζ όνομα, τατουάζ Ιησού με floral σχέδια, φύση, σταυρός, κ.λπ. είναι μερικά διάσημα σχέδια τατουάζ να πάρει δημοφιλής. Αν τα μικρά τατουάζ βρίσκονται ελκυστικά, οι άνθρωποι υιοθετούν τατουάζ μόνο με μικρό σταυρό ή το όνομα, ενώ εκείνοι που βρίσκουν μεγάλα τατουάζ ελκυστική πάει για τα μεγάλα πολύχρωμα σχέδια τατουάζ. Σε οποιαδήποτε μορφή, αυτά τα τατουάζ φέρουν πάντα σύμβολα όπως η αγάπη, η ειρήνη, η ανθρωπιά, τα πνευματικά συναισθήματα κλπ.

Leave A Comment

5 + = 15