15 Αποτελεσματικές Stretching ασκήσεις για να αυξηθεί Taller Στυλ στη ζωή

Το αυξανόμενο ύψος δεν είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα. Δεν είστε συχνά ο στόχος των φίλων σας να αστειεύονται για το πόσο χαριτωμένο βλέπετε, όλα μικρά και χαλαρά; Στη συνέχεια, η πίεση του ομότιμου να έχεις να κοιτάξεις και να είσαι ισορροπημένος με τους φίλους σου έβγαλε τη μικρή αρμονία μέσα σου, είσαι η μικρότερη από την παρτίδα. Τότε υπάρχει η περίπτωση μιας ανησυχούς μητέρας που σκέφτεται πόσο ψηλός ο γιος της θα μεγαλώσει και έτσι πηγαίνει στη λίστα. Στη συνέχεια, πιθανώς απαιτεί ορισμένες ασκήσεις stretching που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε κάποιο ύψος και να σας κρατήσουμε στον κόλπο από το να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα σύντομα αστεία άνθρωπος.

Το φάσμα των ασκήσεων τέντωσης που είναι διαθέσιμα για την αύξηση του ύψους, αποτελεί ένδειξη του πόσο ενοχλημένοι είναι οι άνθρωποι. Αυτές οι διαφορετικές ασκήσεις επικεντρώνονται σε διαφορετικά μέρη του σώματός σας. Μερικοί από αυτούς επικεντρώνονται στην σπονδυλική στήλη, για να επιτρέπουν το τέντωμα, ενώ άλλοι εστιάζουν περισσότερο στους μύες σας, ενισχύουν και επιμηκύνουν. Επίσης βελτιώνουν τη στάση σας. Η τέντωμα της σπονδυλικής στήλης είναι η κύρια εστίαση. Όταν το κάνετε αυτό, αφαιρεί την αποσυμπίεση στους σπονδύλους που αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου λόγω της βαρύτητας και των κακών συνηθειών στάσης. Από το κεφάλι μέχρι το δάκτυλο, όλα τα όργανα του σώματός σας υφίστανται κάποια σοβαρή επέκταση. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των ασκήσεων stretching που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε αυστηρά.

Εξαιρετικές ασκήσεις τέντωσης για αύξηση του ύψους με εικόνες:

Μπορεί το τέντωμα να σας κάνει ψηλότερο; Λοιπόν, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι, ασκήσεις και δίαιτες για την αύξηση του γρήγορου ύψους σε συγκεκριμένη ηλικία. Οι ασκήσεις τεντώματος είναι πολύ χρήσιμες για την αύξηση του ύψους μέσα σε μια σύντομη χρονική περίοδο φυσικά. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε ό, τι είναι οι ασκήσεις stretching είναι πολύ ωφέλιμες για την αύξηση του ύψους. Ακολουθήστε τις παρακάτω 15 καλύτερες ασκήσεις stretching που σας κάνουν να μεγαλώνετε ψηλότερα.

1. Κρεμάστρα:

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα ύψους είναι να κρεμάσετε από ένα μπαρ. Ακόμα κι αν πολλοί άνθρωποι την απορρίπτουν ως φάρσα, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η κρέμονται δεν σας βοηθούν να τεντώσετε τους μυς σας. Για να ξεκινήσετε, βρείτε τον ευνοϊκό τόπο και το ύψος από το οποίο μπορείτε να κρεμάσετε ένα μπαρ, ένα ανθεκτικό που μπορεί να πάρει όλο το βάρος σας. Ένα γρήγορο άλμα θα πρέπει να σας αφήσει να ξεκινήσετε με την διαδικασία κρέμονται και μόλις το κάνετε, μπορεί να θελήσετε να προσπαθήσετε να αγγίξετε τα δάχτυλα tippi σας στο έδαφος. Αυτή είναι μια μεγάλη άσκηση που τεντώνει για να αυξήσει το ύψος και για να ξεκινήσετε.

τέντωμα exercises to increase height

Πώς να το κάνουμε: Είναι περισσότερο σαν ένα παιχνίδι.

 • Κρεμάστε σε κάποιο μπαρ και παραμείνετε σε θέση για 10 λεπτά την ημέρα για να ξεκινήσετε.

Συνεχίστε να το κάνετε για τουλάχιστον 3 μήνες για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οφέλη: Η άσκηση με κρέμασμα είναι γνωστό ότι αποσυμπιέζει τη σπονδυλική στήλη και διορθώνει τη στάση του σώματος. Η σκληρότητα της πλάτης σας θα βελτιωθεί μαζί με τη δύναμη πρόσφυσης και τη συνολική σταθερότητα πυρήνων.

2. Ποδηλασία:

Ποδηλασία

Από την παιδική ηλικία, τα παιδιά διδάσκονται να οδηγούν ένα ποδήλατο στο παρελθόν. Η ποδηλασία είναι μια πραγματική αναισθητοποίηση μιας άσκησης όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με λίγο φρέσκο ​​αέρα για το χρόνο διακοπής σας. Αλλά πώς αυτό σχετίζεται με το τέντωμα?

Οφέλη: Τα πόδια σας περνούν από μια έντονη διαδικασία προπόνησης, τέντωμα και κίνηση που θα βοηθούσε την αύξηση της ροής του αίματος και τους μύες ώστε να είναι πιο ευέλικτο, ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί.

3. Γιόγκα - Χαιρετισμοί Κυρ:

Η γιόγκα είναι πάντα ευεργετική. Πρόκειται για μια αργή άσκηση αναπνοής, συχνά περιλαμβάνει ορισμένα τμήματα και τραβάει εδώ και εκεί που θα σας βοηθούσαν να περάσετε με την ακαμψία του σώματός σας. Η βαθιά αναπνοή χαλαρώνει την παρουσία του μυαλού σας, ενώ το μαλακό τέντωμα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τις ίνες. Η χαιρετισμός Κυρ είναι μια διαδικασία ακολουθίας που τελειώνει συνήθως σε μια συνεργασία διαφορετικών θέσεων γιόγκα που γίνονται χωρίς διακοπή σε μια πλήρη ακολουθία. Η χαιρετισμός Κυρ είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις stretching για την αύξηση του γρήγορου ύψους.

τέντωμα exercises to increase height 3

Πώς να το κάνουμε: Υπάρχουν πολλές μορφές Sun Salutation. Εδώ είναι η κατάλληλη για αύξηση ύψους.

 • Σταθείτε στα πόδια σας αγγίζοντας το άλλο. Αντιμετωπίστε τον ήλιο.
 • Αγγίξτε μια παλάμη με την άλλη, tip-to-tip, δηλαδή μια namaskara. Εισπνεύστε ενώ σηκώνετε τα χέρια σας προς τα πάνω.
 • Τώρα, σκύψτε προς τα πίσω και προσπαθήστε να τεντώσετε τα χέρια σας. Εκπνεύστε ενώ κάμπτεστε προς τα εμπρός και προσπαθήστε να αγγίξετε αργά τη γη.
 • Τα χέρια σας πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τα πόδια σας. Το κεφάλι σας πρέπει να αγγίζει τα γόνατα. Εισπνέω.
  Στη συνέχεια, μετακινήστε το δεξί πόδι σας πίσω. Ανασηκώστε αργά το κεφάλι σας. Τώρα πάρτε το κεφάλι σας πίσω στην κανονική θέση.
 • Στη συνέχεια, μετακινήστε το αριστερό σας πόδι προς τα πίσω. Το αριστερό σας πόδι πρέπει να είναι παράλληλο με το δεξί σας πόδι και τα δάχτυλα των ποδιών σας πρέπει να αγγίζουν τη γη. Εκπνεύστε ενώ κάνετε αυτό θέτουν.
 • Ανασηκώστε αργά τους γοφούς σας, κρατήστε τα χέρια σας ευθεία και ευθυγραμμίστε το κεφάλι με τα χέρια σας. Θα δημιουργηθεί μια καμάρα και θα προωθήσετε τον εαυτό σας. Τώρα, εκπνέετε.
 • Χαμηλώστε το σώμα σας στο έδαφος. Αγγίξτε το έδαφος με τα πόδια, τα γόνατα, το στήθος σας, συμπεριλαμβανομένων των φοίνικες του μέτωπου.
 • Εισπνεύστε και σηκώστε το κεφάλι σας προς τα πίσω. Προσπαθήστε να τεντώσετε το κεφάλι σας όσο το δυνατόν περισσότερο.
 • Τέλος, πιέστε τον εαυτό σας προς τα πάνω και να ξεκουραστείτε μόνο στις παλάμες και στα πόδια σας. Εισπνέω.
 • Λυγίστε το αριστερό πόδι στο γόνατό σας. Φέρτε τα πόδια σας μαζί και σταθείτε στη θέση namaskar.

Οφέλη: Είναι μια μεγάλη ιδέα να ξεκινήσετε την ημέρα σας με αυτό. Ενεργοποιεί το σώμα και βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζει το αίμα και ενισχύει το φυσικό σώμα.

4. Μπάσκετ Όλος ο τρόπος:

Το να είσαι σπορ είναι ένα όφελος που τώρα καταλαβαίνουν μόνο οι ψηλοί άνθρωποι. Τα αθλήματα συνδέονται συχνά με τα αδρεναλίνη και την ευελιξία του σώματος, ακόμη και με την ψυχική ωριμότητα. Το μπάσκετ είναι ένας στερεός τύπος παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει κούρνους, άλματα και περιστροφές και μεταξύ αυτών, ο στόχος για να φτάσετε ψηλότερα σε ένα καλάθι είναι ένα πραγματικό πάθος. Ξεκινήστε με μια ομάδα καλαθοσφαίρισης και δείτε τον εαυτό σας να κερδίσετε ίντσες ακριβώς έτσι.

τέντωμα exercises to increase height 4

Οφέλη: Όταν ντρίπτεις την μπάλα, η ντρίμπλα βελτιώνει τόσο τα χέρια σου, όχι μόνο το κυρίαρχο χέρι. Όταν και τα δύο χέρια χρησιμοποιούνται ίσες φορές, βοηθάει να τεντώνουν και τα δύο εξίσου. Αυτό θα αυξήσει το ύψος.

5. Πιλάτες:

Όπως οι αερόβιες ασκήσεις, οι Pilates είναι ασκήσεις με γρήγορο ρυθμό οι οποίες βασικά περιορίζονται στην ευελιξία του σώματος και το τέντωμα. Προσπαθώντας να αποφύγετε αυτή την ακαμψία, ο Pilates όχι μόνο σας βοηθά να διατηρείτε τον εαυτό σας σε φόρμα, αλλά παίζει επίσης έναν τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση των κοιλιακών μυών σας κάνοντας μια προσεκτική προπόνηση του κατώτερου σας σώματος. Ισχυρότεροι μύες θα σήμαιναν μεγαλύτερη ικανότητα συγκράτησης βάρους και επομένως ανάπτυξη.

τέντωμα exercises to increase height 5

Πώς να το κάνουμε:

 • Επεκτείνετε τα χέρια σας έξω.
 • Τα πόδια πρέπει να χωρίζονται.
 • Τώρα, ισιώστε τα πόδια σας για να φέρει την μπάλα προς τα εμπρός.
 • Τραβήξτε προς τα πίσω τώρα. Κάντε μια ευθεία γραμμή με το σώμα σας.
 • Τώρα φέρτε το στήθος και το κεφάλι σας μακριά από την μπάλα καθώς τα σηκώνετε.
 • Κρατήστε για 5 δευτερόλεπτα.
 • Επαναλαμβάνω.

Οφέλη: Θα ενισχύσει την κοιλιά σας. Εστιάζει στο κάτω σώμα σας και ως εκ τούτου λειτουργεί για να ενεργοποιήσει τους κοιλιακούς μυς σας. Αυτή είναι μια άλλη άσκηση που εκτείνεται για την αύξηση του ύψους.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αυξήσει το ύψος μετά από την εφηβεία

6. Κολύμβηση για αύξηση του ύψους:

Το κολύμπι είναι μία από τις εξαιρετικές ασκήσεις για την αύξηση του ύψους. Ακόμα ένα άλλο αγαπημένο παρελθόν πρέπει να κολυμπήσει, το αγαπημένο καλοκαίρι. Τα παιδιά πάντοτε συμβουλεύονται να συμμετέχουν σε κολυμβητικές εκδρομές όχι μόνο για να μάθουν πώς να μην πνιγούν, αλλά και επειδή η κολύμβηση σας κρατά σε εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να αναπτυχθείτε μέσα από τις δύσκολες κινήσεις των ποδιών σας και σας κρατά μακριά από το να κερδίσετε λίρες.

τέντωμα exercises to increase height 6

Οφέλη: Το κολύμπι αυξάνει το ύψος του σώματος, τεντώντας τους συνδέσμους, τους τένοντες και τη σπονδυλική στήλη. Αυτή η τέλεια κίνηση είναι μια άλλη καλή έκταση για το ύψος.

7. Ασκήσεις Spot:

Δεν χρειάζεται να τρέχετε πάντα στο γυμναστήριο κάθε φορά που πρέπει να κάνετε κάποια άσκηση. Μόλις ξυπνάτε πάντα το πρωί, βάζετε ένα χαλάκι γιόγκα και ασκείτε κάποια άσκηση χωρίς χέρια. Αυτό θα περιλάμβανε μερικά άλματα καταλήψεων, κάποιες βασικές ανατροπές και τεντώματα, όπως αγγίζοντας το δάκτυλο με τα δάχτυλά σας, ενώ το γόνατο παραμένει όρθιο και τέτοιο. Παρόλο που τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν για λίγο, θα επωφεληθείτε πάντα από αυτό.

τέντωμα exercises to increase height 7

Οφέλη: Όταν το κάνετε αυτό, ο πυρήνας σας βελτιώνεται σημαντικά. Προσθέτει δύναμη στην κοιλιά σας και θα τεντώσει τη σπονδυλική σας στήλη.

8. Side Stretch:

Η πλευρική τάνυση μπορεί να είναι αποτελεσματική στην αύξηση του ύψους. Κάποιος μπορεί εύκολα να αυξήσει το ύψος τους με την πρακτική αυτή τη συγκεκριμένη κίνηση τεντώματος σωστά. Θα κάνει τους μύες να αναπτυχθούν και να τους κάνουν επιμηκυμένους επίσης.

Τεντώστε Exercises To Increase Height - Side stretch

Πώς να το κάνουμε:

 • Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε την τεχνική stretching είναι να στέκεστε ευθεία
 • Πάρτε και τα δύο χέρια στην κορυφή και ενώστε τα φέρνοντας τις παλάμες μαζί.
 • Τότε τεντώστε το σώμα και από τις δύο πλευρές. Η πλάγια τέντωμα είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις stretching
 • για την αύξηση του ύψους.

Οφέλη:

Πρόκειται για μια καλή προπόνηση στο πάνω μέρος του σώματος για τις γυναίκες και βοηθά στην ευέλικτη εφαρμογή των οσφυϊκών και επιτρέπει να λειτουργούν σωστά όταν χρειάζεται. Αυτό κάνει τους κοιλιακούς μυς ισχυρούς. Είναι μια καλή ζεστή άσκηση πριν από κάθε είδους άσκηση και μπορεί να γίνει και από τους άντρες. Βοηθά επίσης στην καύση κατάλληλων ποσοτήτων θερμίδων και κάνει την κοιλιά και τις πλευρές της μέσης σταθερή και να τα μειώσει καθώς συνεχίζετε να εξασκείτε αυτή την τεχνική εφελκυσμού. Ένα πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι αυτή η άσκηση stretching δεν θα πρέπει να ασκείται με το στομάχι σας γεμάτο. Δηλαδή, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε αυτή την άσκηση ή κίνηση μετά από ένα μεγάλο γεύμα.

Δείτε περισσότερα:  Pilates ασκήσεις για αύξηση ύψους

9. Η καμάρα Low Lunge:

Το άνοιγμα του πίσω και του άνω σώματος θα έχει πάντα ως αποτέλεσμα την αύξηση του ύψους. Το άνω μέρος του σώματος είναι πραγματικά δύσκολο να αναπτυχθεί και να κάνει το επάνω σώμα επιμηκυμένο απαιτεί κάποια σκληρή δουλειά και σωστή τεχνική. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη κίνηση τεντώματος επιτρέπει σε κάποιον να τεντώσει τους μύες αποτελεσματικά και συνεπώς οδηγεί σε αύξηση του ύψους επίσης. Αυτή είναι μια από τις τέλειες ασκήσεις stretching για αύξηση ύψους. Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες σε αυτό το θέμα, η χαμηλή καμάρα πάγκου είναι μια από τις καλύτερες τεχνικές εκεί έξω για την αύξηση του ύψους. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για ασκήσεις stretching για αύξηση του ύψους, τότε αυτό είναι καλό

Τεντώστε Exercises To Increase Height - The low lunge arch

Πώς να το κάνουμε:

 • Ξεκινήστε στη θέση βύθισης και κρατήστε το κεφάλι ψηλά και στη συνέχεια σιγά-σιγά πάρτε το ένα πόδι πίσω έτσι ώστε όλη η πίεση του σώματος να σταθεροποιηθεί στο ένα πόδι και στα γόνατα του άλλου.
 • Στη συνέχεια, φέρτε τις παλάμες μαζί σε μια θέση προσευχής και φέρετε τα χέρια επάνω καθώς κρατάτε το κεφάλι κατ 'ευθείαν προς τα πάνω.

Οφέλη:

Θα αποτελεσματικά τεντώσει και να στηρίξει τους μυς και θα έχει επίσης κάποια επίδραση στους κοιλιακούς μυς επίσης. Βοηθά επίσης στην τόνωση των όπλων. Θα ρίξει το χέρι λίπος και να κάνει ένα βλέμμα πραγματικά όμορφο σωματικά.

10. Τεχνική Stretch Runner:

Μόνο το κρέμασμα και η κολύμβηση δεν βοηθούν στην αύξηση του ύψους. Αυτή είναι μια ιδανική άσκηση για το ύψος. Κάποιος θα πρέπει να κάνει κάποια αποτελεσματική τέντωμα επίσης. Το τέντωμα δρομέων είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις εκεί έξω που θα σας βοηθήσουν στην αποτελεσματική τέντωμα των μυών. Θα έχει κάποια καλή επίδραση στους μυς επίσης και θα κάνει το μοσχάρι ισχυρό επίσης. Η άσκηση είναι μια καλή τεχνική αφαίρεσης στρες, καθώς και μπορεί να γίνει από άνδρες και γυναίκες.

Τεντώστε Exercises To Increase Height - Runner stretch technique

Οφέλη: Μειώνει την ακαμψία στους μύες της πλάτης και με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής μπορεί κανείς να επιμηκύνει εύκολα τους μυς της πλάτης χωρίς να τους βλάψει.

Πώς να το κάνουμε:

 • Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση, πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι σε μια θέση κατάψυξης και στη συνέχεια να φέρει το πρόσωπο και το στήθος ελαφρώς προς τα πάνω, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν τον ουρανό σε γωνία 70dgree.
 • Κρατήστε το ένα πόδι στο μπροστινό μέρος και σπρώξτε το άλλο πόδι προς τα πίσω έτσι ώστε να ξαπλώνει και η πίεση να τοποθετείται μόνο στους αστραγάλους για σταθεροποίηση του σώματος εν μέρει.
 • Τώρα, θα πρέπει να τοποθετήσετε το ένα χέρι σε έναν από τους αστραγάλους και να αναπνεύσετε σωστά.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις που εκτείνονται για να μεγαλώνουν ψηλότερα και να σας κάνουν υγιείς από τον πυρήνα.

11. Cobra Pose:

Το Cobra μοιάζει με αυτό ενός φιδιού και επομένως του ονόματος. Ξεκινήστε με αυτή την αποτελεσματική άσκηση stretching για να μεγαλώσετε.

Κόμπρα Pose

Πώς να το κάνουμε:

 • Ξαπλώστε στην κοιλιά σας.
 • Ανασηκώστε αργά το πάνω μέρος του σώματός σας. Η μετάβαση θα πρέπει να είναι πολύ ομαλή.
 • Λυγίστε όσο το επιτρέπει η δύναμη εφελκυσμού του σώματός σας.

Αυτό θα ενισχύσει τις αυξανόμενες δυνατότητες των κυττάρων και θα αυξήσει το ύψος σας κατά τη συνεχή πρακτική.

12. Μετατόπιση της πυέλου:

Η πυελική μετατόπιση είναι πολύ παρόμοια με τις ασκήσεις γεφυρών. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

Λεκανικός Shift

Πώς να το κάνουμε:

 • Κατεβάστε πρώτα τα γόνατά σας και φέρετε τα πόδια σας σε πλάτος ώμου σε απόσταση απόσταση.
 • Εφαρμόστε απαλά πίεση στο πόδι σας και σηκώστε τους γοφούς σας. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία.
 • Εισπνεύστε σιγά-σιγά επαναφέρετε τους αλήτες σας στη βάση.
 • Επαναλάβετε την ανύψωση και κατεβάστε την επανάληψη.

Η πυελική μετατόπιση φροντίζει για την πλάτη και τα κύτταρα.

13. Ξηρό γήπεδο κολύμπι:

Για όσους από εσάς φοβούνται το νερό, είναι εύκολο να κολυμπήσετε χωρίς νερό!

Ξηρός Land Swim

Πώς να το κάνουμε:

 • Ο δεξιός σας βραχίονας πρέπει να συνεργαστεί με το αριστερό σας πόδι και τα δεξιό ζεύγη ποδιών με αριστερό χέρι.
 • Ξαπλώστε σε μια επιρρεπή θέση ανυψώνετε κάθε ζεύγος στροφή ανά στροφή, απλώνοντας κάθε άκρο όσο μπορείτε.

Αυτή η άσκηση θα είναι πολύ ευεργετική για όσους έχουν προβλήματα ύψους. Αυτή είναι η καλύτερη άσκηση που τεντώνει για να αυξήσει το ύψος.

14. Pilates:

Αυτό το ρολά pilates πάνω από την άσκηση θα ενισχύσει τη σπονδυλική σας στήλη και θα επιμηκύνει τους σπονδύλους του λαιμού. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

15 Αποτελεσματικές Stretching ασκήσεις για να αυξηθεί Taller Στυλ στη ζωή

Πώς να το κάνουμε:

 • Ξαπλώστε στην πλάτη σας με τα χέρια σας κατά μήκος των πλευρών σας και παλάμες προς τα κάτω.
 • Κρατήστε τα πόδια σας μαζί και επεκτείνετε τα κατ 'ευθείαν προς την οροφή και σκύψτε τα προς τα πίσω, κάνοντάς τα να αγγίξουν το πάτωμα.
 • Εάν αγγίξετε το πάτωμα με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εμφανιστεί δύσκολα στην αρχή, αλλά με την πρακτική, θα γίνει ευκολότερη με την πρακτική.

Όσο περισσότερο τεντώστε, τόσο περισσότερο θα ενισχυθεί η σπονδυλική σας στήλη.

15. Εμπρόσθια όψη σπονδυλικής στήλης:

Δοκιμάστε αυτό το τέντωμα για να αυξήσετε το ύψος. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

Προς τα εμπρός Spine Stretches

Πώς να το κάνουμε:

 • Καθίστε ευθεία σε ένα χαλάκι με τα πόδια σας μπροστά.
 • Τα πόδια σας πρέπει να επεκταθούν γύρω από το πλάτος των ώμων και τα πόδια σας πρέπει να κάμπτονται. Εισπνεύστε και επεκτείνετε τα χέρια σας μπροστά σας.
 • Κάνοντας αυτό, σκύβετε προς τα εμπρός και προσπαθείτε να αγγίξετε τις άκρες των ποδιών σας.

Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αλλά θα έρθει εύκολα με την πρακτική.

Δείτε περισσότερα: Τρέχει Αύξηση Ύψους

Η τέντωμα όχι μόνο βοηθάει στην αύξηση του ύψους, αλλά και βελτιώνει τις εσωτερικές δραστηριότητες και βοηθά στο σχεδιασμό του σώματος με βάση τις διάφορες φυσικές δραστηριότητες που πρέπει κανείς να ασκεί σε τακτική βάση. Οι ασκήσεις stretching που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι πραγματικά χρήσιμες όταν πρόκειται για αύξηση του ύψους.

Leave A Comment

− 3 = 4