15 μοντέρνα σχέδια μπλούζας κορσέδων για ινδικές Sarees Στυλ στη ζωή

Η μπλούζα κορσέδων είναι συνήθως μακρύς από το κανονικό. Η μπλούζα στυλ κορσέ είναι διαθέσιμη και για saree και chaniyacholi. Η μπλούζα κορσέ με το saree μοιάζει κάτι διαφορετικό, διότι στην πραγματικότητα δύσκολα μπορεί να δει. Μπλούζα με σχέδιο κορσέδων έρχονται σε πολλά όμορφα σχέδια. Η μπλούζα στυλ Corset είναι νέα στην αγορά, ώστε να σας κάνει να φανείτε μοναδικό αν το φορέσετε με saree. Μπορείτε να δώσετε μια εκπληκτική εμφάνιση του saree σας με μπλούζα κορσέδων. Είναι πολύ διαθέσιμο για chaniyacholis.

Κοστούμια Μπλούζες για Γυναίκες:

Εδώ παραθέτουμε 15 πιο πρόσφατα σχέδια μπλούζας κορσέδων σε γυναικεία μόδα, που φορούν σε ειδικές περιστάσεις και εκδηλώσεις.

1. Μπλούζα κονσέρτα χάλκινο:

κορσέδες-μπλούζες

Πρόκειται για μια πανέμορφη μπλούζα με κορσέ χρώμα. Πράσινο saree με λουλούδια μόνο στον ώμο Daman ψάχνει υπέροχα. Το έργο για την μπλούζα κορσέδων θα λάμψει στα φώτα. Η λάμψη θα αντανακλά έμμεσα και στο πρόσωπό σας. Θα είναι η πρώτη επιλογή κυρίες. Μια κυρία θα φανεί αξιόλογη σε αυτό.

2. Τελευταία μπλούζα κορσέ:

Αργότερο Corset Blouse

Αυτό είναι εξαιρετικά εκπληκτική μπλούζα κορσέ σε κοντό μανίκι. Τα μανίκια είναι από καθαρό ύφασμα. Έχει μοντέρνα δουλειά στην μπροστινή πλευρά της μπλούζας. Ο Daman του saree θα κρατηθεί μόνο μία πλευρά. Δεν πρέπει να καλύψετε το έργο της μπλούζας με τον Daman. Είναι έντονα εντυπωσιακό.

3. Μπλούζα κορσέ με κεντήματα:

Κορσές Blouse with Embroidery

Σε αυτή την μπλούζα κορσέδων, η πίσω πλευρά είναι διακοσμημένη με κεντήματα. Μια περικοπή δίνεται επίσης στο σχήμα του Diya. Η μπλούζα ψάχνει φανταστική με σατέν σατέν μετάξι. Θα σας δώσει πλούσια ματιά. Η μπλούζα φαίνεται πολύ ακριβή. Είναι εξαιρετικά εξαιρετικό και σημαντικό να φορέσει.

4. Μπλούζα στυλ κορσέδων:

Κορσές Style Blouse

Αυτό είναι ελαφρύ φοβερό μαύρο χρώμα κορσέδων μπλούζα στυλ. Είναι πλήρης μανίκι και floral εκτύπωση στο πλάι της μπλούζας κορσέδων. Ο συνδυασμός πορτοκαλί και μαύρου χρώματος saree είναι καινούριος. Με τα μανίκια, γίνεται ακατάλληλο τετράγωνο μοτίβο το οποίο φαίνεται ασυνήθιστο. Είναι εκπληκτικό με το απλό σχεδιασμό του, αλλά και πλούσιο.

5. Μπλούζα Γάμου Style Corset:

Κορσές Style Wedding Blouse

Αυτή η μπλούζα είναι σε ευοίωνες κόκκινο χρώμα και έχει σχεδιαστεί για να φορέσει για μια νύφη. Μια όμορφη περικοπή έχει γίνει στο λαιμό για να δώσει καταπληκτικό μοτίβο. Η χρυσή εργασία χρώματος γίνεται με μπλούζα. Το απλό saree φοριέται αν και ακριβό, για να τονίσει την μπλούζα κορσέδων. Συναντιέται με τα απαιτούμενα πρότυπα.

Δείτε περισσότερα: Έξω από μπλούζα

6. Ινδική μπλούζα κορσέ:

Ινδός Corset Blouse

Πρόκειται για μια τυπική μπλούζα ινδική κορσέδων και σε κανονικό χρυσό χρώμα. Οι κυρίες προτιμούν τη χρυσή μπλούζα έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα περισσότερα από τα sarees τους. Είναι χωρίς μανίκια και ο λαιμός είναι ραμμένος με δίχτυ. Θα φανεί καλύτερα με ζεστό κόκκινο και ρομαντικό ροζ χρώμα. Θα φανεί πραγματικά πανέμορφο.

7. Μπλούζα κορσέ για Lehenga:

Κορσές Blouse for Lehenga

Είναι ροζ χρώματος κορσέδες για lehenga. Ολόκληρη η lehenga φαίνεται εκπληκτική. Αυτή η μπλούζα ξεκινά με το στήθος. Δεν έχει υφάσματα στην περιοχή των ώμων. Αυτός ο τύπος μπλούζας φοριέται ως επί το πλείστον σε γάμο ή πάρτι υψηλού επιπέδου. Έχει μαγευτική σχεδίαση. Θα πιάσει τα μάτια των ανθρώπων στο γάμο.

8. Μπλούζα κορσέδων σχεδιαστή:

Σχεδιαστής Corset Blouse

Το σχέδιο αυτής της μπλούζας κορσέδων είναι ξόρκι. Θα σας αρέσει αμέσως όπως το βλέπετε. Είναι καθαρό ύφασμα και εργασία κόκκινου χρώματος γίνεται για να το γαρνίρετε. Αυτή η μπλούζα κορσέδων θα ενισχύσει τη χάρη της κυρίας. Μια κυρία θα αισθάνεται τίμησε βλέποντας τον έπαινο της στα μάτια των ανθρώπων. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του αρέσει αυτή η μπλούζα κορσέδων.

9. Μπλούζα κορσέδων:

Λάμψη Corset Blouse

Αυτή είναι μια πολύ φανταχτερή μπλούζα κορσέ σε λευκό χρώμα. Η εκτύπωση λουλουδιών σε εργασία έμπλαστρου προσαρτάται στην μπλούζα. Είναι πλήρης μανίκι και μοιάζει με εκτύπωση λουλουδιών γίνεται με glitters. Δεν θα χρειαστείτε κοσμήματα για να φορέσετε. Μόνο αυτή η μπλούζα είναι αρκετή για να σας κοσμήσει. Με αυτό, ακόμα και η προσωπικότητά σας θα εμφανιστεί λαμπρή.

10. Μπλούζα κορσέδων:

Κόμμα Wear Corset Blouse

Αυτό είναι πολύ χαλαρωτικό χρώμα αμάνικη κορσέδα μπλούζα. Ωραίο μοτίβο γίνεται σε μπλούζα κορσέ για να φανεί ελκυστικότερος. Θα ροκάρει και θα ζεσταθεί σε αυτή την μπλούζα. Αυτή η μπλούζα κορσέδων είναι ειδικά σχεδιασμένη για φορέματα για πάρτι. Είναι πολύ λεπτή μπλούζα κορσέδων. Σε αυτό το σχέδιο, το σώμα σας θα εκτεθεί.

Δείτε περισσότερα: Stretch Μπλούζα Saree

11. Κοντομάνικη μπλούζα Επιστροφή Σχεδιασμός:

Κορσές Blouse Back Design

Αυτό είναι χαριτωμένο σχέδιο πίσω στην κορσέδα κόκκινη μπλούζα χρώμα. Θα φανεί ζεστό στο γάμο. Είναι αξιολάτρευτο και beauteous. Θα καλέσει καλά σχόλια από το πλήθος. Μαύρο χρώμα σαριέ με κόκκινο γυαλιστερό μπλουζάκι κορσέ θα φανεί υπέροχο σε σας. Έχει ένα υπέροχο σχέδιο που ευχαριστεί την καρδιά.

12. Κομψή μπλούζα κορσέ:

Κομψός Corset Blouse

Πρόκειται για κομψή μπλούζα κορσέ με πράσινο χρώμα saree. Το saree έχει φορεθεί σε μοντέρνο κομψό στυλ. Αυτή η μπλούζα κορσέ θα φανεί σέξι για την κυρία. Πρόκειται για υπερσύγχρονη και μοντέρνα μπλούζα κορσέδων. Αυτή η μπλούζα έχει εξελιγμένο μοτίβο που θα σας κάνει να νιώσετε δροσερό. Είναι αρκετά ισχυρή για να διασκεδάσει τους ανθρώπους.

13. Μπλούζα με ζεστό κορσέ:

Ζεστό Corset Blouse

Αυτή η μπλούζα κορσέδων είναι πραγματικά ζεστή. Θα φανεί εκπληκτική στις κυρίες. Ο σχεδιασμός αυτής της μπλούζας κορσέδων και της saree είναι τέτοιος που χρειάζεστε βοήθεια από επαγγελματίες για να φορέσετε αυτό. Η σχεδίαση αυτής της μπλούζας κορσέδων θα απομακρύνει την καρδιά των γυναικών. Είναι πολύ voguish. Είναι εξαιρετικά αξιοσημείωτο σχέδιο.

14. Διακοσμημένη μπλούζα κορσέ:

Διακοσμημένο Corset Blouse

Αυτή η μπλούζα κορσέδων έχει χρυσό σχεδιασμό και πλήρες μανίκι. Έχει τακτοποιημένο και καθαρό σχέδιο. Αυτή η μπλούζα κορσέδων έχει σημαντική επιρροή και υψηλού επιπέδου. Ενδιαφέρεται για την προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων. Είναι ένα καλλιτεχνικό έργο. Είναι το έργο του παθιασμένου καλλιτέχνη και απίστευτο.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία μπλούζα σιφόν

15. Μοναδική μπλούζα κορσέ:

Μοναδικός Corset Blouse

Πρόκειται για μια μοναδική έντυπη μπλούζα κορσέδων. Μοιάζει με παραδοσιακή μπλούζα. Θα είναι ασυνήθιστο και κλασικό σχέδιο της μπλούζας κορσέδων. Θα φανεί υπέροχο σε κυρίες. Είναι σαν το παλιό σχέδιο να είναι εκλεπτυσμένο με κομψό τρόπο. Αυτό το σχέδιο μπλούζας κορσέδων είναι σπάνιο να βρεθεί. Έχει πολύχρωμη και άριστη δημιουργία.

Οι μπλούζες κορσέδων φοριούνται ως επί το πλείστον με απλά sarees να δείξει σαφώς το σχέδιο της μπλούζας κορσέδων. Κάθε σχεδίαση της μπλούζας κορσέδων είναι μοναδική και διαφορετική από την άλλη. Η μπλούζα κορσέ διακρίνεται από την κανονική. Για να δημιουργηθεί αυτή η μπλούζα απαιτείται ικανός καλλιτέχνης. Είναι κατάλληλο για όλες τις λειτουργίες και τις περιστάσεις. Είναι εξαιρετικής ποιότητας με ταλαντούχο σχεδιασμό.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 56 = 63