15 Εικόνες της Rosie Huntington Whiteley χωρίς μακιγιάζ | progressivenewsdaily.info

15 Εικόνες της Rosie Huntington Whiteley χωρίς μακιγιάζ

Η Rosie Alice Huntington-Whiteley είναι κατά κύριο λόγο βρετανικό μοντέλο και έχει επίσης εργαστεί σε ταινίες. Είναι γνωστός για την εξαιρετική της παράσταση στην πρόσφατα παραγόμενη ταινία Mad Max. Είναι ένα μοντέλο μυστικής Victoria και αυτή η θέση την προσδίδει με άπειρη φήμη, αλλά ταυτόχρονα φέρνει το άγχος της καλύτερης σας κατάστασης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Η ύπαρξη και η παραμονή σαν μοντέλο είναι μια σκληρή διαδικασία. Μαζί με μια ελκυστική σωματική διάπλαση, θα πρέπει επίσης να έχετε ένα πραγματικά όμορφο πρόσωπο και για αυτό το μακιγιάζ είναι ζωτικής σημασίας. Αλλά δεδομένου ότι αυτά τα μοντέλα είναι επίσης ανθρώπινα όντα, μερικές φορές φέρνουν το πραγματικό πρόσωπο μπροστά στους οπαδούς και τους οπαδούς τους και έτσι καταπνίγουν τους κακούς. Αυτή είναι ίσως η τυχερή ημέρα σας, καθώς θα συζητήσουμε μερικούς χωρίς εικόνες μακιγιάζ της Rosie, όπου αθλείται το απόλυτα πραγματικό της πρόσωπο. Οι εικόνες έχουν ως εξής.

Rosie Huntington Whiteley χωρίς μακιγιάζ Εικόνες:

1. Η εμφάνιση Supermodel:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup

Όντας ένα σούπερ μοντέλο, η Rosie πρέπει σίγουρα να υποστηρίξει μερικά high-end εμπορικά σήματα και να τα πάρει πολύ έξω από αυτήν. Κλέβουν το φυσικό σγουρό της και βάζουν απλά τεχνητά προϊόντα στο πρόσωπό της. Καμία φυσικά όμορφη γυναίκα δεν θα προτιμούσε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν ψάχνετε για μερικούς χωρίς φωτογραφίες της Rosie, τότε αυτό θα είναι το καλύτερο, καθώς δείχνει την πραγματική ομορφιά αυτής της γυναίκας και πόσο φοβερό μπορεί να φανεί ακόμη και χωρίς να αθληθεί οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς στο πρόσωπο.

2. Το Original Allure:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup2

Εάν θέλετε μια γεύση από πραγματική ομορφιά, τότε θα πρέπει να πάρετε μια καλή ματιά σε αυτό το γοητευτικό πρόσωπο του supermodel. Το πρόσωπο της Rosie λάμπει σαν φεγγάρι, αυτό σημαίνει ότι έχει μια ανακουφιστική λάμψη που δεν βλάπτει τα μάτια σας, μάλλον, παραμένει στο μυαλό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

3. Σογκωδώς πανέμορφο:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup3

Supermodels όπως η διαμονή dolled επάνω καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας όπως ποτέ δεν ξέρετε από πού παπαράτσι μπορεί να έρθει και να πάρετε μερικές φωτογραφίες σας. Αλλά η Rosie έχει μια μεγάλη και μόνιμη λύση σε αυτό. Η φυσική της ομορφιά δίνει τη δυνατότητα στον αθλητισμό να κάνει το φοβερό πρόσωπο, ακόμα και όταν απογειώνει το μακιγιάζ.

4. Αυτές οι γοητευτικές δράσεις:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup4

Όντας ένα μοντέλο Victoria Secrets, η Rosie ξέρει πώς να βγάλει κάποιες ενέργειες στο χέρι και στα μάτια. Το είχε κάνει και στη σκηνή και στις εκστρατείες φωτογραφίας. Αυτές οι όμορφες ενέργειες κάνουν την εμφάνισή της πιο γοητευτική μπροστά στους ανθρώπους και αυτά είναι τα μικρά πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία και στην πραγματικότητα φωτίζουν τη φυσική της ομορφιά.

5. Το προσανατολισμένο πρόσωπο:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup5

Το Rose δεν έχει ένα μόνο ποσοστό σωματικού λίπους στο πρόσωπό της. Είναι σαν το κρανίο της θα εμφανιστεί στη συνέχεια. Αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά όμορφη. Αυτή η γυναίκα μπορεί να φανεί όμορφη όπως είναι και από τότε, είναι πρότυπο, πρέπει να διατηρήσει τέτοια εμφάνιση. Το μεγαλύτερο μέρος της ομορφιάς της έρχεται φυσικά και αυτή η εικόνα μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες Rosie Huntington-Whiteley χωρίς να συνθέτουν φωτογραφίες όλων των εποχών.

6. Επικεφαλίδα Κάπου:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup6

Η Rosie εντοπίστηκε κάπου με σίγουρο αθλητισμό, που δεν έμοιαζε με το μακιγιάζ, όπως τις περισσότερες φορές. Η εμπιστοσύνη αυτής της γυναίκας είναι πραγματικά ένα σοκ για πολλούς haters εκεί έξω. Με αυτή την ελκυστική εικόνα, η Rosie αποδεικνύει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά το κομμάτι της εμφάνισης του καλού χωρίς κανένα μακιγιάζ.

7. Η απάντηση χωρίς μπλοκάρισμα μακιγιάζ:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup7

Οι άνθρωποι που μιλούν πολύ αρνητικά και αμφισβητούν τη φυσική ομορφιά αυτής της γυναίκας, αξίζουν αυτή την εικόνα με τη μορφή απάντησης. Δείχνει το εντελώς πραγματικό πρόσωπο αυτής της γυναίκας.

8. Outing for Fun:

Rosie-Huntington-Whiteley-χωρίς-μακιγιάζ8

Αυτό είναι ένα ακόμη χωρίς εικόνα μακιγιάζ του μοντέλου Victoria Secret. Έχει πιθανώς ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έρχονται πάντα μπροστά από την κάμερα. Είναι μια ζωντανή έμπνευση για πολλή γυναίκα και είναι ένα δίκαιο κίνητρο για εκείνες τις γυναίκες που σκέφτονται για μακιγιάζ προτού να κατευθυνθούν κάπου.

9. Η αυθεντική ομορφιά:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup9

Αν θέλετε να δείτε μερικές Rosie Huntington-Whiteley καμία μακιγιάζ εικόνες, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Η φωτογραφία έγινε κλικ, ενώ η Rosie ξεκινούσε από το διαμέρισμά της για να κάνει μια μικρή βόλτα.

10. Πραγματοποίηση ειδήσεων:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup10

Η Rosie εντοπίστηκε να κάνει νέα με τον φίλο της αγόρι Jason Statham. Αυτό το ελάχιστο μακιγιάζ πρόσωπο αυτής της γυναίκας πρέπει να είναι μια έμπνευση για πολλή γυναίκα εκεί έξω.

Δείτε περισσότερα: Σάντρα Μπούλοκ Δεν Μακιγιάζ

11. Σκηνές αεροδρομίων:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup11

Η Rosie εντοπίστηκε και πάλι χωρίς το μακιγιάζ της στο αεροδρόμιο. Έτρεχε στο Λονδίνο για εκείνη την νυχτερινή πτήση και με υπερηφάνεια έδειξε το εντελώς αυθεντικό της πρόσωπο. Αυτή είναι ίσως μία από τις καλύτερες Rosie Huntington-Whiteley χωρίς φωτογραφίες.

12. Η ελκυστική ομορφιά:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup12

Αυτή η εικόνα θα είναι ένας λόγος για τις χήνες. Η ομορφιά της είναι σίγουρα κάτι, έτσι δεν είναι; Φαίνεται ωραία σε όποια ρούχα φορέσει. Μπορεί ίσως να φορέσει τα πιο απλά ρούχα και να φανεί ακόμα καλύτερα. Η πραγματική ομορφιά της δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεχνητή δύναμη των προϊόντων ομορφιάς, καθώς αυτά τα προϊόντα θα πάνε μάταια, όταν πρόκειται για το καλλωπιστικό πρόσωπο του Rosie.

Δείτε περισσότερα: Rachel Mcadams χωρίς μακιγιάζ

13. A Treat for the Lovers:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup13

Εδώ είναι μια θεραπεία για να μειώσετε όλα σας Rosie Huntington χωρίς πότισμα μακιγιάζ. Η συγκεκριμένη εικόνα έγινε κλικ, ενώ η Rosie εμφάνιζε το εντελώς πραγματικό της πρόσωπο μπροστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

14. Vibe μόδας:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup14

Όντας μοντέλο, η Ρόζι δεν τελειώνει ποτέ στη μόδα. Δεν έχει σημασία τι κάνει ή όπου κι αν πηγαίνει, υπάρχει κάποια αίσθηση της μόδας μέσα της. Η φυσική γοητεία του προσώπου της επιτρέπει μερικές φορές να παίζει το μέρος της γυναίκας με την καλύτερη εμφάνιση και, φυσικά, παίρνει όλη την προσοχή χωρίς καν να προσπαθεί.

Δείτε περισσότερα: Jenna Dewan Tatum μακιγιάζ

15. Beauty in Black:

Ρόζι Huntington Whiteley without Makeup15

Η Rosie φαίνεται πολύ αξιολάτρευτη σε αυτή τη συγκεκριμένη εικόνα, στην οποία εμφανίζει την απλή αίσθηση της ένδυσης. Αγωνίζεται το φυσικό της πρόσωπο και φαίνεται πολύ δελεαστικό.

Οι φωτογραφίες Rosie Huntington-Whiteley έχουν πλημμυρίσει αυτό το άρθρο και αυτό είναι σίγουρα μια απόλαυση για όλους τους εραστές μοντέλων Victoria Secret εκεί έξω.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map