15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Το Rangolis είναι μια παραδοσιακή μορφή της ινδικής λαϊκής τέχνης. Βλέπει σε μεγάλη αφθονία, στολίζει τα σπίτια των Ινδών, κατά τη διάρκεια σημαντικών γιορτών όπως το Diwali, Holi και ούτω καθεξής. χρειάζεστε μεγάλη επιδεξιότητα και υπομονή για να κάνετε αυτά τα όμορφα σχέδια. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τεμαχισμένα πέταλα λουλουδιών, χρωστικές σκόνη χρώματος και πολλά άλλα πράγματα για να κάνουν rangolis.

Στον σημερινό σύγχρονο κόσμο οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον το μεγάλο χρονικό διάστημα που απαιτείται για να κάνουν ένα rangoli από το μηδέν! Συνεπώς, έχοντας κατά νου τις ανάγκες της σύγχρονης Ινδίας, τα rangolis έχουν τροποποιηθεί με διαφορετικές μορφές. Ένα από αυτά είναι το αυτοκόλλητο rangoli. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το αποκολλήσετε και να το κολλήσετε στο πάτωμα. Θα σας διαρκέσει πέντε λεπτά και οι άνθρωποι μπορούν να περπατήσουν σε αυτό όσο θέλουν!

Τελευταία και εύκολη αφίσα Σχέδια Rangoli με εικόνες:

Εδώ είναι ένας κατάλογος με τα καλύτερα δεκαπέντε σχέδια ραβδώσεων αυτοκόλλητων / poster.

1. Αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο Rangoli Σχέδια:

αφίσα rangoli

Αυτά τα σχέδια έχουν ομόκεντρους κύκλους με το σύμβολο για τον άνθρωπο χαραγμένο στο πιο κεντρικό σημείο. Οι κύκλοι διαθέτουν παραδοσιακά σχέδια και σχέδια. Μπορούν να είναι είτε λευκά είτε πολύχρωμα. Τα πολύχρωμα αυτά φαίνονται πιο κατάλληλα και εορταστικά.

2. Λευκή Περίληψη Σχέδια Rangoli:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Το λευκό αυτοκόλλητο rangolis φαίνεται επίσης εξαιρετικό. Αλλά δεν μπορείτε να τα κολλήσετε σε λευκά δάπεδα. Τα σχέδια είναι πολύπλοκα με λεπτομερείς λεπτομέρειες. Οι μικροί βρόχοι και μοτίβα κάνουν το σχέδιο να φαίνεται πλούσιο και εξαίσιο. Τα λουλούδια και τα φύλλα είναι κοινά στοιχεία που χρησιμοποιούνται σε τέτοια σχέδια.

3. Καλλιτεχνική αυτοκόλλητη ετικέτα Rangoli Designs:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Αυτά τα σχέδια rangoli είναι απλά και απλά, γενικά με λευκό και μόνο ένα ακόμη χρώμα. Δεν έχει πολλά παραδοσιακά σχέδια και ίσως γι 'αυτό φαίνεται πιο κομψό από εορταστικό.

Δείτε περισσότερα: Galicha Rangoli Σχέδια

4. Σχέδια πολλαπλών χρωμάτων Rangoli:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα πολύχρωμα rangolis πάντοτε φαίνονται πιο ελκυστικά από τα απλά λευκά. Αυτά τα σχέδια έχουν επίσης πολύ λεπτομερή λεπτομερή στοιχεία που το καθιστούν περίεργο και περίπλοκο. Μια γενναιόδωρη χρήση διαφόρων αποχρώσεων των χρωμάτων καθιστά τον σχεδιασμό ακόμα καλύτερα!

5. Παραδοσιακά σχέδια Rangoli:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα παραδοσιακά σχέδια rangoli διαθέτουν floral μοτίβα, σπείρες και άλλα αφηρημένα σχέδια. Αυτά είναι γενικά πολύχρωμα και κυκλικά σε σχήμα. Από την ψηφιακή εκτύπωσή του, τα σχέδια είναι ευκολότερο να κατασκευαστούν παρά με το χέρι.

6. Λευκά βήματα Σχήματα Rangoli:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα Rangolis είναι συνήθως στο κατώφλι σας. Είναι ένα είδος καλυμμάτων που δεν υποτίθεται ότι τρίβετε τα πόδια σας. Τόσο πολλά αυτοκόλλητα σχέδια rangoli έχουν βήματα επάνω τους. Αυτά τα σχέδια σας παρακαλούν να εισέλθετε.

7. Ganesha Mandala Αυτοκόλλητο Rangolis:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Ο Λόρδος Ganesha είναι πάντα η πρώτη θεότητα που λατρεύεται παντού στην Ινδία. Είναι επίσης η κύρια θεότητα που είναι αφιερωμένη στο Diwali. Τόσα πολλά σχέδια rangoli που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Diwali, παρουσιάζουν εικόνες του Λόρδου Ganesha. Αυτά τα σχέδια έχουν ομόκεντρους κύκλους με την εικόνα της θεότητας δεξιά στο κέντρο. Κάθε κύκλος είναι γεμάτος με μοτίβα διαφορετικού είδους. Η χρήση ζωντανών χρωμάτων καθιστά την εμφάνιση πιο ελκυστική.

Δείτε περισσότερα: Κινούμενες εικόνες Rangoli

8. Εορταστική αυτοκόλλητη ετικέτα Rangoli Σχέδια:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα εορταστικά σχέδια περιλαμβάνουν τη χρήση ζωντανών χρωμάτων και πιο παραδοσιακά σχήματα και σχέδια. Αυτά είναι συνήθως κυκλικά σε σχήμα. Χρησιμοποιήστε πολλές σπείρες και βρόχους. Ένα κεντρικό λουλούδι με πολύχρωμα πέταλα διαθέτει πολλά από αυτά τα σχέδια. Οι κύκλοι που περιβάλλουν το λουλούδι είναι γεμάτοι με διαφορετικά σχέδια. Μερικές φορές άλλες μορφές είναι διατεταγμένες στον εξωτερικό κύκλο.

9. Μοτίβο αυτοκόλλητων ετικεττών τύπου Rangoli:

15 Καλύτερα σχέδια Αφίσα Rangoli με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια rangoli αυτοκόλλητων ετικετών είναι ψηφιακές εκτυπώσεις. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε όμορφο φόντο σε αυτά τα σχέδια! Τα μοτίβα σε σχήμα αστεριού έχουν έναν κεντρικό κύκλο ο οποίος είναι διακοσμημένος με τον ίδιο τρόπο όπως τα άλλα σχέδια και έπειτα έχει υποδείξει πέταλα που προέρχονται από αυτόν τον κύκλο. Φαίνεται υπέροχο, ειδικά με το ψηφιοποιημένο υπόβαθρο.

10. Charan στον προπονητή Rangoli Αφίσα:

charan-on-coach-rangoli-poster10

Το Charan είναι ένα σανσκριτικό όνομα της αίσθησης του κυρίου ή των θεών που χαιρετίζονται στο βήμα της πόρτας, που σημαίνει ότι η θεά Lakshmi εισέρχεται στο σπίτι με την ιδιαίτερη περίσταση του deepawali. Ένα θαλάσσιο κέλυφος θεωρείται επίσης ιερό σύμβολο που σηματοδοτεί τον άρχοντα Βισνού. Ένας λωτός είναι μια θεία έδρα της Θεάς Λάκσμι στην ινδουιστική θρησκεία. Ένας τόσο όμορφος συνδυασμός θαλάσσιου κελύφους, charan και λωτού σπάνια βρίσκεται. Ένα σχέδιο rangoli αφίσας που περιλαμβάνει όλα αυτά σε ένα αυτοκόλλητο και στο βήμα της πόρτας του σπιτιού θα κάνει μια ολιστική είσοδο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και μπορεί επίσης να φανεί τόσο θεϊκή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

11. Αφίσα αυτοκόλλητων ετικετών παγώνι:

πανοραμική-τζάμια-αυτοκόλλητο-αφίσα11

Τα παγώνια θεωρούνται ένα από τα πιο όμορφα πουλιά. Πολύχρωμο και ελκυστικό στην εμφάνιση, ένα παγώνι μετράται πάντα στην ομορφιά της φύσης. Μια εικόνα παγώνου εκτιμάται πάντα για τη διακόσμηση του σπιτιού. Όταν μια ετικέτα ετικέτας πανοραμικής εκτύπωσης με παγωνιού ερασιτεχνικής προελεύσεως βρίσκεται ακριβώς στο βήμα της πόρτας του σπιτιού, οι επισκέπτες σίγουρα θα πάρουν μια λάμψη στα μάτια τους ενώ μπαίνουν στο σπίτι σας.

12: Floral αυτοκόλλητο Αφίσα Rangoli:

floral-αυτοκόλλητο-αφίσα-rangoli12

Μια floral σχεδίαση σε σχέδια rangoli poster είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στην εορταστική στιγμή. Οι πολύχρωμες αποχρώσεις των λουλουδιών και ο όμορφος σχεδιασμός των λουλουδιών φέρνουν το φως στο σπίτι. Μια τέτοια σχεδιασμένη αφίσα rangoli μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο angan ή στο βήμα πόρτας της εισόδου. Οι άνθρωποι επίσης επιλέγουν να κολλήσουν μια τέτοια αφίσα rangoli στους τοίχους εισόδου που φαίνονται αρκετά ελκυστικές ακόμη και από απόσταση.

13: Σχέδιο Rangoli Αφίσα:

πρότυπο-rangoli-poster13

Μια αφίσα rangoli ψηφιακού σχεδιασμού μπορεί να επιλεγεί για ανταγωνιστικό poster rangoli. Η ψηφιακή εκτύπωση στην αφίσα φαίνεται εκθαμβωτική ακόμη και από απόσταση. Τα σκούρα και μαγευτικά χρώματα κάνουν τους ανθρώπους να αμηχανία με το σχέδιο. Όταν υπάρχει μια ολοκλήρωση στην poster rangolis τότε ένα τέτοιο αυτοκόλλητο ψηφιακής αφίσας μπορεί να πάρει την ευκαιρία να κερδίσει.

14: Καλάς Ρανγκόι Αφίσα:

kalash-rangoli-poster14

Ένας καλάς, στον οποίο υπάρχει καρύδα τοποθετημένος στα ιερά φύλλα του δέντρου Asopalav, γνωστός ως δέντρο Ashoka στα αγγλικά, θεωρείται πολύ θεϊκός για την καθαρότητα ενός σπιτιού ή για την αρχή μιας νέας δουλειάς. Ένας σχεδιασμός αφίσας rangoli ενός καλανσού θεωρείται πολύ θεϊκός σε ινδουιστική γιορτή. ως τέτοιοι άνθρωποι επιλέγουν ένα τέτοιο σχέδιο για να δημιουργήσουν μια μόνιμη αφίσα rangoli στην είσοδο και ακόμη και στην κουζίνα ή στο ναό.

15: Πλατεία Ρανγκόι Αφίσα:

πλατεία-ραγκγκόλι-αφίσα15

Μια αφίσα rangoli σε τετράγωνη μορφή μπορεί σίγουρα να προσελκύσει πολλούς περαστικούς. Μια ψηφιακή εκτύπωση φωτεινών χρωμάτων και σχημάτων φωτίζει τις πόρτες. Το Charan τυπωμένο στις γωνίες και το diya στην αφίσα rangoli είναι αξιοθαύμαστο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια συνόρων Rangoli

Τα αυτοκόλλητα αφίσας Rangoli θεωρούνται μια εύκολη επιλογή για την κατασκευή σχεδίων rangoli για το σπίτι. Οι εισόδους των Hindu σπίτια είναι πάντα διακοσμημένα με rangoli. Αλλά καθημερινά κονιορτοποιημένο χρώμα rangolis είναι δύσκολο να γίνει και επίσης δύσκολο να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε μια τέτοια κατάσταση, οι άνθρωποι έφεραν μια επιλογή ραβδωτού σχεδίου αυτοκόλλητου αφίσας για να διακοσμήσουν τις πόρτες. Μια άλλη επιλογή για να διατηρήσει πάντα ένα rangoli στην είσοδο είναι πετρελαίου βαμμένο rangoli, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο έργο που μπορεί να γίνει από όλους. Έτσι, μια αφίσα rangoli που είναι επίσης εύκολα διαθέσιμη στα καταστήματα είναι μια καλύτερη επιλογή. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι δεν επικολλώνται τα ινδουιστικά είδωλα και τα θεία σύμβολα που βρίσκονται στο πάτωμα. Ως εκ τούτου, επιλέγουν να κολλήσουν τέτοια σχέδια στους τοίχους εισόδου, έτσι ώστε οι άνθρωποι που εισέρχονται στο σπίτι να μην προχωρήσουν σε ιερά σύμβολα ή εικόνες θεών και θεών.

Τα σχέδια rangoli των poster θεωρούνται καλύτερα για τη μακρά διακόσμηση του rangoli στο πάτωμα και στους τοίχους για να διαφωτίσει την ομορφιά του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Leave A Comment

1 + 4 =