15 Καλύτερα Σχέδια Pookalam Rangoli | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια Pookalam έχουν την κύρια προέλευσή τους από το νότο της Ινδίας και έτσι φέρει μια χροιά των εορτασμών της καθ 'όλη. Το Pookalam σχεδιάζεται συνήθως σε περιπτώσεις όπως το Onam και κάθε ένα από αυτά είναι διακοσμημένο και σχεδιασμένο με απόλυτη τελειότητα. Όλα αυτά τα σχέδια Rangoli φέρουν τη δική τους μοναδικότητα και πολυτέλεια και προσθέτουν γοητεία στο χώρο όταν ολοκληρώνονται άψογα.

Όμορφα και πολύχρωμα σχέδια Pookalam Rangoli με εικόνες:

Παρακάτω είναι μερικά από τα αποκλειστικά σχέδια pookalam Rangoli, τα οποία είναι σίγουρα εντυπωσιακά:-

pookalam rangoli

1) Αυτός ο σχεδιασμός pookalam έχει τεράστια πολυτέλεια και εκπληκτική φινέτσα. Το Rangoli αποτελεί φωτεινά χρώματα και οι γυναίκες αγαπούν να κάνουν ένα τέτοιο σχέδιο, ειδικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Onam. Μικρές diyas έχουν τοποθετηθεί στα εξωτερικά σύνορα του pookalam, η οποία προσθέτει περισσότερη φωτεινότητα στο σχέδιο. Ένας πανέμορφος συνδυασμός πορτοκαλιού και διαφορετικών αποχρώσεων του κίτρινου έχει χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να φανεί συναρπαστικό το Rangoli.

Pookalam Rangoli Designs 2

2) Αυτός ο σχεδιασμός Rangoli αποτελείται από τρία κυκλικά σύνορα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί άψογα με διαφορετικά χρώματα. Η σκίαση έχει γίνει όμορφα και μια ποικιλία από πέταλα λουλουδιών έχουν χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει το Rangoli. Αυτό το σχέδιο Rangoli έχει μια βελούδινη αφή, λόγω των μαλακών πετάλων λουλουδιών που χρησιμοποιούνται σε αυτό.

3) Μια πεταλούδα έχει σχεδιαστεί στο κέντρο αυτού του σχεδιασμού pookalam Rangoli. Τα σύνορα έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας άφθονο κίτρινο και πορτοκαλί λουλούδι κατιφέ και η πεταλούδα φαίνεται επίσης δελεαστική. Έχουν γίνει σχέδια μεταξύ των δύο κύκλων χρησιμοποιώντας διάφορα λουλούδια.

Pookalam Rangoli Designs 4

4) Αυτός ο σχεδιασμός pookalam Rangoli αποτελείται από ένα κυκλικό εξωτερικό περίγραμμα και τριγωνικά / τετράγωνα σύνορα μέσα του. Περιέχει τόσο λουλούδια και σκόνη Rangoli για διακόσμηση και ο συνδυασμός βοηθά στην κατασκευή του pookalam πλούσιο και μαγευτικό. Κίτρινο, πορτοκαλί και πράσινο είναι τα κύρια χρώματα που χρησιμοποιούνται μαζί με το λευκό και το μωβ, τα οποία χρησιμοποιούνται στο κέντρο.

Pookalam Rangoli Designs 5

5) Στο κέντρο αυτού του σχεδιασμού pookalam έχει τοποθετηθεί ένα μακρύ περίπτερο Diya και λουλούδια έχουν χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσουν το Rangoli. Αρκετές στροφές έχουν σχεδιαστεί στο κέντρο που τελικά για κυκλική κίνηση και το diya έχει τοποθετηθεί στη συνέχεια. Τα κενά μεταξύ των στροβίλων έχουν γεμίσει με διαφορετικό σχεδιασμό.

Pookalam Rangoli Designs 6

6) Αυτό το Rangoli είναι απλό αλλά κομψό και η διακόσμηση έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται βαθιά και βαριά. Οι αρχάριοι μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το σχέδιο και χωρίς καμία αμφιβολία, θα καταλήξουν να κάνουν αυτό το pookalam τέλεια. Έχουν σχεδιαστεί τέσσερα σχέδια σχήματος U και έχει χρησιμοποιηθεί ένας απλός συνδυασμός πορτοκαλί, κίτρινου, πράσινου και μωβ.

Pookalam Rangoli Designs 7

7) Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό και μαγευτικό και απαιτεί απόλυτη τελειότητα για να φανεί εξαιρετικό. Τα κουτιά, τα τρίγωνα και τα οκταγωνικά σύνορα του προσδίδουν μια απότομη και μοναδική εμφάνιση, ενώ ο συνδυασμός χρωμάτων που χρησιμοποιείται επίσης παίρνει καλά. Ο σοφός συνδυασμός φωτεινών και βαθιών χρωμάτων προσθέτει αντίθεση και ελκυστικότητα σε αυτό το design pookalam Rangoli

Pookalam Rangoli Designs 8

8) Αυτό είναι ένα πολύ απλό σχέδιο και μπορεί να τραβηχτεί και ελεύθερο χέρι. Είναι κατάλληλο για αρχάριους που επιθυμούν απλά αλλά ελκυστικά Rangoli. Υπάρχουν διάφοροι κύκλοι (εκτός από την κουκίδα) σε αυτό το pookalam, καθένα με διαφορετικό χρώμα πλάτους και λουλουδιού. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας σκόνες Rangoli ή διαφορετικούς έγχρωμους σπόρους.

Pookalam Rangoli Designs 9

9) Ένα εντυπωσιακό σχέδιο του Λόρδου Ganesh έχει γίνει στο επίκεντρο αυτού του σχεδίου pookalam. Ο Λόρδος Ganesh έχει σχεδιαστεί άψογα χρησιμοποιώντας λευκή σκόνη Rangoli, ενώ ένα διαφορετικό μοτίβο έχει χρησιμοποιηθεί γύρω του. Τα χαρακτηριστικά σαν πετάλι έχουν σχεδιαστεί έξω από τον εσωτερικό κύκλο, καθιστώντας ολόκληρο το εσωτερικό να μοιάζει με ένα όμορφο λουλούδι.

Pookalam Rangoli Designs 10

10) Αυτό το σχέδιο Rangoli ακολουθεί ένα συμμετρικό μοτίβο που είναι λίγο δύσκολο να ακολουθηθεί. Τα ανοιχτά χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να γεμίσουν τους εσωτερικούς χώρους, ενώ τα σύνορα έχουν γεμίσει με βαθιά χρώματα όπως το μαύρο και το πράσινο. Μικρός σχεδιασμός λουλουδιών έχει γίνει στο κέντρο με λευκά και κίτρινα πέταλα.

Δείτε περισσότερα: Όμορφα σχέδια Rangoli για τον ανταγωνισμό

Pookalam Rangoli Designs 11

11) Πρόκειται για ένα μοναδικό λουλούδι που βασίζεται σε pookalam που αποτελείται από πέντε διαφορετικά λουλούδια. Υπάρχει ένας τεράστιος ροζ λωτός στο κέντρο και διαφορετικά χρωματιστά λουλούδια και συγχωνεύεται για να σχηματίσει έναν κύκλο. Η όλη ρύθμιση των λουλουδιών φαίνεται γοητευτική και πλούσια και αυτό το pookalam μπορεί εύκολα να γίνει επίσης. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο πρέπει να περιλαμβάνει μόνο φρέσκα λουλούδια, προκειμένου να διατηρηθεί η κομψότητα του.

Pookalam Rangoli Designs 12

12) Μια τεράστια φιγούρα του Λόρδου Κρίσνα έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τη σκόνη Rangoli, ενώ τα σύνορα και το εξωτερικό σχεδιασμό έχει γίνει χρησιμοποιώντας αμέτρητα λουλούδια. Αυτό το pookalam απαιτεί ένα μεγάλο χώρο για να είναι άψογα σχεδιασμένο. Περαιτέρω ένα λουλούδι Rangoli έχει σχεδιαστεί έξω από το κύριο pookalam και ένα περίπτερο DIY έχει τοποθετηθεί στο κέντρο. Το Rangoli αποτελείται από ένα σχέδιο λουλουδιών που χρησιμοποιεί συνδυασμό πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος.

Δείτε περισσότερα: Rangoli Kolangal Εικόνες

Pookalam Rangoli Designs 13

13) Αυτό το σχέδιο αποτελείται από ένα diya, το οποίο είναι διακοσμημένο με λουλούδια. Έχουν τραβηχτεί τρεις κύκλοι, καθένας από τους οποίους περιέχει ένα διαφορετικό μοτίβο που γεμίζει ολόκληρο τον κύκλο. Κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, λευκό και ροζ είναι μερικά από τα διάφορα χρωματιστά λουλούδια που χρησιμοποιούνται σε αυτό το pookalam. Το κέντρο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με μια σπίθα, η οποία φαίνεται να εκπέμπει έμμεσα από το diya.

Pookalam Rangoli Designs 14

14) Το «Aum» θεωρείται μια πολύ πνευματική και άγια λέξη / σύμβολο. Έχει τεράστια σημασία και σημασία και έτσι, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν σε pookalams, έτσι ώστε να φέρνει την τύχη και την ειρήνη. Αυτό το Rangoli μπορεί εύκολα να σχεδιαστεί από οποιονδήποτε αρχάριο και αποτελείται αποκλειστικά από λουλούδια. Το 'Aum' έχει εγγραφεί σε έναν κύκλο και έχει σχεδιαστεί πολύ όμορφα χρησιμοποιώντας μοβ άνθη.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Kolam Rangoli

Pookalam Rangoli Designs 15

15) Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο σχέδιο που αποτελείται από μια κυρία σε οκτώ διαφορετικές θέσεις. Όλες οι οκτώ κυρίες κοιτάζουν κάπου αλλού και κάθε μία από αυτές έχει σχεδιαστεί τέλεια, υπονοώντας την ίδια κυρία με διαφορετική στάση. Αν και αυτό το pookalam περιλαμβάνει τεράστια σκληρή δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά χειροκρότημα και αξίζει ένα ρολόι. Το όλο έργο έχει περικυκλωθεί, ενώ ο σχεδιασμός στο κέντρο είναι και πάλι μαγευτικός. Το όλο έργο είναι αποκλειστικό που μιλάει για τον εαυτό του και η αποκλειστικότητα του μεταφέρει σε ένα νέο επίπεδο αριστείας.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 & 15

Leave A Comment

12 − = 9