15 Perfect Dotwork Σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες και τους άνδρες

Dotwork είναι μια διαδικασία μελάνης όπου ο τατουάζ καλλιτέχνης τατουάζ μερικές τελείες για μια εντυπωσιακή οπτική επίδραση. Μπορούν να δημιουργήσουν πλήρη εικόνα ή μόνο σκίαση χρησιμοποιώντας τεχνική dot art. Το Stippling είναι η μέθοδος όπου γίνεται η σκίαση με τη χρήση των κουκίδων. Υπάρχει περισσότερο μελάνι που χρησιμοποιούν όπως το γκρι, το μαύρο ή το κόκκινο μελάνι. Αυτό το στυλ είχε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και τα τελευταία χρόνια έχουν δει μια αναβίωση σε αυτό το ύφος του προτύπου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοτίβο δερματοστιξιών dotwork με το άλλο διαφορετικό στυλ των σχεδίων τατουάζ. Dotwork τατουάζ είναι η τελευταία τάση στον κόσμο τατουάζ. Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε σχέδιο γίνεται με αυτή την τεχνική. Επιλέξτε από τους διάφορους τύπους που δίνονται εδώ για να αποφασίσετε για το καλύτερο τατουάζ σας.

Χαριτωμένα και καλύτερα σχέδια τατουάζ Dotwork:

Ας βρούμε εδώ με τα δερματοστιξία που εμφανίζονται για το στυλ του πάθους σας.

1. Τατουάζ Polka Dotwork:

Πόλκα Dot Work Tattoos

Επιλέξτε ένα μοντέρνο σχέδιο με αυτά τα τατουάζ dot που έχουν δημιουργηθεί κάνοντας κουκίδες διαφορετικών μεγεθών. Τα τατουάζ dot μοιάζουν με εκτυπώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό ή περίπλοκο σχέδιο για να χρησιμοποιήσετε το μοτίβο κουκίδων.

2. Τατουάζ τοπίου Dotwork:

Τοπίο Dot Work Tattoo

Μπορείτε να πάρετε ένα πλήρες σχέδιο με μόνο κουκκίδες χρησιμοποιώντας την τέχνη τατουάζ dotwork. Αυτό αποτελείται από μόλις τελείες που γεμίζουν το σχέδιο. Εδώ έχετε σχεδιασμό ανατολής και ηλιοβασιλέματος.

3. Συγγενή τατουάζ Dotwork:

Πολύπλοκος Dot Work Tattoo

Εδώ έχετε ένα περίπλοκο tattoo dotwork που είναι μεγάλο και καλύπτει το πίσω μέρος του ατόμου. Χρησιμοποιήστε παχύ κουκίδες και λεπτές κουκίδες για να εμφανίσετε χαρακτήρα. Η τοποθέτηση των κουκίδων κάνει επίσης μεγάλη διαφορά.

4. Τατουάζ τέχνης πεταλούδων τέχνης:

Πεταλούδα Art Dot Work Tattoo

Ελέγξτε αυτό το όμορφο και περίπλοκο τατουάζ τέχνης dot που είναι ιδανικό για μια περιοχή χεριών ή ποδιών. Ο σχεδιασμός της τέχνης γίνεται εντυπωσιακός με τις παχιές κουκίδες που τοποθετούνται κοντά ο ένας στον άλλο. Επιλέξτε από τα πολλά σχέδια τέχνης που είναι διαθέσιμα.

5. Τατουάζ Mandala Dotwork:

Mandala Dot Work Tattoo

Το σχέδιο Mandala είναι πολύ δημοφιλές στις μέρες μας και αυτό φαίνεται και στον κόσμο των τατουάζ. Αυτό το τατουάζ mandala dot είναι μεγάλο και μπορεί να τοποθετηθεί στην πλάτη για την πλήρη εμφάνιση. Κάθε ένα από τα πέταλα στο σχεδιασμό γίνεται χρησιμοποιώντας τις τελείες.

6. Τατουάζ ζώων Dotwork:

Ζώο Dot Work Tattoo

Εδώ ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί βαθμιαία και λεπτή σχεδίαση με dotwork για να δημιουργήσει αυτό το τατουάζ στυλ dot. Ο μεγάλος σχεδιασμός γάτας είναι θαυμάσιος και κάνει μια δήλωση. Δείτε άλλα σχέδια που χρησιμοποιούν και το στυλ κουκκίδων.

7. Καρφίτσα Dot Τατουάζ:

Βλασταράκι Dot Tattoo

Μπορείτε να επιλέξετε μερικά από τα trendy μικρά τατουάζ dotwork που είναι δημοφιλή. Αυτό αφήνει το σχέδιο είναι επίσης ένα τέλειο σχεδιασμό μικρών κουκίδων. Επιλέξτε απλά και μινιμαλιστικά μοτίβα.

8. Τατουάζ συνδυασμού Dot:

Συνδυασμός Dot Tattoo

Επιλέξτε το καλύτερο και των δύο κόσμων με αυτά τα κουκκίδες και τις γραμμές να λειτουργούν τατουάζ. Ο κύριος σχεδιασμός έχει μακριές γραμμές και το κεντρικό σχέδιο γεμίζει με κουκκίδες. Αυτή η τεχνική καθιστά ένα πολύπλοκο σχέδιο. Μπορείτε να αναμίξετε οποιοδήποτε σχέδιο με μοτίβο κουκκίδων, θα έχετε έναν καλό συνδυασμό περισσότερων σχεδίων σε αυτό το στυλ dot art.

9. Τατουάζ λουλουδιών Dot:

Τελεία Flower Tattoo

Εδώ είναι ένα όμορφο τατουάζ λουλούδι dotwork που φαίνεται εκπληκτική στο χέρι. Τα φύλλα και το λουλούδι είναι γεμάτα με κουκκίδες. Κάντε οποιαδήποτε σχεδίαση λουλουδιών να φανεί εξαιρετική με αυτή την τεχνική. Αυτό είναι το καλύτερο για κορίτσια που πηγαίνουν κορίτσια.

10. Τατουάζ Dot Universe:

Σύμπαν Dot Tattoo

Επιλέξτε ένα τατουάζ σύμπαν με την τεχνική των μαύρων σημείων. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί μαύρες κουκίδες διαφορετικής έντασης για να καθορίσουν τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού. Η περιοχή γύρω από τους πλανήτες σημειώνεται με κουκίδες κοντινές μεταξύ τους. Αν θέλετε να μελετήσετε το σύμπαν και είστε εντάξει με το σχεδιασμό μιας σύμπανης δομής και, στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτό το τατουάζ στο χέρι σας, θα πάρετε και καλά σχόλια.

11. Τατουάζ Dot Style Animation Hand:

Χέρι Animation Style Dot Tattoo

Σκεφτείτε αυτό το στυλ τατουάζ dot για το επόμενο τατουάζ σας. Αυτό έχει τη σκίαση και τις γραμμές που έγιναν με κουκκίδες και αυτό δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αριστούργημα. Το τατουάζ dot είναι συγκεκριμένο και επιτυγχάνεται με ωραία κουκίδες γύρω. Μοναδικότητα είναι ο ειδικός σε αυτό το τατουάζ? ο σχεδιασμός κινουμένων σχεδίων χεριού λαμβάνει σωστά αποτελέσματα.

12. Μαύρο και άσπρο τατουάζ Dot:

Μαύρος and White Dot Tattoo

Αυτή είναι μια άλλη εργασία τατουάζ dot που τονίζει την εργασία σκίασης. Η σκίαση γίνεται με τοποθέτηση κουκίδων πιο κοντά μεταξύ τους για να δώσουν μια σκοτεινότερη σκιά. Οι κουκίδες, όταν τοποθετούνται πολύ μακριά, δίνουν ένα ελαφρύτερο αποτέλεσμα. Αυτό το σχέδιο απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά θα πάρετε καλό σχέδιο μετά την ολοκλήρωση της τέχνης τατουάζ σας.

13. Αφηρημένη Τατουάζ Dot:

Abstractdot tattoo

Επιλέξτε λαμπερά τατουάζ με γεωμετρικά σχέδια. Αυτά τα γεωμετρικά τατουάζ επαφής φαίνονται φοβερά όταν καλύπτουν μια μεγάλη περιοχή. Αυτά μπορεί επίσης να είναι μικρά γεωμετρικά σχέδια. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το σχέδιο με την γεωμετρική δεξιοτεχνία σας.

14. Τατουάζ τέχνης τέχνης τέχνης:

Τέχνη Work Dot Tattoo

Αυτό το τατουάζ τέχνης mandala dot είναι ιδανικό για μεγάλες περιοχές. Η μαντάλα γίνεται με μικρές κουκίδες τοποθετημένες πλάι-πλάι. Το μοτίβο είναι πολύ δημοφιλές και περίπλοκο. Ειδικά αυτό το σχέδιο που απαιτεί η γυναικεία. Επιλέξτε από διαφορετικά σχέδια τέχνης για να τα κάνετε προσωπικά.

15. Κουκούλα τατουάζ Dotwork:

Τελεία Work Tattoo Sleeve

Πάρτε ένα μανίκι δερματοστιξίας dotwork αν είστε φιλόδοξοι και τολμηροί. Αυτό γεμίζει ολόκληρο το χέρι και γίνεται με περίπλοκο και τολμηρό έργο τέχνης. Το dotwork που γίνεται σε αυτά τα τατουάζ είναι ιδανικό για την πλήρωση του βραχίονα και γι 'αυτό ονομάζονται μανίκια τατουάζ. Αυτό είναι καλό για τον εραστή γυμναστήριο, βοηθά τους να διατηρήσουν την εστίασή τους.

Το Dotwork είναι μια κουραστική στρατηγική, όμως είναι σίγουρα δικαιολογημένη ακόμα και παρά την παραμονή. Κάθε κουκίδα πρέπει να οριστεί ξεκάθαρα, οπότε ο καλλιτέχνης χρειάζεται ασθενή καθώς και περισσότερες δεξιότητες. Αυτό το σχέδιο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσει έτσι όταν σχεδιάζετε για τέτοιου είδους σχέδια, ότι ο χρόνος να πάρει μερικούς έμπειρους καλλιτέχνες τατουάζ. Αυτή είναι η ακριβής εργασία, έτσι χρειάζεται και η δέουσα προσοχή. Dotwork τατουάζ είναι καλό όταν θέλετε καλλιτεχνικές παραδόσεις των μοτίβων σας. Αυτά είναι γεμάτα με λεπτές και παχιές κουκίδες τοποθετημένες σε στρατηγικές θέσεις για να επιτύχουν αποτελέσματα σκίασης.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 2