15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το Mehndi δεν είναι τίποτε άλλο από το προσωρινό τατουάζ henna και μοιάζει τόσο μεγάλο με το πόδι σου όσο και με το χέρι σου. Τα σχέδια έχουν πολλές παραλλαγές διαθέσιμες. Μπορείτε να κάνετε το mehandi τατουάζ σας απλό και απλό ή να το κάνετε εξαιρετικά περίπλοκο και περίτεχνο. Ο σχεδιασμός που αρχίζει στα δάχτυλα των ποδιών μπορεί να εκτείνεται μέχρι τα γόνατά σας!

Floral και αφηρημένα μοτίβα με τέλεια τοποθετημένα γεωμετρικά σχήματα είναι το γενικό στυλ. Το Mehndi θεωρείται ευοίωνο στον ινδικό πολιτισμό και έτσι χρησιμοποιείται πολλές φορές, μεταξύ των οποίων και οι γάμοι. Εδώ είναι τα 15 best mehndi σχέδια πόδι με εικόνες που μπορείτε να επιλέξετε.

Τα καλύτερα σχέδια Mehandi για τα πόδια:

1. Γύρος Mehndi Σχεδιασμός:

πόδι mehndi designs

Αυτό το σχέδιο mehndi φαίνεται όμορφο και εκλεπτυσμένο. Διαθέτει ένα στρογγυλό σχέδιο στο κέντρο του ποδιού σας και μερικά μοτίβα πάνω και κάτω για να ολοκληρώσει ολόκληρο το σχέδιο. Η συνολική εμφάνιση είναι κομψή. Ο στρογγυλός σχεδιασμός mehndi για τα πόδια δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο ομόκεντρους κύκλους με διαφορετικά σχέδια που τους κοσμούν και όμως δεν αποτυγχάνει να είναι ελκυστικός και εντυπωσιακός. Αυτός ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός της χήνας είναι ένα από τα πιο σημαντικά στρογγυλά σχέδια mehndi για τα πόδια, τα οποία γοητεύονται από το πλήθος πάντα.

2. Μεγάλη Μεγέθυνση Μεγέθης Mehendi:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ένα περίτεχνο μοχεδένι μοτίβο με καλά σκιασμένα λουλούδια και φύλλα που τρέχουν κατά μήκος ολόκληρου του ποδιού σας είναι σίγουρα ένα θαυμάσιο θέαμα. Το βαθύ μαύρο του mehendi ξεχωρίζει από την ελαφρύτερη σκιά του δέρματός σας. Η σκίαση βοηθά να προσθέσετε βάθος στην εικόνα. Κάνει τα πέταλα να φαίνονται πιο ρεαλιστικά. Αυτός ο σχεδιασμός απαιτεί λίγο περισσότερη υπομονή για να κάνει, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει σίγουρα.

3. Αραβικά φυλετικά σκέλη Mehandi Σχέδια:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτό το σχέδιο mehandi αν και απλό, αλλά ακόμα εξαιρετικό για να εξετάσουμε. Έχει μια πιο φυλετική ματιά στο ότι είναι απλώς ένα αφηρημένο μοτίβο καλά τοποθετημένων σχημάτων. Αυτό το mehandi δεν έχει λουλούδια ή φιγούρες, απλά ένα απλό μοτίβο που κοσμεί το πόδι σου σαν ένα είδος στολίδι. Οι κουκίδες και οι σπείρες μοιάζουν ακόμη και με πολύτιμους λίθους κρεμασμένους από κοσμήματα.

4. Μοντέρνα σχέδια Mehndi για τα πόδια:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ένα μοντέρνο σχέδιο mehandi των λουλουδιών curling μέχρι το μοσχάρι σας είναι εξαιρετικό να εξετάσουμε. Είναι εύκολο να γίνει και όχι πολύ χρονοβόρο. Ωστόσο, αυτό κάνει το σχέδιο λίγο συνηθισμένο, δεδομένου ότι επιλέγεται από τόσους πολλούς. Ακόμα και τότε δεν αποτυγχάνει να σας χτυπήσει ως ένα εξαιρετικό τατουάζ.

5. Gujarati Leg Mehendi Σχεδιασμός:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια του Gujarati mehendi είναι περίπλοκα λεπτομερή και περίτεχνα. Αυτά τα τελευταία σχέδια mehandi επιλέγονται κατά τη διάρκεια των γάμων λόγω της υπερβολικά διακοσμητικής εμφάνισής τους. Ένα σχέδιο mehandi όπως αυτό φαίνεται υπέροχα στο πόδι σας. Τα μοτίβα και οι γραμμές δίνουν την εμφάνιση ενός περίτεχνου ανχελτιού που κοσμεί το πόδι σας.

6. Glittery Leg Mehandi Σχεδιασμός:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια του Mehandi σήμερα είναι συχνά χρωματισμένα ή σκιασμένα με λάμψη. Η λάμψη της λάμψης κάνει το σχέδιο να φαίνεται ζωντανό και πιο δελεαστικό. Ένα μοτίβο λουλουδιών που τρέχει μέχρι το μήκος του ποδιού σας φαίνεται απλά υπέροχο όταν σκιάζεται με κάποια λάμψη. Το σχέδιο Mehendi είναι εύκολο να γίνει και πολύ εμφανές.

7. Νυφικό σχεδιασμό Mehendi Leg:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια νυφικής χήνας είναι περίτεχνα και έντονα διακοσμητικά για τα πόδια. Αυτός ο σχεδιασμός mehndi διαθέτει πολλές πολύπλοκες λεπτομέρειες που τοποθετούνται το ένα πάνω από το άλλο πάνω από το πόδι σας. Μοιάζουν με όμορφα στολίδια που προσθέτουν στο κύρος και την εμφάνισή σας σε γάμους.

8. Χαριτωμένο σχέδιο Mehandi για τα πόδια:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτός ο τύπος σχεδίων mehndi για τα πόδια είναι απλός και χαριτωμένος. Δεν είναι παρά μια λεπτή καμπύλη γραμμή που τρέχει σαν ένα περίγραμμα κατά μήκος της άκρης του ποδιού σου. Η απλότητα του κάνει να φαίνεται χαριτωμένο και διαφορετικό. Αυτό προτιμάται από τους εφήβους περισσότερο από τους ηλικιωμένους.

9. Όμορφο σχέδιο Mehndi Leg:

15 Καλύτερα Σχέδια Mehndi Leg Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ένα όμορφο σχέδιο mehandi με λουλούδια και διαμάντια σε σχήμα μοτίβα φαίνονται εξαιρετικά στα πόδια και πολύ καλλιτεχνικά. Αυτό το σχέδιο mehandi είναι εύκολο να γίνει, αλλά οι περίπλοκες λεπτομέρειες απαιτούν λίγη υπομονή. Η συνολική εικόνα είναι περίπλοκη αλλά όχι υπερβολικά φανταστική. Αυτό κάνει την εικόνα όμορφη και όχι γοητευτική και γεμάτη.

10. Mughlai Mehendi Σχεδιασμός:

mughlai-mehendi-design10

Το Mehendi είναι ο παραδοσιακός τρόπος διακόσμησης των ποδιών και των χεριών των γυναικών. Το design mehndi Mughal είναι το παλαιότερο σχέδιο που εξακολουθεί να βρίσκεται σε τάση μεταξύ των νεαρών κοριτσιών λόγω των φανταχτερών και πολυτελών σχεδίων και μοτίβων. Αναδεικνύει τα σχέδια που συνήθως απεικονίζουν τις βασιλικές και κομψές εικόνες του Mughal. Είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σχέδια που χρησιμοποιούνται κατά την εορταστική περίσταση που φωτίζει την εορταστική διάθεση και αναδεικνύει την ομορφιά των ποδιών και ποδιών που συμπληρώνει το ένδυμα που φοριέται από τη νύφη.

11. Κασμίρ Feet Mehendi Design:

Κασμίρ-πόδια-mehendi-design11

Κυρίες έξω εκεί Αναρωτιέστε πώς να διακοσμήσετε το πόδι σας κατά τη διάρκεια κάθε εορταστικής περιόδου; Αντί να επενδύει σε δαπανηρές σχεδίαση κοσμήματος με όμορφη εργασία mehndi σίγουρα θα το κάνει να φαίνεται μοντέρνο και το πιάσιμο με τα μάτια. Τα σχέδια του Kashmiri mehndi αποτελούνται από περίπλοκο μοτίβο σχεδιασμού το οποίο έχει πολλές γραμμές εμπλοκής και αλληλοσύνδεσης και σχέδια που το καθιστούν ολοκληρωμένο, αλλά δίνει μια πλούσια εμφάνιση. Κυρίως φοριέται από τη νυφική ​​και για μια άλλη εορταστική περίοδο, προτείνεται ένα απλό σχέδιο Κασμίρι. Είτε ένα κανονικό χρώμα Mehndi μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να γίνει πιο ελκυστική με μαύρο mehndi θα είναι μια καλή ιδέα.

12. Σχεδιασμός πολλαπλών χρωμάτων Mehendi:

πολύχρωμα-mehendi-design12

Το Mehendi είναι σίγουρα ένα παραδοσιακό και πολιτιστικό από τους Ινδούς. Αλλά για να γίνει πιο μοντέρνα και μοντέρνα στην πρόσφατη εκσυγχρονισμένη παγκόσμια τροποποίηση γίνεται κάνοντας mehndi φαίνονται πιο ελκυστικά μάλλον απλά δεν αφήνουν απλό σχεδιασμό. Προσθέτοντας μια απόχρωση των χρωμάτων χρησιμοποιώντας χρωματιστό γυαλιστερό mehndi, χρωματιστές και αστραφτερές πέτρες που μπορούν να κολληθούν στο χώρο που σχηματίζεται από το σχέδιο ή από συνδυασμό κόκκινου και mehndi θα κάνουν θαύματα.

13. Μαροκινός σχεδιασμός Mehendi:

ΑΛΥΜΠΟΣ DIGITAL CAMERA

Κυρίες που κοιτάζουν έξω από κάποια ποικιλία στο σχεδιασμό του ποδιού τους με το Mehendi, η καλύτερη επιλογή θα ήταν το μαροκινό design mehndi. Το μαροκινό ντιζάιν είναι διάσημο μεταξύ των κυριών στις χώρες της Μέσης Ανατολής που μοιάζουν με τα σχέδια των Αραβικών Mehendi. Σε αυτό το είδος των σχεδίων αντί των φυτικών ή εθνοτικών σχεδίων, δημιουργείται ένα πιο γεωμετρικό μοτίβο με γραμμές και τετράγωνα. Το μαροκινό mehndi μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του πάρτι λόγω της εκσυγχρονισμένης εμφάνισής του.

14. Ινδοαραβικός σχεδιασμός Mehendi:

ινδο-αραβικό-μενενδιο-σχεδιασμό14

Πρόκειται για ένα συνδυασμό συνδυασμού όπου ένα αραβικό σχέδιο είναι ένα πρότυπο που περιγράφεται και το παραδοσιακό μοτίβο ινδικού σχεδίου είναι γεμάτο με αραβική σχεδίαση που αναδεικνύει ένα κομψό διαπολιτισμικό σχεδιασμό. Πρόκειται για ένα απλό μοτίβο σχεδίασης που χρησιμοποιείται συνήθως κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής περίπτωσης ή μπορεί επίσης να εναχθεί σε ένα πάρτι που φορούν τατουάζ στο πόδι με ένα μικρό σχέδιο που πηγαίνει καλά με μια δυτική στολή.

15. Anklet Mehendi Design:

anklet-mehendi-design15

Πρόκειται για μια απλή σχεδίαση με floral σχέδια που μοιάζει με ένα κομμάτι κόσμημα. Αυτό το είδος μοτίβο είναι πολύ εύκολο να σχεδιάσει και λιγότερο time consuming.It φέρνει την ομορφιά των feet.The σχέδιο anklet μπορεί να γίνει με κόκκινο mehendi ή ένας συνδυασμός μαύρο mehendi και τονίζοντας τα floral σχέδια με χρώματα ή πέτρες που λάμπει έξω και να ενεργούν σαν πραγματική anklet.Most συνήθως φοριούνται από τους νέους.

Το Mehendi θα είναι πάντα ένα πράγμα για να κάνει λίστα κυρίες, όταν πρόκειται για εορταστική περίοδο ή οποιοδήποτε παραδοσιακό φεστιβάλ.Για έναν γάμο, είναι μια παράδοση να φοράει mehndi για το νυφικό που δεν είναι αμφίβολο, αλλά και οι κυρίες που παρευρίσκονται στο γάμο ένα ειδικό περίπτερο δημιουργείται στην αίθουσα σήμερα μόνο για να δημιουργήσει περισσότερη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του γάμου και κυρίες είναι στην ευχάριστη θέση να διακοσμήσουν τα χέρια τους.Η τάση του σχεδιασμού των χεριών όχι μόνο να φορούν απλό Mehendi αλλά και με χρώματα και πέτρες έχουν αυξηθεί η οποία είναι μια θετική αύξηση στη διατήρηση του πολιτισμού μας. Νεαρά κορίτσια έξω εκεί δοκιμάζοντας το τελευταίο μοτίβο τατουάζ με τη χρήση mehndi θα φέρει έξω κάποια διασκέδαση αντί να πάρει το οδυνηρό μόνιμο τατουάζ.

Για να γίνουν κυρίες δημιουργικές χρησιμοποιώντας χρώματα και πέτρες για να κάνουν τα mehndi να φαίνονται πιο πολύχρωμα και ελκυστικά θα είναι μεγάλη διασκέδαση και κάποια εργασία μυαλού!!

Leave A Comment

98 − = 93