15 καλύτερα σκιασμένα σχέδια Mehndi με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια Mehndi συχνά γίνονται για να φαίνονται πιο περίτεχνα και όμορφα προσθέτοντας μια μικρή σκίαση σε αυτό. Μερικές φορές σκίαση design mehndi γίνεται σε διαφορετικό χρώμα για να ενισχύσει την ελκυστικότητα του σχεδιασμού. Οι τεχνικές σκίασης που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες έχουν αναπτυχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Δημιουργικές νέες τεχνικές χρησιμοποιούνται από τους καλλιτέχνες του σήμερα για να κάνουν τα σχέδια να φαίνονται ακόμα καλύτερα! Η ίδια η σκίαση είναι εύκολο να κάνει όμως ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι αρκετά δημιουργικός για να συνειδητοποιήσει πόση σκίαση να κάνει χρήση. Εδώ είναι τα 15 best shaded mehndi σχέδια διαθέσιμα με εικόνες για εσάς.

Υπέροχες σκιάσεις Mehndi Designs 2018:

1. Floral μοτίβο Σκιασμένο Mehndi Σχεδιασμός:

σκιασμένη mehndi designs

Ένα σκιερό σχέδιο mehndi για τα χέρια, με τα εξέχοντα μοτίβα λουλουδιών είναι όμορφο. Αυτό το είδος mehandi σχέδια είναι αρκετά εύκολο να γίνει και έτσι επιλέγονται από πολλούς. Τα λουλούδια είναι συνηθισμένα με φύλλα και άλλα στοιχεία που τα συνοδεύουν για να ολοκληρώσουν το σχέδιο. Η σκίαση γίνεται με την προσθήκη αρκετών γραμμών που ποικίλλουν σε πάχος καθώς και με τα κενά που απομένουν μεταξύ τους. Οι κώνοι mehandi σύρονται χωρίς να απελευθερώνουν μεγάλο μέρος της χήνας για να επιτύχουν τις πολύ λεπτές άκρες των σκιασμένων γραμμών. Μόλις πάρετε το κρεμάστε από αυτό, αυτή η τεχνική είναι πραγματικά εύκολο να κυριαρχήσει.

2. Όμορφα σκιασμένα σχέδια Mehndi για τα χέρια:

Πανεμορφη shaded mehndi designs

Ένα όμορφο σκιασμένο design mehendi είναι ένα που έχει μια περίπλοκα διακοσμημένη μπάντα που τρέχει στην παλάμη και δύο καλά σκιασμένα λουλούδια και στις δύο πλευρές του. Τα πέταλα των λουλουδιών είναι μεγάλη βοήθεια για να καταστήσει την σκίαση προφανής. Η σκίαση προσθέτει στο βάθος των πετάλων που την καθιστούν πιο εκλεπτυσμένη. Με τη χρήση γραμμών ποικίλου πάχους, τα φύλλα και άλλα στοιχεία του σχεδίου είναι επίσης σκιασμένα.

3. Πολύχρωμο σκίαση Mehndi Σχέδια για τα χέρια:

Πολύχρωμα shaded mehndi designs

Τα σχέδια Mehendi μπορεί μερικές φορές να σκιάζονται με λάμψη ή άλλα χρώματα. Αυτό κάνει το σχέδιο πιο ζωντανό και εντυπωσιακό. Η χρήση των χρωμάτων πρέπει να είναι συνετή και πρέπει να έχει κανείς την έννοια να χρησιμοποιεί τους τέλειους συνδυασμούς. Ενώ οι τέλειες αποχρώσεις του συνδυασμού καθιστούν το σχέδιο πιο ελκυστικό, η χρήση πολύ σοκαριστικών αποχρώσεων μπορεί να κάνει το σχέδιο γεμάτο και κάπως χαλαρό.

4. Αραβικά σκιασμένα σχέδια Mehendi:

αραβικός shaded mehndi designs

Αραβικά σχέδια mehendi για το χέρι με λεπτό σκιασμένο φόντο και παχιά γραμμές ενός floral μοτίβο φαίνεται εξαιρετική! Οι παχιές γραμμές κάνουν τα λουλούδια πιο εμφανή, ενώ η σκίαση στο παρασκήνιο βοηθά στην προσθήκη βάθους στο σχέδιο. Αυτοί οι τύποι σχεδίων είναι πιο ελκυστικοί όταν γίνεται σκίαση.

5. Τελευταίες σκίαση Mehndi Σχέδια:

Σκιασμένη floral mehndi design

Τα περισσότερα από τα σκιασμένα σχέδια mehndi περιλαμβάνουν λουλούδια τα οποία είναι πιο κατάλληλα για σκίαση. Τα αφηρημένα μοτίβα και τα γεωμετρικά σχήματα δεν απαιτούν σκίαση για να προσθέσουν στο βάθος του. Τα λουλούδια από την άλλη πλευρά φαίνονται καλύτερα με τη σκίαση που δίνει μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Ένα όμορφο λουλούδι αρκετά μεγάλο για σκίαση θα φανεί εξαιρετικό και θα κοσμεί το χέρι σας.

6. Εξελιγμένα σχέδια Shaded Mehndi για πλήρη χέρια:

Καλά shaded mehndi designs

Τα σκιασμένα σχέδια mehndi για πλήρες χέρι δεν χρειάζεται να είναι απλά και απλά με ένα ή δύο τρία μεγάλα λουλούδια. Αυτά τα σχέδια μπορούν να γίνουν πολύπλοκα με τη χρήση πολλών σχεδίων και σχημάτων. Η σκίαση των λουλουδιών στα μοτίβα απλώς δίνει ένα χέρι για να κάνει το σχέδιο πιο περίτεχνο και διακοσμητικό.

7. Μονόχρωμο σκιασμένο σχέδιο Mehendi:

Μονόκλινο colour shaded mehndi design

Τα σχέδια Mehandi με λουλούδια, φύλλα, σπείρες και άλλα τέτοια εξαιρετικά μοτίβα φαίνονται ακόμη καλύτερα όταν το σχέδιο είναι συνυφασμένο με τη σκίαση ενός άλλου χρώματος. Το χρώμα κάνει το mehandi πιο εμφανές και όμορφο. Glittering μπορεί επίσης να γίνει σε τέτοια σχέδια, καθώς δίνει μια αξιολάτρευτη ματιά στο χέρι.

8. Shaded Shadi Mehndi Σχέδια:

Σκιασμένη mehndi designs for weddings

Τα σκιασμένα σχέδια shadi mehndi είναι πιο περίτεχνα από αυτά που χρησιμοποιούνται για άλλα γεγονότα. Το Mehendi θεωρείται ευοίωνο στον ινδικό πολιτισμό και είναι επομένως ένα σημαντικό μέρος των περισσότερων ινδικών γάμων. Τα σχέδια του γάμου mehndi είναι περίπλοκα και βαριά διακοσμημένα. Κάνουν το χέρι να φανεί πιο όμορφο που πηγαίνει καλά με τα ακριβά κοσμήματα.

9. Φυλλοειδές σκούρο σκιασμένο σχέδιο Mehandi:

φυλλώδη-πυκνό-σκιασμένο-mehndi-design-9

Το Mehendi κάνει τα χέρια σας να φαίνονται καταπληκτικά. Υπάρχουν πολλά σχέδια σκίασης Mehndi για τα χέρια, αλλά αυτό το φυλλώδες παχύ σκιασμένο σχέδιο είναι εξαιρετικό. Αυτός ο σχεδιασμός έχει χορδές σχεδιασμού φύλλων που τρέχουν από αριστερά προς τα δεξιά. Ο εσωτερικός χώρος κάθε φύλλου είναι σκιασμένος που το κάνει να φαίνεται παχύτερο. Αυτός ο τύπος σχεδίων mehandi μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε φεστιβάλ.

10. Πίσω Χέρι Σκιασμένο Σχέδια Mehandi:

πίσω-χέρι σκιασμένο-mehndi-design10

Συνήθως όταν πρόκειται για mehendi προτιμούμε την εφαρμογή στο μπροστινό μέρος του βραχίονα και η πίσω πλευρά παραμένει κενή. Αν θέλετε να δείξετε τα όμορφα mehandi σχέδια σας τότε θα πρέπει να το εφαρμόσετε στο πίσω μέρος. Εδώ είναι το τελευταίο σκιασμένο σχέδιο mehandi για το πίσω χέρι. Αυτό το σχέδιο μοιάζει ακριβώς με ένα τατουάζ. Εάν είστε λάτρης δερματοστιξιών και δεν θέλετε να αισθάνεστε πόνο τότε αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για εσάς.

11. Σχέδιο Mehndi Χέρι Σκιασμένο:

κοινή-σκιασμένη-mehndi-design-11

Ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει το ύφος της ένδυσης με τις νέες αφίξεις, παρόμοια σχέδια mehandi αλλάζουν. Τώρα υπάρχουν άφθονα σχέδια mehendi που εφαρμόζονται σε διάφορες περιπτώσεις. Τα σκιασμένα σχέδια mehndi είναι σε τάση και φαίνονται υπέροχα. Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται από τη μία πλευρά έχει μια εικόνα καθρέφτη από την άλλη πλευρά, Έτσι το σχέδιο που γίνεται από τη μια πλευρά ολοκληρώνεται από την άλλη πλευρά. Αυτό το κοινό χέρι σκιασμένο mehendi είναι ένα δημιουργικό και μοναδικό σχέδιο.

12. Tikka Style Shaded Mehandi Design:

tikka-style-shaded-mehndi-design12

Αν και το στυλ tikka είναι ένα από τα παλαιότερα στυλ του σχεδιασμού mehandi αλλά είναι ακόμα σε τάση. Αυτό το στυλ σκιά στυλ tikka mehendi έχει πολύ περίπλοκο εσωτερικό σχέδιο που φαίνεται υπέροχη. Η σκίαση γίνεται πολύ τακτοποιημένα έτσι ώστε να μην αναμιγνύεται. Συνήθως οι κορυφές των δακτύλων καλύπτονται με χέννα και ο χώρος που παραμένει στην παλάμη είναι γεμάτος με πολύ μικρά σχέδια. Μερικές φορές το ίδιο σχέδιο που γίνεται μέσα στο tikka γίνεται στα δάχτυλα.

13. Κόκκινο σκιασμένο σχέδιο Mehndi:

κόκκινο-σκιασμένο-mehndi-design13

Το κόκκινο χρώμα είναι το αγαπημένο όλων. Αυτή η σκίαση mehndi design arabic έχει κόκκινη σκιά χρώματος. Έχει δομή στροβιλισμού και κάθε πέταλο λουλουδιών σκιασμένο μέρος είναι χρωματισμένο κόκκινο. Αν και η σκίαση μπορεί επίσης να γίνει με μαύρο χρώμα αλλά κάνει το mehandi θαμπό ενώ το κόκκινο χρώμα δίνει μια χαρούμενη εμφάνιση και ενισχύει την ομορφιά του mehendi.

14. Σχεδιασμός σκίασης με παχύ στρογγυλεμένο Mehndi:

με παχύμετρο-σκιασμένο-mehndi-design14

Οι νεαροί αγαπούν συνήθως το σκιασμένο αραβικό σχέδιο mehendi για τα χέρια. Μετά την εφαρμογή του mehendi στο χέρι θα υπάρχει χώρος ανάμεσα στα σχέδια που μπορούν να γεμίσουν με τέτοιο τύπο σκίασης. Ο πυκνός διακοσμητικός σχεδιασμός κάνει κάθε τέχνη στο χέρι να διακρίνεται από άλλα σχέδια. Υπάρχει ένα πλεονέκτημα των χοντρών περιθωρίων, δηλαδή, εάν κατά λάθος οι γραμμές γίνονται στραβισμένες μπορούν να γίνουν καλύτερα ενώ παχύνονται.

15. Απλό σκιασμένο σχεδιασμό Mehndi για Palm:

shaded-mehndi-design-for-palm15

Νεαρά κορίτσια και γυναίκες εφαρμόζουν mehendi μέχρι τους αγκώνες τους που φαίνονται αρκετά για τους, αλλά για τα παιδιά και τους υπαλλήλους γραφείου δεν φαίνεται καλό. Πρέπει να περιορίζονται μέχρι την παλάμη ή τουλάχιστον μέχρι τον καρπό. Αυτό το εύκολο σκιασμένο σχέδιο mehendi είναι ένα τέτοιο είδος και μπορεί να επεκταθεί λίγο που δίνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο χέρι.

Το Mehandi είναι μια φυσική μήτρα που εφαρμόζεται σε χέρια και πόδια. Δεν είναι επιβλαβείς για το δέρμα. στην πραγματικότητα παρέχουν ένα αποτέλεσμα ψύξης. Mehendi εφαρμόζονται από τους νέους και oldies και τα δύο. Υπάρχουν πολλά σχέδια mehendi που κάνουν τα χέρια σας όμορφα. Τα σκιασμένα σχέδια mehendi δεν είναι σαν σχέδια ρουτίνας mehandi. δίνουν μια συγκλονιστική εμφάνιση και θα είναι ένα μάτι που θα τραβήξει ένα σε κάθε περίσταση.

Leave A Comment

20 − 10 =