15 απλά αναζητούν σχέδια Mangalsutra για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Το Mangalsutra είναι μια πολύτιμη υπόσχεση ανάμεσα στη νύφη και τον γαμπρό. Είναι μια εύκολη αλλά ουσιαστική παράδοση του ινδουιστικού γάμου. Λέει ότι η νύφη είναι από γαμπρούς για πάντα. Το Mangalsutra εμφανίζει την ευημερία του γαμπρού. Μια mangalsutra είναι μια όμορφη μνήμη του γάμου που περιέχει αγάπη συναισθήματα γαμπρού για τη νύφη. Ο σχεδιασμός του mangalsutra πρέπει να είναι απλός και κομψός που μια κυρία μπορεί να φορέσει καθημερινά. Υπενθυμίζει την αγάπη και την ειλικρίνεια για τον γαμπρό. Έχει μεγάλη σημασία στη ζωή της νύφης.

απλός mangalsutra Designs

Το Mangalsutra είναι ένα μείγμα αλυσίδων και μαύρων χαντρών με μερικές φορές διακοσμητικό κρεμαστό κόσμημα. Αν υπάρχουν σκουλαρίκια που ταιριάζουν, γίνεται ένα πλήρες κολιέ. Αναβαθμίζει τη συνολική εμφάνιση των παντρεμένων γυναικών.

Όμορφα και κομψά απλά σχέδια Mangalsutra για τις γυναίκες στην τάση:

Αφήστε να εξετάσουμε τα κορυφαία 9 απλά σχέδια mangalsutra.

1. Απλά σχέδια Mangalsutra με κρεμαστό κρεμαστό:

Απλός Mangalsutra with Hanging Pendant

Πρόκειται για μια κομψή αλυσίδα μαγκαλσούτρα σε χρυσό και με μαύρες χάντρες. Το κρεμαστό κρεμαστό κόσμημα φαίνεται σαν να κρέμεται ο Jhumar στην οροφή. Αυτό το απλό χρυσό mangalsutra έχει σχεδίαση λεπτού υφή. Κάποιες χορδές κρέμονται κάτω από το κρεμαστό με μικρές μαύρες και χρυσές χάντρες.

2. Λεπτό μονής γραμμής Mangalsutra:

Λεπτός Single Line Mangalsutra

Είναι απλό σχέδιο mangalsutra με ενιαία γραμμή μικρών μαύρων χαντρών. Έχει δύο ροζ μπάλες που συσσωρεύονται μεταξύ τους. Ανάμεσα σε αυτές τις ροζ μπάλες, ένα άγκιστρο συνδέεται για να κρέμεται ένα όμορφο κρεμαστό κόσμημα με διαμάντια. Αυτό είναι απλό για καθημερινή χρήση.

3. Απλή Mangalsutra με Diamond κρεμαστό κόσμημα:

Απλός Mangalsutra with Diamond Pendant

Αυτό είναι απλό σχέδιο mangalsutra με δύο μενταγιόν με διαμάντια. Η αλυσίδα έχει μια σύνδεση από μαύρα σφαιρίδια μεσαίου μεγέθους. Το μενταγιόν έχει ένα μεγάλο και ένα μικρό μέγεθος διαμάντι με τρεις ανοικτούς κύκλους. Πάνω από το μεγάλο διαμάντι, υπάρχουν δύο κύκλοι και ένας κύκλος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο διαμάντια.

4. Διπλή Vati απλή Mangalsutra:

Διπλό Vati Simple Mangalsutra

Είναι ο σχεδιασμός απλού χρυσού μαγγαλσούρα του Μαχαράστρα. Έχει διπλό αλυσίδα και διπλό vati μενταγιόν. Δύο χρυσά vati κρέμονται κάτω από τα μικρά τέσσερα χρυσά νομίσματα. Αυτό το μοτίβο είναι δημοφιλές στη πολιτεία Μαχαράστρα. Αυτό το vati είναι εκπληκτικά διακοσμημένο με σχέδιο επένδυσης.

5. Μοναδική γραμμή Mangalsutra με πολύτιμος λίθος:

Μονόκλινο Line Mangalsutra with Gemstone

Αυτό το απλό design mangalsutra χρυσού έχει πολύτιμους λίθους στο μοτίβο παγώνι. Μια μαύρη χάντρα αλυσίδα συνδέεται με ένα εκπληκτικό κρεμαστό κόσμημα που έχει σχέδιο παγώνι. Αυτό το παγώνι είναι διακοσμημένο με λευκό διαμάντι και υπάρχει ροζ αχλαδιού σχήμα πολύτιμος λίθος κρέμονται κάτω από κρεμαστό κόσμημα.

Δείτε περισσότερα: Βορειο ινδικά σχέδια Mangalsutra

6. Μανγκό Μοτίφ Απλά Σχέδια Mangalsutra:

Μάνγκο Motif Simple Manglasutra

Αυτό το απλό σχέδιο mangalsutra είναι ζουμερό με μοτίβο μάνγκο. Υπάρχει μια όμορφη χρυσή αλυσίδα με κάποια γραμμή από μαύρες χάντρες σε κάποιο κενό. Υπάρχει ένα ανάστροφο μοτίβο μανγκό σε χρυσό με μια σειρά από μικρές μπάλες χρυσού που συνδέονται με το μοτίβο. Τρεις μαύρες χάντρες κρέμονται στο μοτίβο.

7. Μάνγκαλουτρα με φτερά παγωνιού:

Μοντέρνο mangalsutra with Peacock Feathers

Αυτό είναι απλό χρυσό μαγκαλσούτρα με μια χοντρή χρυσή αλυσίδα. Υπάρχουν μαύρες μπάλες σε κάθε διάστημα. Υπάρχει όμορφο κρεμαστό με σχέδιο φτερού παγωνιού. Το χρώμα του φτερού είναι λευκό με μαύρη χάντρα στην κορυφή. Μια πολύ λεπτή καμπύλη δίνεται στο χρυσό και μοιάζει με ένα πραγματικό παγώνι.

8. Μπάλες με μαργαριτάρια και χρυσό Mangalsutra:

Μαργαριτάρι and Gold balls Mangalsutra

Αυτό είναι εκπληκτικό σχέδιο mangalsutra με μία μόνο μαύρη αλυσίδα χάντρα. Υπάρχουν τρία μαργαριτάρια πράσινου χρώματος και δύο μπάλες χρυσού σε εναλλασσόμενο τρόπο. Αυτός ο συνδυασμός χρυσού και πράσινου μαργαριταριού είναι μοναδικός και προσφέρει εξαιρετική εμφάνιση. Αυτά τα μαργαριτάρια έχουν χαρακτηριστικά που αναβοσβήνουν.

9. Απλά Classic Mangalsutra Gold:

Απλά Classic Gold Mangalsutra

Αυτό το mangalsutra έχει ένα κλασικό μοτίβο χρυσού όπως δύο χρυσά ραβδιά που συναντιούνται μεταξύ τους. Αυτό το απλό σχέδιο mangalsutra σε χρυσό έχει σχέδιο δακρυϊκού σταγόνα σε χρυσό και καλύπτεται με ασημένιο κύκλο. Είναι επιπλωμένο με λαμπερό χρυσό.

10. Μαύρο beaded απλό Mangalsutra:

Μαύρος Beaded Simple Mangalsutra

Είναι απλά σχέδια mangalsutra με μαύρες χάντρες. Η όλη αλυσίδα έχει μια σειρά από μαύρες χάντρες. Υπάρχουν μεγάλες μαύρες μπάλες σε κάποιο διάστημα. Είναι απλό σχέδιο mangalsutra με μαύρη σφαίρα. Η μαύρη σφαίρα υποστηρίζεται από χρυσό. Η μαύρη σφαίρα έχει ακτινοβολία.

Δείτε περισσότερα: Νότια ινδικά μοτίβα Mangalsutra

11. Μενταγιόν:

Τριαντάφυλλο Pendant Simple Mangalsutra

Αυτό το απλό σχέδιο mangalsutra είναι σε μία στρώση μαύρης χάντρα αλυσίδας. Το μενταγιόν είναι με δύο χοντρά χρυσά ραβδιά. Αυτό το ραβδί συνδέεται με κρεμαστό κόσμημα με τριαντάφυλλο. Το τριαντάφυλλο είναι διακοσμημένο με λευκό διαμάντι. Αυτά τα τριαντάφυλλα τριαντάζουν σαν ένα αστέρι. Το ροζ μενταγιόν απλώνει τη μυρωδιά του.

12. Laxmi κρεμαστό Mangalsutra:

Laxmi Pendant Mangalsutra

Αυτό είναι δύο στρώματα δευτερεύουσας αλυσίδας μαύρων χαντρών με κρεμαστό κόσμημα της Θεάς Laxmi. Υπάρχει κρεμαστό κόσμημα χρυσού νομίσματος με εικόνα της Θεάς Λάξμης. Βασίζεται σε θρησκευτικό θέμα και υπάρχουν δύο κόκκινες ράβδοι και στις δύο πλευρές του μενταγιόν. Αυτό το κρεμαστό κόσμημα πρέπει να αναζητήσει ευλογία της Θεάς Λάξμης.

13. Μονή στρώση μαργαριτάρι Pearl:

Μονόκλινο Layer Pearl Mangalsutra

Αυτό είναι πολύ μαλακό σχέδιο mangalsutra. Αυτό το απλό χρυσό σχέδιο mangalsutra έχει τρία μαργαριτάρια στη σειρά. Υπάρχει ένας κύκλος χρυσού ανάγλυφο με διαμάντι ανάμεσα σε κάθε μαργαριτάρι. Η αλυσίδα είναι σε μια γραμμή με μαύρες χάντρες. Το σχέδιο φέρνει πολύ φήμη με αυτά τα εξαιρετικά μαλακά μαργαριτάρια.

14. Μαγκαλσούτρα:

Μαύρος Flower Pendant Mangalsutra

Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο mangalsutra δύο επιπέδων με τρία μαύρα λουλούδια. Υπάρχει ένα μικρό καμπύλο ραβδί διακοσμημένο με μαύρο διαμάντι. Κάτω από αυτό το ραβδί υπάρχουν δύο κύκλοι ανάγλυφοι με λευκό και μαύρο διαμάντι και πάνω του ένα ακόμη κυκλικό με ασπρόμαυρα διαμάντια.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό γάμο Mangalsutra

15. Λευκό και κίτρινο χρυσό απλό Μανγκαλσούτρα:

άσπρο and Yellow Gold Simple Mangalsutra

Αυτό είναι ένα σχέδιο αριστουργημάτων στο χρυσό mangalsutra. Στη μία πλευρά υπάρχει ραβδί λευκού χρυσού που έχει κολληθεί με κίτρινο χρυσό ραβδί από την άλλη πλευρά. Με κάθε ραβδί, υπάρχει αστραφτερό αστέρι σχεδιασμό διαμάντι. Έχει δοθεί ωραίο σχήμα σε αυτά τα ραβδιά. Αυτό είναι απλώς κομμάτι σχεδιαστή.

Απλά σχέδια mangalsutra είναι πολύ γνωστά σήμερα δεδομένου ότι είναι ρυθμιζόμενο να φορούν τακτικά. Ακόμα και οι εργαζόμενες γυναίκες μπορούν να φορούν τέτοια σχέδια χωρίς καμία ταλαιπωρία. Επί του παρόντος, υπάρχει μια τάση που η νύφη επιλέγει το δικό της σχέδιο mangalsutra. Νωρίτερα, ο νόμος της χρησιμοποίησε για να επιλέξει πολύ παραδοσιακό σχεδιασμό. Αλλά τώρα μια νύφη είναι ελεύθερη να επιλέξει το σχεδιασμό της mangalsutra. Αντί για μεγάλο εθνοτικό σχεδιασμό, τα λεπτότερα σχέδια είναι πιο διαδεδομένα στο mangalsutra. Δεν θα φοβηθεί ακόμη και την κλοπή και μπορεί να κινηθεί οπουδήποτε χωρίς ένταση.

Leave A Comment

2 + 6 =